Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
qqzs
őstag
Meg mindig kereses. Van olyan kereso ahol latom a talalati listaban pl a kovetok szamat vagy barmi tobbet egy kepnel es cimnel. Vagy csak egyszeruen egy normalis kereso mert az osszes app arrol szol hogy nehogy megtalaljak valamit
-
DonThomasino
addikt
Előfizetési akciók mikor szoktak lenni ?
/ Dinamo Kiev foci sál ELADÓ!/QED XT40i 2x3m ELADÓ!/
-
válasz
DonThomasino #3852 üzenetére
BF és karácsony szinte mindig, egyébként pedig elszórtan.
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
válasz
DonThomasino #3854 üzenetére
Black Friday
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
norbi2010
őstag
Féláras tanuló előfizetéshez tudok valamit a Neptunból is lefényképezni amit elfogad, vagy mindenképpen jogviszony igazolás kell?
-
norbi2010
őstag
válasz
ígyvanferi #3857 üzenetére
Na erről most olvasok először, te azzal csináltad esetleg?
-
patex1983
senior tag
Úgy látom, ez is olyan, mint maga a spoti-kliens, van belőle vagy ezer verzió....
X
-
qqzs
őstag
Egyebkent most probaltam parat a kliensekbol , de ugy latszik a spotify szereti tudatlansagban tartani a hallgatot. Pont mint a netlix a nezot ugy latszik ez ilyen streaming szolgaltato style.
Netflixnel sem lehet semmire keresni, a talalti listat nem lehet szorni stb.
Spotiynal csak olyat kerestem hogy legalabb a a talalati listaban pl lathassam a playlistek kovetoinek a szamat, de ra kell kattinta oda vissza , tiszta rohej -
unravel
őstag
Heló Last.fm használók!
Tudtátok, hogy ha "beszíveztek" egy számot a last.fm-en azt a Spotify bedobja egy Last.fm loved listába?LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
Burt1793
veterán
válasz
FoxiestFox #3869 üzenetére
Ha a bal oldali görgetősávban legalulra mész, ott van olyan opció, hogy tetszett a rádióban, sztem erre gondolt a kolléga.
-
Rimuru
veterán
A radiok miota nem vegtelenek? ugy emlekszem mintha azok lettek volna, most meg mindig csak egy otvenes listat ad.
Vigyázat, csalok!
-
unravel
őstag
-
batai15
nagyúr
Sziasztok manuálisan nem lehet be kapcsolni a car view módot ? Nekem és sogornak is ugyan az az olcsó fejegység van a kocsiban (Bt képes ) viszont neki míg be kapcsol ez a funkció a telefonommal ,addig nekem nem
Természetesen mondanom sem kell hogy az én telefonom kapcsolódik ezekhez[ Szerkesztve ]
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
válasz
batai15 #3880 üzenetére
You can activate the new car view on Spotify in just one simple step. From the lower toolbar, you have to go to the Your Library tab. Once there, you have to tap the settings icon found in the upper right corner.
In the settings menu, you just have to scroll down until you get to the Car section. Here you’ll see a new tab called Car view. Just turn it on so that every time you connect Spotify to your car’s Bluetooth you’ll see the simplified interface automatically.
-
batai15
nagyúr
válasz
Aweriot #3881 üzenetére
Ott csak annyi van hogy induljon automatikusan , viszont amíg az egyik fejegység esetén működik ,addig a másik esetén nem indul el ,és legalábbis én nem találtam rá menüpontot hogy saját magam allitsam be.
Hmm érdekes .[ Szerkesztve ]
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Az alábbi hibák jelentkeznek: a kocsiban BT-n hallgatom a zenét, de sem a kormányról, sem a kocsi fejegységéről nem tudok számot léptetni, csak a telefonról. Ugyanakkor gyakran dob fel hibaüzenetet, hogy a Spotify leállt. Ha fut a waze is és hozzáadom a Spotify-t ahhoz meg "beragad" egy szám a waze-en belüli Spotify-ba, ki kell lépnem a waze-ből, be a Spotify-ba, ha számot akarok léptetni. Évek óta használom, szinte hiba nélkül, de mióta telefont váltottam meghülyült. Note 9 Pie+ Skoda Octavia gyári BT kihangosítóval. Más is tapasztalt ilyen hibákat?
Régen azt hittem Angelina Jolie-t lehet a legnehezebb lefektetni. Akkor még nem tudtam milyen egy felpörgött pizsamás hároméves.
-
qqzs
őstag
Ugy nez ki feltortek a fiokomat, nezem hogy a telefonon jelzi hogy valami akarmit halgatnak desktopon ahol en sose hallgattam. Gyorsan megvaltozatttam a jelszot es kijelentkeztettem mindenhonnan. Ezenkivul lehet meg valamit tenni? Itt van olyan hogy megmutatja az ipket honnan leptek be a fiokomba mint a googlenel?
-
unravel
őstag
LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
Burt1793
veterán
Ez nem naívság, látom, hogy egyre szarabbul működik a spotify mind gépen, mind mobilon. Sok eszközről (2 webplayer, google audio, mobil, két asztali app) használom a fiókomat, kicsit elcsúszott időben a szinkron).
Amúgy meg fb fiókkal vagyok belépve. Bár ilyenkor is be lehet lépni emailcímmel és jelszóval.
[ Szerkesztve ]
-
Szyszko
tag
Sziasztok,
Tudnatok segíteni a következő probleman.
Android telefonon van fent a Spoty, bluetoothon kapcsolodik a telefonom az autóhoz. Ahogy az autoban a media csatornara váltok, elindul automatikisan a telefonon a Spoty, es elkezdi lejatszani, egyszerűen nem tudok rajonni hogy kapcsoljam ki.
Valaki esetleg??Köszi
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Manuális objektívek DSLR-en, MILC-en
- PlayerUnknown's Battlegrounds
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Blu-ray lejátszók
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest