- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
direwolf #640 üzenetére
Igen, észrevettem, hogy olykor több a topicban az érzelem, mint a tárgyilagosság, de ez van. Szerencsére én mentesítem magam az ilyesmitől, de akkor sem vagyok túl hiteles az Ultrámmal.
Kíváncsi leszek, vajon mit hoz majd az S25 FE..
bud.spencer4: igazán nincs mit, szívemből szóltál.
-
válasz
fontalaci #630 üzenetére
Igen, igaz, ellenben egy átlagfelhasználó számára ezek nem valószínű, hogy döntő tételek. Azért is írtam, amit írtam.
Ráadásul úgy vetettem fel mindezt, hogy A54-ről S23 Ultrára vàltottam - igaz az A széria csak szükségmrgoldás volt a Note 20 Ultra után - de nem estem hanyat a flaszteron a nagy váltás következtében.
-
Swift és Swift is között igen nagy különbség van. Ha úgy érzed, hogy egy S24FE és egy A56 között annyi különbség van, mint mondjuk egy 1991-es Swift és egy legalább 2010-es Scross között, ám legyen.
Ha pedig azonos idejű generációkról beszélünk, akkor viszont nincsenek hegynyi különbségek. Óvatosan megjegyzem, az Scross a szívó benzin 1.6-tal volt a legoptimálisabb opció.
-
válasz
fontalaci #617 üzenetére
Ebben a topikban természetesen jól értelmezhető az S24FE és az A56 közötti különbség. A való életben ezek dolgok a felhasználók döntő része számára elhanyagolhatóak.
Az A56 gyors? Gyors. Jó a kijelzője? Igen. Jó az akksierő? Teljesen, sőt. 45W-tal tölthető? Simán. Sztereó és vízálló? Igen. Jó képeket, videót lő egy átlagbéla számára? Teljesen. Igényes anyagokból van? Eléggé. Sokáig frissítik? Igen. Ár? Egyre jobb. -
válasz
bencetoth94 #577 üzenetére
Nem lett rossz az A56, de azért ez egy másik kávéház. Javaslom a Mobilaréna tesztjeit kérdésed eldöntéséhez.
-
válasz
GoodSpeed #509 üzenetére
Az S24 FE-nek, ha lenne FE-sített verziója az kb. tényleg egy A56 szintű készülék lenne. Mi más is lehetne? Már csak abból a szempontból is, hogy az 1580 valószínűleg Exynos 2400 architektúrára épül. A nyers proci erő számok alapján a 8300 ultra felé viszi a meccset, de ez is csak egy szám. A 45 vs 67W pedig nem igazán számít nagy különbségnek.
-
Nálam is 8 GB van a "fapad" 256GB-os S23U-ban, úgy, hogy a Note 20 Ultrámban meg 12GB volt. Na de nem mindig hatékony a nagy RAM méret, illetve a RAM-ok sebessége között is nagy különbség lehet, ha jól tudom.
Egyébként mik a tapasztalatok az FE-vel, így pár nap használat után?
-
válasz
mhydas99 #437 üzenetére
Ráadásul nem is érdemes bekapcsolni, mert lassít a RAM Plus. A memóriavitát részemről azzal zárnám, hogy jelenleg a 8GB a mainstream, de kevesebbel is elketyeg még a droid. Nem kétlem, hogy egyes, jövőbeli AI műveletek memóriazabálók lesznek, de bárcsak ott tartanánk már, hogy a nagy dérrel-durral beharangozott AI telón is képes lenne összetettebb műveletek végrehajtására. Képszerkesztés, szövegösszefoglalás, chatbotkommunikáció jelenleg még nem az a kategória és számos esetben nem is a telón hajtják végre a kapcsolt folyamatokat.
-
válasz
GoodSpeed #419 üzenetére
Szűken elég lehet az még a sima droidra is, csak kissé röcögős lesz, mint a Galaxy A16 5G-ben. Simán fut rajta az Asphalt akadás nélkül, elfogadható kèpkocka sebességgel, bár a mindennapi feladatoknál már érződik az erőhiány. De az A54 sem volt egy nagyon gyors valami, hiába dupla RAM. Fluid, kiegyensúlyozott lassúság volt rá a jellemző, kevés akadással, bármennyire is zavaros a megfogalmazásom.
-
Másik teoretikus kérdés, hogy a 8 GB RAM mire nem elég? Talán Dexen lehet röcögés, de egyébként?
Azért is írom, mert az S23U-ban is 8GB van és eddig nem találkoztam semmi hatránnyal. A Note20U-ban 12GB volt, de annak meg az előnyét nem tapasztaltam.
-
válasz
bud.spencer4 #403 üzenetére
Bocs, hogy helyette válaszolok, de nincs, ezért eSim.
fontalaci: nem. De miért vetődott ez fel?
-
válasz
bud.spencer4 #399 üzenetére
Nálam S23U-ban van, az előnyei talán a gyorsabb válaszidő és a lassú kártyadriver használatának teljes mellőzése.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest