-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #776 üzenetére
Miui-ban vannak reklámok, de kikapcsolhatóak. Illetve úgy is telepíteni kell az összes platformra reklámblokkolót.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
labrat
csendes tag
válasz pusszycat #877 üzenetére
De, elég nagy és nehéz. Kisebb kezűeknek nem ajánlom. Előző telóm egy OnePlus 3 volt, ahhoz képest ez egy (mini-)tablet
Egy elektromos Xiaomi Mi Essential rollert kaptam hozzá (ami gyakorlatilag egy kissé feltuningolt M365 Lite). Ez egy belépőszint, csak max 20 km-t tud, végsebesség is csak 20 km/h (gyárilag), de mivel ajándék volt, nem fanyalgok (amúgy egy ilyen roller 100-120k HUF)[ Szerkesztve ]
-
yorgashx
tag
válasz pusszycat #918 üzenetére
Nem, egyáltalán nem vicc.
Én megijedtem, hogy ez azt is jelenti, hogy össze-vissza mindenre felold, ezért elég kimerítő próbát csináltam (mivel hadi bíróság stb. stb. a jutalmam, ha valaki feloldja). Kb. 20 ember ujjával - kesztyűvel és anélkül - próbálkoztam, de hála istennek téves feloldás nem volt. Viszont ha a standard vékony gumikesztyűvel kicsit erősebben odanyomom az ujjam, enyémre felold. -
kano
nagyúr
válasz pusszycat #946 üzenetére
Hol is?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #956 üzenetére
És akkor ez mennyire releváns itt?
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #963 üzenetére
De ettől még sajnos mi nem tudjuk azt a jó kis csomagot kihasználni itt amit ti ott.
-
siege5
aktív tag
válasz pusszycat #1087 üzenetére
Ezt a reklámos dolgot nem igazán értem, én még nem is láttam, mondjuk első dolgom volt kikapcsolni valamilyen ezirányú beállítást mikor átbújtam a telót, és ha csak ennyi a dolga bárki másnak akkor nem para, nálam legaléábbis nincs ilyesfajta észrevétel.
makkmacika: AoD nincs sajna ips lcd-ken, viszont mikor én érdeklődtem (bár nem néztem utána), azt írták, hhogy tokkal, vagy applikációból megoldható hasonló.
sajnos tok idehaza még nem nagyon van, mint bármely friss készüléknél, csak megjelenés után jóval később kezdenek el bejönni ezek Mo-ra, viszont külföldről többen rendeltünk már, ha ez nem zavar akkor onnan elég jó már a választék.
Smart Stay beállítással én nem találkoztam, igaz nem is tudtam, hogy létezik ilyesmi, szóval nem kizáró ok, azonban a képernyő alvó módja állítható, de gondolom valami olyasmit szeretnél, hogy energiatakarékossági okokból ne sokáig maradjon ébren azonban míg figyeled ne aktiválódjon ez a funkció.V@ns: nekem korrekt (igazán mondjuk még nem is tudta senki kipróbálni erős napfényes nyári napokon), azonban a fényere más top amoledekhez képest kevesebb, így azokhoz képest a tökéletes láthatóságtól valószínűleg elmarad, szóval ha kifejezetten elsődleges szempont ez a része, akkor bár vállalható és jól használható, de van tőle jobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #1299 üzenetére
Beállítások között ott van.
-
Matyi222
senior tag
válasz pusszycat #1299 üzenetére
Lekapcsolni nem minden témával és háttérképpel lehet a dupla koppal, valahol ezt írja is a beállítások között.
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #1317 üzenetére
Megnézem, hogy Te feldobod a MM-os fóliát.
Egyébként szerintem mindenkinek megvan a véleménye, amit tartson is meg.[ Szerkesztve ]
-
makkmacika
csendes tag
válasz pusszycat #1416 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne.
A másik amire szintén nagyon kíváncsi volnék, hogy beszerzett és használ valaki közülünk ún. okos tokot a MI 10T Pro-hoz, van tapasztalat azzal vagy egy jól bevált tokkal kapcsolatosan ?
Esetleg valami más jól bevált védelem a a telefon külsőjéhez ?
-
aprokaroka87
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #1559 üzenetére
Azért ezt nem próbálnám ki. A yt-on sok minden van és a fele nem igaz.
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #1581 üzenetére
Szerintem ne tanácsoljunk egyből h*lyeségeket egy olyan dologban amihez nem értünk.
instantwater
Van olyan androidos telefon ahol működik az ébresztés kikapcsolt állapotban? Mert én nem tudok ilyenről. Olyan van, hogy elindítja magát és utána ébreszt. De ez ugye csak akkor működik, ha nincs pin kód beállítva és fel tud állni a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz pusszycat #1598 üzenetére
1 akku van benne, ez az optimalizáció sok mindenből összejöhet, de sajnos sok esetben jelentősen el van számolva az üzemidő, a marketing szöveget nem kell komolyan venni, mert akku üzemidőt nem valós helyzettel és környezeti körülményekkel tesztelik, de sokat nyom a lattba a készülék beállítása, illetve a használt program mennyire van optimalizálva a készülékre.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
kano
nagyúr
Igen, én minden telefonomhoz egy max 2,4A-t leadó töltőt használok. Ki sem bontott a telefonok saját töltőjét.
-
instantwater
addikt
Jó kérdés, hogy hány akku van benne.
Egynek látszik, de töltés közben kettőként viselkedik, így érték el a nagy töltési sebességet, amitől egy akku károsodna, de így két fél akku a teljes teljesítmény felét veszi fel így gyorsan tölt, és mégsem károsodik.
Tehát valójában 2 párhuzamosan kötött 2500-as cella.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #1838 üzenetére
De akkor az egyedi hiba lehet, mert nekem tökéletes fizetésnél. A leolvasótól kb 3cm-re már érzékel.
-
bubus66
nagyúr
-
Jakesz
addikt
válasz pusszycat #1905 üzenetére
Mégha erről is lenne szó, a lehetőséget akkor is meg lehetne adni a felhasználónak. Ha zavar, hogy 15x zoomon rángat a felvétel, akkor visszahúzom 6x-osra... Lásd, S20 is 30x digitális zoomot enged fotóknál, és videóknál 12x-eset. Ez így egy értelmetlen korlátozás. Lehet, hogy a legtöbb embernek ez felesleges szőrszálhasogatás, de ha már megy a marketing ezerrel a nagyszerű 108 mpx-es kameráról, akkor legalább abban az egy dologban aknázzák ki ezt a képességét, amiben értelme is van.
-
Matyi222
senior tag
válasz pusszycat #2069 üzenetére
Minek eltüntetni? Az csak egy plusz sor a legördülő menüben . Régebben mindig ott volt alapból.
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
válasz pusszycat #2072 üzenetére
Nem tudok róla, de ez nem is olyan mélységű dolog mint a developer option. Igazából egy segítség, ha nem jön a frissítés, akkor tudd megoldani manualban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.