Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
A Mr. Robot
végén nekem az jött le, hogy az egészet csak behaluzta, az is a kezelésnek a része volt. A legutolsó jelenetnél meg aki felébred, mi vagyunk, nézők, akik négy évadon keresztül figyelemmel kísértük a Hacker énjének sztoriját. Azért nem is mutatják meg az igazi Elliot arcát. Vagy valami ilyesmi jött át. A mozis résznél meg teljesen Űrodüsszeia lenyúlás volt. De már az első évadban lehetett érzékelni, hogy a csávó nagy Kubrick fan lehet. -
RetepNyaraB
veterán
válasz Viszlát #48894 üzenetére
Hát, elsőre se értette a többség mi a helyzet, az biztos.
A mai infótúltengéses világban meg elég nehéz átnyomni a nép ingerküszöbét, cserébe a KGB, CIA, Moszad, Vatikán annál hamarabb ugrik[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Viszlát
addikt
válasz RetepNyaraB #48892 üzenetére
Miért, első alkalommal könnyű dolga volt? Hozzáteszem, hogy a fundamentalisták ezen biztos nem háborognak, miért is tennék egy mesén? A radikálisok azok már inkább, de hát ők meg mindenen túráztatják magukat amúgy is.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Maxxy10 #48890 üzenetére
Szerintem egyáltalán nincs igazad, de ezen nem veszünk össze.
Fogalmam sincs, hová akar kilukadni a történet jelenleg, de engem eléggé leköt és valószínű több gondolatot vet fel bennem, mint amennyit a készítők terveztek.
Az meg, hogy feltehetőleg egyszerre lép a keresztények, zsidók és arabok nagylábujjára (mármint a fundamentalista idiótákéra), külön bónusz.Második Eljövetel ide, vagy oda; kurvanehéz dolga lenne a Messiásnak manapság, úgy látom "And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Narxis
nagyúr
válasz Maxxy10 #48890 üzenetére
Ahhoz képest a trailer youtube-on rendesen szét van szedve a sok valláskárosult miatt, downvote-olás is megy rendesen. Nagyobb a füstje mint a lángja.
(#48886) bagyulajuve: helyes akkor meg se próbálom nézni, van bőven lemaradásom.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Maxxy10
addikt
Messiah S01
Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor egy Homeland copy az egész sorozat. Maga a sorozat átszabása a Homeland-hez képest nem rossz de ha valaki sorozat ajánlást kér nem fogom ajánlani ezt a sorozatot. Ezt így ahogy van vissza küldenèm a készítőknek, hogy nem rossz de sokkal jobb tudna lenni, dolgozz még rajta.
Összességében: 10/6 -
Laraxior
titán
Az új Drakula sorozatba érdemes belekezdeni?
Valaki látta már?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Maxxy10
addikt
Killing Eve 4. Évad berendelve.
-
gyuromoj
veterán
válasz grizlisandor #48883 üzenetére
Ja az nekem is bejött.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz gyuromoj #48881 üzenetére
Kösz.
Nekem a 92-es, Coppola-féle Drakula zűropera marad az etalon. Sorozatban elég nehéz elképzelnem egy rövidke naplóregény feldolgozást tömény bullshitelés (vér-vér-vér-szex-vér-vér) nélkül, de persze rá fogok nézni"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
grizlisandor
veterán
Igen, de elég valószínűnek tűnik.
(#48882) Narxis:
+1; a 2013-as Drakula(katt) marad a kedvencem a témában, kár hogy nem folytatták. -
gyuromoj
veterán
válasz RetepNyaraB #48879 üzenetére
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bbmt
senior tag
-
bbmt
senior tag
Ezt az új Drakulát nézi valaki? Vélemény?
A kanál a gyengék villája
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz grizlisandor #48876 üzenetére
Ez csak találgatás egyelőre, de talán tényleg ez lesz a háttérben.
Live-Die-Respawn
-
grizlisandor
veterán
válasz callmeakos #48873 üzenetére
-
paatrick
őstag
Üdvözlet,
újra nekifutnék a Stranger Things-nek, látom van belőle szinkron is. Melyikkel javasolt nézni, eredeti vagy jó lett a szinkron is?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
callmeakos
veterán
The Mandalorian S01
Tényleg kicsit sok volt a mellékküldetés, de a végére szépen összeértek a szálak és az utolsó két, de talán még az az előtti rész is jó volt. A következő évadra leredukálhatnák az ilyen részek számát, vagy oldhatnák meg okosabban is, de a SW rajongó énem élvezte a sok easter egget és kikacsintást, úgyhogy én elvoltam.Legfőképpen arra lennék kíváncsi,
hogy került Moff Gidionhoz a Darksaber. All→M8
-
Maxxy10
addikt
Messiah ep1
Eddig tetszik. Érdekes megvalósítás, színészek rendben. A téma pár embernek érzékeny lehet. Meglátjuk mi lesz belőle. -
elod22
senior tag
A spanyol filmgyártók ha valamit nagyon tudnak, az a forgatókönyv írás. Kis költségvetésből is olyan izgalmas és egyedi produkciókat tudnak létrehozni, hogy azt bárki megirigyelheti.
Sorozatok közül a La Casa de Papel lehet kicsit kakukktojás, mivel a Netflix biztos rakott bele pénzt rendesen, de attól még nagyon jó.
Pár évvel ezelőtt volt egy sorozat ami nagyon tetszett, El Internado volt a címe. Vagy ott van még a Gran Hotel, amit még nem láttam, de csupa jókat írnak róla.Egy kicsit off, de felsorolnék pár spanyol és argentín filmet amiket érdemes megnézni (írom inkább az angol címeket, mert lehet könnyebb így megtalálni): The Invisible Guest - 2016 (ez a kedvenc közülük, talán ennél izgalmasabb, csavarosabb filmet nem is láttam), Wild Tales - 2014, The Secret in Their Eyes - 2009, The Method - 2005, Nine Queens - 2000, Timecrimes - 2007, Fermat's Room - 2007, Cell 211 - 2009. Hirtelen ezek jutottak az eszembe, de biztos van még más minőségi alkotás, amit nem láttam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Doctor Who
12x01
Na nem volt annyira rossz kezdés ez, bár ez, hogy megint Ő-t veszik elő...Meglátjuk, egyelőre adok neki még pár részt, előző szezon annyira nem jött be.
Live-Die-Respawn
-
vittgen
senior tag
-
Narxis
nagyúr
válasz vittgen #48816 üzenetére
Naaaa, azért ez túlzás. Én ma néztem meg az utolsó részt. Azt mondom, hogy nem az én világom, de nekem annyi közöm van hozzá, hogy az első PC-s Witcher játékkal próbáltam játszani de az se tetszett. Könyveket nem olvastam, szóval olyan érzésem volt, hogy valaki random fantasy neveket, szavakat dobált össze és majdnem kaszáltam is az első epizód közepe fele de örülök, hogy végig néztem. Mindenképp várom a 2. évadot de ha fantasy sorozat akkor nekem eddig a Legend of the Seeker tetszett a legjobban pedig ott se olvastam a könyveket. Ez a Witcher is jó volt de más jellegű fantasy ez talán egyben az előnye is. Egyébként Nilfgaard helyett sokáig Milfgaard-ot értettem, mondom wtf...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
RetepNyaraB
veterán
-
gyuromoj
veterán
Daybreak S01
Nekem bejött. Kár hogy nem folytatják, mert érdekesnek ígérkezett volna a folytatás.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
PhilBrick
őstag
válasz RetepNyaraB #48859 üzenetére
Amerikat?
-
brownus
veterán
válasz Nordic #48856 üzenetére
Nekem kielégítő volt, imádtam. Könnyed western - scifi kegyetlen jó zenei aláfestéssel.
Folytatjuk a watchment, nagyon vad :D még 2,5 rész van hátra, nemtom lesz-e folytatás, szívesen nézném még. /The boys lesz thc/
Ez meg: [link] :D
és tetszett a vaják, két este megnéztük. Voltak benne olcsó részek de a koreográfia csodás volt. Összességében remekül szórakoztunk.[ Szerkesztve ]
-
CompleteD
újonc
Money Heist
Nem nagy kedvvel ültem neki, de nagyon pozitívan csalódtam a sorozatban. Már egy jó ideje nyomták még augusztus környékén Netflixen, állítólag az egyik legnépszerűbb nem angol nyelvű sorozat lett idén.
Elkezdtem nézni és már az első rész után magával ragadott. A karakterek, a történet felépítése zseniálisan lett megoldva és sok sorozattal ellentétben ez végre nem laposodott el, sőt, minél tovább haladtam, annál izgalmasabb volt. Végre egy sorozat, aminél nem tudod előre, mi fog jönni, mert itt tényleg akkor tekernek rajta egy hatalmasat, amikor nem is számít rá az ember. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Én meg sirályul tudok.
-
Nordic
Közösségépítő
Mandalorian S1
Megnéztem ezt is, de azt kell mondjam ,hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja. Mintha a 2-3-ik részig lett volna egy fasza koncepciójuk, aztán kifulladt. Elfogyott az ötlet. A megvalósítás/CGI az 10/10, mert mégis csak sorozat, de maga a történet kb semmi. Egynek jó volt, de nem várom a 2. évadot egy cseppet sem.
-
callmeakos
veterán
The Morning Show
Életem eddigi egyik legjobb sorozata ez amit láttam. Egyszerűen minden egyes perce atomjaira darált engem. A karakterek, a narratíva, a párbeszédek, a színészek, mind egytől egyig olyan tökéletes, mint amennyire maga a Morning Show volt bemutatva a sorozatban. És ráadásul egy valós problémát feszeget, amely még mindig ott lappanghat a háttérben, pont ugyanúgy mint a sorozatban. Olyan feszültséget generált bennem amit sok más mozifilm se tudna, az utolsó két rész ahogyan felvezetik a finálét, az egyszerüen tanítani való, és maga a finálétól egyszerűen szóhoz se tudtam jutni. Főleg a final shot-tól.All→M8
-
Cyrin
addikt
válasz bobalazs #48851 üzenetére
Ez pedig pont akkoriban játszódik eredetileg.
[link]A szpílberg/tomkrúz féle förtelemnél csak jobb lehet, már a korhűség/történethűség miatt is és ha mellőzi a amerikai csimbumcirkuszt, eddig biztató...
Nekem megvan dupla cd-n a zenei verzió ricsárd börtönnel , amit le is fordítottam anno.
Meg kedvencem is ennek az elő koncertje...[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Ezt nem nézi senki? most kezdtem.
Világok harca 2019 -
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik, hogy nem 2021-ben jön a WANDAVISION sorozat, hanem idén.
Live-Die-Respawn
-
vond
MODERÁTOR
válasz junkhead #48838 üzenetére
Bár nem sorozatok, de ha bejön a vidéki, lerobbant USA (nekem is az egyik kedvenc "helyszínem"), akkor nézd meg a Hell or High Water-t, a Galveston-t, a Junebug-ot, a Sweet Virginia-t, a Mud-ot. Hangulatban, párbeszédekben, színészi játékban is erősek.
Sorozatból talán még a Sharp Objects-et említhetném meg. Nekem az is nagyon bejött.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Janaboy
Topikgazda
Boldog Új, Szuper Sorozatokban Gazdag Évet kívánok mindenkinek!
Janaboy
-
bobalazs
nagyúr
válasz sugarforce #48725 üzenetére
Azt sajnálom hogy előre leírtam ezt a The Morning Showt. Öt rész után azt mondom, tetszett.
Sőt volt pár jelenet ami rendesen megröhögtetett. -
k-adi
nagyúr
The Boys (2019)
1. évadVégre egy szuperhősös sorozat amely egy teljesen más irányból közelíti meg a témát. Számtalan jelenet volt ami sokkolt vagy megnevetett és ez pont így volt jó. A párbeszédek és karakterek lazák, a történet, illetve az utalások -átvitt értelemben- elgondolkodtatóak és teszi mindezt úgy a sorozat, hogy szórakoztató formában tálalja. Persze nem tökéletes sorozat, de egy erős kezdés az ez évad, így nem kérdés, hogy folytatom-e a 2. évaddal.
[ Szerkesztve ]
-
vittgen
senior tag
A Törvény embere / Justified /,
a Gyilkos hajsza / The Followig /,
..és a Célszemély / Person of Interest / kinek lett örök kedvence rajtam kívül?? -
vittgen
senior tag
válasz junkhead #48829 üzenetére
A második egy kicsit vontatottabb, nehezebb!!
A harmadik megint csak nagyon jó!
Nem pörgős-akciós,de magával ragadó!
Sok benne a párbeszéd és a visszaemlékezés...
Na meg aztán Kihagyhatatlan!Stephen Dorff, mint kopaszodó,pocakos nyomozó és Mahershala Ali, mint Alzheimer-kóros öregember... -
Ellia
addikt
válasz dobolan #48823 üzenetére
Az első két könyv a Vajákból novellás kötet igazából, ott sincs semmilyen elmélyített karakterfejlődés, pl. Yen még ennyit se kap, és ugye ezekből építkeztek.
A 3-7 köteteknél pedig átvált regény formátumba és nagyrészt Cirit helyezi a központba (na meg Geraltot meg a pici "csapatát").
Nekem a problémám inkább azzal volt, hogy minden nagyon steril volt és szép pedig pont az ellenkezőjének kellett volna lennie, meg a vágás ami elég sokszor fura volt.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz vittgen #48822 üzenetére
A The Whitcher szerintem azoknak a legkevésbé élvezhető, akik se a játékot se a könyveket nem ismerik. Sajnos a rendezés nem az igazi, nem mutat be semmit a világból, a szereplők nagy többségéről, nem igazán van karakter fejlődés a 8 rész alatt, kivéve talán Yent. Aki nem ismeri a witcherek világát, sok gesztusból és utalásból sem ért semmit. Ez szerintem hiba. Kellett volna néhány felvezető rész, vagy legalább egy hosszabb narrátor szöveg az első rész elején, mint a Gyűrűk Ura esetében.
[ Szerkesztve ]
-
vittgen
senior tag
válasz Aventador91 #48821 üzenetére
Igen...
Itt jön ki az, hogy ízlések és pofonok ugye.....
Tényleg nem akartam senki sem felhergelni ezzel, de nekem nagyon nem jött be...
Azt viszont látom, hogy mindkét sorozatnak bő és lelkes tábora van!
Ugyanúgy, mint a Trónok Harca-nak valamint a Vikingek-nek... Nekem az a két sori sem jött be. Sőt kifejezetten ellenszenves volt, leginkább a Tónok Harca.... -
PhilBrick
őstag
válasz vittgen #48816 üzenetére
Bezzeg a Feketecsuklyasokban micsoda tartalom van!
Mentsegedre szolgaljon, hogy mindket sorozatnak kell par epizod mire rendesen beindulnak es te ezt nem vartad meg. Maradjunk annyiban, hogy nem a te eseted, de azert a Monika showt hagyjuk ki belole.(#48815) madgie
Az Amazonnal legalabb nem korlatozzak regionkent a szinkron es felirat opciokat.[ Szerkesztve ]
-
vittgen
senior tag
Annyit és annyit olvastam itt tőletek a The Witcher és Stranger Things sorikról, hogy "egye fene,bele nézek" lelkes felkiáltással bele néztem mindegyikbe.....
Jobban jártam volna, ha reggelizővillával böködtem volna a szememet!
Az erre vesztegetett bő 3 órámat már senki sem tudja visszaadni....
...és már bocsánat,de szerintem a maunika só is tartalmasabb lehetett ezeknél.../ habár attól is hányingerem volt / -
Maxxy10
addikt
válasz Janaboy #48813 üzenetére
Persze, hogy nem baj.. sőt!
[link] gyumoroj kolléga posztolta régebben ezt a képet. Közel 100 dollár havonta ha mindenre elő akarsz fizetni.
Btw, a Netflix előző hónapban emelte meg a az előfizetés díját nem tudom, hogy ez csak US vagy mindenhol. Én szerintem érzik ,hogy baj van.
Énörülnék ha megvenné az Amazon és egy ilyen 10£-os csomag lenne amiben minden benne van 4K tartalom is. -
Maxxy10
addikt
válasz Janaboy #48806 üzenetére
Nem akarok nagyon offolni..
De
Nem hiszem, hogy az Apple megvenné... Hirtelen túl nagy lenne az Apple kínálat minden sz@r netflixes sorozat Apple lenne amit nem engedhetnek meg, hogy valami ami Apple az szar legyen. Azért van ilyen kevés sorozatuk is mivel minden saját gyártású sorozat átlagosan 15 millió dolláros kasszával számolhat részenként ami átlagon felülinek mondható. Így szerintem maradni fognak ennél a üzleti tervnèl, hogy nem sok de ami van az viszont nagyon is.Arról, hogy az Amazon megveszi már nem először lehetett hallani. Hatalmas cég, legalább akarora zsebbel mint az Apple. Náluk a Prime ami viszi az üzlet nagy részèt mivel több dolgot integráltak ebbe a rendszerbe [ Video Twitch Ingyenes szállítás stb] ( szerintem nagyon baráti áron) ami alapból olcsóbb mint a Netflix és rögtön elérhető a 4K tartalom nem kell külön csomagot vásárolni. Ha most ténylegesen megveszi az Amazon őket és azt a tartalmat magába olvasztja akkor egyed uralkodó lehet a piacon olyat árát szabva amilyet csak akar.
TG-től bocsánatot kérek a hosszabb offért
-
BITBOYS
addikt
B-oldal üzemeltetőjének személyes Top 20 kedvencei 2019
The end of the fucking world
Fleabag
Counterpart
The Deuce
Chernobyl
When they see us
Euphoria
Peaky Blinders
Black Mirror
Line of Duty
Big Little Lies
Ozark
Russian doll
After life
MotherFatherSon
Criminal
Beforeigners
The Hot Zone
Mindhunter
Stranger Things
True DetectivesLesz miből válogatnom
-
k-adi
nagyúr
válasz HUTCHDB #48801 üzenetére
Pedig az hbo-s csernobil sorozat valóban jó és hangulatos lett. (kivéve azt az 1 töltelék részt ugye..)
Igazából szerintem inkább örüljünk, hogy ennyi jó sorozatot kaptunk ebben az évben és évtizedben is. valóban nehéz egy top10-es listát írni, de ennél rosszabb dolgunk ne legyen
-
HUTCHDB
nagyúr
Korábban már írtam róla, hogy én pedig befogadó lennék az 5x -em miatt a Csernobilra, de sem nekem, sem a feleségemnek nem jött be.
Igazából nem fogott meg benne semmi, nem mondom, voltak benne jó szereplői alakítások, de valahogy mégsem ragadott meg, az meg abszurd, hogy az évtized sorozata lenne...
Nem teljesen ugyanaz, de a szovjet érát idéző Americans például nálam a simán a jók között szereplő sorozat." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest