-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Köszönöma tanácsot, de droid témában nem ma kezdtem. Az tény hogy lassabb a tv. Volt már visszaállítás is. Gyakorlatilag nincs rajta semmi app a kodin és a button mapper-en kívül.
lassabb a menü, a csatornaváltás és a kodi is lomhábbnak tűnik.
ha ajánlod az oreo-térdemesodaírni hogy nálad jó, de néhányan ( nem csak én) azt állítják hogy kicsit lassabnnak tűnik.
Szerintem ezt így érdemes ajánlani. Ha ezt olvasom akkor biztos nem rakom fel, mert az új menü kinézet ennyit nem érne nekem. ( illetve nem én használom, én már droid nélküli sony-t vettem)
Gondolkozom a root-on, talán megcsinálom, de sajnos droid 8-ban nem vagyok olyan jó, a hetesbe jobban bele tudtam volna nyúlni.
Mondjuk mediatekre nem tudom az afr-t hogyan tudonám megoldani főleg 8-ason.Downgrade-re nincs infója senkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest