Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kid46
tag
válasz
fontalaci #617 üzenetére
Nekem A55 volt, azt odaadtam anyumnak, S24FE-re váltottam. Mindenben jobb a 24fe. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem melegszik , üzemidő nálam nagyon jó. 2 SIM kártyával használom , rengeteg telefonálás , net, gps. Én ezt a telefont ajánlom mindenkinek.
Én már nagyon várom a One UI 7 frissítést. -
válasz
fontalaci #630 üzenetére
Igen, igaz, ellenben egy átlagfelhasználó számára ezek nem valószínű, hogy döntő tételek. Azért is írtam, amit írtam.
Ráadásul úgy vetettem fel mindezt, hogy A54-ről S23 Ultrára vàltottam - igaz az A széria csak szükségmrgoldás volt a Note 20 Ultra után - de nem estem hanyat a flaszteron a nagy váltás következtében.
-
sfefe
addikt
válasz
fontalaci #628 üzenetére
Ott neztem már neki....
Szoftverben egyforma a támogatási idő..mármint ugyanaz a droid lesz a végén mind2ben...
Vezetéknélküli töltés az nem hinném, hogy érdekli az ismerőst...
Kamara jó ha jó de mind2ben lévő kamera valószínű ezerszer jobb mint az ősrégi j4+ -ban ami van neki..
Ahogy nézem a 24FE prociban azért erősebb az A56ban...kérdés ez majd a 6. droidnál meg akkor majd a programoknál mennyit számítana.. -
válasz
fontalaci #617 üzenetére
Ebben a topikban természetesen jól értelmezhető az S24FE és az A56 közötti különbség. A való életben ezek dolgok a felhasználók döntő része számára elhanyagolhatóak.
Az A56 gyors? Gyors. Jó a kijelzője? Igen. Jó az akksierő? Teljesen, sőt. 45W-tal tölthető? Simán. Sztereó és vízálló? Igen. Jó képeket, videót lő egy átlagbéla számára? Teljesen. Igényes anyagokból van? Eléggé. Sokáig frissítik? Igen. Ár? Egyre jobb. -
-
-
-
-
-
-
válasz
fontalaci #405 üzenetére
Na azért adtam el én is. Halálra idegesített a közelség érzékelője. Illetve inkább az hogy ennyi pénzért hozza azt a problémát mint egy A35.... Akkor minek ilyen drága telefon? Nekem már az A52s is mindennek megfelelt... IP67, jó kamerák (nekem elég volt bőven), normális üzemidő. Nem tudom ott Magyarországon mennyire fontos ez az 5G de itt nagyon eszi a telefon akkumulátorát.... Én ki is kapcsolom. Sosem használom.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
fontalaci #408 üzenetére
Igazából ha azt látjuk majd 3-4 év múlva hogy az aktuális rendszeren még mindig nagyon fluid a 24fe akkor nagyon megérte, főleg ha jó áron vetted meg. S23+ ha jól gondolom még 2 évig kap frissítést ami egy óriási hátrány legalábbis nálam, mert nem szeretek azért telefont váltani mert nincs fő rendszer frissítés. Amúgy sztem a processzor tuti elég lesz 3-4 évig, ha a RAM -ot jól fogja kezelni, akkor az is.
-
válasz
fontalaci #408 üzenetére
Konkrétan mindenben elmarad az S23+ az S24 FE-től
S23+ vs S24 FE
1.5 évvel idősebb. Nem 7 évig hanem csak 4 évig kap frissítést. Lassabb is.Más: érdekes, hogy a Google készülék keresője nincs fent alapból illetve a Wallet sem. Mindegy letöltöm Google Playből. Csak megjegyeztem mint érdekességet.
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #376 üzenetére
Mit akarsz scannelni?
Google Fotók – Fotószkenner, Microsoft Lens - PDF Scanner vagy a gyári Samsung kamera app. -
-
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #305 üzenetére
Amire gondolsz azt eddig semelyik androidos telefonommal nem tudtam megoldani, megakadályozni.
Gondolom valamilyen megfontolásból direkt így hagyták az android fejlesztői.Esetleg az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikban kérdezz rá.
-
direwolf
őstag
válasz
fontalaci #291 üzenetére
Akkor inkább egy Xiaomi 67W GaN charger, és letudva minden eszközöd töltése. Akár egyszerre. Adnak hozzá egy jó kábelt is.
szerk.: nekem van ilyen, meg egy Baseus GaN5 pro 65W is. Kb. ugyan azt tudja, csak a Baseus egy kicsit drágább.
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #293 üzenetére
Ingyen végül is jó, én azt szoktam mondani, hogy: "Ingyen még a szar is ízlik!".
Én hónapok óta egy Alzás vezetéknélküli töltővel töltöm a telefont.
Felrakom rá, szépen lassan feltölti a telefont (kikapcsoltam az összes gyorstöltés funkciót a rendszerben), nem gyilkolom az USB csatlakozót. -
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #291 üzenetére
Valamire biztos jó, pl. tölteni vele a telefont, de szerintem ezzel a töltővel a 25 Wattos "gyorstöltést" elfelejtheted.
Az Alzán néha leakciózzák a Samsung 25 Wattos "gyorstöltőt", akkor érdemes megvenni, utoljára ott fél áron vettem az eredeti Samsung töltőt.
Érdemes nézni az árukeresőt is, ott is ki lehet fogni Samsung töltőből akciósat.
25 Wattnál többel amúgy se tudod tölteni a telefont. -
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #271 üzenetére
A IT bulvár mindig lehúzza, fanyalog az Exynosra, mert divat fanyalogni rá, hogy nem Snapdragon.
Engedd el, lassan négy hónapja használom a telefont, szinte a megjelenése, boltba kerülése napján rendeltem, vettem meg, nem csalódtam benne.
A legjobban nekem a vezetékmentes töltés tetszik benne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest