-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz. Csak próbálok rájönni, hogy mi okozza az anomáliát, és ez a tapasztalat is arra utal, hogy valójában nem az IP cím régió besorolása. (Mert a SkyShowtime által ajánlott szolgáltatás szerint is stimmel a földrajzi elhelyezkedés.) A másik tippem a VPN detektálás: a NAT-olt címtartomány külső IP címéről azt hiszi a rendszer, hogy VPN hálózatot rejt ezért automatikusan letiltja. (Mert feltételezi, hogy a VPN-nel pont a régiós korlátozást próbálják megkerülni.) Random (és megbízhatatlan) netes források szerint ilyet pl. csinál a Paramount+ is.
Hogy NAT-olt címtartományban vagy-e, azt elvileg úgy lehet ellenőrizni, hogy a szolgáltatótól kapott IP címet (amit pl. a routered admin felületén láthatsz), összeveted valamilyen külső IP cím ellenőrző oldallal, pl. whatismyip, de a geolocation.com is kiírja, amin a földrajzi elhelyezkedést ellenőrizted. Ha a kettő nem egyezik, akkor feltehetően NAT-olt címed van a külvilág felé. (Az is NAT-olt címre utal, ha a szolgáltatótól kapott IP cím a 100.64.0.0-100.127.255.255 tartományba esik.)
-
krizoli
tag
válasz
Arolotifar #848 üzenetére
Kétlem mert Netflix is megy vele. De itt most csak azt néztem hogy milyen szolgáltató van, nem e digi.
-
Franky2Ster
senior tag
válasz
salamonagi #845 üzenetére
Igen volt ilyen nálam is nekem se felirat se hang. Ki kell lépni a profilból és vissza.
-
salamonagi
újonc
Sziasztok, találkozott már valaki olyan hibával, hogy nem lehet feliratot választani?
Nyelvet lehet választani, de feliratok sáv egyszerűen inaktív, hiába viszem a mutatót a felirat fölé, nem aktív.. -
muveszno001
csendes tag
válasz
l.skywalker #843 üzenetére
Köszi!!!
Az nagy segítség volna -
Chris0321
veterán
válasz
muveszno001 #841 üzenetére
Hello.
Válts internet szolgáltatót, vagy olvass vissza mert kb. 100x jött elő ez a hiba a diginél. -
muveszno001
csendes tag
Sziasztok,
előfizettem a meghirdetett akciós árért múlt hétvégén egy laptopról amikor vidéken voltam. Telefonra is letöltöttem az appot. Minden jól ment amíg haza nem értem.
Itthon, Budapesten nem tudok belépni az asztali gépekről egyik böngészőből sem (Mozilla, Chrome, Edge) Csak a "where can I stream" nyitóoldal jelenik meg, se belépés, se regisztráció mező nincs. Hab a tortán, hogy sem az LG, sem a Samsung TV-n nem található a Skyshow-hoz applikáció (kb. 5-6 évesek). Ezen még túl is tenném magam, de az asztali gép bosszant nagyon!!! DIGI előfizető vagyok. (Netflix, HBO fut) WTF is going on?Milyen opciókat javasoltok? (a help-deskhez ne küldjetek pls)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#42308056 #839 üzenetére
Túldramatizálod... Itt a PH!-n láttál már fizetett cikkeket? Időnként szakmailag hibás cikkeket kénytelenek lehozni, mert a megrendelő fél PR osztálytól azt kapták, nem javíthatnak bele. Viszont mivel a khm. origóval szemben kénytelenek piaci alapon megélni, így ez van. A Telex esete sem különösebben más, van a PR cikk amiért fizetnek de attól még lehet véleményük, az olvasó meg eldöntheti neki mi a fontos.
-
törölt tag
Hogy hogy hol? A Telex bemutatójában.
Már hogy ne lenne ellentmondás? Ha azt mondják valamire hogy szar és fizetett pr cikk jelenik meg utána? Nem egy bannerről van szó hanem egy cikkről...
Miért kell amúgy védeni a Telexet? Attól hogy más dolgokban jó ezt még nagyon benézték. Origo csinálta volna meg már lehozták volna milyen szánalmas...
-
válasz
#42308056 #829 üzenetére
Nem ők ajánlanak róla filmet. Írtak egy reklámanyagot egy cégnek. Ebből élnek, reklámokból meg adományokból. Fel van tüntetve a cikken, hogy reklám. (Ha megtagadták volna, akkor meg az lenne a baj.)
Ami a kritikát illeti: egy olyan szolgáltatásról beszélünk, ami 10 nap után ott tart, hogy sokak számára képtelenség rá előfizetni. Remélhetőleg ezeken majd túljut, és akkor majd a következő karácsonyi körképben kihozzák, mint best buy-t. De addigi mit írjanak, hogy minden remek? (Asszem megártott tegnap az Alaska Daily, bocs.
)
-
válasz
#42308056 #827 üzenetére
Nem látom az ellentmondást. Pl. a MaNcs-ban is rendszeresen húznak le filmeket, miközben a borítón ott virít az egész oldalas reklámja. Emellett a "fröcsögős" cikk nagyrészt a magáról a szolgáltatásról szólt, ez meg egy filmajánló. (Ha kritizálom az éttermet, mert bunkók a pincérek, akkor már nem írhatom le, hogy a másfél óra után kihozott étel viszont isteni?) A kritikákban amúgy volt igazság nem?
-
AMD Power
titán
-
krizoli
tag
válasz
Arolotifar #823 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen. Kíváncsi vagyok mit tudnak mondani.
-
krizoli
tag
válasz
Arolotifar #821 üzenetére
Igen, Magyarország.
A kábel az digi, a mobilnet az voda.
És gépen 4 különböző böngésző meg a telefonon is ugyan azt kapom: "SkyShowtime is not available in your location." -
krizoli
tag
válasz
Arolotifar #816 üzenetére
Mind a kettővel.
-
krizoli
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Ugyan telefonra van app, de böngészőben nem tudok semmit se csinálni. Se regisztrálni, se egyéb részét megtekinteni az oldalnak, mint ami az alap, hogy de jó elérhető x országban...
Ez van gépen, több böngészőnél is, illetve telefonon a böngészőben is.A kérdésem az, hogy mit lehet csinálni, ha szerinte nem elérhető nálam (pedig nincs semmi vpn, vagy bármi bekapcsolva/állítva) a skyshowtime? Hogy tudom böngészőből megnyitni?
A segítséget előre is köszönöm.
-
kl122
tag
Skyshowtime ügyfélszolgálat
2. rész
kérdésem:
mivel több hónapra Németországba költözöm, tudom ott majd használni a szolgáltatást magyarországi előfizetésemmel és milyen kínálattal?
válasz:
Reméljük jól vagy.
szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy jelenlegi előfizetésével szeretné használni SkyShowtime szolgáltatásait Németországban.
Jelenleg nem élünk Németországban, így Ön nem tudja igénybe venni a szolgáltatásokat
Köszönettel:
Mayankdeep
Ez komolyan annyira tragikomikus, hogy nem tudom sírjak vagy nevessek.
Mégegyszer megkérdezem, mi lenne itt ha valami komoly technikai probléma lenne és nem tudnám használni a szolgáltatást? Akkor is Panjabi írna Indiából google fordítóval egy se füle, se farka e-mailt és ezzel le lenne tudva az ügy? -
Szánalmas. Ez van az oldalon, tartalmilag. (Persze ez is szánalmas.)
Miért egy másik országnak szánt SkyShowtime-webhelyet vagy alkalmazást látok?
Tudunk róla, hogy adott esetben egy másik országra szabott élményt kaphatsz, amikor vadonatúj SkyShowtime-fiókot hozol létre a skyshowtime.com címen vagy a SkyShowtime alkalmazásban.
Utánanéztünk, és úgy gondoljuk, hogy ez azért történik, mert az általad használt IP-cím földrajzi helye más országhoz tartozik, mint ami a tartózkodási helyed. A szomszédos országok határának közelsége is szerepet játszhat ebben.Honnan tudhatom, hogy a problémám a földrajzi elhelyezkedésemmel kapcsolatos?
Fordulj internetszolgáltatódhoz, és kérd meg, hogy ellenőrizze az IP-címed pontos helyét.
Alternatív megoldásként megpróbálhatsz csatlakozni egy másik internetszolgáltatóhoz, például egy kávézóban vagy bevásárlóközpontban, vagy átválthatsz wifiről mobiladat-kapcsolatra, és fordítva. Ha így már az országodnak megfelelő SkyShowtime-élményt kapod, az valószínűleg azt jelenti, hogy helymeghatározási probléma van az IP-címeddel, és az internetszolgáltatód tud tanácsot adni a következő lépésekről.
Mit tegyek, ha az IP-címem megegyezik a földrajzi helyemmel?
Ha internetszolgáltatód megerősíti, hogy IP-címed megegyezik azzal az országgal, amelyben a SkyShowtime szolgáltatásra való feliratkozáskor tartózkodtál, vedd fel velünk a kapcsolatot, és gondoskodj arról, hogy kéznél legyenek a következő adatok:
- Az IP-címed
- Melyik országban vagy?
- Melyik országot szeretnéd beállítani?
- A SkyShowtime szolgáltatásra való regisztrációhoz használt eszköz márkája és típusa
- A kapcsolatod egy „Virtuális magánhálózaton” (VPN) van?
- Wifit vagy mobiladat-kapcsolatot használsz?
- Továbbra is tapasztalod-e a problémát, ha mobiladatról wifire váltasz – vagy fordítva –, illetve amikor másik internetszolgáltatóhoz csatlakozol?
- Melyik internetszolgáltatónál vagy?
Ezen információk birtokában tudunk tovább vizsgálódni. Lépj velünk kapcsolatba most. -
updog
őstag
Ezen mondjuk konkrétan felröhögtem, találd ki mi történik ha a linkedre rákattint valakik akivel kiba...brált a digi/skysho páros... igen, a "Where can I stream" (te haver nem nézel skysho-t mert 2023-ban nem tudjuk megmondani hogy a szolgáltatód hol van) oldalra azonnal átirányít
Szóval ezt a help oldalt (beleértve a support elérhetőségét ha ott van) nem nagyon fogjuk látni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest