- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
Aktív témák
-
djapor96
senior tag
-
-
WaterWave
veterán
én számlálóm 7 nél jár, pedig mondhatom meg se ráztam magam...
szerintetek sógié mennyin állhat?
50?
kéne tartani egy jig partyt, egy ember elhozza a jig-jét, és kinulláztatjuk...
természetesen sörrel -
kolynet
csendes tag
ez a telefon nagyon adja! htc sensation / nokia n9et is érdemes megnézni
-
ERPY
őstag
+3 hp után már tetováltatott volna magára valami témát lehúzható statusbar-al, a hátára meg egy bootanimációt. Hazafelé menet a rendőri igazoltatásra felelné, hogy a neve Cogntition Sógi, és most egy kicsit túlvan húzva. A rendőrautóba ülve megkérdezné, hogy root-olt e a járgány, majd felajánlana egy romfrissítést. Előzetesbe pedig megigérné, hogy másnapra recoveryből visszaállítja magát alaphelyzetbe, de még elalvás előtt nyomna egy nagy benchmarkot.
-
DjBlero
őstag
Touch X SE 1.0 ez jo kis rom,köszi dancsuri a helpet
brutál gyors
-
Sógi
addikt
Nah mit találtam gyerekek
Beautiful Honeycomb theme for cogni 1.15 soon
Nah megyek aludni, vége, this is the end
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
xtremetuning #12977 üzenetére
Akkor ötvenezren..
Végülis tökmindegy, az tuti,hogy csuklik rendesen. Gondolom, ömlik a donation.....
-
Sógi
addikt
Imádom a restore funkciót, visszatértem a du 17:00-kori telefon állapotához
Még visszadobom azt a szuper kernelt meg vmelyik témát és befejeztem mára(#12977) xtremetuning : jaja, többit holnapra
(#12978) dancsuri: én tuti nem vágom, de volt egy időszak múlt héten mikor nekem is ezt tette, nem tom miért, azt a szuper kernelt feltoltad?
-
dancsuri
veterán
szoval senkinek nincs ötlete, hogy mit mér a CF Bench amikor ezt méri?
"native MDFLOPS..." -
Sógi
addikt
válasz
banpity #12972 üzenetére
Nem vettem be semmit
De ha tenném, akkor sem redbull lenne(#12973) xtremetuning: ez a lényeg, legszívesebben az 1.5 lite-ot tenném fel, de azt meg minek, kissé elavult, de qrwa jól tette a dolgát...hibátlan volt, nem úgy, mint a mostaniak, már amit olvasni lehet xda-n, az alapján..
Nah mára lenyugszom, most megy vissza (recovery restore) 1.15 mert kissé elszállt itt vmi ennél a metamorphos témánál, ezt hanyagolom inkább...
(#12975) ERPY: remélem, h nem
-
Gizmo94
veterán
válasz
pestibenji #12971 üzenetére
Semmi gond, a lényeg, hogy nem raktad fel, így megúsztál egy felesleges flasht.
Ennyire még nem volt bugos romom, mint ez, rendesen elkapkodta a kaidását Litepro.Szvsz: 5000 letöltés? Az szép. akkor jelenleg kb. 5000-en csóválják a fejüket, hogy ejnye, így elbaszni valamit...
-
xtremetuning
addikt
válasz
pestibenji #12963 üzenetére
Litening 1.4-1.5 hibátlan.
Az újabbak nem jöttek be - akadozások.
Cogni - fagyott a screen touch, egyébként gyors és stabil.Sky Rom - tökéletesen műxik - várom a kg2-es verziót. Eddig a legjobb szvsz.
-
Sógi
addikt
válasz
Egyszerűen az a helyzet, h a cogni nagyszerű, ennél többet nem tudok mondani, kb 1-2 hete használom és kész vagyok tőle, annyira fless + lehet izlés ficamos vagyok de jók a témák is hozzá
Pont most dobtam fel metamorphal egy john doe témát, de nem akarja az igazságot, a betűtípus megváltozott, de kényszerbezárást nyomat a mtemorph..vki vágja ezt?
Ebből most kavar lesz a telón, úgy érzem
vki rálesne erre a témára és telepítésére baaa, lehet az a para, h 1.13-ra írták én meg 1.15-re próbálom rátenni(#12964) Gizmo94: persze, h nincs sok értelme procit húzni, én csak tesztelgetek és most is alapon fut
-
Gizmo94
veterán
válasz
norbert999 #12966 üzenetére
Azért nem tölthető, mert bugos volt és leszedte Litepro.
Ha ragaszkodsz hozzá, felteszem neked valahová, mert letöltöttem még amikor tölthető volt, de ha nem akarsz egy jó nagyot szívni, kihagyod..
-
dancsuri
veterán
válasz
nálam ez a favorit: Touch X SE
-
norbert999
aktív tag
válasz
Ha letölthető lenne...
Szerk: Megelőztek.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ha a Lite'ning 3.1-re gondoltál, az ennyire jó: [link]
Tiszta bug, most szedtem le tegnap. Jelenleg éppen javítja Litepro....
A Lite'ning 2.2 nálam jelenleg teljesen hibamentes és stabil.
-
Gizmo94
veterán
Amiatt,hogy ezt írtam, ne tedd fel, bár nálam teljesen hibátlanul fut, semmi bajom vele.
Kipróbáltam a Cognitiont is, de semmi javulást nem vettem észre, mivel semmi sem volt rossz. Hozzátartozik ehhez, hogy én nem húzom a procit, merthogy minek? Szerintem totál értelmetlen. Nem eléggé gyors ez így is? Vagy mire kell a sebesség? Gondolom, játékokhoz, és mivel én egyáltalán nem jászom vele, arra ott az asztali i7 konfig, így ennek ,hogy játékra optimalizáljam a telefont, nálam nincs szerepe..PS. A little help : fun = fan. előbbi: vidámság, utóbbi: rajongó.
-
pestibenji
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz
Gizmo94 #12959 üzenetére
Küzdök? Pár katt és kész is minden
Az aqua blue a leggyengébb, köszi, h azt emelted ki
Lehet felpumpálom magam még, dobok egy kávét és felteszem lite 2.2-őt, 1,5 hónapi litening fun voltam
De nem tehetek róla, h vki készített jobb romot
2.2 egyébként full zsír, ugye??? Nem kell majd csalódnom, ugye???(#12960) dancsur: cogni 1.15-el sem ment? Nem értem mi a gond...
-
Gizmo94
veterán
Érdekes amiket írsz, nyomd csak a teszteket, sorban olvasgatom ahogy küzdesz és tetszenek az írásaid.
Mondjuk, én ezeket a témákat egytől-egyig gyengének találom, felraktam az Aqua blue-t
Lite'ning 2.2-re , de Litepro témájához képest ez egy rakás szarnak tűnt, így gyorsan le is irtottam. Lehet,hogy Cognition láz van, én maradok a Lite'ning-nél, nekem hibátlan minden a 2.2-vel. Az új még túl bugosnak bizonyult így downgradeltem, de ha kijavítja a bugokat, majd az megy fel.
Kinek a pap-kinek a paplan, még számomra jobbat-szebbet nem láttam a Lite'ning nél.Ettől függetlenül érdeklődve olvasom a topikot, de mivel elment Cognition irányba , így nem irkálok, mert ahogy nézem a Lite'ning már a kutyát nem érdekli.
-
gyurika981
tag
válasz
norbert999 #12940 üzenetére
Eddig nem volt vele problémám de pont az elöbb toltam fel ezt a touch x se 1.0-át most ezt tesztelem, esetleg nem tud rá valaki eg jó kis témát?
-
Sógi
addikt
1.6-os procin a performance-ot nem bírja a cf bench, újraindul a teló...Vki le tudná tesztelni, h nála is ez a helyzet? minnyá probálom ondemandon, viszont iszonyat sebességet produkál 1.6-on, élvezet
(#12953) ForRedGlory: mármint 1,6-on?
Egy para van, h új akkum van és még csak a 3. teljes töltésnél vagyok, úgyhogy az nem lesz valós eredmény...
(#12954) pzstm: stabil 48 fok, de töltőn is van, han lefutott 1,6-on a cf
-
Sógi
addikt
válasz
xtremetuning #12949 üzenetére
Tudtam, h rád számíthatok
ouzo 50% egész heti éhezés (romolásra+themelésre) 50%(#12947) pestibenji : Minnyá nézek cf benchet is, de 1.2-ön sztem nem lesz durranás, de nyomok 1.4-en és 1.6-on is egyet
Most jön ez a téma, de ezt vmi metamorphal kell feltenni, érdekes lesz
-
dancsuri
veterán
más
A Google+ nem hivatalos Facebook-oldalán időközben bejelentették [2], hogy augusztus elsejével megszűnik a meghívós rendszer, vagyis bárki szabadon regisztrálhat a közösségi oldalra. Bár nem világos, hogy a facebookos Google+ oldal mögött valóban a cég, vagy csak egy jól értesült kívülálló áll, a bejegyzési és információi eddig mindig megbízhatónak bizonyultak. -
ERPY
őstag
válasz
ForRedGlory #12945 üzenetére
Az új kernellel van Cogni 1.15-el, 1.6ghz-en.
-
-
ERPY
őstag
Én olvasom, és örülök az örömödnek ha találsz neked tetszőt. Nekem ami igazán tetszett eddig az a Lite rom látványvilága. Azóta semmi, csak a sajátom, a többi nekem vagy csicsa, vagy halálhangulat, vagy túlvan erőltetve. De mivel mindenkinek más az ízlésvilága, így jó hogy lehet válogatni.
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #12941 üzenetére
Köszönöm!
Végre vki értékeli is
Most ment fel a neon gt aqua blue szintén simán felugrott, ez ugyanaz, mint a red csak vilkékbe, nem rossz, de ez nem az én színem, itt már 6 ikon van az infósáv lehúzásánál, kapott egy adatkapcsolatot isNem kell félni, stabil a cucc, egy reccenés nem volt, ment minden, mint kés a vajban, ennyi
Kb, 1 perc egy témát feltenni recoveryből. Stabil mindegyik téma amiket leírtam.
Ez a cogni egy naon f@sza cuccMost következik az a szuper kernel (ninphetamine 2.0.0) cognira, attól kicsit félek, de már többen feltették, úgyhogy nem számítok semmi parára
-
norbert999
aktív tag
válasz
gyurika981 #12939 üzenetére
A V3.0 nálad is hibamentes?
Már "régóta" letöltöttem, de az xda-t olvasva a felrakást még halasztom.
-
gyurika981
tag
köszi már nézm is!
-
DjBlero
őstag
válasz
gyurika981 #12933 üzenetére
ment pü
-
Sógi
addikt
Szépen felugrott, szó nélkül, kellemes ez a veres téma, status bar egész jó, ha lehúzod és szemebe nézel az infó panellel az kemény, jól néz ki, cool, kellemes téma, aki szereti a redet, ezt is simán használnám akár hosszabb távon is, tetszik!
Remélem azért érdekel vkit ez a cogni téma teszt és nem csak feleslegesen pörgetem itt magam, ugye?
Mert akkor szépen csendben elvonulok és megtartom magamnak a flesst -
Nordik
őstag
A gyari romokat is feltudom rakni full wipe nelkul? Tehat csak frissitve a rendszert.
-
Sógi
addikt
Nah, most kúszik fel a nenon gt red 1.13 cognihoz téma, nagyon rá vagyok kattanva, h milyen lesz, mert tetszik a red...mindig a kék meg a zöld megy, végre vmi extra
Reméljük ez is szépen felmegy 1.15-re
-
No.01
addikt
válasz
gyurika981 #12931 üzenetére
Kulfoldon Sygic jo! (otthon meg nem probaltam
) 7 napig raadasul ingyen hasznalhato. A marketrol terkepekkel egyutt letoltheto.
Letezik IGO is ami otimalizalt (nem szivja annyira az akksit) talan pontosabb, de latvanyra nagyon fapados Sygic-hez merve.Navigon-t es tarsait nem probaltam. (ha a tura 7 napnal rovidebb akkor indulas elott toltsd le a Sygicet, de wifin mert a terkepek eleg nagyok
)
-
gyurika981
tag
Sziasztok!
Jővő héten megyek egy motoros túrára tudtok nekem ajánlani valami stabil jó kis romot + navigációt olaszország ausztria magyarország térképpel? Akár priviben is jöhet segitség! -
72mviktor
senior tag
Na kipróbáltam ezt a Touch se romot alap kernellel,majd utána a Ninphetamin-kernellel....a számok nem győztek meg,szinte alig van különbség és a vicc az az hogy a gyári kg2 vel messze többet adott a cf-bench
-
DjBlero
őstag
litening 3.0 odinal kell felteni vagy recovery modban?
-
ERPY
őstag
válasz
BenGee #12923 üzenetére
Én az ilyenre mindig azt szoktam tanácsolni, hogy hívd fel a Samsungot, és kérdezd meg tőlük, minthogy páran írnak ezt-azt. Fél percben elmondod hogy itt vennéd ilyen feltételek mellett, ez mit vonz maga után a Samsung részéről garancia szinten. Hidd el, ez a legtutibb és legbiztosabb megoldás.
-
BenGee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Most akarok interneten venni Samsung i9100 Galaxy S II-t az interneten, kártyafüggetlent. Két webáruház ajánlata között vacillálok. Az egyik 12 hónap gyári garanciát ír, ez az olcsóbb ajánlat, a másik 24 hónap gyári garanciát ír, és ez a drágább ajánlat. 5000 Ft különbség van a két készülék között. Eddig teljesen egyértelmű lenne számomra, hogy melyiket válasszam, természetesen a 24 hónapos garanciásat. De megnéztem a Samsung honlapján a jótállási feltételeket a készülékeikre, és ott azt írják, hogy a mobiltelefonjaikra 2011.április 1-től 24 hónap korlátozott Samsung jótállás van.
Tehát, ha én mondjuk a 12 hónapos gyári garis verziót venném meg akkor is a Samsung honlapján leírt 24 hónapos korlátozott Samsung jótállás fog rám vonatkozni? Mert, ha igen, akkor az olcsóbb verziót venném meg.
Remélem elég érthetően írtam le a kérdésemet, és tud is valaki válaszolni! -
Atex83
csendes tag
Köszönöm szépen.
Igazad lehet.
De ahogy telik az idő gonndolom egyre több játék lesz jó a tipusra. -
Sógi
addikt
Következő témánk is neon gt lesz, a red (aztán cyan blue), amire nagyon kíváncsi vagyok már, de most összefutok függő2 fórumtárssal, aztán megy tovább a teszt
Már ha vkit egyáltalán érdekel még cogni 1.15 KG1 téma teszt(#12919) Flashhh: 1.15 van fent? Nekem ilyet nem produkál! Rom történet? Vmi app lesz a ludas sztem..
-
Flashhh
tag
Erdekes dologra lettem figyelmes. A mai nap folyaman vagy 3x keszenleti allapotbol felvillant a kijelzo magatol ahogy eddig csak ejszaka. Azzal a kulonbseggel, hogy felvillanas utan a terero ikon atvaltozott egy athuzott korre egy masodpercre majd rogton visszaallt full tererore. Aztan 15 sec utan a kijelzo is kikapcsolta magat, tehat nem maradt ebren mint ejjel. Erdekes, mitol lehet ez ? :S
(#12918) Atex83: Valszeg a jatek tegrara lett fejlesztve. Az s2 ben pedig mali van ezert lehetnek kompatibilitasi problemak. Valahol a forumban valaki osszegyujtotte h melyek azok a jatekok amik futnak hibamentesen a telefonon keress visszabb.
-
Atex83
csendes tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.
A telóra telepítettem egy új játékot HD-s.
Ám mikor elindítottam,akkor kék képernyő fogadott,és ha a játék menüjébe lépkedtem akkor hiányoztak a színek meg olyan volt mikor annó a pc-n a 3D-s grafikus kártya rosszalkodna.
Lehet hogy a telónak sok ez a game?
Bocs a hülye kérdésért? -
Nordik
őstag
Hogyan van ez a gyari bongeszos dolog, valaki vilagositson mar fel...
Latom, hogy Cogni romba is vissza lesz teve a hardvergyorsitott bongeszo. Nem albol ilyen van minden romban? -
Sógi
addikt
válasz
Flashhh #12912 üzenetére
Átváltottam TW launcherre és nem látom ezt az alapot amiről beszélsz, lehet ezt külön kell feltenni...
Egyébként a tárcsázója és hívásnaplója szép és korrekt!Nah, lement az úzó is, már csak egy cigi kéne, de mivel egy hónapja leszoktam, ezért csak az e-cigit tolom
Durva, mi?
(#12914) xtremetuning: tudom, csak nem vágtam, h ez csak témafüggő történet, azt hittem romfüggő, bár abban is van téma
-
Flashhh
tag
Elvileg a jumba neon Gt is olyan amirol beszeltem, h oldalt vannak plusz ikonok, szoveg, hatteren csak az ido van meg max h 0 sms 0 email 0 calls meg alul a custom ikonok a menunek smsnek emailnek webnek. Nincs mersz mert nem tudom hogy lehet egyszeruen visszaflashelni a gyari temat es mar elegge belaktam a telefont. Szeretem ha reflexbol tudok kattintgatni oda ami kell es nem megy a keresgelessel az ido.
-
Sógi
addikt
Még mindig: Jumba neon GT 1.9 green, feladatkezelőben az ikonok és színei szépek, ez is tetszik! Csak a statusbar ikonok (wifi+térerő+akku) xar, ennyi negatívum van, egyébként erre is rányomnám a tetszik plecsnit!
(#12910) WaterWave: eddig mindhármat recoveryből tettem fel, hibátlanul lefutottak! 3 volt?
kicsit be vagyok baszcsizva már
Saját eseményeimet nem tudom követni, az gáz?Készitsem a jiget?
-
Sógi
addikt
Következő témánk: Jumba neon GT 1.9 green már kuszik is fel, lássuk
Itt is 6 ikon van az infósávban, kellemes! Menü ikonok szépek, túlhúzás effekt kellemes zöld, oldal scroll nagyon jól néz ki, végre egy kis újítás ebben!status bar ikonjai nem tetszenek, de ez ugyebár cserélhető..szerencsére
(#12906) Flashhh: egy para van csak, már egy másik téma van fent, de lehet késöbb megnézem neked, egyébként pár katt és meg lehet nézni
Nincs mersz?
(#12910) WaterWave: igen, most próbál bootolni
Fent is van, minnyá jön a véleményezés, boot ok
-
Mett
senior tag
válasz
DonDragonka #9540 üzenetére
de csinál az. nightmode-color-custom menűben a középső csúszkával visszakell venni 4-5 miliméternyit és akkor életre is kel a kijelző, mert amúgy alapból csúnya, kalibrálatlan. nem is értem miért éltetik annyira ezt. mikor megláttam majdnem hánytam, viszont így már jó.
-
Flashhh
tag
Pont ezert nem probaltam még felrakni
Mert isten lenne ha ugy nezne ki az elso oldal a homescreenen, de ottlenne mégis még a tobbi ahova a kis ikonjaimat kipakolgatom. Sokbol tart kicsit kiloni SPB Shellt? Nem ismerem nemtudom hogy mukodik
Vagy esetleg valaki mas aki nem hasznal semmi launchert nem tudja h hogy mukodnek ezek a temak? -
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #12899 üzenetére
Tényleg nagyon dark feeling, de közben nagyon szépen összerakott téma és most ezt is fent hagynám pár napig! Ajánlott
Nekem nem too much egyébként, de nem színes, az biztos és az első téma, ahol az infósáv 6 ikont tartalmaz, pc merevlemezére szigorúan mentveés persze a steel blue is!
Ebbe a cogni 1.15 témázásba lehet kár volt belefognom, mert kikészült az agyam az eddig feltett két témától is...+++++++
-
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest