- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Sose láttam még zöldnek a telefonom
És sose égett be
Akinek egészségügyi okokból nem jó, az más, az teljesen érthető
Nem mondanám drágának mikor 60-70 ezres telefonokba is beleteszikDe hagyjuk abba, kinek ez kinek az
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
janeszgol
félisten
Ebben sajnos én nem tudok neked segíteni. Egy valamit vettem észre: a Mi 10T Pro képei sárgásabbak. Bizony láttam olyan sample-ket, ahol kimondottan sárga lett a fotóalany bőre. A Mi 10-nél ilyet nem láttam még, naturálisabb (az ultra is egyébként).
De majd Duliee megválaszolja.#95: én csak bízom abban, hogy így lesz. Azt könnyebben merem tudni, hogy nem csak a 15 ezres előfizuknál lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Mindenképp neked fogok eladni és pont 120k-t szeretnék érte.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ilyen alapon soha ne vegyél meg semmit, mert mindig lesz jobb és takarékosabb, és.... Aztán a végén valahogy mindig, minden többet fogyaszt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest