- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
Aktív témák
-
dancsuri
veterán
-
Köszi mindenkinek a választ próbálkozom.
-
dancsuri
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #12491 üzenetére
csak a gyári visszarakásával
-
xtremetuning
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #12491 üzenetére
11958-as hsz. Kali itt linkeli a gyári kg2 fileokat.
Letöltöd és odinnal felteszed. -
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy tudom gyári állapotba visszatenni a telót?? Hogy ne főzött rom legyen rajta hanem minden gyári legyen: ?
Köszi!
-
Kapanyél
őstag
Az EFS mappa mentésével egyidőben mindenki rendeljen egy szilikon tokot is, ha még nincs erre megoldása, mert a kijelző körüli keret hihetetlenül sérülékeny. Éppenhogycsak kicsusszant a kezemből és a sarka úgy leolvadt, hogy csak pislogok. Ennyitől?!
Szóval máris megyek a gigába az ezeröcsis fekete szilikon kotonért. -
tombike
aktív tag
elso hozzszolas gratula jo
egy keres efs visszatoltest bele tenned reszletezve? azzal vannak gondjaim meg
-
F-ECT$
titán
Megrendeltem a telefont, remélem legkésőbb holnap meg is lesz. Azt hiszem kezdem a root-tal, efs mentés, kg2 rom, és utána fogom belakni. Főzött romot egyelőre nem tervezek rá.
-
Sokka
aktív tag
válasz
Gizmo94 #12420 üzenetére
Részvétem az eset miatt, roppantul sajnállak. Én meg is bolondulnék ilyen esetben.
ForRedGlory Nagyon szépen köszönjük, így már én is egy kicsit bátrabb lettem, de még mindig hezitálok. Meg nekem a hétvégi affértól eltekintve most is elmegy egy napot simán a gyári KE3-al. Jut eszembe, ehez a KE3-hoz amúgy hol található gyári kernel, hogy ha esetleg rootolni akarnám?
Ja és még valami, nem találtam a leírásban semmit a PIT file-ról. Vagy azt mikor kell alkalmazni? Valamint ha azt betallózom, akkor kell bepipálni a Re-partitiont?
Amúgy folyamatosan olvasom a topikot, és egy hsz sem maradt ki, de én is azon az elven vagyok, hogy inkább 2-szer kérdezek, minthogy félreértsek valamit.
-
RedCat
senior tag
Palmary weathert feltettem kipróbálni. Erre egyetlen helyet sem talál. Még Budapestet sem. Nektek működik?
-
Kapanyél
őstag
válasz
WaterWave #12468 üzenetére
Egyelőre a gyári odex ROM a legstabilabb. Még nem olyan kiforrott a sárcok tudása a GS2-t illetően, hogy kielégítő minőségben tudjanak témázgatni... A böngésző nemhogy lagos, konkrétan befagy percekre. Előfordulnak FC-k, stb.
Nekem egyelőre nem ér annyit a CRT-off meg a kiterjesztett menü, hogy főzeléket tegyek föl. Egy jó launcher azt' alig veszed észre, hogy mit használsz. -
RedCat
senior tag
Feltettem 2 sshkienst a telefonra: ConnectBot és SSH Tunnel. Bekonfiguráltam mindkettőt, de mindkettőnl autentikációs probléma van. Az egyiknél előre kell beírni, de válasz rossz felhasználónév vagy jelszó. A másiknál csatlakozik, létrehozza a kulcsot, majd kéri a jelszót: hibás jelszó.
PC-n puttyal ugyanezzel a jelszóval simán beenged. Hol lehet a hiba? Ip cím, port, felhasználónév, jelszó tuti jó... -
Kapanyél
őstag
válasz
szkorhetz #12467 üzenetére
Már éppen lefekvéshez készültem, így eléggé felzaklatott. Napok óta az jár a fejemben, hogy egyik SGS2-mről sem mentettem még le az EFS mappát, pedig csak le kéne, annak ellenére, hogy a GS1-emhez sosem kellett, pedig azzal csináltam durva dolgokat.
Hiába no, régóta az a mottóm, hogy "a véletleneket kell elkerülni, nem a szándékosságot". Megkísértettem a sorsot, az meg hanyagul fölrántott a fitymát.
Azóta minden CD-men EFS mappák vannak... most írom ki kockás papírra, PAX tollal. -
dekanov
tag
-
WaterWave
veterán
Srácok...
felraktam egy 3+1 es odinos reparticiós kg2 es romot, gyalultam mindent, erre tehetek akármilyen főzött romot igaz?
vagy erre a legjobb? -
SaMURaIDrAkE
tag
válasz
WaterWave #12465 üzenetére
Így elsőre.
Market új tetszetősebb külsőt kapott.
Sebességgel továbbra sincs gond.
1-2 plusz dolog a főmenünél.Viszont a beépített böngésző ami eddig hasított az lagol ami engem idegesít.
Pörgetnéd fel megáll a képernyő egy pillanatra a másikban meg már fent van a tetején.
A lapozás sem olyan gördülékeny mint volt. Az is akadozik.
Pont ami a legfontosabb ezekben a telefonokban azt kell elrontani?.....Amúgy így elsőre nagyon mást nem vettem észre.
-
WaterWave
veterán
válasz
SaMURaIDrAkE #12464 üzenetére
irj róla pár szót majd, első benyomások címszóval...
köszi)
-
SaMURaIDrAkE
tag
Most rakom fel az új Romot. Kíváncsi vook milyen lett.
-
Kapanyél
őstag
Lemerült a masina a kezemben, elkezdett vibrálni a kijelző. Rádugtam töltőre, akku-ikon mellett sárga háromszög, benne felkiáltójel. Hagytam, hadd töltődjön. Kis idő múlva látom, hogy lófasz se ment még bele (nem tudom, hány "szegmenses" a kijelzés). Bekapcsoltam, hogy megnézzem, mennyi ment bele, meg különben is, kell az ébresztés. Boot után azonnal kikapcs, na mondom ennek még kell egy kis wellness... Kihúztam a töltőt, hogy induljon el elölről az egész, hátha "nem vette" be az előbb. Várok, majd újból bekapcs. Minden fasza, tök gyorsan fölállt a rendszer. Térerő vonalkák helyén kicsi karika, minimalista stílusban szolidan áthúzva, finoman utalva ezzel a szopóágra, amire terelt ilyetén a sors. *#06# - hangzott el a kérdés, "kurva anyád", így a válasz. Efs mappának el nem mentésére gondolás egy pillanatig, majd Titanium Backup elindítása, ezzel is felkészülve a Factory Format felirat bámulása közbeni tartalmas merengésre. Azé, mondom, csak kell egy restart még, mielőtt nagy lendülettel végleg kihajózok a szopórollerral... És van isten, visszaállt a rend, újból Ausztrália fölött az ózonlyuk, IMEI rendben, izzadtság letörölve.
Tanulság: veled is megtörténhet.
Techbuziknak: XXKG2 odex, CF-ROOT 4.1. -
CrawLinG
tag
jah jah gizda lenne
de már ez is elég jónak számít és mellette szóljon hogy (free)
-
banpity
tag
válasz
CrawLinG #12460 üzenetére
Én is felraktam és már is talált egy régi osztálytársamat akinek szintén fent van
Már csak az lenne az igazi ha menne rajta konferencia hívás is meg videó hívás
Milyen nagyokat tudnánk itt dumálni ezen keresztül
Mindenki hívna mindenkit és akkor már nem is lenne szükség itt erre a fórumra
)))) Milyen nagy lenne már Viber-en keresztül értekeznünk
))
-
JOkE01
tag
-
banpity
tag
Valaki próbálta már ????????
-
Motyi
senior tag
Litening 3.1 hajrá: [link]
-
dancsuri
veterán
-
RedCat
senior tag
Köszi a válaszokat, már valamennyire értem
A wolra és shutdownra ötlet? wolra már van, de shutdown-t még nem találtam
-
Motyi
senior tag
Elhiszem, gondolom majd egy későbbi kiadásban javítva lesz, de nálam nem szempont, ha nem otthon vagyok akkor 99%ban operát használok az adatforgalom mérséklése miatt, otthon meg a pc-t.
Ritka eset hogy ahol vagyok ott van wifi és használom a netet, de remélem hamar megoldja a hw gyorsított böngészőt.
-
DeathAdder
veterán
válasz
ForRedGlory #12407 üzenetére
Fasza első hsz lesz.
Bizonyára lesz még pótolva sok hasznos információvalDe a rootolással most mi is a helyzet pontosan?
Ahhoz hogy elmentsük az "/efs" mappát mindenek előtt rootolni kell a készüléket,nem?
És utána jöhet a ROM frissítés..
Mert kicsit most megzavart az,hogy a legújabb firmwaret rootoltad.
Ugye átlag user esetében az a teendő,hogy rootolod a gyári romot ,lemented az "/efs" mappát, majd jöhet a legújabb ROM.. ?
Nem kell aztis rootolni megint (mármint a legújabb romot) -
dancsuri
veterán
válasz
RedCat #12443 üzenetére
By .Kromosome
Ami az odexet és a deodexet illeti...
Úgy látom, van egy kis zavar e két fogalom terén, mivel elég sokan kérdezték már, hogy mik is ezek, úgyhogy akkor egy kis előadás:
Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározz helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.
-
-
Motyi
senior tag
Hivatalos Lightning 3.1 changelog:
20/07/2011
CF-Root oxa KG2 kernel
fully deodexed again
overscroll glow
crt effect
extended power menu
RTL language support
fixed bluetooth audio
sip over wifi and 3g
new swype
new market
mms mod
lag browser, just install whatever you like.Remélem a fogyasztás és a sebesség rendben lesz, akkor már boldog leszek, az utolsó pont engem hidegen hagy, soha nem használtam még a gyári böngészőt DHD-t használok, ha meg figyelnem kell az adatforgalomra akkor Opera.
-
fecs
senior tag
Gizmo: Nekem is fáj a történet.
Az jutott eszembe, hogy kellene alapítani egy JIG Club-ot.
3 havonta összejönnénk vhol egy sörözésre és nulláznánk a számlázót. Mit szóltok hozzá? -
RedCat
senior tag
Sok beállításokon belüli fülről, csoportokról lehet külön ikont csinálni, így gyorsabban el lehet érni. Viszont a feladatkezelőn belül a mindent bezár gombról nekem nem sikerült. Esetleg valaki próbálkozott vele és sikerült?
Más: Tudtok olyan programot ajánlani, ami tudja a WOL-t és a shutdown-t egyben a pc-n?
-
p87
senior tag
Annyira nem vagyok otthon ROM-olásban, a mostani XXKG2-es ROM-ot OXXKF1-es CSC-vel felrakhatom, ha azt akarom, hogy maradjon a gyári XEH produkt kód?
-
Motyi
senior tag
10 percel ezelötti hír:
LiteningRomLitePro
uploading Lite'ning Rom v3.1... Estimated time left: 00:59:01
[link]Amíg nem lesz Cogni 1.2 lehet tesztelni (és úgy néz ki arra még várni kell egy kicsit, a srác aki fejleszti problémákba ütközött)
-
Gizmo94
veterán
Ezen is volt tok, pont úgy esett le, hogy bénán vettem ki belőle és kiesett a kezemből...
Ahogy kapkodtam utána, még magasabbra löktem, még nagyobbat esett... Ez így sikerült.Mondjuk ez nem egy ilyen zárt tok, hanem egy szilikon tok volt amiből sikerült ilyen ügyesen kipottyantanom..
-
Motyi
senior tag
válasz
Gizmo94 #12420 üzenetére
Hú bazz ez tényleg nem a Te napod
Nekem az SE Satioval volt hasonló, macsek randalírozott az asztalomon, amikor "nyomatékosan" rászóltam, hogy húzzon a rákba onnan... és ő a telefonomat használta rajtkőnek, az lerepült egyenesen a kanapé fa lábára, kijelző szétrepedt.
De én nem bánom, így lett S2-m.Mellesleg és ilyen tokot használok hozzá ez elég jól megvédi mindentől szerintem kibírna egy hasonló esést is, nem olcsó de megéri:
[link] -
Gizmo94
veterán
De volt, casemate gumi. Éppen abból vettem ki tisztogatni, mert porosnak találtam a széleknél.. Most már tiszta.....
Hát, ez pont a T-től volt, de én ugye Telenorral használtam (khm) meg rajta kb 30 romcsere (nincs jig-em) és jelenleg a litening.. Sajnos bármilyen működés a részéről kizárva, teljesen halott, maximum fűtőelemnek jó, így meg szerintem jobb, ha a T közelébe sem viszem...
-
dancsuri
veterán
kiváncsi leszek hogy fogadják [link]
-
Gizmo94
veterán
Nah, sikeresen leejtettem a telót a teraszon, kb egy méter magasból zuhant kőre, a kijelző keresztben kettérepedt, se kép, se hang. Asszem, ez nem lesz garis...
Most kereshetek kijelzőt, jó esetben. Azt hiszem egyéb baja is lett, mert bekapcsolásra egyedül azzal reagál, hogy kb 10 másodperc alatt tűzforró lesz az egész, egyéb reflex nincs..... A real lucky day... :S -
djapor96
senior tag
1.2 -t akarom!!!! ááááááááááááááááááááá
-
No.01
addikt
válasz
Szerintem kedesnek tokeletes! majd legfeljebb meg finomhangolunk/hangoltok a kesobbiekben.
Grat!
-
xtremetuning
addikt
válasz
ForRedGlory #12411 üzenetére
Jó csóka vagy ! MaxiRespect !!!!!!!!!!!!
-
Motyi
senior tag
válasz
ForRedGlory #12411 üzenetére
Nem kötekedés, csak gondoltam jelzem, de ez legyen a legkevesebb, maximum respect és egy családi kiszerelésű virtuális pizza (csak hogy vigyázzak a vonalaidra) megy részemről neked
-
Sógi
addikt
válasz
Nice job, man!
Ha érdekel még a sárga tok cserebere és még rá vagy kattanva, akkor benne vok(#12412) F-ECT$: biztos éhes még a lelkem
Egy pizzáért így is túlteljesített
-
F-ECT$
titán
válasz
Kezdésnek jó, de sok minden kimaradt még
-
dancsuri
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #12405 üzenetére
nem azt menüböl kell
Beállítások / védett adataim / gyári adatok visszaállítása -
Motyi
senior tag
válasz
Gz, szép munka
De ez sántít
:
az utód már a 2.3.4-el jelent meg -
csabám
addikt
válasz
Szólj modinak, hogy rakja be. Nagyon szép lett
Gratula FRG - nek és köszönet mindenki nevében. Remélem nem baj, ha nem olvastam el, de a képek szépek
-
ForRedGlory
félisten
Átmenetileg ez megy az egyes hozzászólásba, amíg nem csinálok jobbat, bővebbet.
SAMSUNG GALAXY S 2
Az erő legyen veled
írta: ForRedGlory
készült: 2011.07.20
utoljára frissítve: 2011.07.20A következő frissítésben bekerülnek a custom /főzött/ romok, illetve tippek-trükkök, akkumulátor üzemidő optimalizálás.
Rövid bevezető:
Megérkezett a Samsung androidos legújabb zászlóshajója, nagyon erős hardverrel és komoly multimédiás képességekkel felvértezve.Tavaly júliusban megjelent a nagy dérrel-dúrral beharangozott Samsung Galaxy S, amely bár magabiztosan hozta a kötelezőt, az úgynevezett wow-effect elmaradt, az állunkat azért nem keresgéltük a padlón. Ettől függetlenül egy igen korrekt gépről volt szó, amely a mai napig megállja a helyét a kínálatban, az eladások is ezt igazolják. Idén Barcelonában pedig bemutatták a következő modellt, az I9100 Galaxy S 2-t, amely minden téren túl akarja szárnyalni a híres elődöt.
Tovább a teszthez.Az I9100 az elődjéhez képest nem csak hardverben erősödött, hanem szoftverben is. A Samsung Galaxy S 2.1-es android operációs rendszerrel robbant be a piacra (azóta már 2.3.4 van rajta), az utód már a 2.3.4-el jelent meg. A telefon már az alap gyári szoftverrel is tökéletesen használható, ugyanakkor időről-időre jönnek ki hivatalos és kiszivárgott romok, melyek szerencsés esetben tovább javítják az amúgy sem gyenge telefont, és a felhasználói élményt. A frissítés két módon történhet, hivatalosan a Kies segítségével, ami a Samsung gyári programja, nem hivatalosan pedig az Odinnal. Az összefoglaló nem titkoltan azoknak készült, akik nem szeretnék kivárni a hivatalos frissítéseket, amik között akár 1-2 hónapi is eltelhet, hanem szeretnék kipróbálni a kiszivárgott romokat, melyek általában mindig hoznak valami újat, ami miatt érdemes frissíteni. A frissítés előtt azonban mindenféleképpen meg kell jegyezni, hogy az Odinnal történő frissítés a Samsung hivatalos álláspontja szerint garanciavesztéssel jár, ugyanakkor a szerviz nem vonta még vissza senkinek a garanciáját, ha nem a frissítéssel összefüggésben történt a probléma. Ettől függetlenül ahogy mondani szokás: csak saját felelősségre. A frissítés előtt érdemes elolvasni a Samsung Galaxy S első hozzászólását, mivel sok az átfedés. Ezen kívül célszerű forgatni a telefon hivatalos magyar nyelvű kézikönyvét is.
Rom frissítés, Root
Hozz ki többet a telefonból
Előkészületek:
- biztonsági mentés a programokról, mivel minden SMS, beállítások, névjegyek stb. el fog veszni különben. Pl.: Titanium Backup
- "/efs" mappáról készítsünk biztonsági mentést (root kell, és pl root explorer) **
- Töltsük fel a telefont teljesen, de minimum 50-60%-on legyen. Ne sajnáljuk az időt feltölteni, ha közben lemerül az nagy gond, viszont a battery statnak sem árt, ha nem félig töltött telefont töltünk.
- SIM kártyát és a memóriakártyát (ha van benne) vegyük ki.
- Ellenőrizzük (kikapcsolt telefon mellett), hogy működik-e a 3 gombos recovery és download mód
- Factory reset, amivel visszaáll a gyári állapot. Recovery menüből kell kiválasztani a „wipe data/factory reset”, illetve „wipe cache partiton” menüt. [link]** "/efs" mappa lementése: a telefont először rootolni kell, mivel a rendszerfájlok csak így válnak láthatóvá. A root később bővebben... Miután a telefont rootoltuk, akkor a root explorerrel a gyökérkönyvtárban látni fogjuk az efs mappát. Miután megvan a mappa, másoljuk át a "/sdcard"-ra, majd onnan célszerű a számítógépre lementeni.
A frissítés menete lépésről-lépésre:
- Telepítsük fel a fentebb linkelt Kies programot. Miután feltelepítettük, dugjuk össze a telefont a számítógéppel és várjuk meg, amíg feltelepít minden drivert. Érdemes ezután download módban is összekötni a számítógéppel a telefont, mert ebben az esetben is települni fog pár driver. Lehetőleg alaplapi USB aljzatra kössük a telefont és még véletlenül se legyen közte USB hosszabbító. Amennyiben nem ismeri fel a telefont, akkor kössük másik USB-re, lehetőleg minimum 2.0-ra.
- Töltsük le a fentebb linkelt Odin programot és telepítsük ki egy tetszőleges könyvtárba. Miután ez megvan, indítsuk el. Miután a telefont download módban összekötöttük a géppel ez a kép fogad: [link]
- Töltsük le a legfrissebb romot, vagy amelyikre szükségünk van. Erre a legjobb oldal a samfirmware oldala, ahova azonban ingyenes regisztráció szükséges. Miután letöltöttük a romot, tömörítsük ki egy tetszőleges helyre. Az alábbi kép fogad: [link]. Ez a kép némi magyarázatra szorul. Öt fájl található a romban, ami egyébként a jelenlegi (2010.07.20) elérhető legújabb, XXI9100KG2-es rom. Kétféle CSC fájl van benne, ami többek között a szolgáltatói adatokat tartalmazza, mint pl az internet beállítások, néhány előre telepített csengőhang, APN beállítások, stb. Ezen kívül van egy kernel nevezetű fájl, ami a gyári kernel. Ez azért van a csomagban, hogy ha frissítettünk és rootoltuk a telefont, akkor vissza tudjuk tenni a gyári kernelt, ha zavar a bekapcsoláskor felugró sárga háromszög: [link]. Ezen kívül van még egy Code és egy Modem nevű fájl. Ezekre részletesebben nem térek ki, kellenek a frissítéshez.
- Az Odinba az alábbi módon tallózzuk be a fájlokat: [link]
Miután ezzel megvagyunk, kattintsunk a Start gombra. 1-2 perc alatt kész a frissítés és újraindul a telefon a KG2-es rommal.A telefon rootolása (XXI9100KG2)
Az „isten-skill”
Ahhoz hogy a telefonból mindent ki tudjuk hozni, rootolni kell a készüléket, ami röviden annyit tesz, hogy rendszerszinten tudunk módosításokat végrehajtani. A rootolást alapvetően mindig ugyanúgy kell elvégezni, nagy különbség nincs az eljárásban. Az XXI9100KG2-es rom rootolása következik:
- Töltsük le a romhoz megfelelő kernelt, amit az XDA oldalán kereshetjük meg, vagy letölthetjük innen: CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG2. Letöltés után csomagoljuk ki, amiben egy „.tar” kiterjesztésű fájl lesz. Ezt már NE csomagoljuk tovább.
- A telefont indítsuk el download módban, majd az Odinban a következőképpen tallózzuk be a fájlt és kattintsunk a Start gombra: [link]
A telefon felteszi a rootolt kernelt, újraindul és újraindulás után lesz egy „Superuser” ikonunk. Ez a frissítés másodpercek alatt lefut. A telefonunk rootolt. Amennyiben zavar a bekapcsolásnál lévő sárga háromszög, a letöltött KG2-es romban lévő Kernelt tegyük vissza ugyanúgy, ahogy a rootolt kernelt.Köszönöm a figyelmet, sok sikert.
-
norbert999
aktív tag
válasz
ForRedGlory #12403 üzenetére
Alapnak tökéletes!
Biztos írsz majd az 1 fájlos vs többfájlos rom-okról is...
"Az erő legyen veled"
-
Még egy uccsó kérdés! Ha mindent a gyári beállításokra szeretnék visszaállítani pl mint az iphone-nál a restore, azt itt is így kell az Odinba??
-
DjBlero
őstag
válasz
ForRedGlory #12403 üzenetére
köszönjük
-
DeathAdder
veterán
Köszi a válaszokat.
laleh- ez nem iOS h minden a segged alá legyen tolva és azt a megszokott formát használd amit nemtomki tervezett meg. Ez testreszabható és nagyon szerethető oprendszer
És megértem ha eleinte furcsa még -
xtremetuning
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #12398 üzenetére
Megy ez neked....
...peace...
Most pedig megyek és beveszem a nyugtatóm...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpársportok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest