-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én inkább a nem adja felé hajlok ilyen esetben. Ugyan nem értek az ilyen dolgokhoz, de számomra kissé szürreális, hogy annyira drága lenne mondjuk pl egy Dr. House szinkron, hogy olcsóbb 8 évadot újra szinkronizálni?
Az meg mondjuk külön vicces, hogy elkezdtük újra nézni, és random részeken nincs szinkron(kezdve rögtön az első 2 résszel). Ha jól emlékszem a 12. rész meg spanyolul indul, angol sincsMég a szinészek eredeti angol hangjára se futotta?
-
csibe1
addikt
Valakinek megy Fire Stick 4k-n?
Amik a topikban lettek linkelve nem települnek, az az egy ami feltelepült az meg a support után kiabál a főképernyőn.
A guggli áruházban meg szürke az "Install on more devices" gomb.
Ez azért elég érdekes indulás, hogy úgy kelljen mókolni, és még az sem akar menni. -
Ha még egy szintet visszamegyünk thread-ben, akkor abban az olvasható, hogy adott esetben konkrétan pocsék volt az eredeti szinkron...
Általánosságban valószínűleg azért kell új szinkron, mert az eredetinek nem megszerezhetők a jogai: az eredeti tulaj (pl. egy kábeltévé társaság) nem adja, vagy túl sokat kér érte, vagy valaki másnak adta el exkluzívan, stb. És persze lehetnek technikai okai is akár.
-
Arolotifar
őstag
válasz
l.skywalker #782 üzenetére
Esetleg topic összefoglalóba bekerülhetne már a digis megoldás, mert lassan minden második ember arra keres megoldást... A keresőt ugye nem tudják vagy akarják használni...
-
-
e90lci
senior tag
Köszi srácok aki segíteni próbált,sikerült megoldanom.
-
válasz
greengoo #787 üzenetére
Ha véletlen a Digi lenne a szolgáltatód, akkor olvass vissza.
Olvasd el ez ezt a help oldalt: [link]. (Ott van egy link a geolocation.com-ra, azon nézd meg, hogy szerinte te hol vagy helyileg. Rossz jel, ha más országot mutat.) Amúgy meg be kell jelenteni hibára az internet szolgáltatódnál vagy a SkyShowtime-nál. (Mindegy melyikkel kezded, valószínűleg át fog irányítani a másikhoz, az pedig majd vissza.
)
Olyan trükk van még, hogy a bejelentkezés idejére mobilnetről osztasz netet, és ha így sikerül bejelentkezni, akkor utána már vissza lehet állni a "rendes" netre, a tapasztalatok szerint onnantól már menni fog.
-
DioRobber
tag
Sziasztok,
Weben csináltam meg a regisztrációt, és utána beléptem az egyik TV-men az alkalmazásba hiba nélkül, viszont a szülői lakba, az alkalmazás letöltése után a másik TV-n ezt a nem elérhető a régiómban hibát írta ki. Van valamilyen beállítás, amit tudnék eszközölni, hogy elmúljon a probléma? LG TV mind a két TV-m, és digi a szolgáltató annál amelyiknél nem működik, viszont a digi által kiosztott IP cím nem gátolja meg, hogy elindítsam az appot (Digi ügyfsz. mondta). Skyshowtimnak is írtam, még nem válaszoltak. Telefonszámot meg nem találtam. Köszi -
greengoo
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémára keresem a megoldást.
Regisztráltam telefonon, amin az app is működik.
Otthoni gépen Chrome böngészőben hiába nyitom meg a Skyshowtime oldalát, nem jelenik meg a felső sorban a bejelentkezési lehetőség.
TV-n szintén nem tudom megnyitni az appot. (Nemelérhető az ön régiójában)
3 LG tv-n próbáltam, egyik sem régebbi 2 évnél.Valaki tapasztalt hasonlót?
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Visszakerült a Jurassic Park.
-
válasz
Rigormortiis #783 üzenetére
Nálam tökéletesen működik most így hajnalban samu tv-n.
-
Rigormortiis
veterán
Másnak is van problémája az appal Samsung tv-n? Nem tölti be a filmeket, csak homokóra, majd egy idő után kilép...
-
l.skywalker
Topikgazda
A VPN említése
- amennyiben a rendszer regionális korlátozásának
kijátszásával kapcsolatban kerül szóba -
TILOS! -
válasz
aprokaroka87 #771 üzenetére
Csakhogy itt nem egy külföldi tulajdonú [magyar] céggel vagy kapcsolatban, hanem egy külföldivel: "Szerződésünk Ön és az Angliában és Walesben bejegyzett SkyShowtime Limited („SkyShowtime”) között jön létre."
-
Vpn alkalmazás okos tv-re? Na ilyenről se hallottam. 😀
Nemetben?
Szerintem neked ott tuti emiatt nincs.Valami régiós zavar lehet.(#777) AMD Power
Nalam van app és megy gond nélkül. Szerintem nála ez a németországi dolog kavarhat be vagy a regebbi tizen os miatt, de nem akarok okoskodni
-
e90lci
senior tag
Sziasztok
Samsung UExxMU6199 vagy 6102 tvt használ itt valaki?Van rá SkyShowtime alkalmazás? -
AMD Power
titán
válasz
Arolotifar #768 üzenetére
Szerintem megvárom amig az összes részt feltöltik.
-
kl122
tag
Skyshowtime "ügyfélszolgálat"
Hát ez óriási...
Az egy hete megírt hibabejelentésemre ma jött válasz, egy láthatóan Google fordítóval megírt sablonlevél Indiai nevű emberke által aláírva. Persze a hiba megoldásáról, elhárításáról egy szó nincs benne.
Ezt teljesen komolyan gondolják?? Ez egy vicc így.És még akkor fel is teszi a kérdést a végén, hogy " A mai tapasztalatok alapján milyennek találod szolgáltatás fordítóeszközét?"
-
AMD Power
titán
válasz
Arolotifar #763 üzenetére
Akkor a 4-ik részt ma rakták fel!
-
-
DonCosta
tag
Kinek milyen TV Box-szal működik a SkyShowtime?
Előfizettem, egyelőre tetszik, de jó lenne a tévén nézni nem csak laptopon, PC-n stb...
A tévém nem okos, eddig egy Respberry-vel okosítottam (néztem a NAS-on tárolt tartalmakat). Bármi ötlet megoldás érdekel, a cél, hogy ha lehet ne két eszköz kelljen a tárolt tartalmak és ezen előfizetés nézésére. -
tigipuf
senior tag
válasz
Arolotifar #763 üzenetére
köszönöm
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Meg tudná mondani valaki ,hogy az 1923-ból hány rész van fent,és magyar felirattal rendelkeznek-e?köszi,, -
zseko
veterán
válasz
#42308056 #754 üzenetére
HBO Max keresője szerintem korrekt
Hát... azért csinál érdekességeket... Ha nem írod be teljesen végig a színész nevét, nem ad semmi találatot, csak az utolsó betű után. Vagy próbáld ki a predator szóval, betűnként nézve a találatot.
Eskü megnézem a találatként kiadott Musi-Musi és a gombácskák mesét, hogy mikor jön és nyírja ki őket benne -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #758 üzenetére
A budapesti részt amúgy tudtommal pont kivágták
Megváltoztatták a finálét és ha jól tudom nem került ki DVD extraként sem, pedig megnéztem volna a magyar zombikat
Szerintem amúgy nem rossz kis film.
-
-
user12
őstag
válasz
#42308056 #750 üzenetére
Pedig feleségem angolja jó írásban és szóban is, mégis csak magyarul szereti nézni a filmet, a feliratos filmeket se csipázza.
Maga a szolgáltatás eddig tetszik, igazából rosszabb helyre is elmenne az a havi 1000 ft, ha nincs semmi normális műsor a TV-ben legalább itt lehet találni értelmeset. -
törölt tag
HBO Max keresője szerintem korrekt, azt a szintet el kellene érnie mindenkinek legalább. Lehet színészre és rendezőre keresni, és az adatlapokon sokat adnak meg belőlük, így sok lesz a találat is. Olyanokkal nem próbálkoztam hogy "kalandfilm", de szerintem kulcsszavakkal nem boldogul.
Amúgy JustWatch használata erősen ajánlott mindhez. Vannak bakik de nagyon jó szűrési lehetőségek vannak, és listázza az újdonságokat (kis késéssel).
-
user12
őstag
válasz
l.skywalker #747 üzenetére
Köszönöm Neked és a többieknek is!
Netflixünk nincs, hallottam az akciós kezdeti árról , ezért is regisztráltam, még most ismerkedek
Majd figyelem az oldalt... -
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #749 üzenetére
ja nem is kioktatás akart lenni
csak saját tapasztalatból tudtam, hogy ott ilyen is van.
#750erahurka! ne is mondd...szerintem az összes többinél kaki a kereső úgy ahogy van....szüleim használják(használnák) a boxot és már évek óta megy a szenvedés, hogy "nem találnak semmit"....ami egyrészt persze user error is, mivel a tartalom ott van, de iszonyatosan hülyén dobja fel őket valamiért...nem a keresőt használják, csak a különböző kategóriákban lépkednek és sokszor kaptam már meg tőlük, hogy "nincs itt semmi gyakorlatilag..." - ez pedig sokszor jogos, mert szabályszerűen el vannak dugva egyes filmek és csak ugyanazt az 5-6 címet dobja fel a főoldalon. akár úgy is, hogy hosszú hónapok alatt egyre se böktél rá közülük!
pl faterom a múltkor el volt képedve, hogy milyen klasszikus filmek vannak fent HBO-n, mire rávágtam, hogy a kérdéses címek ráadásul már jóideje fent vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest