-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
Sziasztok! Regisztráltam a revolutba de a személyi adataimat nem akarja elfogadni. Mindig a bankkártya igénylésnél vissza dobja újra hogy adjam meg az adataimat.
-
nincsnév007
őstag
OTP-s számlámról hogy tudok a revolut számlámra küldeni forintot? mert az internet azt írja hogy devizaként kell utalni de az otp ott csak euróba enged ha devizaként utalnék, nekem meg csak forintom van.
-
nincsnév007
őstag
válasz #33802016 #45051 üzenetére
Ismerősem mondják hogy ők szinte majdnem mindenhol ezzel fizetnek, és ugye a revolut tudja a google pay-t. És ezért gondoltam hogy kipróbálom, meg elutazok németbe és ott jó lett volna telefonnal fizetni és akkor revolutrol von le eurót.
Az mit jelent hogy töltsem fel kártyával? Csak virtuális kártyám van, ha erre gondolsz.[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
-
nincsnév007
őstag
Valaki csinálta már, A barátok meghívásánál ahhoz hogy megkapjam a 15 000 forintot írja a hogy fizikai kártyát kell rendelni. Ezt muszáj nem elég neki a online bankkártya ?
-
nincsnév007
őstag
sziasztok. telefon fizetéshez kell mobilinternet? vagy elég csak az nfc-t bekapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
számlát hogy tudok törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest