- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz
xtremetuning #12796 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji #12793 üzenetére
Igen.
-
pestibenji
senior tag
Srácok, KG2-t evvel kell rootolni? CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG2-v4.1-CWM4
-
ERPY
őstag
Most olvasom a [ROM][2.3.4] Cognition S2 v1.15 | Now Live! topikban az XDA-n, hogy egy srác cserélt a Ninphetamine-2.0.0 kernelre, és az alábbi eredményt kapta:
-
No.01
addikt
Otthonrol nyugatabbra van 2X ill S2 is a vodanal. En is majdnem atmentem kartyasbol elifizusba pont emiatt, de rajottem, h ha majd egyszer megiscsak eladnam akkor lehet jobb lesz a (gyarilag) fuggetlen. Meg 2 ev rabsag sokba lett volna. arrol nem is beszelve, h hiaba lett volna csak 22EUR a telefon osszesegeben roszabbra jott volna ki a vegosszeg.
-
ERPY
őstag
Lehet, passzolom. Egyébként én is Vodás vagyok, de már régóta rávagyok kényszerülve a független készülékek megvételére, mert a Vodánál semmi olyan nincs ami nekem kellett volna, ellenben a többi szolgáltató időben és jó áron nyújtotta a lehetőségeket. Attól persze maradok Vodás, de sajna ez van. Én sem védek senkit, sem állok bármelyik oldalra, de az tény hogy komolyabb készülékek kínálata nagyon gyengus a Vodánál.
-
ERPY
őstag
válasz
Petyaa1337 #12782 üzenetére
Szerintem a Vodánál nem lesz. Ritka ócska cég, hogy szinte nagy telókat nem forgalmaz. Hogy miért nemtudom, de ha jól tudom 2 magosa nincs is. Se a Optimus 2x-et, se a S2-őt, semmit nem hozott be a piacra az új nagyok közül. Érthetetlen. És a készülékei is inkább a gyengébb tipusokra korlátozódik.
-
Petyaa1337
csendes tag
Vodafone-nál nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól lesz kapható?
-
zsomle98
csendes tag
T-mobile már rég ki tette a plakátokat mégis négyszer kellett vissza mennünk a boltba hogy két órai duma után megvedjük a telefon ez kb egy hónapja volt úgyhogy nem tudom hogy mi most a helyzet de nagyot csalódtam a tében!
http://www.facebook.com/pages/Samsung-galaxy-s2/215218571830611?ref=ts
-
Sokka
aktív tag
Dancsuri küldtem privátot. (Help!)
-
Millerchris
tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudom a telefonom gyári állapotba visszaállítani, mert nem engedi a billentyűkombinációkat. Főzött rom van rajta, de gyári állapotba kéne visszahozni mit csináljak??
-
No.01
addikt
Annyira dicserik mindenhol ezt a Cogni-t, ha kijon a KG2 alapu lehet teszek egy probat...
Bar csak ha Sogi letesztelte es aldasat adta ra -
ERPY
őstag
Nektek megy a cifsmanager, vagyis tud csatlakozni a PC-hez? Nekem Cogni 1.15 alatt nem okés.
-
Sógi
addikt
válasz
sterby79 #12772 üzenetére
Hello, Javaslom, tegyél fel re-parttal és összes recoverys wipe-al egy gyári KG1-et, aztán arra told rá a cogni 1.15-öt, így tuti hibátlan lesz!
Témákat linkelgettem, keress rá, kérlek vagy rám és ott találsz egy csomó linket, ezeket általában recoveryből kell feltenni.Lecsúsztam
és kihagytam a backupot, igen az is kell, de gondolom ezt vágtad...
(#12776) ERPY: nem is ismerem ezt az appot
Max este tudom megnézni, ha aktuális lesz akkor is, jelezz.
-
ERPY
őstag
válasz
sterby79 #12772 üzenetére
Csak neked ide is beteszem:
Installation Instructions:
I highly recommend flashing the full rom! (updates can be unpredictable)
(If you have problems with the update version, flash the full rom instead)
BACKUP BACKUP BACKUP!!
Download the rom zip from below (don't rename it!)
Put the downloaded zip file on your internal sdcard
Reboot into ClockworkMod Recovery (don't do this from rom manager, it won't work)
Select Install zip from sdcard
Select Browse for zip on sdcard
Select the zip file you put on your sdcard above
(Let it flash)
Reboot, Enjoy! -
sterby79
tag
Üdv mindenkinek! Cognition S2 v1.15 romot szeretnék feltelepiteni. Valaki letudná irni, hogy, hogy kell telepiteni, ahhoz, hogy legjobban működjön a szofver, és vane hozzá téma, avagy ami jó az 1.13-hoz az kompatibilise az 1.15-el. A mobomon jelen pillanatb az aláirásomba szereplő rom van!Előre is köszönöm a választ!
-
fecs
senior tag
válasz
Flashhh #12765 üzenetére
Egyrészt az én kernelem nem enged 500 alá menni Screen off-ban
, másrészt XDA-n olvastam, hogy a többeknek problémát okozott a készülék felélesztése e szint alatti beállítással.
Prioritást lehet beállítani a profiloknak, de ez esetben még nincs ötletem. Nem hiszem, hogy a kisebb érték felülírja. Vagy mégis?
-
No.01
addikt
uj KG2-vel nekem is hibatlan a gyari bongeszo. Pedig elotte DHD-t hasznaltam.
Volt ami abban okosabban volt megoldva, de szvsz az jobban szivta az akkut.Mikor feltettem gondoltam adok meg egy eselyt es nem telepitem azonnal a DHD-t. Nekem jo nem akad, nem lassul be. En megtertem...
-
Nordik
őstag
Mi miatt van egyebkent, hogy a gyari bongeszo akad, nem hardver gyorsitott? Ez romtol fugg vagy a 2.3.4-es verzio miatt?
-
Flashhh
tag
(#12761) Szafi77 : Főzött rom van fent. Az onstop on destroy dolog elgondolkodtato, de az a baj vele, hogy hasznalom a telot jatek progik stb, kikapcsol a kijelzo normalisan. Letettem a telot lefekves elott kikapcsolt kijelzovel, es amikor felebredtem ejszaka mar be volt kapcsolva. Tehat nem ugy mukodik h nyomkodom, es nem kapcsol ki, hanem mukodik rendesen aztan gondol egyet bekapcsol es ebrenletben tartja a telot. Azert gyanakszom a TBP re, mert eddig ha visszagondolok es nem csalnak emlekeim csak akkor fordult elo ez a bug amikor automatan mentett. Igen elvileg nem kellene bekapcsolnia a kijelzot, de valamiert megis bekapcsol. Lehet bugos a verziom, benne van a pakliba mert nem marketrol van. De most hogy nezegettem az otleted alapjan a programok jogait talaltam egy ilyet "telefon alvasanak megakadalyozasa". Ez egy unlock progi volt, keretprogram csak tehat toroltem most a telorol. Kivancsi leszek milyen valtozas lesz.
(#12763) fecs : Miert nem mentel 500 ala? Nem tesz jot a keszuleknek? Na latod jot kerdeztel, nemtudom hogy hogy viszonyul, most egyelore ki is van love az idokorlatos dolog mert par napja hasznalnom kellett ejszaka is a telot es elfelejtettem visszaallitani. Nekem ugy lenne logikus hogy a kisebb ertek felulirja a nagyobbat, tehat hajnal 3tol 200on max, 500 helyett.
-
fecs
senior tag
válasz
Flashhh #12757 üzenetére
A dolog bonyolult, az biztos. Nekem nincs autobackup a TB-rel, de mégis tübbet szokott ébrenlétben lenni, mint a képernyő bekapcsolva. Amúgy nekem is random a dolog és 2 napja most nem is jött elő.
A Setcpuban én nem mentem 500 alá. Az időkorlátos verziód hogy viszonyul a screen off-os verzióhoz. Ha mindkettő parancs teljesül, akkor melyik lép érvénybe?
Szaffi ötlete is elgondolkodtató.
-
Szafi77
tag
válasz
Flashhh #12757 üzenetére
Nekem a TBP éjjel ment automatikusan. De a kijelző szerintem be se kapcsol. Főzött romot használsz vagy gyárit? Nekem a sima KG2-vel nem csinálja ezt. akkor ha nem is minden progit de a gyanúsakat megnézheted. Meg legalább az hogy ha már bekapcsolva maradt a kijelző, akkor a settingsben milyen érték van a kikapcsolásánál - ilyen bug-nál fordul elő hogy semelyik érték nincs kiválasztva.
Vagy lehet hogy egyszerűen rosszul van megírva a progi. És amikor te vagy valami kilövi, akkor az onStop, onDestroy methódusban nem állítja vissza a kijelző kikapcsolását - pl játékonál fontos hogy ne kapcsoljon ki a kijelző, ha nem rendesen lépsz ki belőle akkor előfordulhat hogy nem állítja vissza magát. De ez programozói hiba!
ui.: azok a progik tudják állítani a kijelző kikapcsolás értékét amelyeknek van Engedélye a Rendszer globális beállításának módosítása. Az settings -> alkalmazásokban meg tudod nézni hogy melyik progik ezek ..
De ezzel el is fogytak az ötleteim
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #12754 üzenetére
Láthatóság külső fényben be van kapcsolva?
(#12725) cundeyy: Este felteszegetem a témákat, ha nem leszek túl fáradt, már rég ki akartam próbálni ezeket, majd írok, h mi újság..Jah, elvileg recoveryből mennek fel, de van ami egy apk-val a rendszerből, de nem emlékszem már melyik olyan cucc...
-
Flashhh
tag
válasz
Szafi77 #12755 üzenetére
Erre gondoltam en is h igy nyomozom ki, de full random az egesz. Valamikor tobb napig nem csinalja, most ejszaka felkeltem vilagitott a kijelzo kikapcsoltam, majd reggel megin vilagitott es 5 orat irt h annyi ideje megy. No meg van egy par app a telon ugyhogy ez a modszer sajna kilove. De a TBP re gyanakszom, mert mintha akkor jonne elo ez a problema amikor automatikus menteseket csinal.
-
F-ECT$
titán
Böngésző tördelést hol lehet beállítani? (Hogy nem kelljen jobbra-balra húzni a képet ha hosszú a szöveg.) Az "automatikus illesztést" már engedélyeztem, de ez kevés volt.
-
Szafi77
tag
válasz
Flashhh #12740 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom. A legegyszerűbb módja hogy kinyomozd:
- Állítsd a kijelző kikapcsolását 15 másodpercre.
- indítsd el a gyanús progit(progikat de egyesével).
- Nézd meg a settingsben hogy a kijelző kikapcsolás sértetlen maradt e.Amelyik proginál vátozik a kijelző kikapcsolás értéke az lesz a ludas.
Remélem ez a módszer bejön ...
-
-
Szafi77
tag
válasz
happy555 #12709 üzenetére
TotalRecall beállítás:
A settingsben a Recording Strategy C legyen kiválasztva - és aszem' ennyi. A Marketes 1400 Ft-os verzió simán telepítés után jól állítja be magát.
Én KG1-en használtam először - ott jöttem rá hogy simán megy nem kell 2 way phone apk ...
Most KG2 van fent és megy vele ugyan úgy Mint KG1-en - minkét rom 2.3.4-es (KG1ből van 2.3.3-is azzal lehet nem megy. Root mindig volt a gépen lehet hogy az is kell - nem tudom milyen a root nélküli élet
Remélem sikerül neked is ...
-
RedCat
senior tag
#12708-ra senki?
-
72mviktor
senior tag
válasz
xtremetuning #12744 üzenetére
+1000
-
Flashhh
tag
Hát akkor nekem sincs más hátra, követem a példád mert nekem is ugyanezek a szazalekok vannak. SetCPU val amugy még két profilom van. Ha a kijelzot kikapcsolom max 500Mhz, es hajnal 3 tol 7ig pedig max 200Mhz. Kár h nincs beallitasi lehetoseg arra az esetre h ha kijelzo x percnel tovabb aktiv akkor lelője egy masik app automatikusan.
-
fecs
senior tag
válasz
Flashhh #12743 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok én is
Mint korábban írtam, nekem ennyire nem merült, de egy folyamat nappal és éjszaka is az én beavatkozásom nélkül ébren tartja a képernyőt.
Nekem is a suspend sorban van csak magas érték egy events/0 sorral egyetemben. 1 napra visszatekintve egyaránt 2,8%-kal. Tovább nem jutottam a kutakodásban. Viszont nekem segített a RAM memória törlése a Feladatkezelőben és a SetCPUban a feszültségek visszafogása. -
csabám
addikt
válasz
pestibenji #12726 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz
pestibenji #12728 üzenetére
Photoshoppal bármikor összerakok neked hasonló anorexiás gebéket....
-
Flashhh
tag
Az a baj, hogy vannak appok amiket hasznalok nap mint nap es futnak a hatterben. pl a Viber vagy a Whatsapp, ezeket megneztem a Pro val alig hasznaltak a CPU t es a CPU time is keves. Ami 10% felé vitte hajnal 2 korul a procit az a System Processen belul a suspend nevezetu folyamat. De semelyik appnak sincs kiugroan magas erteke. De valami megis fogja magat bekapcsolja a kijelzot es ebrenletben tartja a keszuleket vilagito kijelzo mellett. :S Es az a baj h hiaba wipeolnek es raknam ujra az egeszet, backupnal ugyanugy visszakerulne ez az app szerintem, tehat muszaj kiszurni vlhogy h mi csinalja.
-
fecs
senior tag
válasz
Flashhh #12740 üzenetére
Ennyire drasztikus esésem nem volt, de az ilyen probléma kiszűrésére system panel (főképp a pro) alkalmas. Elindítod a monitorozás folyamatát, és pár órát visszatekintve megnézed a futott folyamatokat. Monitorozás előtt érdemes a RAM-ot kitisztítani, hogy ne ragadjon be semmi.
-
Flashhh
tag
Hogyan tudom megnezni hogy melyik app kapcsolja be random a kijelzot es utana nem is megy vissza alap allapotba? Ejszaka fogta magat bekapcsolt es 5 oran keresztul vilagitott amig fel nem keltem kozben 50% ra merult a telefon. Help pls mert ez igy eleg para h barmikor csinalhatja :S
-
Prien
addikt
válasz
norboy28 #12722 üzenetére
Taperold meg egy üzletben, szerintem nem fogsz csalódni. Ebben a topicban véleményem szerint mindenki imádja a telóját, személyes tapasztalatom,hogy eddigi legjobb telefonom. Arena után biztos,hogy nem fogsz csalódni benne.
Ja és,ha megfigyelted, a topic 90%-ban a főzött romok cserélgetéséről szól, de nem azért,mert gyárilag nincs jó ROM hozzá, hanem itt sokan imádnak kipróbálni újdonságokat.
Mondjuk én pont nem nyüstöltem,csak használom és élvezem.
-
fecs
senior tag
Ha vmit CWM-dal akarok feltelepíteni Recovery módban, akkor az SD kártya könyvtárait nem tudom megnyitni, ergo onnan nem tudom telepíteni a csomagokat.
Ez minek lehet a függvénye? ROM? Kernel? CWM (4.0)?Tegnap este csökkentettem SetCPU-val a feszültségértékeket és 8 óra alatt adatkapcsolatok letiltása mellett csak 2%-ot merült az akku a korábbi 10% helyett.
Teljesítményben nem veszek észre különbséget. -
Flashhh
tag
válasz
Ehhez launcher kell? Nem eleg csak felflashelni a temat ?
-
RedCat
senior tag
válasz
Pl ilyen és hasonló háttérképet hol lehet találni? Mi a kép címe, megvan e valakinek?
-
RedCat
senior tag
válasz
csabicska #12731 üzenetére
Én erről beszélek tegnap óta, de senki sem foglalkozott velem. Ezek szerint nálad sem jó...
Más forumokon is probléma ez. Azt írják, hogy az 1.27 kijött, ezért van. vagy az új verzió kell, de van aki írtam, hogy az 1.22 működik. Ezt nem tudom, nem próbáltam még. Esetleg ha hamarabb kipróbálod mint én, akkor jelezd már hogy megy e. Köszi. -
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #12730 üzenetére
teljesen hasonló mint a Lite'ning
-
csabicska
senior tag
Tegnap óta nem megy a Palmary widgetem.
Nem frissit,de településeket sem találja ujratelepités után sem.
Vkinél van e ilyen gond?
Hasonló jóminőségü,de ingyenes widgetet tudnátok e ajánlani?
Köszi. -
pestibenji
senior tag
Pénz nélkül is lesz még dolgom hasonlóval ha addig élek is
Dancsuri: VillainROM
2.1et ismered/tesztelted már? Mik a tapasztalatok/vélemények?
-
WaterWave
veterán
válasz
pestibenji #12728 üzenetére
ha van rá pénzed, bárhol...
de ne kanyarodjunk el a témától -
WaterWave
veterán
válasz
nah ez engem is érdekelne
-
fecs
senior tag
válasz
killerjohn #12721 üzenetére
Jaja, nem pihen a dzsigoló.
-
norboy28
csendes tag
Sziasztok! Kecsegtet ez a telefon és a vásárlását fontolgatom,de mivel még járatlan vagyok az androidban és maga a készülékröl se tudok sokat, szeretnék egy kis véleményt kérni,hogy érdemes e megvásárolni vagy sok e a nyűgje baja,apró bosszantó dolgok,minden érdekel ami ezzel a telefonnal kapcsolatos jó és rossz tulajdonságaival együtt.
Ui:Jelenleg LG Arena-m van és ezzel van baj rendesen,ha ennyi baja van a samu 2-nek is akkor tárgytalan lesz a vásárlása:-) előre is köszi a válaszokat -
killerjohn
addikt
-
fecs
senior tag
válasz
Davidoff91 #12715 üzenetére
Az elején engem is meglepett a melegedés (a forrósodás azért túlzás). A készülék bal felső sarka melegedett túlzott processzor használat mellett (nálam Angry birds, wifis netezés rémlik). Ekkor a KE2 volt rajta eredetileg. Aztán ahogy cserélgettem a ROM-okat (csak főzött), ez a para elmúlt. Nem melegszik annyira a mai ROM-okkal, és el is fogadtam, hogy egy dual procinak velejárója a melegedés. Épp az előbb írtam, hogy vissza is vettem a feszültséget, hogy ne fogyasszon annyit. Ez a kisugárzott hőre is pozitívan hat.
Sárgulásról itt a fórumon régóta nem olvastam. Az elején volt nagy ijedség.
Gyári ROM-nak talán annyi hiányossága van, hogy nincs optimalizálva konkrét igényekhez. Hibájuk nincs, tökéletes alapot jelentenek egy főzött ROM számára.
Noxon: Én még nem láttam értelmét a húzásnak, nincs se jó, se rossz tapasztalatom. Én az üzemidőt akarom feltornászni 48 órára.
-
Davidoff91
aktív tag
Sziasztok! Nagyon erősen gondolkodom azon, hogy SGS2-t veszek, nagyon bejön nekem a telefon. Azt szeretném kérdezni, hogy ha a legújabb gyári rommal használom, akkor a túlforrósodásos probléma még mindig fennállhat? A kijelzősárgulásos jelenség létezik még?
szerk: gyári romnak van egyébként valami idegesítő hibája? -
fecs
senior tag
Cognition ROM (1.15)-ot használóktól kérdezem, hogy a SetCPU-val bizergáljátok a feszültséghasználatot? Én délután állítottam be egy mérséklést, és rövid tapasztalatom szerint megnöveli az üzemidőt.
Ezt állítottam be, egy XDA-s post alapján:1.2ghz -> 1225mv
1ghz -> 1075mv
800mhz -> 975mv
500mhz -> 850mv
200mhz -> 825mvNem húztam felfelé a procit, azért nem szerepel magasabb ghz.
-
Sógi
addikt
-
happy555
aktív tag
Ha használja valaki a totalrecall-t az legyen szíves ossza meg velem, h miért csak a hívott hangját rögzíti !??
-
RedCat
senior tag
Azt nem tapasztaltátok, hogy a fényképezőgép baromi sötét. Pl kint nappal a kijelzőt jól lehet látni (nem tűző napban), de ha fotozni akarok, akkor szinte nem is látom mit akarok lefényképezni. Ez egy bug, vagy valahol állítható?
-
Ha-Ha!!!
-
xtremetuning
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #12704 üzenetére
Van érzéked hozzá, az tuti...
-
Nagyon szépen belenyúlok a legjobb témákba de köszi mindenkinek.
-
djapor96
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #12695 üzenetére
ez itt is így van, csak tilos a téma ....
keresd meg a googlin a mobilism.apk -t és minden gondod megszűnik!
-
Sógi
addikt
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest