Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem
amióta nem tudja irányítani a többi karaktert Christina/Dolores, azóta "értek össze" az idősíkok. Azelőtt az ő szemszögéből mindig szimulációban voltunk, ami a valóságban történő eseményeket készítette elő (előre leszimulálta). Stubbs mondta Frankie-nek az Olympiad előtt (fejből idézve): nem a találkozás pillanata fontos, hanem hogy ezután mi jön. Addig a pontig míg a szimuláció előrevetítette a valóságot igazából nem is volt fontos, hogy most éppen szimulációban vagy a valóságban vagyunk mivel mindkettő hasonló (de még nem ugyanaz a szó szoros értelmében). Gondolom majd most lesz fontos, hogy kinyílt a kapu és "csatlakozik a két világ" (Sublime és a valóság) és mindkettő egy és ugyanazzá válik (ahelyett, hogy az egyik "előidézné" a másikat). De megint csak mondom ez egy tipp, fogalmam sincs igazából, kb így gondolkodok
A
jelenetnek a célja szerintem csak annyi volt, hogykádas ott egy erős visszacsatolás érte Christinát, hogy ő más és nem ember, addig nem nagyon értette hogy mi van, meg most sem érti, meg mi sem értjük #64463 Janaboy: nekem ott kezdett el kattogni az agyam, hogy itt valami nem okés
Sőt,
mi van hogyha Christina már "ascended host" és a valóságban egy ilyen fehér karnélküli izével mászkál, VR-ban pedig rendes testtel él? Mi van ha ez Halores célja? Bár mondjuk szerintem Stubbs és Frankie-nek feltűnt volna egy nagy izé a folyosón. Ááá nem tudom jöjjön már a hétfő [ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
OPiiPO
veterán
Katonai szintű EMP, hogy Solomon ne hagyhassa el a telepet. Mondjuk szerintem csak gurulni tudott volna mint a Kisgömböc Jelenleg a legszínvonalasabb sorozat számomra a Westworld , szerencsére a harmadik évad messze felülmúlja az első kettőt, pedig azok is nagyon jóra sikerültek
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
jonnyjoker01
veterán
Showkészítők maguk mondták, hogy egy idősíkon fut minden. Én továbbra is úgy gondolom, hogy a Maeve jelenetek nem a való életben játszódnak, hanem Rehoboam szimulációjában. A Serac akit mi eddig láttunk pedig szerintem az AI "megtestesülése", szerintem van értelme hogy a saját képére csinálta meg az AI-t, esetleg az is lehet hús vér emberként nem is létezik és a tudatát tette eggyé az AI-val, istenként rendelkezve a világ felett. Számomra ez annyira egyértelmű volt a kínzós jelenetnél (előző részben tudtuk meg, hogy Rehoboam kitalálja az emberek jövőjét). A másik idősík szerű hatást az is keltheti, hogy lassabban telik az idő a szimulációban. Na de már túl vagyunk az évad felén és felpörögtek az események, nagyon remélem a legtöbb kérdésre választ kapunk ebben az évadban és nem nyújtják évekig el, nem tudnék két évet várni a következő évadra megint, ha cliffhangerrel érne véget a mostani. Túlságosan tetszik hogy a parkon kívülre terjedt a sztori.
Üdv. Johnny
-
-
hemaka
nagyúr
9gag-en van egy timeline, ha valaki kicsit osszekuszalodott volna.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Ventur@
senior tag
A Halálosztó szerintem is Dolores lesz, de nem Arnoldot ölte meg, hanem Fordot. Szerintem a Teremtő névvel ráutalt. Már csak azért is, mert Dolores ölte meg az első évad végén Fordot. Akkor még Arnold élt és ugye innen folytatódott a 2. évad. Más:
Marvel's Cloak & Dagger S01E01-E02.
Minden esetre figyelemmel fogom követni, mert hát szuperképességekkel megáldott emberek vannak benne .Sajnos ez sem eddig olyan szuprhősös sorozatnak indul, amit én szeretnék - végre egyszer lehetne már valami jobb . Pl. egy Bosszúállókat sorozatban...nyam nyam nyam -, viszont ennek ellenére az első két rész tetszett. Picit a Runaways-t juttatta eszembe, de meg nem tudom mondani miért . Supergirl S03E21. imdb-n 7 csillagot kapott a rész, de még ez is sok érte.
Nehezen tudtam eldönteni, hogy most brazil szappanoperát nézek, vagy egy Supergirl részt. Még ennyi sírás-rívást, könnyes szirupos izét....3 évadnyi könny volt csak ebben a részben. Komolyan mondom, ez a rész most fájdalom volt. Akció meg vagy 5 perc volt benne. Még két rész van az évadból, de már Melissa cukisága sem nagyon kezdi megmenteni nálam az évadot. Pedig milyen jó komoran indult. [ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Janaboy
Topikgazda
Szerintem az eredeti Bernard kihallgatása Hale altal lehet a jövő (bar nem olyan sokkal előre az idoben), Dolores mészárlása es a Papa eset kvázi a jelen. Viszont nem halt meg Hale, ezt miből gondolod? Elmenekultek a csavoval. Ford vs Bernard is a jelen. [ Szerkesztve ]
Janaboy
-
k-adi
nagyúr
Én is majd' bealudtam az évadnyitón... túl lassú, túlságosan sokat elmélkednek a semmin.. stb... Dolores is nagy nulla még. Bernard az egyetlen érdekes karakter de ha így folytatódik a sorozat akkor 3-4 epizód után őt is megunom...
Az egyetlen dolog ami megmentheti a sorozatota többi park bemutatása, de maga a "nagy-story" már megvan, így a parkok külön kis története már kevésbé lenne/lesz érdekes így hogy már tudjuk mi történt a vadnyugatosban.. -
gyuromoj
veterán
-
Apollyon
Korrektor
Láttam már máshol is "Dwight"-ot, és vicces, mennyire ugyanaz a karakter, a színész minden általa megformált szerepében
Illetve kemény, hogy az Admiral Cornwell-t alakító Jayne Brook mennyire jól tartja magát, ahhoz képest, hogy már lassan 60 éves...
Pedig ebben a filmben is elég brutál jó nő volt: [link] pár kép: [link]
(#38104): Akkor jól beszívták, mert ez eléggé kontraproduktív.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Overpowered. Mondhatni túl tápos hajó
. Ahogy Lorca is mondta, hogy olyan technika van a kezükben, amellyel bárhova el tudnak jutni a galaxisba pillanatok alatt (bármelyik kvadránsba valszeg), így elég nagy taktikai előnyük van ezzel. Nyilván mivel a kánon része a széria és a régebbi sorozatokban/filmekben szó sem volt ilyen hajtóművekről (még az Excelsioros transztér-hajtás is vakvágány lett ugyebár), így bizonyára valami gond lesz majd az egész körül. A kérdés, hogy az évad/sorozat végére vesztik el ezt az előnyüket, vagy már a következő részek valamelyikében. Az űrmalac elpusztítása pedig morális vitákat is nyithat Michael és Lorca között. Nem hiszen hogy nagy barátok lesznek a sorozat alatt. Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
Biztosan, mert elég sokan vannak akiknek nem adja a szinkron. Főleg mivel már a második évad után megváltozott Dominic Purcell magyar hangja
Még jó, hogy most néztem újra, eddig nem is emlékeztem rá. Nem mintha baj lett volna.
Amúgy a sorozat elején is csak az első évadot játsszák vissza a többit nem igazán. De tényleg az a legjobb az összes közül. Az tényleg odaláncolt részről részre.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Ragnar95
félisten
Folytatásra azért van lehetőség, mert ugye utaltak rá többször is, hogy
.Illetve ahogy írtad is,több park van .nem teljesen zárult le a hostok szála sem, mivel még nem jutottak ki Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest