Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
stoon
addikt
válasz markknight #79750 üzenetére
azért nem mondanám unalmasnak ezt a részt, szépen történnek az események....
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
_drk
addikt
válasz markknight #79420 üzenetére
Ugyan így voltam vele! Az ember számítana valami recap, flashback vagy valamire de semmi.
Legutóbb az Umbrella acedemy-vel voltam így hogy elkezdtem és semmi nem volt meg. Ott megnéztem az utolsó rész előző évadból de amúgy újra is nézhettem volna az egészet. Konkrétan szereplőkre nem emlékeztem.Kicsit ki is van a tököm ezzel az új kor sorozat dizájnnnal.
2-3 évente egy egybefüggő történet 5-10 órában aminek a felét simán kilehetne vágni. De Direkt be van lassítva.Egy időben csak úgy kezdtem sorozatot, ha már vége lett, vagy volt legalább 2-3 évada. De darálva meg megint más a feeling. Sokszor elvesznek a részletek, nem ül meg annyira.
Most az Arcane nem érdekelt, folytattam. Így viszont komolyan levesz az élvezhetőségből. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz markknight #79454 üzenetére
Igen, helyenként nagyon túljátszotta a szerepét Agatha-ban.
⭐ Stella
-
Janaboy
Topikgazda
Na én felhoztam magam.
Nem is emlékeztem, hogy ilyen jó a sorozat.
Kezdődhet a második évad.#Arcane
Janaboy
-
Pro Koryak
addikt
Azért ilyen látványvilágot kitalálni, összerakni, még ha cgi is az egész, nem pár hónap.
Szerintem összességében jó, főleg ahogyan a 2. évad indul, szinte nincs is üresjárat, mint pl. az 1.évadban."fogalmam sincs róla miről szólt már az első évad"
A 2.évad recap-al indul... -
Komplikato
veterán
Nyilván nem ugyan azok tetszenek minden embernek, egyszerű dolga lenne a kreátoroknak, ha igen. Egy csomó mindenben egyszerű, mint a faék, lehet sokaknak pont ezért fogyaszthatóbb.
De még is csak 9 pontos az IMDB-n és nyert 22 díjat, köztük 4 Emmy-t."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
WayneGace
őstag
Konkrétan ebben mi a vicc kategória? A memóriád, vagy volt merszük 3 év múlva folytatni?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
paatrick
őstag
Nyugati világ legtúlértékeltebb meséje jelenleg.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Janaboy
Topikgazda
-
Laraxior
titán
válasz markknight #79348 üzenetére
En nem vettem eszre, de azt igen, hogy lassan vege a harmadik evadnak es meg mindig annyit tudunk, mint az elso evad elso reszeben, illetve nem sokkal tobbet.
Most vagy lesz még sok evad, vagy ossze fogják csapni a végét.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
S e t h
nagyúr
válasz markknight #77948 üzenetére
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz markknight #77941 üzenetére
Az agyam fel sem tudja dolgozni milyen lehet szinkronnal.
-
tag
válasz markknight #77880 üzenetére
bárcsak úgy lenne.
Én kicsit Foundation szagot érzek a traileren, de ne legyen igazam.Az írók és producerek között vannak olyanok akik érdekesebb projektekbe vettek részt, igaz a Westworld minden második embernél előkerül, ez utóbbi nem tudom jót jelent-e vagy rosszat (engem nem tudtam meggyőzni hogy annak nekiálljak, úgyhogy arról véleményt nem tudok elmondani), de itt pár embernek legalább van Fargo, Legion, Severance kreditje is.
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
BitRider
senior tag
válasz markknight #77841 üzenetére
Végre valaki... Emiliától a hideg kirázott, konkrétan felolvasta a szöveget, max egy [moderálva] Szomszédokba castingolták volna be normál esetben. Az egész sorozatot aláásta, az HBO-tól addig teljesen idegen módon alászállva. Előfordul, hogy valaki nem kiemelkedő színész (de legalább nem sok vizet zavar), de ez az ellentéte volt, kidobott minden egyes képernyőn eltöltött másodpercével.
[ Módosította: radi8tor ]
-
k-adi
nagyúr
válasz markknight #77826 üzenetére
Az akolitus
The Acolyte (2024)
season 1 finaleAz Akolitus most sokkal jobb volt mint vártam.
-- Ugyanazt a disney fost néztük? mert amit én láttam, az minden volt csak jó nem és az imdb-s 3.6/10 értékelés is eléggé a helyénvalónak tűnikAmandla Stenberg rettentően gyenge színésznő de kinézetre még van potenciális jövője, valójában Lee Jung-jae próbálja a hátán elvinni a sorozatot több-kevesebb de inkább kevesebb sikerrel. A történet csapnivaló, egyedül az animációt, a fényeffekteket lehet dicsérni itt.
Borzasztóan gyenge sorozat lett, de SW-s univerzumon belül is megkockáztatom, hogy a leggagyibb sorozat/spinoff ez, pedig volt egy Obi-Wan Kenobis gyalázat is. A Mandó erre köröket ver, pedig csak babyyoda van benne óvodásoknak.
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz markknight #77826 üzenetére
Kylo Ren? én az "ismeretlen" Sith-re lennék kíváncsi ,aki a szigeten sunyiba feltűnt. egyébként szerintem is jó volt, mind a helyszínek, hangulat tekintetében -
törölt tag
válasz markknight #77773 üzenetére
Ugyan már...
Tele van egy csomó plot hole-al és önellentmondással az első 6 film, Clone Wars-ról már ne is beszéljünk, ami szintén az ő kezei alatt készült.
Az erő is úgy működött mindig is, ahogy épp a sztori megkívánta. Mert amúgy egy marha OP dolog, amivel nem lehet normálisan történetet mesélni, mindenre rá lehet fogni, hogy miért nem érezték meg ezt, miért nem tudták vele csinálni amazt, stb.Az előzőekkel ellentében pont ez a sorozat szól sokkal többről, mint hogy menő a fénykard, csak én azt látom, hogy sokak figyelmét elviszi teljesen a kultúrharc.
(#77775) WayneGace:
Mert Osha kimondottan el szerette volna hagyni azt a helyet és az alapján amit Sol látott, úgy tűnt hogy akarata ellenére tartanák őt fogva ott. Meg amikor tesztelték Mae-t, neki volt egy mondata a feláldozásról, ami hát nem hangzott túl bíztatóan Sol számára abban a kontextusban. Miért ne számítana, hogy mit mond a szülő és mit akar a gyerek? Mae is maradt volna, pedig nyilvánvaló volt, hogy önszántából bukott meg a teszten.
Sőt, ha nincs a félrértett szituáció, Coruscant utasítására egyiküket sem vitték volna. Szó nincs arról, hogy ezek a szemét Jedi-k így működnének, hogy erőszakkal elviszik a gyerekeket. -
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #77778 üzenetére
Vagy csak azt el tudod fogadni, mert akkor gyerek voltál. Ugyanolyan szekunder szégyen, mint ezek a sorozatok.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #77773 üzenetére
Én akkor már azt is megkérdezném tőle, hogy a saját
I don't like sand
shitshowját hogy gondolta mégis.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz markknight #77762 üzenetére
lecsúszott alkesz vibe Jedi ,aka Sol megint okosította a népet, meg bejátszották kétszer a jedi templomot? lehet meg se nézem
-
Essejó
veterán
Hány rész várható? (8?)
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
basaharc502
aktív tag
Eddig egyedül az 5. részt néztem végig, arra azt mondom rendben volt, az összes többit belepörgetgetve...kb. 10 perc alatt megvoltak.
-
stoon
addikt
válasz markknight #77660 üzenetére
legalább már elengedték a skájvóker vonalat!!!
-
stoon
addikt
válasz markknight #77643 üzenetére
Szerintem az Andor ,az ajnározások ellenére ,dög unalom ,lelőt "poénnal" talán csak a birodalmi "kaptár" húzta ki a sz@rból . Ott kaptunk valami egyedi érdekességet minden más hablaty, időhúzás, kb mint most az Acolyte. van benne potenciál, de annyi szemetet raknak rá , hogy közben elvész az érték belőle. kb egy 8-10 részes évadból ,ha van max 2 rész ami izgalmas , akkor minek 10 rész csináljanak egy "netfixes" 1.5 órás szórakoztatás és kész , de az ,hogy mindenféle kreativitás nélkül össze ollózunk minden honnan mindenfélét és magozzuk ki a lényeget belőle ..... kár a belefeccelt idő mindkét fél részéről (gyártó/néző) kb mint ST disznóvery.....van az az animációs sorozat a gyermeki mivoltjától eltekintve, több pozitívumot tudok elmondani mint a STD-ről amiről sajnos csak a retinámba beéget börhem mimikák jutnak eszembe.....most hirtelen ezek jutottak eszembe, és nem mindenépp neked szól a "válasz" csak kikívánkozott belőlem...thx ,peace
(#77649) Essejó: a Zygerria rabszolgakereskedők hasztálták! clone wars
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz markknight #77655 üzenetére
Igen, ami eddig zsigerből jött, most izzadtságszagúnak hat ezekkel a direktbe ráerősítésekkel.
-
S e t h
nagyúr
válasz markknight #77652 üzenetére
Hogy lehet valami annál undorítóbb, ami eddig is az élmezőny leggusztustalanabb tagja volt?
Kéne csinálni egy szavazást, hogy melyik xarabb, a Star Wars vagy a The boys, mert hétről hétre kapják rendesen, bár az is igaz, hogy az egyiknek volt rá vagy 5 évtizede, a másik meg 5 éve.
-
pekoka
tag
válasz markknight #77652 üzenetére
Nagyon elszurtak ezt a sorozatot is.
Pedig nalam elso 10-ben benne volt.O->-<
-
Essejó
veterán
válasz markknight #77631 üzenetére
Bár úgy rémlik a lézer korbács már korábban is szerepelt egy másik SW filmben.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Ryder62
őstag
válasz markknight #77606 üzenetére
Nem, a negyedik dög unalmas rész után megint kaptunk egy dög unalmas részt. Úgy látszik szendvicsben tolják.
Komolyan, direkt húzzák a játékidőt. 2 percig azt kellett nézni ahogy Sol bambul előre és gyászol. Fantasztikus.
Ami ebben a részben volt vagy 10 percbe bele lehetne sűríteni.
Rettentően irritáló már számomra ez a tendencia amit a Disney a SW-el művel.Számomra a legrosszabb és leg leg legunalmasabb SW mindközül.
-
S e t h
nagyúr
válasz markknight #77606 üzenetére
Szerintem nem kizárólag a dizninél, de egyébként rajongói körökben sem tudnák megmondani, hogy minek is kéne történnie.
-
negyven2
veterán
válasz markknight #77561 üzenetére
De nem csak vak, hanem szaglása sincs Sol mesternek, hiszen az éget hajnak azért van egy felismerhető "illata" . Arról nem is beszélve, hogy az a fénykard amit kvázi mindent egyből átvág, az hogy nem gyújtotta fel egyből azt a hajat (bár lehet sosem volt mosva, és így az évtizedes benne lévő por megakadályozta . btw. fénykard. Múltkor futottam bele egy videóba, ahol a röviden ki lett elemezve, hogy miért életszerűtlen az a fajta vívás amit a SW filmekben látunk. Ugyanis a lézernek, plazmának nincs súlya, ezért valójában a kardforgatás úgy kéne kinéznie, mintha te otthonon a távirányítóval a kezedben játszanál Jedi/Shit-et. De mivel a forgatáskor valójában kardszerű eszközöket használnak, ezért azoknak nem csak nagyobb súlya, de még tehetetlensége is van. Persze ez Star Wars physics, és poénból hoztam fel, mert ugye ebben a világban nem csak a tűz tud égni vakumban, mármint úgy mint egy kis tábortűz (ami jelenetnél nem is ez volt a gond, hanem az, hogy ráfokuszáltak pár mp-re!), de mindenhol 1G-s gravitáció is van (a Bespin gázbolygón, a pár száz kilométeres Starkiller Base-en... de még egy aszteroidán lévő űrkukacban is! [ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
k-adi
nagyúr
válasz markknight #77561 üzenetére
massive plothole azért
-
WayneGace
őstag
válasz markknight #77537 üzenetére
Koreográfiához. Ha már a szamuráj filmek is ihlették az SW-t. Akkor lehetne benne több szamuráj párbajhoz hasonló kardozás. Azaz nagyon éles fegyverrel vágás és annyi. Ami valójában pár másodperc nem össze-vissza csapkodás. Szerintem ez az irány jobb.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz markknight #77537 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy jobb volt mint az előző négy, és az is leginkább két okból.
Egyrészt maga csata koreográfiája (és kvázi intenzitása), másrészt meg az, hogy nagyon nem kíméltek senkit. De ez utóbbi része szerintem hibája is a résznek (meg igazából egy csomós Disney SW sorozatrésznek), hogy bedobnak érdekes, vagy érdekesnek tűnő karaktereket, aztán kiírják, megölik anélkül, hogy bármilyen karakterépítés, a nézőkhöz való kapcsolódást érjenek el vele. Vagyis totálisan sújtatlan karakterek lettek így belőlük, kb. mint a prequel részben a random helyszínen megölt, max egy-két sort kapott szereplők. A többirésze megmaradt a nagyon béna írásnak, és rendezésnek.
Qimir-ről - aka. Jason Mendoza, a Floridai Jacksonville-ből (The Good Place), ahogy írtam, már az előző részben biztossá vált, hogy ő van a maszk mögött. Konkrétan egy Palpatine, ahol a kicsit béna, kicsit esetlen és gyávának bemutatott karakter az aki valójában mozgatja a szálakat (legalábbis az ő szintjén, mert elég valószínű, hogy neki is van egy mestere... aki talán vagy a zöld Jedi, vagy az ikrek egyik anyukája). Ami szerintem viszont nagyon idegesítő volt a részben az az, hogy
most komolyan meglépték azt, hogy 'levágom a hajam, hogy úgy nézzek ki mint az ikertestvérem, és simán átveszem a helyét, mert az ikreket senki nem tudja megkülönbözetettéi szituációt?' Mert ez egy ilyen Lindsy Lohan szerű, családi vígjátékokban talán még működhet, de itt nagyon nevetségesen hat. Illetve a 100 évvel az EP1 elött még nem létezik a vezeték nélküli kommunikációs eszköz, amivel a hajójukon keresztül odaszólhattak volna, hogy jöjjenek ide, mert sok jó Jedi halt meg. Nem segíteni az ellenfél ellen, de legalább összeszedni a halottakat. Vagy legalább bevihették volna őket Kelnacca házába, hogy ne a helyi vadvilág aznapi tápláléka legyen. Nem, mert ugye akkor kiderült volna, hogy Sol mester mennyire könnyű átverni, egy átöltözéssel, és egy fénykard hajvágással... De amúgy szerintem is igaz az az állítás, hogy az eddigi legrosszabbnak tűnő Star Wars sorozatban volt az egyik - ha nem is a legjobb - de legélvezhetőbb része.
-
stoon
addikt
válasz markknight #77520 üzenetére
akkor csak is darth
lehetsidius steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
válasz markknight #77481 üzenetére
100% hogy meg lesz mutatva, hiszen egyik TV spot-ban is volt már belőle egy snitt.
És az alapján az sem olyan fekete-fehér lesz, hogy , mint ahogy azt sokan (félre)értelmezik a sorozatban.most a Jedi-ket kell rossznak és elnyomónak beállítani Oké, a párbeszédek és a színészi játék tényleg nem egy Andor szint, ebben pont a Lucas-féle "igazi" Star Wars-ra hajaz.
A kultúrharcos üzengetéseket leszámítva nekem még mindig ez a legélvezhetőbb SW sorozat, itt legalább van valami történet és új kérdések merülnek fel folyamatosan. Nem agyatlan mentőküldetések sorozata pár cameo-val feldobva, mint ami eddig volt jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
válasz markknight #77475 üzenetére
tegnap jutottam el a harmadik részig? hát ezmi???? gondolom a feka foszereplp lmbtg tag, meg vannak itt boven nok, azsiaik szoval gondolom ez ilyen lobby film.
így 3 epizód után nem sokat tett hozzá az sw világához szvsz..eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Hangfalképű
tag
válasz markknight #77414 üzenetére
Persze, simán megtehette volna már hetven résszel ezelőtt hogy rászánja azt a húsz percet, hogy egyenként kiviszi őket a Szaharába és homokba fojtja mindet (sose derül ki), de ilyen alapon a filmek/sorozatok 90%-ba bele lehetne kötni, úgyhogy nem teszem. Legyen meg a normálisan megírt, izgalmas története, ami mentén végig viszik a dolgot. Számomra ez ment itt félre.
Inkább abba lehetne belekötni, hogy miként változnak pl Homelander képességei még egyes részeken belül is. Érdekes módon Bucsör szagát simán azonnal megérzi, de Hjuiét csak akkor, amikor , amúgy nem, mert épp másképpen fogott az írók tolla Vagy a röntgen látás is, sokszor kiderült már, hogy látja/hallja a szívverést, de a zsírpárnákat is kiszúrja a röntgenlátása. De mikor valaki egy csőben mászik nem messze tőle, már képtelen megtalálni...éppen ráizzad -
Janaboy
Topikgazda
válasz markknight #77392 üzenetére
Szerintem is, én is úgy érzem hogy kezd ez már kifulladni.
Janaboy
-
myckey
veterán
válasz markknight #77347 üzenetére
Az egész SW egy jókora fikció...mikor kinek a kitalációja. az ilyenen kár "stresszelni"...
Ez áll részemről a woke/queer,dei etc. dolgok tekintetében is. Majd lecseng ez is.Ami az Acolyte kapcsán jobban zavar, az a fiatal karakterek/színészek játéka...ha már szakmaiság. Többit leszarom. Hála az égnek, a
szál is lófütyi volt, eddig. Az árnyalásnak és bővítésnek pedig örülök is a sztorit illetőleg.MELEG [ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
törölt tag
válasz markknight #77287 üzenetére
Jó, azzal mondjuk még várjunk, van egy olyan sejtésem, hogy fogjuk még azt más szemszögből is látni.
Egyelőre még semmi olyan nem történtTorbin részéről, amiért a tanács előtt színt kellett volna vallania, ahogy arra utalva lett az előző részben. Én inkább arra gondoltam, hogy
Osha szobájába úgy jutott be a tűz, mintha fából lettek volna a falak meg az ajtó, nem sziklából és fémből. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz markknight #77277 üzenetére
Sith-ek bosszújából:
Darth Plagueis was a Dark Lord of the Sith, so powerful and so wise he could use the Force to influence the midichlorians to create life…Unfortunately, he taught his apprentice everything he knew Így tudta Palpatine megalkotni Anakint. És valószínűleg már Plagueis sem a kisujjából szívta ki ezt a tudást, szó nincs róla hogy Anakin lett volna az első és egyetlen, aki valaha így fogant.
Most az, hogy egy elszigetelt boszorkány szektában is képes volt rá valaki 100 évvel korábban, szerintem semmit nem rombol le a későbbi történésekből.Anakin nem emiatt volt különleges, róla egy prófécia szólt, hogy ő fog egyensúlyt hozni az erőbe.
Ezek az ikrek meg tanulták az erő használatát eddig is, nem 0-ról kezd neki ennyi idősen a képzésnek.Számomra tökre élvezhető ez a sorozat, szerintem Andor és Rogue One mellett simán a legerősebb élőszereplős Disney SW. Vannak hibái, néhol összecsapottnak érződik a forgatókönyv
, de végre nem egy sablonos jó vs rossz sztori, vagy mellékküldetések és mentőexpedíciók sorozata, mint a Mandalorian volt.(a tűz terjedése például ebben a részben) [ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
Az a korán, nem későn szeretett volna lenni?
-
.LnB
titán
Milyen új rész? Ma jött ki a harmadik? Mert tegnap megnéztük a kettőt ami volt. Engem nem hatott meg. Semmi olyan feelingje, hogy ez egy más kor lenne. Ugyan az minden mint eddig. A helyszínek, a hangulat..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bobalazs
nagyúr
válasz markknight #76798 üzenetére
Ez mi, melyik?
-
Bazsi1987
őstag
válasz markknight #76798 üzenetére
Úgyis élvezhető hogy csak filmeket láttam?
-
myckey
veterán
válasz markknight #76752 üzenetére
Nálam is megvan, hogy mindent is angolul nézek ( olvasok etc, persze sokszor van zavar az erőben )... Nincs is azzal baj.
Kivéve mikor valami klasszikust újrázok, ahol baba a szinkron.
Kivéve mikor japán tartalmat fogyasztok és kivéve mikor "meséket"...mer azok jók hungaro nyelven is. Meg egyéb kivétel.De én meg direktből nem farkasozok. Beugrik a Wolverine veszett feje, ami jobban is illik Logan állatságához.
De szerintem ezen valahogy túltesszük magunkat, együtt tudunk vele élni és még aludni is fogunk. Azért csak ízlelgesd Rozsomákot....
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz markknight #76745 üzenetére
HA egyszer Wolverinet kapta, egyébként is veszettebb egy lény ,mint a Wolf.
Én rozsomákot használom, nem a farkast.Farkasember az nem korrekt.
De az nem érdekel, mit használnak...bánom is én. Engem nem igazán kergetnek a farkassal sem, sehova. ( esetleg élőben )
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz markknight #76726 üzenetére
Pedig a Jetis testvére egész jó volt sztm.
-
negyven2
veterán
válasz markknight #73555 üzenetére
Majd meglátjuk mi lesz, mert jelenleg eléggé döglödik a jelenlegi MCU... és nem csak néha talán túlzott diverzítás erőltetése miatt...
radi8tor: már nem működik a logout.hu-os
gomb? Mert én úgy emlékszem rányomtam...Spoiler Ahogy látom de, de akkor passz, hogy mi lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz markknight #73549 üzenetére
Természetesen bármikor folytatható mint minden sorozat (itt főleg az MCU multiverse miatt), de jelenleg úgy néz ki ebből csak ez két évad készül... bár ugye most előjött az a pletyka, hogy visszahozznák az elhullott szereplőket az MCU-ban
(Iron Man, Black Widow, etc). [ Módosította: radi8tor ]
-
nagyúr
válasz markknight #73462 üzenetére
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz markknight #73456 üzenetére
Én is néztem már, egyelőre várólistán. Annyit árulj már el spoilerben, hogy van-e normális lezárása, vagy a közepén félbemarad az egész, ahogy az divatos
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Aventador91
őstag
válasz markknight #73155 üzenetére
az ai hangcsere az nagyon komoly már
ezt pont tegnap találtam, besírtam [link]
-
negyven2
veterán
válasz markknight #73155 üzenetére
Nem AI hangcsere volt:
How ‘Rick and Morty’ Cast Its New Voice Stars
"In an exclusive interview, co-creator Dan Harmon and showrunner Scott Marder open up about replacing the ousted Justin Roiland with newcomers Ian Cardoni (Rick) and Harry Belden (Morty)."
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz markknight #73122 üzenetére
pont tegnap este néztem meg a 2. epizódot az évadban és igazából azt sem tudom, hogy miről szól
Resistencia eterna
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
k-adi
nagyúr
válasz markknight #73135 üzenetére
ott is sokmindent felpontoznak indokolatlanul
pl. a A Hatalom Gyűrűi, azaz amazonos The Lord of the Rings: The Rings of Power is 7.0 ponton áll most, pedig totál gáz az egész évad.
-
k-adi
nagyúr
szerintem is gagyi a Loki
vártam, de eddig ez egy nagy 0 -
Frod
addikt
Önmagában a Marvel érdektelen már annyira, hogy el felejtettem, hogy ez már fut.
Majd egyben talán ránézek.
(a Secret Invasion is ott áll a listában, a fele hátra, de nem visz rá semmi, hogy folytassam)Do you see the white shadow?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #73108 üzenetére
"This series was announced on December 15, 2020"
Három éve volt a bejelentés, szóval épp ideje volt. GS megint alkot...
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
válasz markknight #72999 üzenetére
ashoka spoiler
Shin a tipikus
duzzogó tini, én azt hittem, hogy Sabine-t átcsábítja Baylan a sötét oldalra, na az érdekes lett volna. -
grizlisandor
veterán
válasz markknight #73003 üzenetére
Első rész
megvan?első jelenet -
mephi666
nagyúr
válasz markknight #73003 üzenetére
...azt is mondtam, hogy tiszta "táncpárbaj" koreográfiát tettek alá filmekben én mindig is bírtam, ha húztak egy meglepőt és a mindenki által várt hosszú párbaj helyett lerendezték egy mozdulattal... pl equilibrium ...vagy az a-team-ben Boscooo!
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz markknight #72870 üzenetére
Ezt Aladár a Mézga Géza főcímzenéje alatt már eljátszotta, amikor a vadászpuskával lőtte fel magát a levegőbe. Igaz, hogy klasszikustól nem szégyen lopni.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #72880 üzenetére
Külsőről nem ismerte fel, csak a nevét. Utána megint lezsoldosozta, mikor mondta, hogy nem gáz, ha otthagyják őket is. [ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
stoon
addikt
válasz markknight #72875 üzenetére
ahsoka még ki is "kapcsolta" a fénykardot ,stb ezekkel nincs bajom jedi azt kész.... de a jedi fegyvere a fénykard....főleg ha kéznél is van/lenne bár a kegyetlenségéről híres Thrawn admirális kicsit gyengülő tendenciát mutat..... sabine meg tisztára mint egy mandalóri úgy küzd amivel szintén nincs baj de akkor ne akarjanak belőle jedit faragni ....a rebelsben is csak tanitották a kard használatára nem az erőére.....és annak ellenére hogy a boszik elhintették , hogy jedi bűzt áraszt, engem erről nem nagyon lehet meggyőzni....és talán nem IS kellen ....és sabine karaktere sem volt ilyen semmitmondóan gyenge.....most meg kifejezetten idegesitő ahelyett ,hogy kifejezetten jópofa vicces bátor karakter volt teljesen színes egyeniség mint a páncélja , most meg inkább jellemtelen színtelen mint most a páncélja..... és sajnos tényleg :
baylan skoll az eggyetlen értékelhető és érdekes szereplő már ebben a sorozatban, tele titokkal tervvel elhivatotsággal , míg a többiek a szokásos biztonsági sablonos nem tom minek lehet nevezni karakterek lettek , és talán még a jedi oktató droidot emíteném meg, szerintem ők ketten viszik a sorozatot a hátukon..szinte egy szereplő elvesztése sem jelentene a sorozta befolyásolásába semmit .... [ Szerkesztve ]
-
válasz markknight #72870 üzenetére
Bazz, tercier szégyen.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
senior tag
válasz markknight #72865 üzenetére
Ez ilyen homoerotikus, hogy megkínálja a hátsójával, aztán meg sziveszszúrja. A dekoltázzsal szoktak ilyet, hogy csöcsöt villantanak, aztán meg lepuffantják a palit.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Lajmund
őstag
válasz markknight #72862 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Egy ideje forumozok de erre a topikra csak nem rég bukkantam. Mivel nagyon szeretem a scifi müfajt engem a hangulattal meg lehet venni. Igy van ez jelen esetben is. Kicsit bugyuta a sztori tényleg de ez a felhös esös atmoszféra kárpotol. Esti szendergéshez szeretek ilyeneket nézni.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Bad Pritt
félisten
Ennek az egész sorozatnak az egyetlen értékelhető eleme eddig Baylan Skoll... lenne, ha Ray Stevenson élne még. Végre egy nem vérszomjas, kifejezetten sztoikus, morálisan szürke karakter, akinek látszólag nem az eszetlen pusztítás meg világuralom a célja és erre elveszítik az őt kifejezetten jól játszó színészt.
Minden más közepes vagy gyengébb.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mephi666
nagyúr
válasz markknight #72865 üzenetére
...na meg asszem a 4. részben a fénykardos f*szhelikopter Aurélió módra, az is mi volt már? csináljanak akkor pl láncos buzogányt fénykard mintájára, vagy íjat...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
elkezdtem, 5. résznél járok... tényleg elég lapos azon gondolkoztam el, hogy ki a franc találta ki ezt a "fénykarddal 360as pörgés" dolgot? ...1v1es kardpárbajban szerintem a legnagyobb ostobaság 1 pillanatra is hátat fordítani az ellenfélnek... simán hátba lehetne döfni az ilyen akrobatát
Ahsoka-ból is nekem a fiatal verzió jobban bejött, mint akit kb végig látunk "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz markknight #72669 üzenetére
Lehet azért, mert nincs benne erő meg semmi ilyesmi. De külsőségekben azért megvolt ez nagyjából. Nem rossz egyébként, de én sokkal-sokkal többet vártam.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Janaboy
Topikgazda
-
WayneGace
őstag
válasz markknight #72639 üzenetére
Kicsit túl tolod szerintem. Ahsokában ki a balfasz férfi?
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72639 üzenetére
A Mátrixot hagyják békén, nem kell a csavar meg egyebek, bennem trilógiaként él tovább.
Engem jobban zavar hogyha valamihez méltatlan folytatást csinálnak mint semmit. Lehetne ezerféle tartalmat csinálni, de inkább a sikeres frencsájzokból próbálják kisajtolni az utolsó utáni centet is. Van rengeteg alapanyag, könyv, képregény/manga film vagy sorozat amiből lehetne egy jó akármit csinálni, de jövedelmezőbb meglévőket (amik sikeresek voltak) tovább nyúzni. Az utóbbi scifi sorozatok közül a periféria érdekelt, de ha jól emlékszek a sztrájk miatt kasza lett. -
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72633 üzenetére
Hát az új hullámos diznis star warst miért is nézzük? A filmek a zsivány egyest leszámítva gyengék voltak az új generációból. Sorozatokból a Boba Fet korrekt volt, a Mandalóri első 2 évada jó volt, a 3. olyan "meh" lett hogy képtelen voltam befejezni. Az obi one-t szintén nem tudtam befejezeni, az ashoka-t nem szólom le, mert nem néztem bele, de ennyi csalódás után már nem is érdekel annyira hogy belekezdjek.
-
Rigormortiis
veterán
válasz markknight #72633 üzenetére
Annyival pontosítanám, hogy aki egy közepesnél kicsit is jobb filmet/sorozatot szeretne, az keressen magának egy másik univerzumot.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
minek?:S
őstag
válasz markknight #72591 üzenetére
Nem tudom, én a RO-ból Vader mellett a scarifi csatára emlékszem(legalább olyan jelentős volt, mint a yavini, azt imádom és azért az elég nagy részét kiteszi.. régebben is írtam, hogy egy űrcsatás, vagy egy bolygón is megnézném, ahogy több száz X-wing, B-wing, Y-wing stb. megy neki TIE-oknak és csillagrombolóknak. És annak is megvan a maga SW töltete.
Üdv.:M.
-
minek?:S
őstag
válasz markknight #72588 üzenetére
Mindig a legkisebb kisebbség a leghangosabb.
(#72590) mephi666
Egy kaszabolós, véres filmet én is megnéznék.. láttuk hogy alakul át Anakin Vaderré, és hogy "áll vissza", de egy erős vérengzős filmet még mindig el tudok képzelni. De egy horroros Halálosztagot is megnéznék, vagy Maul - Vesztegzárt. Amúgy a The Acolyte emlékeim szerint a sötét oldalról fog szólni vagy legalább is jobban be lesz mutatva.
Mondjuk az egész High Republic érát nem tudom hova tenni. A könyvek nem rántottak be(még az elsőt sem olvastam végig, pedig amúgy nem rossz), a Jedi: Survivorben érdekelt az a szál..Üdv.:M.
-
WayneGace
őstag
válasz markknight #72586 üzenetére
Rogue One talán a legjobb SW film. Nem gagyi filmek és sorozatok kellenek. Függetlenül, attól, hogy vannak benne jedik vagy nincsenek.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz markknight #72580 üzenetére
Andor tényleg más de a valóság az, hogy a Star Wars világa nem csak a jedik vs sithek csatározásáról szól.
A cél az Andorral, a Mandaloriannal és Boba Fettel az, hogy kiterjesszek a világot, hogy lássuk mások szemével is a történéseket..[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
pècsimunkás
addikt
válasz markknight #72569 üzenetére
Olvastam valahol.
Ha nem kapott kaszát, annak csak örülni tudok !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
mephi666
nagyúr
válasz markknight #72563 üzenetére
...én ebből szerintem megvárom a teljes évadot: mandalorian-ból is azokat a részeket bírtam legjobban, amiben benne volt és kardozott andor-t elkezdtem, de 1 rész után nem visz rá semmi, hogy folytassam
megnéztem 1 hét alatt a 3 évad mandalorian-t, de már kezdtem kaparni a falat: főleg, hogy a 2. és 3. évad közt rohadt nagy lukat éreztem.... Luke elviszi Grogu-t, majd a 3. évadban megint ott van? wtf? utólag olvastam csak, hogy oda meg kellett volna nézni a Boba Fett sorozatot, mert az adja a magyarázatot azt viszont direkt kerültem... na, a 3. évad mandalorian erősen izzadtságszagú volt: fő sztoriban egy tyúklépés előre, egy hátra, jobbra-balra, tömény f*ngreszelés... közben 1-1 béna sidequest elvitte a részeket, sőt ami nálam kiverte: a filler rész a birodalmiból átállt tudóssal, akit megszívattak... annak a résznek annyi volt a lényege, hogy megtudjuk: szereti a birodalmi kekszet ...a Rogue One-t is 1-2 hete pótoltam: nem volt az annyira rossz... tetszett, hogy a végén kb mindenki meghalt amiben viszont ezek a sorozatok felrakták a lécet: a minőség... abba nem lehet belekötni, mert minden egyes ilyen fél órás rész simán hozza a legújabb trilógia színvonalát látványban... és azokat a filmeket moziba szánták "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
válasz markknight #72551 üzenetére
Mondjuk izmos rendőrnőt se láttam még idehaza
Ez azért nem tűnik túl relevánsnak esetünkben.
Egyébként a látszat meg a valós erő nem mindig jár kéz a kézben.
Ez igaz, bár a mozgóképek világában kicsit rátesznek egy lapáttal a látszatra is...
(#72550) sp8787
Propaganda...szerencsére ez kevés amcsi filmre/sorozatra jellemző e témában.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
stoon
addikt
válasz markknight #72491 üzenetére
Ez a Sabine téleg ennyire balf@sz ? ki kéne írni már a sorozatból ezekkel a sok felesleges számithatok rád....persze ....de tuti ....ja tuti ....nade tényleg tuti?..... ja ....de akkor most ezer százalék.... jjaa , de azért sem azt csinálja....fél epizodos monologokkal már bekaphatnák kezd becsúszni az obiwan alá...nem valami sok kreatív ember dolgozik náluk.... #72497markknight: eleve minek volt "ott" , ha valaki ott lehetett volna az Briger, és ráadásul fiatalon...... [ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #72491 üzenetére
Jó nagy blöff volt Filoni részéről ez a karakter, elég gáz, hogy ilyeneket kell csinálnia. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz markknight #72474 üzenetére
Én értem mire utalsz, egyértelműen bele akartak vinni egy kis animes beütést, de úgy hogy ne legyen túl gyerekes.
Nem ismerem én se korábbról de szerintem jól áll ez így a sorozatnak. Pont a határon mozogJanaboy
-
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72474 üzenetére
Szerintem engedd el, a One Piece mindig is komolytalan volt minden téren, ennek ilyennek kell lennie.
-
Fandango
veterán
válasz markknight #72469 üzenetére
De arra adj már magyarázatot, hogy miért kellene úgy kinéznie mit a való életben?
Ez egy fikcióra épülő sorozat! -
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72460 üzenetére
Pedig az lenne a baj ha nem majmolná az animét vagy inkább a mangát. A jelmezek és sminkek nagyjából a helyükön vannak. Kb. a felénél járok és engem az zavar hogy Usoppnak nincs meg az a jó Pinókkiós orra, a másik meg hogy Kobi túl akarja játszani a szerepét. Mémekből láttam egy 3. problémát ami még odébb van, de a 3-4. részig rendben van a live action.
-
Fandango
veterán
válasz markknight #72460 üzenetére
Miért kéne, hogy köze legyen a valósághoz. Ez egy sorozat, ami egy kitalált világban játszódik, nem is értelek.
-
paatrick
őstag
válasz markknight #72424 üzenetére
Tudna, mint ahogy írtad más médium és így simán megférne egymás mellett anime és élőszereplős változat is. Csak a japán filmszakma ezt a feladatot 90%-ban nem tudja megugrani.
Pl. baromi jó volt élőben látni azt a darálást ami a Gantz-ban volt, vagy mikor a Space Battleship Yamatoban ez a jelenet egy az egyben követi a 70-es években készült eredeti animét, az azért olyan borzongató. Még akkor is ha már láttam animében, de élőben mégis erőteljesebb.
Vagy ott a Honey and Clover ami ugyanazt meséli el mint az anime, mégis mindkettő jó, mert az élőszereplősbe kvázi jobban bele tudod élni magad.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Bad Pritt
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz markknight #72402 üzenetére
Vékonyka az a rajzfilmben is:
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest