- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogselyem
senior tag
válasz
hematoma1 #287 üzenetére
Nem tudom, mire megjött addigra a Pólus Centerben felnyalattam a kijelzőre egy üveget, nem teljesen fedi a kijelzőt a széleken, de nem érdekel a dolog, mert inkább legyen rajta valami, de ne a fekete "gyászkeretes" üveg ami minden oldalon kitakar pár sornyi pixelt a kijelzőből.
-
kromatika
veterán
válasz
hematoma1 #278 üzenetére
Szia.Én ezt vettem hozzá. Nillkin CamShield PRO hátlap Samsung Galaxy S24 FE fekete sajnos most a manónál nem kapni.Nagyon jó tok.
-
fogselyem
senior tag
válasz
hematoma1 #225 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség amit írok, minden esetre az A54 topikban az egyik fórumtárs így járt, hogy vett egy Vodafonetól kihozott telefont és egyszer csak nem működött az egyik SIM slot.
Utána járt a dolognak aminek az lett a vége, hogy az eladó nem fizette a részletet?, előfizetést?.
Ha jól emlékszem rendősgégi ügy lett belőle.Funfact én is ugyan attól a mókustól vettem anno az A33am akitől a károsult ember az A54et vette.
Pár napig be voltam rendesen szarva, mert pár héttel előtte adtam el az A33at és ha letiltják rajtam csattan az ostor.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest