Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
Mások nevében nem beszélhetek de elmondom én miért raktam fel másik ROMot (ez NEM hack, SGS alapból futtat nem marketes proggikat, nem kell törni mint a szifont)
Szal kivettem a telót a dobozból, felraktam rá cuccokat "belaktam". Rootoltam is, a market miatt (hogy tudjak venni 1-2 ilyen 1 dolcsis proggit, amit tudtam hogy használni is fogok .. a többire ott az ingyenes letöltés )
Aztán egyszer csak nem bootolt be. Factory reset kellett neki.
(nem értem akinek nincs 3 gombos menüje az elviszi szervízbe ilyenkor? )Azután minek raktam volna fel újra ami tetszett program, gondoltam inkább kipróbálom az itt nagyon dícsért JM5-öst. 3 gombos menüm volt, szal nem volt benne kockázat. Felraktam, tényleg gyorsabb lett. OCLt nem raktam fel mert előzőleg "levett" a belső tárhelyből.
Így használtam 2-3 hétig. Gondoltam ha majd kell a Skype (egyelőre nincs mobilnetem) akkor majd felrakom a Froyot. De érdekelt a full flash, meg olvasgattam a speedkernelről, zankinsról stb. Szal mikor volt szabad 2-3 órám a célra fogtam és felraktam. Odinnal a Sztupyt mert itt többen kínlódtak a KIESsel, meg aztán annak a lagfixével, meg hogy átírt vmi product kódot.
Megvan mindkét előző rendszerem lementve de le fogom törölni őket mert ez jobb. Ha majd ez elkezd laggolni akkor felrakok vmi újat, remélhetőleg Sztupy csinál addigra, mert az eredeti mindig rosszabb mint az ilyen buheráltak.
Egyszerűen azért mert ha a buherált nem tudna semmit jobban akkor ahelyett hogy az emberek használnák a fórumokon fikáznák őket, és a készítőik nem csinálnának többet
Egyszerű logika ... pár milliárd kínai nem tévedhet, a fecskefészek leves is biztos finom(meg minek kínlódjak gyári rendszert moddolgatni, ha már mások megcsinálták. KIESt installálni sincs kedvem. Az ODINhoz hasonló proggikat általában 1-2 ember írja meg, így sokkal kevésbé bugosak mint a KIEShez hasonló "hivatalos" proggik amiket viszont 10-20.)
Szvsz:
1. ha van három gombos menüd NEM KOCKÁZTATSZ SEMMIT ROMcserével !
2. ha nincs, akkor GYORSAN rakd fel Odinnal a bootot amiben van, mert különben nincs factory reset, anélkül meg marad a szervíz !!Nem viccelek, amíg nincs 3 gombos menüd ESZEDBE NE JUSSON ROOTOLNI a telót !!!
Bármi taccsravághatja és viheted a szervízbe.
Viszont root nélkül nincs teljes market ... szal ha teljes market kell akkor ROMot is cserélj már.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Eladó egy Redmi Note 10 dobozzal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest