Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz MadMancs #706 üzenetére
Neked is köszönöm, bár atomka amit írt az biztatóbb! Vettem egy Pixel Watch 3 45mm-es órát tök jól megy és működik együtt a telefonnál ( ugye Pixelem van) de úgy hogy éjszaka ki van kapcsolva, ( egyszerűen nem tudok órában aludni) így kb 2-3 "napot" saccolok neki, ezért gondolkodtam hogy ultra jobb lenne, de akkor annyira nem lenne jelentős! Vettem egy Huawei Watch gt5 Prot ami üzemidőben veri az összeset, viszont ott nincs órával fizetés, az üzenetkezelése is korlátosabb.
Google Pixel 9 Pro & Pixel Watch 3 45mm & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, nem igazán találtam külön Ultra topicot, akinek Ultrája van meg tudná mondani kb milyen az üzemideje. Reggeltől estig viselném, de éjszaka nem, így ki lenne kapcsolva. Szenzorok mennének, aod nem kell, elég ha mozdulatra kapcsol, viszonylag sok értesítés, edzés nincs. Vajon kb így mit bírhat? Köszönöm előre is
-
gretzky77
veterán
Köszönöm a gyors választ, korábban elvileg volt lehetőség ennek a korlátnak a kikerülésére, ez már nincs!? Próbálnám kideríteni, hogy Galaxy Ultra vagy Pixel watch 3 legyen a teló mellé, de kinézet szempontjából az Ultra szimpibb!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem, hogyha nem Samsung telefonnal használnám (hanem Pixel) akkor még mindig korlátozva van az EKG és vérnyomás mérése? Ezenkívül bármi limitáció? Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest