- AliExpress tapasztalatok
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- DIGI internet
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Meg mindig kereses. Van olyan kereso ahol latom a talalati listaban pl a kovetok szamat vagy barmi tobbet egy kepnel es cimnel. Vagy csak egyszeruen egy normalis kereso mert az osszes app arrol szol hogy nehogy megtalaljak valamit
Eladó: GTS450
-
DonThomasino
veterán
Előfizetési akciók mikor szoktak lenni ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
norbi2010
őstag
Féláras tanuló előfizetéshez tudok valamit a Neptunból is lefényképezni amit elfogad, vagy mindenképpen jogviszony igazolás kell?
-
norbi2010
őstag
válasz ígyvanferi #3857 üzenetére
Na erről most olvasok először, te azzal csináltad esetleg?
-
patex1983
őstag
Úgy látom, ez is olyan, mint maga a spoti-kliens, van belőle vagy ezer verzió....
X
-
qqzs
őstag
Egyebkent most probaltam parat a kliensekbol , de ugy latszik a spotify szereti tudatlansagban tartani a hallgatot. Pont mint a netlix a nezot ugy latszik ez ilyen streaming szolgaltato style.
Netflixnel sem lehet semmire keresni, a talalti listat nem lehet szorni stb.
Spotiynal csak olyat kerestem hogy legalabb a a talalati listaban pl lathassam a playlistek kovetoinek a szamat, de ra kell kattinta oda vissza , tiszta rohejEladó: GTS450
-
unravel
őstag
Heló Last.fm használók!
Tudtátok, hogy ha "beszíveztek" egy számot a last.fm-en azt a Spotify bedobja egy Last.fm loved listába?¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
-
Burt1793
veterán
válasz FoxiestFox #3869 üzenetére
Ha a bal oldali görgetősávban legalulra mész, ott van olyan opció, hogy tetszett a rádióban, sztem erre gondolt a kolléga.
-
Rimuru
veterán
A radiok miota nem vegtelenek? ugy emlekszem mintha azok lettek volna, most meg mindig csak egy otvenes listat ad.
Vigyázat, csalok!
-
félisten
-
unravel
őstag
-
batai15
félisten
Sziasztok manuálisan nem lehet be kapcsolni a car view módot ? Nekem és sogornak is ugyan az az olcsó fejegység van a kocsiban (Bt képes ) viszont neki míg be kapcsol ez a funkció a telefonommal ,addig nekem nem
Természetesen mondanom sem kell hogy az én telefonom kapcsolódik ezekhez[ Szerkesztve ]
-
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Az alábbi hibák jelentkeznek: a kocsiban BT-n hallgatom a zenét, de sem a kormányról, sem a kocsi fejegységéről nem tudok számot léptetni, csak a telefonról. Ugyanakkor gyakran dob fel hibaüzenetet, hogy a Spotify leállt. Ha fut a waze is és hozzáadom a Spotify-t ahhoz meg "beragad" egy szám a waze-en belüli Spotify-ba, ki kell lépnem a waze-ből, be a Spotify-ba, ha számot akarok léptetni. Évek óta használom, szinte hiba nélkül, de mióta telefont váltottam meghülyült. Note 9 Pie+ Skoda Octavia gyári BT kihangosítóval. Más is tapasztalt ilyen hibákat?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
qqzs
őstag
Ugy nez ki feltortek a fiokomat, nezem hogy a telefonon jelzi hogy valami akarmit halgatnak desktopon ahol en sose hallgattam. Gyorsan megvaltozatttam a jelszot es kijelentkeztettem mindenhonnan. Ezenkivul lehet meg valamit tenni? Itt van olyan hogy megmutatja az ipket honnan leptek be a fiokomba mint a googlenel?
Eladó: GTS450
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
Burt1793
veterán
Ez nem naívság, látom, hogy egyre szarabbul működik a spotify mind gépen, mind mobilon. Sok eszközről (2 webplayer, google audio, mobil, két asztali app) használom a fiókomat, kicsit elcsúszott időben a szinkron).
Amúgy meg fb fiókkal vagyok belépve. Bár ilyenkor is be lehet lépni emailcímmel és jelszóval.
[ Szerkesztve ]
-
Szyszko
tag
Sziasztok,
Tudnatok segíteni a következő probleman.
Android telefonon van fent a Spoty, bluetoothon kapcsolodik a telefonom az autóhoz. Ahogy az autoban a media csatornara váltok, elindul automatikisan a telefonon a Spoty, es elkezdi lejatszani, egyszerűen nem tudok rajonni hogy kapcsoljam ki.
Valaki esetleg??Köszi
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest