Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01

veterán

válasz Janaboy #64374 üzenetére

Én nem éreztem így, előző részben MiB, Christina, Halores szálak mind eléggé gyorsan haladtak előre amit ugye az exisztenciális krízisben levő hostok kötöttek össze, most meg a Resistance szál ugrott nagyot, mellette Halores leépül miközben nyomták a Caleb-thrillert. Akciójelenetből oké hogy kevesebb van, de szerintem sokkal jobb ez amit kaptunk mintha minden egyes sarkon mib, pofanélküli fehérek, halores jelenne meg vagy ezeknek bármilyen ötvözete :D Lassan három órája végeztem a résszel, és még mindig ez jár a fejemben, nálam nagyon betalált.
    .
    Most az én dilemmám, hogy ugye nekem nagyon tetszett ez az elgondolkodtatós agytekerdősdi amit az írok játszottak eddig velünk, de nagyon nagy meglepetésre nem lehet már számítani, nagyjából már ki vannak terítve mindenkinek a lapjai. Most az utolsó két részben nagyon meg kell hogy tolják az akciójeleneteket, és hát szerintem az sosem volt az erősségük, ezért parázok egy kicsit. De ki tudja, hétről hétre vannak teóriáim de nem nagyon igazolódnak be :D
    .
    Ja egy valami ami idegesített ebben a részben, kiszúrta a szememet: Frankie bezárta a barátnőjét a szobába és sosem láttuk hogy kiengedi/bocsánatot kér/bármi, pedig kiderült ki volt a host :W :D

Szerk. inkább berakom az egészet spoilerbe, nagyon hézagosan húzogattam azokat a tageket...

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák