-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #749 üzenetére
ja nem is kioktatás akart lenni
csak saját tapasztalatból tudtam, hogy ott ilyen is van.
#750erahurka! ne is mondd...szerintem az összes többinél kaki a kereső úgy ahogy van....szüleim használják(használnák) a boxot és már évek óta megy a szenvedés, hogy "nem találnak semmit"....ami egyrészt persze user error is, mivel a tartalom ott van, de iszonyatosan hülyén dobja fel őket valamiért...nem a keresőt használják, csak a különböző kategóriákban lépkednek és sokszor kaptam már meg tőlük, hogy "nincs itt semmi gyakorlatilag..." - ez pedig sokszor jogos, mert szabályszerűen el vannak dugva egyes filmek és csak ugyanazt az 5-6 címet dobja fel a főoldalon. akár úgy is, hogy hosszú hónapok alatt egyre se böktél rá közülük!
pl faterom a múltkor el volt képedve, hogy milyen klasszikus filmek vannak fent HBO-n, mire rávágtam, hogy a kérdéses címek ráadásul már jóideje fent vannak!
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #747 üzenetére
netflix (webes) keresőjében van konkrét szinkron/felirat nyelv szerinti szűrés (hogy ez milyen pontosságú, azt nem tudom, mert talán 2x használtam eddig)
azonban ja...szerintem sajnos semelyik másik streaming platform sem tudja ezt... (se)
-
bepken
veterán
sziasztok!
PC-n a böngészőben minden okés, viszont androidos TV boxon nem akar elindulni semmi (telepíteni hivatalos Play Store-ből telepítettem), nem ír ki semmilyen hibaüzenetet, egyszerűen csak nem indul el a tartalom.
erre ismert valamilyen workaround? vagy csak várjam a frissítést?
(annyira nem gáz amúgy, mert anno az indulásuknál a Prime Video, HBO MAX és a Disney+ is hasonlót csinált, igaz utóbbi kettőnél elindult a kép, csak hang nem volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gran Turismo
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest