Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz jonnyjoker01 #55909 üzenetére

    Egyáltalán nem vagyok homofób :N (noha vannak olyan meleg részletek filmvásznon, amelyre nem értem meg a jelek szerint. Mikor nincs közük a történethez, cselekményhez. Amúgy ez a bajom a hetero smúzolással is megvan ugyanígy. Vagyis minek, ha nem tartozik bele épp.)
    A hivatkozott részt szimplán röhejesnek éreztem, azért tekertem vissza háromszor, mert elsőre aszittem rosszul látok, de nem. Van ugyanilyen pl. a Charlie és a Csokigyárban, ahol a meleg muksó sétáltatja a kutyáját, mintha többször is feltűnne. Az is nagyon vicces (nekem).

    Az űrös részt (irreleváns valójában, hiszen egy űrponyváról beszélünk) nem csekkolom redditen, csak ha konkrétan belinkeled, bocs.
    Alapvető fizikai ismereteim szerint (nincs túl sok, de úgy érzem valamennyi ragadt rám még a nyolcvanas években) annyiban nem vagyok biztos, hogy a világűrben - zsilipben még durvább a kiáramló levegő miatt - előbb fagysz jégkristállyá másodpercek alatt (-273 fok; Alaszkában -30-nál azzal szórakoznak, hogy a levegőbe kiöntött meleg víz előbb fagy meg, mint a földre érne) vagy a nyomáskülönbségtől előbb még felrobbansz, mint macska a mikróban, vagy mint egy túlfújt lufi (pláne ha jó nagy levegőt veszel előbb :W ) és a kis fecnijeid fagynak kristállyá. A szemed, mint kültakaró nélküli, bőven erezett és kocsonyás állagú anyag az konkrétan kispriccel az üregéből, ahogy kiszippantja a vákuum. Nincs tudományos mentség ezekre a jelenetekre (vagy egy fizikus fórumozó elmagyarázhatja, ha mégis és én tudom rosszul) :R

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák