Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #48796 üzenetére
Atm hiba is lehet pl kifogyott, hibás valami. Lehet utólag beterheli és visszatériti az atm volt rá példa
[ Szerkesztve ]
-
blg
senior tag
Próbáltad kisebb összeggel? 5-10-20 EUR?
-
8
senior tag
csak egy atmben próbáltad, vagy többnél sem sikerült?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
MrPeekaboo
senior tag
Olyan problémám van, hogy egy kb. 1 éve kapott Visa kártyával, ami 2027-ig érvényes nem tudok EUR-t felvenni hazai OTP ATM-ből. Valami olyat írt, ki, hogy nem teljesíthető a kérés. A gyanúm az, hogy nem látja az ATM az EUR fiókot, csak a HUF-ot, azon meg nincs elég fedezet. Minden ATM opció be van kapcsolva. A kártyán a kisbetűs revolut.com után oda van írva, hogy debit, de pl. a Mastercard-os fényes részen, ahol szintén ott van, hogy debit az itt nincsen, mert egy madár van helyette. Már ha ez bármit is számítana. Namost van még egy szivárványos MC-m is, ami még prepaid, na azzal sem ment a felvétel, de egy csak kisbetűs debit MC-vel meg igen. Van egy harmadik MC-m, amin két debit felirat meg egy world is van, azzal még nem próbálkoztam.
Kérdés, hogy hogyan kérhetnék úgy új MC kártyát, hogy azért ne kelljen postát meg kártyadíjat is fizetni, csak max. az egyiket? Van egy lost card opció, ami talán csak a kártya újraküldését jelenti (ingyen vagy postadíjért?) meg egy terminate is. Ez utóbbi esetén ugye nem lesz fizikai kártyám, amit a Revolut korábban nem sokáig tolerált és egy idő múlva ingyen vagy csak postadíjért küldött újat. Van a két opcióval kapcsolatban valakinek tapasztalata melyiket érdemes használni? -
törölt tag
-
fulke74
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Törökországi szobafoglaláshoz 50 eurót utaltam, de nem volt megfelelő a kedvezményezett neve, ezért a revolut el is indított visszatérítést. 1 eurót kaptam vissza. létezik hogy ilyen drága, 49 euró a bankközi swift utalás?
Az ügyfélszolgálat szerint nincs rálátásuk a rendszeren kívüli bankok swift tranzakciós díjaira. hol az igazság?
Üdv: FeFe -
-
st6969
őstag
Sziasztok,
napi szinten használom a Revolut-ot, leginkább netes vásárlásra, pénzváltásra.
Nagyon hiányzik egy olyan lépés, hogy miután beütöm bármilyen oldalon az eldobható kártyaszámot, legyen még egy ujjlenyomatos jóváhagyás. Főleg nagy összegnél örülnék neki. Mint pl. a Raiffeisen banknál az "aláírás".
Nem lehet ilyet beállítani? -
törölt tag
válasz TrollBalint #48777 üzenetére
Nem szokták kommentálni.Titkos. Ez a legidegesítőbb benne.
48778 rákérdeztél már náluk vagy csak a meghívód?
kapasz, ez azt jelenti, hogy nem mindenkinek van akció. Vannak akiknek van és azon belül is különböző mértékben 1000 vagy kevesebb összegtől 20.000ig Eddig ez votl a legtöbb amit láttam. Volt még 3 hónap prémium opció, ha meghívsz valakit.
És ki is dobhatnak ebből a programból, de akkor meghívó linked sem lesz. Nem tudok róla, hogy bármit, bármikor is be kellett volna kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
junkhead
aktív tag
Másnak is van most gondja a mobil appal?
Nem tudom megnézni semmilyen valuta árfolyamát, így váltani sem tudok. -
Orgi
addikt
válasz TrollBalint #48777 üzenetére
A meghívott nem jogosult a jutalomra... pedig még arra is van űrlap, hogy ha nem a meghívóm linkjével kezdem el használni, akkor pótolhatom, de így is elutasítja 5 perccel a bejelentés után. Majd hétfőn vissza térek rá, hátha kell pár nap
-
Orgi
addikt
válasz #33802016 #48774 üzenetére
Már pár napja gondolkoztam, hogy megnézem a Revolutot, barátom mondta hogy meghív (és igen, elfelezzük utána), szóval direkt megvártuk az új akciót és ahogy megkezdődött, akkor küldte a meghívót és én azon keresztül regisztráltam. Mégse jelenek meg nála, mint meghívott, a feltételeket szerintem mindet teljesítettem már első 2 napi használattal, ő indított panaszt de elutasították. Használom még pár napig, aztán indítok én is egy ticketet... nyilván nem az 5k a lényeg, hanem ez részben egy bizalmi dolog is egy bankkal és elég szar indítás rögtön bekamuzni vmit.
-
törölt tag
Csak a meghívó kap, a meghívott nem. Maximum osztozhatnak (ez meg ugye nem "szabályos"). Ha nem látja a meghívó, akkor ott gond van. Vagy lezárták a promóciót nála, vagy technikai hiba van. Amíg tart a 20 napos periódus addig foglalkoznak vele érdemben. Utána még kisebb az esélye.
Noxy, nem függhet ezektől a beállítástól, mert kapcsolatba lépni nem tudsz a meghívottal és csak korlátozott információkat látsz pl hol áll teljesítésben.
tobias40, már 3x1250 ft
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Ha az ember crypto fül alatt stablecoin-t (USDC-t vagy USDT-t) vesz az beleszámít-e a 350 ezer forintos havi (30 napos) váltási keret összegbe?
-
Orgi
addikt
Noxy: Nekem nincsen ilyen a friss appban De amúgy minden be van kapcsolva.
tobias40, Boond és TrollBalint: igen, biztos hogy az ajánló linkjére kattintottam, RCS üzenetben jött, épp akkor kezdődött neki új ajánlási időszak, 20 nap talán. De várok még pár napot, addig használom, fizetgetek vele, aztán majd írok én is egy ticketet maximum.
Köszi a használati tippeket!
Nem akartam a magyar bankszámlám felmondani, csak max a lejáró kártyám helyett nem akartam volna újat, de már értem, az kell a befizetéshez, szóval akkor marad... amúgy is csak egy kósza ötlet volt.
A külföldi utalást is köszi! -
Noxy
veterán
-
törölt tag
Nyitásnál, a linken keresztül kell regisztrálni. Ajánló link. Ott kellett megadni a telefonszámot. Ez után szokott jönni sms ami nem lényeges. Az egy sima linket tartalmaz, csak a letöltéshez. Ha meg volt az ajánló linken a telefonszám megadása utána, letöltheted a revolut appot szinte bárhonnan regisztrációkor (belépés) ugyan azt a telefonszámot kell megadni, mint az ajánló linknél. Ez után látnia kell téged, mint meghívottat.
Ha úgy gondolod, mindent rendben csináltál írj te is a Revolutnak. Ilyen típusú az ajánló link, így kezdődik: https://revolut.com/referral/?referral-code=
Él még az ajánlás program ismerősödnél? Nem kezdődött közben egy új ciklus?(Nekem is, most dobott egy 20.000 ajánlást
Ha nincs magyar bankkártyád, Reolutra csak utalni tudsz. Az pedig sokba kerülne. Mindenképp hasznos egy magyar bankszámla, kártya Revolut feltöltéséhez.
Ha Lengyelországba mész, attól függ, mikor vásárolsz, használod, hétvégén felár van. Emiatt előre váltás mindenképp megéri, részben legalább. Ami nem kell később visszatudod váltani. Manuális váltásnál akkor váltod, amikor szerinted jobb az árfolyam, nem épp aktuálison vált. Ha csak hétköznap leszel külföldön nincs nagy jelentősége.
"- külföldön élő rokonom ha nyit egy Revo számlát, akkor egy bizonyos értékhatárig ingyen tud utalni nekem haza?"
Nem. Legfeljebb Revo azonnali "utalásban". Külföldi Lakcímmel, ő forintot ingyen nem tud küldeni, utalásként magyar bankba. De revoluton egymás között bármilyen pénzt tudtok ingyen utalni, egymás Revolutjára. Revolutnál tudsz fogadni Frankba is pénzt[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Kártyát érdemes megtartani, mert ha azzal töltesz Revolutra, az ingyenes. Míg ha utalsz, az nem feltétlenül, ráadásul lassabb is.
Ha külföldre mész, és hétvégén is költekeznél, akkor mindenképpen érdemes előre váltani, mert a hétvégi váltásnak felára van. Ezt leszámítva meg Te mérlegelheted, hogy átváltod most, mert akkor úgy is magasabb lesz az árfolyam, vagy inkább átváltod akkor , mert úgy is alacsonyabb lesz az árfolyam
Illetve, az előre váltásnak még annyi előnye van, hogy ott látod mennyi lenne a költsége, ha esetleg lenne (pl. meghaladtad az ingyenes keretet), míg vásárláskor a Revo kegyetlenül átváltja, mindegy mi a felár
Akár előre váltasz, akár a Revolut vált vásárláskor, mindegyik beleszámít a keretbe. Aminek a fordulónapja nem a hónap végén van, hanem havonta, a regisztrációd napján, de meg lehet nézni, hogy éppen hogy állsz.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
tobias40
veterán
Biztos hogy az Ő általa küldött linkre kattintottál rá és így regisztráltad magad?
Én visszanézném és ha így volt akkor sztem jogosan reklamál a meghívó!Én hagyok magamnak magyar kártyát és számlaszámot,a revolut sztem nem tudja kiváltani mindenben,legalább is az én igényeim szerint!
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Elnézést ha hülyeséget kérdezek, nagyon új felhasználó vagyok, 2 napos, bár próbáltam utána olvasni mindennek...
- barátom hívott meg, tegnap indult akcióban, kaptam egy sms-t, rákattintottam, meg kellett adnom a telószámom és így ment a regisztráció. De vmiért nem lát engem a meghívottjai között, írt panaszt, de elutasították. Nem ezért regisztráltam, de amúgy teljesítettem első nap kb a feltételeket, rendeltem fizikai kártyát, töltöttem rá 20k-t, vásároltam háromszor. Ez normális, van vmi átfutási idő vagy a Revo szerint rosszul csináltam vmit és nem számol meghívottnak?
- hamarosan lejár a magyar Unicredites bankkártyám és megfordult a fejemben, hogy minek új... mert így 2 nap tapasztalatai alapján tök jól működik ez (a folyószámlám persze megtartanám). Szerintetek azért érdemes megtartani a magyar bankkártyát, már csak a 150 k-s készpénzfelvét miatt is? Az egész csak azért jutott eszembe, mert megnéztem, mennyire lehúz a bankom az új bankkártyával majd...
- ha külföldre megyek, pl Lengyelországba, hogy érdemes csinálni, rárakok forintot és csak használom, aztán ő maga konvertál vagy pedig rárakok forintot és magam átváltom zlotyira és akkor abban vonja majd le. Igazából mindkettő jó, az éppeni napi árfolyama dönti el, hogy melyik módon érdemes csinálni?
- külföldön élő rokonom ha nyit egy Revo számlát, akkor egy bizonyos értékhatárig ingyen tud utalni nekem haza? Nem gyakori eset, csak akkor is néztem, mennyire lehúzott a bank a külföldi (svájci) utalással...
Köszönöm a válaszokat
-
zsoltyyy
senior tag
válasz zsoltyyy #48754 üzenetére
Megoldottam. Csak ha más is járna így...
Ha szándékosan elrontod az autentikációs folyamatot, akkor nagy nehezen felhoz egy chat opciót. ("live agent" beírásával elkerülheted a robottal való csevegést..)
Ott kellett legalább 30 percig még írásban azonosítani magam. Hülyébbnél hülyébb kérdésekkel... (mikor és mennyit vettem fel ATMből utoljára, mikor, hol és mennyit fizettem utoljára meg ilyenek... hiába mondtam, hogy arra nem emlékszem, hogy tegnap mit ebédeltem... )
Végül beállította az új telefonszámom elsődlegesnek. És így már működött a passwd reset. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Bocsi, ha volt mar ez a kerdes korabban, de azt jol gondolom, hogy Revolut EUR szamlarol Wise EUR szamlara valo euro utalas az ingyenes? En legalabbis nem talaltam FAQ -ban olyan bejegyzest ami dijat szamitana fel.
(5000 EUR -rol lenne szo.)Koszi a valaszt.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
zsoltyyy
senior tag
Sziasztok!
Elvileg rossz kóddal próbálok belépni... Eddig faceid-t használtam, szóval még ez is elképzelhető. Megváltozott a számom, de ha jól emlékszem appon belül átírtam anno.
Jelszóvisszaállítást kértem, beírtam az előző telefonszámom, szelfi, személyi, stb, elfogadott mindent, majd mikor be kell írnom a jelenlegi telefonszámom, kapok egy sms-t egy 6 számjegyű kóddal, na és itt fekszik meg a történet... Beírom, és hibát dob...Mi ilyenkor a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Cicero #48752 üzenetére
Revolut: £ számla --> Átváltás -> €-ra
beírod az összeget rögtön látod, mit mire, mennyit számol.
0 £ számlával is megcsinálja.
Ezután már lehet máshol is nézegetni, hogy ott, mi, mire mennyi.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Egy nagyobb összeget szeretnék váltani. A pénz egy font £ alapú monzo UK számláról menne a célszámlára, ami pedig egy euró € alapú revolut.
Hogy lenne érdemes? Chargeoljam meg a revoluttal a monzo számlát euróban, vagy vegyek kártyán keresztül fontot a revoluttal és bankon belül váltsak?Az exchange fee a revon £150. A monzo azt írja, hogy nálunk ilyen nincs. Tehát egyelőre úgy néz ki, jobban jövök ki, ha egyszerűen veszek eurót a monzo számláról, és hagyom hogy a bank intézze, mintsem váltogassak revoluton belül? Tudtok segíteni ennek az értelmezésében?
[ Szerkesztve ]
-
emcee825
csendes tag
válasz Oliverda #48747 üzenetére
Jogos, viszont WISE ügyfélszolgálata már megerősítette ezt. Illetve nemrég, pár hónapja lett applikáción keresztül látható a virtuális kártyához tartozó PIN kód is, nem csak a fizikaié.
Korábban beszámoltak már róla, hogy az ügyfélszolgálattól sikerült elkérni a PIN kódot a virtuális kártyához és már akkor is tudtak vele ATM-ből pénzt kivenni, amikor még nem volt látható az appban.
Persze puding próbája az evés.
-
Zirowe
nagyúr
Köszi.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
8
senior tag
válasz Zirowe #48735 üzenetére
a revolut honlapon az ilyesmi kérdések 99%-ban le vannak fedve hivatalos, konkrét válaszokkal
https://help.revolut.com/en-IE/help/cards/card-order/getting-a-virtual-cad/what-is-a-virtual-card/
virtuális kártyával nem lehet kp-t felvenni
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, havernak nincs fizikai revolut kártyája, virtuálist használ walletből mindig fizetéskor.
Szeretett volna pénzt felvenni otp euros automatából (múlt héten walletbe rakott fizikai kártyával tudtam itt nfc-vel eurot felvenni), az automata beolvasta a kártyát, de pin kódot kér, viszont a revolutban nem szerepel ennél a kártyánál pin kód.
Lehet valahogy pin kódot kérni vagy virtuális kártyával felejtős a pénzfelvétel?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Noxy
veterán
Hogy érted azt hogy a semmiből?
Mert ha a saját számládról töltöd fel, akkor az nem a semmi, hanem a tied.
1 hete használtam a Revolutot, amikor gond nélkül kilapátoltam vele kb 1 mill.. 2 részletben az OTP-ből amikor megszüntettem. 2 nap múlva az UC számlámon volt.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
HKorn
veterán
K&H-s MC kártyával akarok pénzt tölteni a Revolut számlámra, de egyszerűen nem megy, pedig eddig mindig simán ment. Amikor a K&H app kiírja, hogy hagyjam jóvá a tranzakciót, akkor ott 0Ft-os tranzakció szerepel. Nem is megy tovább a folyamat.
Van valakinél hasonló probléma?
Run&Ride
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Félévente utazom külföldre mostanság egy-egy hétre. Jelenleg OTP-s vagyok egy drága csomagban (folyamatban van a SMART csomagra váltás, ezt ajánlották a folyószámla topikban). Viszont az itthoni OTP kártyámmal való fizetés kint rohadt drága, ahogy tapasztaltam legutóbb, ezen szeretnék változtatni.
A cél tehát az lenne vele, hogy félévente 1x erre töltsek fel forintot, váltsam át adott ország pénznemére (legtöbbször euróra) és kint kizárólag Revolut kártyával vásároljak.
Ahogy utánanéztem és problémás, hogy ha nagyobb összeget tölt fel a semmiből az ember, az algoritmus zárolhatja. Én most következőnek július közepén mennék Olaszországba nyaralni. Láttam a havi limit a kötéstől számítva 1000£-nak megfelelő összeg ami ingyenesen váltható. Kérdésem, hogy tölthetek én a Revolut számlámra egyből mondjuk 300k HUF-nak megfelelő összeget, majd válthatom is át az egészet euróra, vagy
kapom rá a zárolást? Esetleg a hónapban több részre osztva töltsek rá mondjuk 5 részre osztva (5x60k HUF) összeget?Láttam havi kb 200£-nak megfelelő összeg ingyenesen levehető kp-ban a kijelölt ATM-ekben. Az nekem szerintem bőven elegendő lenne.
A júliusi utat nézve, vennék le mondjuk ebben a hónapban a limitnek megfelelő eurót itthon, ott meg esetleg ha kevés lenne, az ahaviból tudnék levenni szintén.
Van esetleg még valami buktatója ennek a felhasználási módnak, mire figyeljek?
Illetve valakitől kaphatok referral linket privátban? Köszönöm! -
Balage180
tag
Sziasztok,
Tegnap este be akartam lépni az app-ba. Az ujjlenyomat helyett a kódot kérte egyből. (Tudom a kódot már többször használtam mikor nem ismeri fel az ujjam) Nem fogadta el. Azóta ha az elfelejtettem a kódot opciót választva megtörténik a selfie ellenőrzés a telefonszám validálás. De mikor az új kódot adhatnám meg az mindig hibára fut. Weben néztem, hogy support chat csak akkor lenne ha be tudnék jutni az appba. App reinstall és telefon gyári vissza is volt (pixel 7pro)
Valaki járt már így? Van valami ötletetek? -
Moleman
addikt
Én az alkalmazásban váltottam pénteken 14:21-kor:
625 EUR 386,920 Ft árfolyamon
1 perccel később
6.25 EUR 386,921 Ft árfolyamonEz megcáfolja azt is, hogy ennyivel nagyobb összeget jobb árfolyamon váltana - bár többezer EUR váltásánál még mindig lehet kedvezmény.
#48707 attiati
Ki kell próbálni, sok minden attól függ, hogy mikori a szerződésed. Ha már régóta megvan a hitelkártyád, akkor biztosan nem lesz probléma, akár még 1% visszatérítést is kaphatsz a Revolut feltöltéseid után.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz nfsu17 #48710 üzenetére
Én pénteken vásároltam euróban külföldi Lidl/Hofer üzletben , forintszámláról váltott:
€28.3 = 11004.3 Huf, ez 393-as árfolyam
€34.1 = 13271.8 Huf, ez 390-es árfolyam
Kb negyed óra volt a két vásárlás között.
Még bőven a havi 350K-s limiten belül vagyok.
Sokallom, normális ez így?(^)(>.<)(^)
-
attiati
veterán
OTP Bonus (Gold) hitelkártyás feltöltést még vásárlásnak számítja az OTP?
Vagy kp felvét?
-
kp78
addikt
válasz nincsnév007 #48705 üzenetére
Elrejteni tudod.
A számlák nézetben az adott számlán balra húzással előjön az elrejtés lehetősége.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Kbali
nagyúr
válasz pictigjis #48703 üzenetére
Köszi, ez hasznos - ők valahogy összeszedték, mert maguk a szolgáltatók (Apple/Google) nem ennyire beszédes.
Mondjuk a Revo linkjei pont irreleváns oldalakra mutatnak a szolgáltatóknál.
Másrészt hazai jogi korlátozás is van (ami persze nem feltétlenül vonatkozik a Revo litván licenszére) - emiatt is működhet másként mondjuk egy hazai banknál, hogy mit tehet és mit nem egy számlával/bankkártyával rendelkező gyerek.[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
ez nem titok, sajnos le is van írva, de nagyon kezdeni kéne ezzel a hülye 16-os korlátozással valamit 2024-ben
-
8
senior tag
válasz nincsnév007 #48699 üzenetére
arra figyelj, hogy lehet, hogy arra a névre soha többé nem fogsz tudni revolutot nyitni bezárás után
ha ilyesmi igény lenne a jövőben, érdemes a supportban live agentig eljutni, és jelezni, hogy a jövőben elképzelhető az újranyitási igény52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest