Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz Bad Pritt #78740 üzenetére
Lehet az a baj sose voltam batman fan. Nekem túl erőltetett ez a bugyuta ostoba amcsi giccs vonal amit erőszakkal akarnak felütni hogy elviselhető legyen a tömény szar.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Laraxior #78738 üzenetére
Biztos részeg voltál nézd meg józanul. Lehet jó lesz(most azt érzem esélytelen) a karakterek bemutatása után és ha felépül a sztori de nekem eddig ez fájdalmas volt.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Hbo max
Pingvin egy buta beteg szar. Ne nézzétek ha nem akartok agyràkot kapni. Mèg arra se jó hogy a háttérben menjen.
-
Lajmund
őstag
A galambok gyűrűi szerintem esti mesének jó de előzménynek àrnyéka az eredeti filmeknek.
Én egy Tarzan sorozatot vàrok egy fekete színésszel ha màr mindenki az.
-
Lajmund
őstag
Ez tényleg a gyürük kula. Nagyon elcseszett hogy minden igy elratyisodik. De nem baj legalább több csaj jut a rendes férfiaknak mert a nök meg egyrejobban vagányabbak és tulfütöttebbek és a ratyi matyik nagyon nem tudják ezt kielégiteni. Minden rosszban van valami jó! Rákerestem a soy boy-ra és találtam egy videot ami tökéletesen elmondja mi a helyzet söt van benne pár uj kifejezés is a töketlen nyomikra. [link]
-
Lajmund
őstag
Gyűrűk vergődése 2. évad 4. rész
Ez jellemzi legjobban:
Halvány lepke fing. Avagy nesze semmi fogd meg jól. Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Akik nèzik az rtl tv2 agyhalott müsorait is és előfizetnek mindenre is. Azok fizetnek majd vannak elegen és sose fognak elfogyni mivel egyre többen vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Most ezek a gyűrűk miből vannak és miért làtnak làtomásokat tőle a használok? Nem voltam annyira gyűrűk ura fan nem vágom bocs ha valakinek fàj a kérdés és egyértelmű.
Izléstelen képet töröltem.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Lajmund
őstag
válasz Rigormortiis #78379 üzenetére
Nekem is nagyon unalmas hogy mindenhol ez van. Szerintem direkt meg akarják utàltatni azokkal is akiket eddig ez a tèma hidegen hagyott mint pl engem.
-
Lajmund
őstag
Bocs csak ventilálni jöttem.
Alfahímek netflix
Nem is vàrtam mást ettől az idètlen szolgàltatotol. Csak ez elejébe néztem bele de szánalmasan hulladék szar. Annyira természet ellenes amit csinàlnak hogy az màr fáj. Azt akarják hogy mindenki ilyen kis idètlen nyomorék ratyi legyen összemosott nemekkel. Ez szerintem totál beteg. Kinyomtam 10 perc után szànalmas agymosàst. Kb ott tartunk hogy a foslixen csak természet filmet érdemes megnèzni mert minden màs ilyen cukormázas idètlen pc nyomorékoskodàs. Kajával meg ilyen műsorokkal mèg csodàlkozunk hogy csökken a fiatalok tesztoszteron szintje. A fiuk ezért nem fejlődnek ki rendesen mert tesznek érte minden formában. De ellenben a lányok sokkal gyorsabban fejlődnek. Én nem hiszek semmilyen összeesküvésben de valami itt van az biztos. Akinek van általános isnkolàs gyereke vagy rokona és elmegy ballagàsra az làthatjak. Tanàrok is erről beszélnek akik régen vannak a szakmàban. Kedves ratylix hànyok tőled.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Laraxior #78136 üzenetére
Köszi és pécsimunkásnak is a megerősítést! Szimpatikus. Már le is jött az első évad telora. Majd hétfőn kezdem reggel.
-
Lajmund
őstag
Most fejeztem be a maffiózókat. A vége olyan mintha készülne valami aztán sötèt kép és ennyi. Nagyon tetszett! Van valami teória hogy mi a helyzet? Vagy élnek boldogan amíg meg nem hallnak? Amúgy hatalmas sorozat az egész alkotàs. Úgy éreztem minden a helyén a törtènet a szereplők kerek volt az egész. Mèg ha van valami ötlet ami hasonló kaliberű nagyot ment sorozat szívesen veszem.
-
Lajmund
őstag
Reggelihez és ebédhez a maffiózókat nézem. Utolsó rész jön és jó lenne valami utànpotlàs. Nem feltétlenül ebben a stílusban de olyan kéne amin nagyot ment és fent van a hbo max-on vagy a nyetflixen ha nem túl pc. Valakinek valami ötlet? Règebbi is jöhet. Maffiózókat is most néztem eddig kimaradt. Tetszett kellemes életszerű limonàdé.
-
Lajmund
őstag
A vège tényleg lapos volt egy kicsit de összességében szerintem hozta a hangulatot az évad. Felkészítés volt a következő évadra ahol elkezdődik az ereszd el a hajamat. Legalábbis nagyon remélem.
-
Lajmund
őstag
válasz Rigormortiis #77921 üzenetére
Egyik nagy volumenü hires sorozat aminek nem vagyok hajlando nekiülni. Még régen pár részböl láttam részleteket egy barátomnál mert a felesége nézte kb talán az elsö pár évad környékén. Egyszerüen az a borzaszto szerencsétlen vergödés pl amikor pár lomha zombi elöl menekültek számomra annyira fáj hogy az se érdekelne ha a világ legnagyobb sztorija lenne. Ráadásul az a nyomorék elcseszett siránkozások és erölködös keménykedések.. Mintha csak olyanok irták volna akiket a suliba mindig kiközösitettek. Számomra a zombis téma az elsö Resident evilbe és a Legenda vagyok filmekbe van méltó modon megvalositva. Minden ami ez alatt van számomra béna.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #77739 üzenetére
Amikor visszafordult akkor már tudta nem lesz ennek jó vége az hogy meglepetésből vagy direkt harcba lesz vagy lett game over mindegy. Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Nekem úgy tűnt hogy egyszerűen nem tehette meg hogy elmenekül. Tudta hogy megfog halni mivel sàrkànyoknál számít a méret és hogy ki az erősebb az meg kètszer akkora volt de büszkeségből és a véréből adodoan ezt meg kellett tenni hogy elmegy a vègsőkig. Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Ezt én is benèztem így reggel komásan
Amúgy tényleg nagyon rendben volt a sárkányok háza ezen része.
Szerintem meghalt a kiràly és a sàrkànya is az utolsokat fujta. Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Phoen|x #77635 üzenetére
Nekem sokszor mondtàk hogy kezdjem el hogy milyen jó. Én meg előitéletes voltam hogy ilyen kaszabolos beteg szar nem érdekel. De egyszer nem volt más és ez màr be volt fejezve így elkezdtem és nagyon bejött. Kíváncsi vagyok mennyire lesz jó az előzmény sorozat. Minden adott hogy jó legyen. Rajtuk múlik. Remélem Dexter nem egy pigment hiànyos néger aki kövér kopasz hormonzavaros lelkileg instabil álomvilágba élő nő lesz aki lelkizni fog egy levàgott lábbal.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Tényleg elég gyenge ez az sw an@lka.
-
Lajmund
őstag
válasz Essejó #77340 üzenetére
Mintha direkt lenne ennyire nyomorult az egész. Az alap elgondolás jó lenne csak a kivitelezést tultolták és egy retard valami lett. Szerintem kell hozzá egy módosult tudatállapot ugy lehet adja de mivel én arànylag jozan életet élek nekem nem jött àt teljesen..
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #77048 üzenetére
Én esti mesének néztem honapokig van egy hangulata ami szerintem nagy felüdülés volt a rengeteg nyugati sorozat után. Ha végig nézed szerintem vàrni fogod a következő évadot mert csak akkor fog igazán beindulni a sztori. Az utolsó pàr rész amúgy elég sci-fi igaz nem olyan részletes látványos de a lényeget jól àtadja.
-
Lajmund
őstag
válasz Yodamest #77041 üzenetére
Utána beindul és engem lekötött. Én se szeretem a vergődős drámàt felesleges siránkozást de ez nem erről szól és annyi dràma van benne amennyi kell egy ilyenhez és nagyon jó minőségben összerakott szerintem az egész történet és kivitelezés. Meg nagyon jó minőségben elérhető nagy oled tévén gyönyörű is.
-
Lajmund
őstag
Biztos màr sokan làttátok de velem csak most jött szembe a For all mankid a spacejunkie youtube csatornán hallottam róla. Mèg csak az első évad 8. részénél tartok de ez baromi jól sikerül. Gyönyörű kép minőség 100g egy évad plusz a történet nekem nagyon betalàlt. Aki szereti az ürutazos témákat annak kötelező.
-
Lajmund
őstag
válasz OgreImre #76976 üzenetére
Ez az idiota vàltás. Én telefonon nèztem munkába reggeli és ebéd közben a maffiózókat ami le volt töltve a telefonra. Természetesen erről a baromságrol semmi infót nem kaptam csak reggel szembesültem amikor néztem volna. Arról nem is beszélve hogy az app szarakodott a fold5 telon úgy hogy ha befejeztem egy részt a következő rész inditása után szaggatott sokszor... apró bosszúsàg de számomra ez erősen brend rombolo. Persze most se tudom folytatni mert elfelejtettem otthon letölteni azt ami le volt..
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz koncsik #76893 üzenetére
Én tegnap fejeztem be a kínait és teljesen levett a lábamról. Ilyet még nem làttam nagyon tetszett az egész megvalósítása. Nagyon remélem hogy lesz folytatàsa. Nem izgat ha nem folytatják a pc nyetflixest. Hiába van prémium fiokom nincs semmi ami lekötne becsömöltem tőlük nem nézek onnan semmit.
-
Lajmund
őstag
válasz S e t h #76609 üzenetére
Csak kicsit nézek fel erre ez fogad. 😂😂😂 Ez nagyon beteg. De gondolom az se egészséges aki ilyet készít.
-
Lajmund
őstag
Nekem sem jön àt. Elhiszem akinek tetszett a jàték annak ez betalàlt de nekem mondjuk az se jött be. Annyira gagyi az egész diszlet mintha egy ovodás rajzolta volna és a bugyuta idètlen szereplők. Áhh Ja meg ez a zombulos nyomoréksàg meg gusztustalan idètlen helyek szintén ilyen emberekkel. Egyszerűen szar. Ritkàn szoktam ilyet mondani de az és nem értem mit esznek ezen az emberek.
Más:
Viszont a kinai 3 test probléma az nagyon betalàlt. Még csak a 15. résznél tartok de vègig fogom nèzni az tuti. Sose néztem kinai filmet sorozatot nem tudtam mire számitsak és előitéletes voltam de kellemesen csalodtam. Ha valakinek van valami hasonló ötlete ami kinai és hasonló hangulatú vagy csak simán jó ne tartsa magában.
-
Lajmund
őstag
válasz Essejó #75801 üzenetére
Aki pigment hiànyos és egykoron fèrfi volt de jelenleg leszbi de mèg keresi a nemi identitását Ennek a szarnak az első részébe se kezdtem bele. Gondoltam hogy agymoso gyerek mese.
-
Lajmund
őstag
válasz radi8tor #75340 üzenetére
Az 5. részbe újra szerepel igaz máshogy de akkoris.
Alàirom én nem vagyok ilyen kifinomult és művelt ebben a sorozat film témában mint itt páran. Van benne igazság amit Bad Pritt írt és nekem is jobban bejönne úgy de nekem így is tetszik. Sőt még a játékhoz is meghozta a kedvem egy kicsit. De mivel keveset jàtszok akkor is inkább multit nem hiszem hogy belekezdek. Talán ha jól sikerül a 2. évad.
-
Lajmund
őstag
válasz Bad Pritt #75330 üzenetére
Én nem sokat jâtszottam a jétékkal de nekem nagyon bejön a sorozat mivel nekem csak egy jó sci-fi jó hangulattal igényesen megcsinálva. Egy sorozattól se szabad sokat várni főleg nem egy adaptációtól. Szerintem rendbe van az egész minden részt vàrok és élvezek. Most fejeztem be az 5. részt tényleg kicsit több volt a dràma szakkör mint eddig de még így is élvezhető volt annak ellenére hogy nem szeretem a csöpögős langyos dolgokat. Ez egy jó sci-fi amit egy jàték ihletett és ennyi. Innen nézve jó és én szeretem kimondottan.
-
Lajmund
őstag
Akinek nincs gèpe annak a helyében vennék valamit hasznàltan ami bőven olcsóbb mint pàr előfizetés és torrenteznék. Nekem a tv csak monitor szóval ha megszüntetik mindenhol a jelszomegosztást marad a torrent csak kicsit macerásabb de ingyé nem érdekel. Nem fogok èvi 200èrt előfizukat venni ugy hogy néha nézek valamit elalvosnak. Netflix csak azt èrte el hogy nem nézem az agymoso szarjaikat ami olyan meg letöltöm. ..szom fog kèt hetente bejelentkezni bohockodni. Nem baj kevesebb pc szart nézek.
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz tzimash #75187 üzenetére
Utolsó részben amikor a jégbarlangban vergődnek ott van felettük jégbe fagyva egy sárkány csontváz spirálba. [ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz pkaresz #75168 üzenetére
Persze ha nincs közben jégbefagyott ember feléledése utána megszállàsa ördögi benyomást keltő hangon plusz sárkány jégbe fagyva és érdekes látomások halottakról a szellemekről akkor teljesen okès egy ilyen lezárás. [ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz totron #75166 üzenetére
Felébredt!? Mondjuk ha lett volna egy világot megváltoztato hatalmas erő ami végig gyilkolja az egész várost vagy egy nagy részét brutális vérfagyasztó módon aminél a néző csak pislog. Vagy ha màr sàrkàny csontvàz akkor annak felébredése. Lehetett volna ilyen hard örögös vonal hogy az ébredt fel és szintén vérfagyasztó folytatàs. De legjobb egy jó thrilleres nyomozos vonal tetszett volna ami vègig oda szögez a tv elé hasonló végkifejlettel csak élvezetesebb oda vezető történettel. Mert ez ilyen pont semmilyen lett és tök felesleges volt a misztikus meg horror vonal. [ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz radi8tor #75164 üzenetére
Az is jó volt nekem is bejött meg az egész sorozat atmoszférája bejött csak valahogy mégis gyengére sikeredett lehetett volna jobb thriller meg nyomozás mint az előzőekben. Oké legyen ilyen misztikus horroros de akkor rendesen legyen ne ilyen langyos katyfasz.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Befejeztem a True detective 4. évadát és azt kell mondjam más lezàrásra szàmítottam. Konkrétan csomo kérdés maradt.
Mi volt az a sàrkàny a jégbe fagyva? Mi volt az ördögüzös jelenet a korházban? Semmiből narancs? Kis gyerekes meg egyéb làtomàsok szellemek a jègen stb? Olyan semmilyen volt az egész. Nyomozás helyett dràma felesleges rinya stb ami nem érdekelt. De azért a hangulata jó volt tetszett a környezet meg a kèt rendőr csaj karaktere is. Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz grizlisandor #74419 üzenetére
Àhh nálam màr az itteni vélemények is kiütötték a biztosítékot nem is mertem belekezdeni.
-
Lajmund
őstag
Nekem az első is olyannak tűnt mintha tinilányoknak írt romantikus dràma lenne a cél. Sok idegesítő klisével. A berlinbe màr bele se kezdek főleg ilyen vélemények után mert csak felb@szna a sok idiótasàg. Pedig letöltöttem hogy munkába az unalmas órákra jó lesz de inkább törlés
-
Lajmund
őstag
Pedig lenne benne annyi hogy leszinkronizálják. Reméljük hátha. Ha más nem ha lesz hozzá felirat leszedem virágbol.
-
Lajmund
őstag
Nekem is nagyon bejön az előzetes. Biztos hogy én vagyok a béna de ez nem a hbo max-on jelenik meg? Se tévén se telo alkalmazásba nem találom. Vagy hol keressem?
-
Lajmund
őstag
Én is így voltam vele el se akartam kezdeni ilyen tini sorozatot de a the boys-al is így voltam hogy mi ez a akcióhősös amcsi szar már megint aztán mégis tetszett meg ez is.
Szerintem a hetek központjában keltek fel és ugy fog folytatodni hogy összeolvad a két sorozat. Kíváncsian várom én is. Esti mesének jó lesz Loki meg csak most kezdődik igazán? Az utolsó részre hagyva?
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Atomgeszi #73299 üzenetére
Nekem a nagy pénzrablás nagy csalodás volt. Sokan ajálották hogy hu de mekkora sorozat. Eleinte még tetszett de aztán egyre jobban azt éreztem hogy romantikus mese tini csajoknak. Az a sok naiv buta klisé. Langyos lájtos mint az egész netflix.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz negyven2 #73282 üzenetére
Borzasztó hogy mindenbe tolják ezt a szőrös férfi meleg szerepet. Eddig nem érdekeltek de mióta az arcomba tolják egyre jobban irritáló a jelenség. Vagy pont ez a cél hogy az embereket egymásnak ugrasszák? Mert ha igen nálam meg a többségnél csak ezt érik el nem az elfogadást.. Amúgy egynek a sorozat tök jó lenne én is elkezdtem nézni de amikor elkezdtek romantikázni kinyomtam a ..csába. Ha nem lenne ingyen a netflix prémium fiok biztos nem fizetnék nekik ezért.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Atomgeszi #73171 üzenetére
Még 'A térség' ami tetszett ha végéig nézed szerintem emlékezetes marad. En meg felirattal neztem azt hiszem mar végéig van hozzá szinkron.
-
Lajmund
őstag
válasz dellfanboy #73168 üzenetére
Én is tudom hogy jobb általában az eredeti de mivel nem vagyok perfekt angolból így én is jobban szeretem a szinkronost. Feliratot szintén nem szeretem mert olyan amikor egy nagy keblű nővel beszélsz nem lehet két helyre figyelni rendesen.. Sok sorozatot néztem felirattal de annyit nem ad az eredeti hang az esetek többségében hogy ekkorát rontsak a vizuális élményen...
-
Lajmund
őstag
válasz Atomgeszi #73167 üzenetére
Na erre a válasz engem is érdekelne. Hogy on is legyek és ami hirtelen eszembe jut.
Banshee
Preacher
Valós halál
Battlestar GalacticaLapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Ace owner #72872 üzenetére
Nekem is bejött kimondottan a Banshee. Első részek még nem voltak meggyőzőek de utána rendesen beindult.
-
Lajmund
őstag
válasz markknight #72862 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Egy ideje forumozok de erre a topikra csak nem rég bukkantam. Mivel nagyon szeretem a scifi müfajt engem a hangulattal meg lehet venni. Igy van ez jelen esetben is. Kicsit bugyuta a sztori tényleg de ez a felhös esös atmoszféra kárpotol. Esti szendergéshez szeretek ilyeneket nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest