Aktív témák

• Kapanyél

őstag

Lemerült a masina a kezemben, elkezdett vibrálni a kijelző. Rádugtam töltőre, akku-ikon mellett sárga háromszög, benne felkiáltójel. Hagytam, hadd töltődjön. Kis idő múlva látom, hogy lófasz se ment még bele (nem tudom, hány "szegmenses" a kijelzés). Bekapcsoltam, hogy megnézzem, mennyi ment bele, meg különben is, kell az ébresztés. Boot után azonnal kikapcs, na mondom ennek még kell egy kis wellness... Kihúztam a töltőt, hogy induljon el elölről az egész, hátha "nem vette" be az előbb. Várok, majd újból bekapcs. Minden fasza, tök gyorsan fölállt a rendszer. Térerő vonalkák helyén kicsi karika, minimalista stílusban szolidan áthúzva, finoman utalva ezzel a szopóágra, amire terelt ilyetén a sors. *#06# - hangzott el a kérdés, "kurva anyád", így a válasz. Efs mappának el nem mentésére gondolás egy pillanatig, majd Titanium Backup elindítása, ezzel is felkészülve a Factory Format felirat bámulása közbeni tartalmas merengésre. Azé, mondom, csak kell egy restart még, mielőtt nagy lendülettel végleg kihajózok a szopórollerral... És van isten, visszaállt a rend, újból Ausztrália fölött az ózonlyuk, IMEI rendben, izzadtság letörölve.
    Tanulság: veled is megtörténhet.
    Techbuziknak: XXKG2 odex, CF-ROOT 4.1.

Aktív témák