Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.erik
aktív tag
Kis pihenősarok:
-
egyedülülő
őstag
válasz Balathruin #4598 üzenetére
CSak ezt töltöttem le, gondolván ez a teljes játék. Tévesen ítéletem volna meg a dolgot? Oké leesett közben. Magát a játékot nem húztam le.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Balathruin
veterán
válasz egyedülülő #4597 üzenetére
A Lost Alpha nem kiegészítő, külön játék.
Az utolsó patchet felraktad? -
egyedülülő
őstag
Fel szeretném telepíteni a Lost Alpha kiegészítőt, de valamiért folyton bedob egy hibaüzenetet amikor el akarom indítani a játékot. cannot find fsgame.ltx Más is találkozott ezzel a problémával?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
shield
őstag
válasz egyedülülő #4593 üzenetére
Teljesen új történet. A többit meglátod. Jaa...és nagyon jó fordítás van hozzá.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Dhampir
félisten
válasz egyedülülő #4593 üzenetére
Teljesen új küldik. Kordonban is átalakítottak épületeket, nagyon baró.
A Way in Pripyathoz tudnám hasonlítani.
A new story, the events which occur some time after the events occurred in Call of Pripyat .
Changed location of GSC
Brand new location
New animations
New modelsSpectrum Project iránt érdeklődők, gyertek át a Call of Pripyat topicjába.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Kicsit késve, de megkérdezném, mert oroszul nem nagyon beszélek. Mit is akar akkor ez a spektrum project? Új fegyverek, új helyszínek a régiek mellett, új lények, grafikai upgrade vagy miféle jüvevény is ez?
-
mexikopo
csendes tag
Igen sajnos a legújabb patch-el ilyen az egy niva volt a játékban a jármű aminek jó volt az irányítása hát most már nem... szidorovics öld meg a zombikat az alagútban küldetése is megvan még
-
Grisam
tag
Itt a legújabb pach:STALKER_LostAlpha_Patch_v1.3003 [link]
Azt írja új játékmenetet igényel, a régi mentések nem mennek vele.
[ Szerkesztve ]
Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
mexikopo
csendes tag
Az új patchel az niva irányítása szörnyű egy fékezés vagy éles kanyar és felborul ráadásul fel állítani se lehet... fent akad ott ahol előtte simán ment...
-
Dhampir
félisten
válasz galaktikus #4576 üzenetére
Akit érdekel a Spectrum Project, a COP topicjába fáradjon át! :-)
Innen a sima (nem a hardcore) hunfiles 8.7z kell.
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
válasz galaktikus #4576 üzenetére
a moddb.com-ról nem lehet leszedni valamiért..
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
borovi
aktív tag
válasz Dhampir #4574 üzenetére
Jaja! Én is alig bírom nyitva tartani a szemem, de már megint a Zónában vagyok. Most értem át a földalatti alagútrendszeren a Szemétdombra. Eddig fantasztikusan jó volt a játék, az LA unalma után igazi felfrissülés.
És tényleg! A magyarítás egészen brilliáns! Hatalmas köszönet érte SaGának! -
Kaszas1990
csendes tag
válasz sagajr78 #3557 üzenetére
Koszi szepen a segitseget most mar meg kaptam de az volt a problema, h en telyesen mas helyt kerestem vagyis a szemetdombon es nem a Construction Yard-on! Na de a lenyeg az, h meg kerult illetve tudok tovabb haladni a jatekkal. Koszonom a segitseget meg egyszer mindenkinek es tovabbi kellemes napot
-
galaktikus
aktív tag
-
ericdrawen74
senior tag
válasz Dhampir #4574 üzenetére
Igen, ha feltettem volna a magyarosítást ez a hiba elő sem jön. Köszönöm a segítséget.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Dhampir
félisten
Nem tudom megítélni, mert fostosabb videókaresszel tolom, mint korábban, laggol is veszettül.
(#4573) ericdrawen74
(#4571) borovi
Emiatt vagyok dögfáradt, alig bírtam elhagyni a Zónát.
SaGa59-nek ezúton is köszönöm a magyarítást.
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
Üdv Stalkerek !
2x telepítettem a Spectrum Project 1.07-et a Call of Pripyat-ra, de elindításnál leáll. Help?
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
borovi
aktív tag
válasz Dhampir #4569 üzenetére
Basszus, ezt a Spectrum Projectet nem lehet abbahagyni! Este 8 óta tolom, most hajnali 4 van, már keresztbe állnak a szemeim, de úgy kellett kényszeríteni magamat, hogy kilépjek a játékból! Nekem sokkal jobban bejött, mint a Lost Alpha. Az LA-t nem hiszem, hogy mégegyszer végigjátszom, de ezt szerintem sokszor fogom.
-
shield
őstag
válasz Dhampir #4569 üzenetére
Én Bárba érkezéstől újra kezdtem, mert elkúrtam a 'poloska' készítést. De már megkaptam az exo-t és fullra tuningoltam. Most már nem költök a felesleges fejlesztésekre.Még 3 fegyvert tuningolok, csak vissza kell járnom Kordonra katonákat kilőni a pénz miatt. Lehet hogy még egy Bulldogot is veszek, nem fogok tökölni. Visszatöltöttem a régi mentést, úgy néz ki, hogy ha lemész Bárban a laborba, akkor már nincs visszaút. Így most mindent fejlesztve, felszerelkezve kell neki vágni az útnak.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Dhampir
félisten
válasz galaktikus #4553 üzenetére
Szerintem a WiP után a legjátszhatóbb mod, alig bírom abbahagyni. Kordonban kezdődik...
-
Grisam
tag
Hali. Hol találom a vagon kulcsot ami Wolf-nak kell? És nem lehet valahol átírni a súlyt, hogy több cuccot tudjunk cipelni?
Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
sklopp
őstag
válasz Kaszas1990 #4566 üzenetére
A kereső neked is segít: [link]
-
Kaszas1990
csendes tag
Valaki tudna nekem is segiteni?! A sztalker kereskedonek kene valami radioalkatreszeket szereznem a szemetdombon o meg cserebe el mondja a jelszavat amivel kesobb be tudok menni problema nelkul a zsoldosok bazisara! Na most nem talalom sehol sem az alkatreszeket. Valaki letudna irni nekm, h pontossan hol van vagy esetleg egy videot csatolni. A segitseget koszonom elore is.
-
sklopp
őstag
Na kezdődik. Az x2 laborban kóválygok, már csak a generátort kéne megtalálni, de teljesen random hol itt-hol ott minden előjel nélkül kilép a Win-be. Lehet, elölről kéne kezdeni az új patch-el, talán még az időjárás is megjavul.
-
borovi
aktív tag
válasz Balathruin #4561 üzenetére
Köszönöm szépen , már töltöm is!
Kíváncsi vagyok erre a modra, sok szépet és jót olvastam róla a másik topicon. -
sklopp
őstag
Megvolt mindenki. Olvastam, ha az alagúton mész mikor kezdődik a pálya, előfordul hogy csak álldogál Szellem, ha viszont Szellem után mész, akkor simán megy ajtót nyitni. Egyébként csak a poén kedvéért visszamentem a szarkofágba, felszedtem a ruhát meg némi lőszert. Mire visszaértem, Szellem már a kinyitott ajtó előtt álldogált, így sikeresen ténykedhetek a laborban.
-
borovi
aktív tag
válasz Plazmacucci #4550 üzenetére
Igazad van. Én is rohadt nehezen kezdtem újra a 2. pecs megjelenése után a sok üresjárat, eseménytelen, unalmas gyaloglások, fölösleges össze-vissza mászkálások miatt. Harmadszor biztos nem kezdek neki.
-
borovi
aktív tag
-
Dhampir
félisten
Pont ezért várok vele. Majd ősszel vagy inkább télen, addigra remélhetőleg már jobb lesz.
(#4551) galaktikus
Ne bánkódj.
Szerintem nézzetek rá a Spectrum Projectre, amíg a LA kikupálódik.
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
Szerintem csatlakozom. Töröltem is az eddigi 250 mentésem. Majd ha egyszer lesz újra lelki erőm akkor talán újra kezdem..
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
félisten
-
rétisün
veterán
válasz Plazmacucci #4548 üzenetére
eggyel följebb...
"Your previous saves made with 1.3002 will not work"
mod: szarkazmus?
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
félisten
-
rétisün
veterán
"Your previous saves made with 1.3002 will not work"
azaz új játékot kell kezdeni, a régi mentések nem mennek vele.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
törölt tag
Nem veszi észre ha felveszem a reaktorban a cellát. Túl sok olyan hibába játékhibába futottam bele, ami amúgy "nagyon ritka" Hétvégén újrarakom a teljes gépet és meglátjuk...
Ott áll a ladám a NPP bejáratnál. A gassus-gunhoz bent az egyik hullánál 108 lőszer van, kint olyan 30-at lehet összeszedni.Őőőő... fel kell ébreszteni, vagy adni kell neki egy med-kit-et
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
válasz hubai1979 #4543 üzenetére
ez költői kérdés volt? amúgy k..ra remélem.. legalább az idegesítő, legrosszabbkor bekövetkező crashek szűnjenek meg és akkor boldog leszek..
süni: jaja kb. meg is unom mire normális lesz az egész game.. na jó azért nem...
-
rétisün
veterán
válasz galaktikus #4542 üzenetére
tényleg má' töltöm is lefele, mire elérek odáig, hogy lost-alpházzak, talán egész játszhatóan gatyába rázzák
meg tán a magyarítás is elkészül teljesen....
[ Szerkesztve ]
-
hubai1979
őstag
válasz galaktikus #4542 üzenetére
Akkor ez az eddigi összes hibára jó lesz?
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
galaktikus
aktív tag
Gyerekek! Azt ugye mindenki vágja, hogy ma jött ki a 03-as patch??
-
sklopp
őstag
válasz #16939776 #4538 üzenetére
A számítógépből kimásoltad a generátor felülbíráló kódot? Mert addig nem tudsz tovább menni, amíg nincs meg. Az RPG-ket nem tudom cipelni, már súlyhatáron vagyok így is, 5.56x45 kéne a G36.hoz. Meg nincs szívem eldobni a Gauss-t sem, bár a lőszer hozzá már elfogyott.
Én meg ott szívok, már a generátoroknál vagyok, kinyuvasztottam a katonákat, Szellemnek most kéne kinyitni a lejáratot az X2 laborba, de csak kint kuporog a kerítésen kívül. Itt megállt a tudomány.(#4540) borovi: az a kód nekem is jól jönne, a ruhám már totál roncs.
-
borovi
aktív tag
Még egy kérdésem lenne. Tudja valaki, hogy annak a számzáras ajtónak, ami az erőműben az irányító terem felé menve az egyik folyosón van, mi a kódja, vagy hol lehet ahhoz hozzájutni? Demo_record 1 konzolparanccsal bekukkantottam az ajtó mögé: exoskeleton ruci, meg más nyalánkságok vannak odabenn, de fölszedni nem tudtam. Kár lenne veszni hagyni őket...
-
borovi
aktív tag
sklopp; Aarpok: Köszönöm a segítségeteket, így sikerült megoldani a feladványt!
-
törölt tag
Erőmű körül tele van RPG-vel, harminc gránátot össze lehet szedni simán, bent 4-5 darabbal ki lehet takarítani az egészet.
A falról lemászó bloodsucker előtt levettem a narancssárga védő ruhát, hogy ne amortizálódjon, most is 100%-on van.Generátorhoz nem tudok tovább menni mert nem enged
[ Szerkesztve ]
-
sklopp
őstag
Rajtam meg az SSP-99M, a zöld ruha, szuper védelem, + artifaktok. Azóta már kicsit tovább haladtam, javíttatni kéne, már nulla felé jár az állapota. Az erőműben a mutánsok irtása erősen leamortizálta, a lőszerem meg szinte totál nulla lett. Kénytelen vagyok így elindulni a generátorokhoz.
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek! Bent vagyok az erőműben, valami labornak az áramellátását kell helyreállítani. Már megvan a reaktorból a kis kék dobozkából az akku, amit be kéne raknom, de nem jövök rá, hogy hova és hogyan. Visszamentem a laborba, ott a szerkezet, amit a kis térkép is jelöl, de hiába tapogatom végig, sehol sem jelez.
Mit kell csinálni? -
Kaszas1990
csendes tag
Az egyik Szabadsagos mukitol kaptam a kulvarosi reszbol egy missziot mi szerint meg kell szerezek valami jelszot a zsoldosok bazisahoz. Namost elmegyek a szemettelepre es meg kell szerezem a sztalker kereskedotol a jelszot de neki elobb valim radio alkatreszeket kell vigyek! Azokat honnan tudom megszerezni? Pontossan valaki le tudja irni nekem, h konkretan hol tudom ossze szedni ezeket vagy egy videot linkelni.
A valaszt elore is koszonom. -
sklopp
őstag
A sugárzás a kedvencem. Kicsit segít, hogy felszerelkeztem artifaktokkal.
(#4531) Duracellm... : Elhasználtam vagy 15 elemet, még jó hogy több mint 30 volt nálam, meg egy rakat sugárzás elleni gyógyszert + medkitet. Egy hullát már találtam de annál nem volt kód. Viszont csaltam, megnéztem itt a fórumon, aztán annyi. Nem volt már idegem újra visszamenni keresgélni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Cheesus
senior tag
Nemtom ki szokott bohóckodnina PDA-ban, de ha a bar-ban chatelek Garikkal, akkor mondja, hogy 100rubelért ad vmi infot, de amikor odamegyek hozzá, nem lehet vele beszélni... Más is találkozott ezzel a problémával?
https://www.twitch.tv/csehla
-
cheatergs
senior tag
válasz Plazmacucci #4505 üzenetére
Ezzel most jól elvettétek a kedvemet, mivel eddig, amikor csak tudtam, kempeltem. Tök jó volt zsinórban lövöldözni a bejáraton egyesével kikószáló monolithosokat, dobálva a sok faja lootot.
De hát megint meg kell várni a kövi patchet...Mindig minden mindegy
-
Aarpok
őstag
válasz ScomComputer #4523 üzenetére
Van még egy megoldás éjjel alszol és ekkor csak nappal kell mászkálnod.
(#4525) sklopp És egy csomó helyen akkora sugárzás van pillanatok alatt ledarálja az életcsíkodat.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Balathruin
veterán
válasz ScomComputer #4523 üzenetére
Az a jó.
-
sklopp
őstag
válasz Lomha 8V #4519 üzenetére
Kösz, egyelőre sikerült az autosave-et betölteni, haladok tovább. Most épp Pripyat alvilágában kóválygok, ez az általam leginkább utált játékstílus, minden támpont nélkül menni össze-vissza mint egy hülye. Most végre elértem egy kódos ajtóhoz, erre a támpont: keress kódot, figyelj a hullákra és a papírokra! Nagyszerű ez sokat segített, merre keressem. Meg kell mondjam, ez az eddigi legrosszabb Stalker epizód számomra.
-
CJ4567
nagyúr
-
ScomComputer
veterán
válasz Balathruin #4522 üzenetére
Me, félek a sötétben bammeg......
-
Balathruin
veterán
válasz ScomComputer #4521 üzenetére
Mi értelme lenne a csak nappalnak?
Amúgy beszálláshoz szerintem ki kell nyitni az ajtót, de még nem kocsikáztam. -
ScomComputer
veterán
Vettem egy kocsit, de nem tudok beszállni miért?
Ja a másik amit szerettem volna kérdezni, nem lehet azt beállítani, hogy csak nappal legyen??
sklopp: az általad linkelt verzióval eddig jól müködik minden, köszi még egyszer, csak ez az éjszaka...áááá
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz Lomha 8V #4508 üzenetére
Én távcsöves Abakan, alacsony guggolás, kettes kötött sorozat, rövid szünettekkel lövöm a kicsit "agyatlan" stalkert a Bárból az Építkezésre vezető uton, nem nagyon távolról, de távolról és majdnem ő ölt meg luparával. Mondom ja. Egyébként én csinálok valamit rosszul vagy tényleg nem lehet eljutni autóval minden területre (pl. Kordon a Szeméttelepen keresztül).
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Lomha 8V
addikt
Próbálj esetleg teleport-al átmenni a másik pályára. Kimész a menübe Esc-el, nyomsz egy F2-t és ott a Teleport menüpont. Az átjárókhoz lehet vele teleportálni, próbáld ki. Csak vigyázz, hogy rögtön rá fog kérdezni betöltés után, hogy át akarsz e lépni a másik pályára, erre a válasz "nem". Ja és ne használd össze-vissza, mert csúnyán bekavarhat a játékmenetnek.
-
sklopp
őstag
Hali stalkerek! Mi a fene az a hibajelenség, hogy más pályára lépéskor látszólag betöltődik rendben minden, a végén Kliens Szinkronizálás, majd fekete kép és annyi, csak feladatkezelővel lehet lelőni? Már másodszor járok így (az első alkalommal abbahagytam a játékot pár próbálkozás után, másnap próbáltam, elsőre ment), most Radarból mennék Pripyat alsóra, megint ugyanaz. Más is tapasztal ilyet?
-
ScomComputer
veterán
válasz Plazmacucci #4512 üzenetére
Az 1.3002-es gondolsz, mert az fenn van, de sz@rabb lett mint az alap....
-
Dhampir
félisten
OFF:
A Call of Pripyatra van egy érdekes mod, a Spectrum Project, amelyhez SaGa59 készített magyarítást. Érdemes ránézni. A COP fórumában most ez tartja lázban a "hardcore gamereket".
-
félisten
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok a mentés visszatöltésnél, vagy más területre lépésnél a fagyásokra kilépésekre van, valami megoldás....már megöl az ideg, hogy 5* kell inditani mire tudom tolni egy kicsit...
4341: Köszi,megnézem ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
válasz Plazmacucci #4509 üzenetére
Amúgy biztos ez lesz, igen.
-
félisten
-
Lomha 8V
addikt
válasz Plazmacucci #4507 üzenetére
Tökmindegy a nehézségi fokozat, hát ne legyen már minden köcsög mesterlövész a Zónában.
-
félisten
-
Lomha 8V
addikt
válasz Plazmacucci #4505 üzenetére
Úgy van. Pont tegnap balhéztam a zsoldosokkal a parton. Úgy kilőtt a gyerek 800 méterről egy sima puskával, mint a sz*rt.
-
félisten
-
Lomha 8V
addikt
A patch óta nem tudok észrevétlenül gyilkolni, ez rohadt idegesítő. Előtte mikor ki kellett szabadítanom a Duty-s gyereket, szépen óvatosan lekéseltem az egész bázist és rejtegettem el a hullákat. Sokáig tartott, de nagyon élveztem. A patch óta, ha egy teljesen eldugott helyen elvágom a torkát az egyik köcsögnek, rögtön pirosodik minden bandita és ha meglátnak, lőnek. Az, hogy a patch-ben belepiszkáltak a frakciók érzékenységébe, eddig csak és kizárólag bosszúságot okozott nekem.
-
Kaszas1990
csendes tag
Ket szefkod! A youtubon talatam rajuk az egyik a Duty szef a 100 Rad barban 1,2,3
A masodik pedig ahol el volt gazositva az epulet a Blood Suckersek miat ott a 2 emeleten talalhoato illetve csak a tetorol lehet bejutni a szefhez! Ott a kombinacio 4,3,7. Minda ket szefben ugyanazt katam kenyer es medipack. -
cheatergs
senior tag
válasz Plazmacucci #4501 üzenetére
Na, legalább nincs előrehaladott állapotban, így nyugodtan felrakhatom a mostanit.
Mindig minden mindegy
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest