Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljani
aktív tag
válasz
#56573440 #101 üzenetére
Nem hibáztatok (vagy hibáztattam) senkit, feleslegesen kucorodsz áldozatpózba. Nálam ez nem működik, feleslegesen fársztod csak magad. Egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy van-e különbség közted és a többi fröcsögő/másokbaoknélkülbeleálló/“igazság”osztó fotelértelmiségi között. Gondolom a választ kitalálod te is.
-
-
paljani
aktív tag
válasz
#56573440 #65 üzenetére
Nem tudom mennyi amerikai csatornát látsz, ezek szerint nem sokat
— Nem sokat...Megint az a baj, hogy kevered a szezont a fazonnal.
— Keverem...
Az a baj hogy nem tudsz pártokon és elnökökön túllátni.
— Ez a baj...Mindenben az összeesküvést keresed és a kicsavart magyarázatot.
— Pontosn ezt keresem...Ha nem érted meg,
— Nem értem meg......akkor komoly gondok vannak nálad.
— Komoly gondok vannak nálam...Válaszoltam, készségesen. Minden úgy van, ahogy te feltételezted és leírtad. Egy szarsemmi vagyok és EZÉRT - az érvelési/sértegetési technikádnak megfelelően - a véleményem is szarsemmi. Hogyan tovább?
-
paljani
aktív tag
válasz
#56573440 #49 üzenetére
Nem tudom milyen szellemre gondolsz, de elég durván hangzik. Kifejtenéd?
--- Igen, bár attól tartok értetted eddig is. A kommunikációs (média) szellem szabadult el és az van a homlokára írva: "csaknálunkazigazságMINDENMÁSszélsőjobbnácifasiztavéleményÉStűzzelvassalírtjukmindenhonnan". Ebben a szép hosszú és olvashatatlan feliratban könnyen cserélhető a "jobb" szó "bal" szóra 4 (vagy 8) év múlva, ha más szelek fújnak majd. Eddig eddig egyik politikai fél sem ment el és innen nem is látok nagyon visszautat. Ennek leszek kíváncsi a "végére" vagy legalábbis hova jutunk vele 10 év múlva.(A többi része az írásodnak nagyrészt önszórakoztatásnak tűnik, ebbe nem kívánok válasszal belerondítani.)
-
paljani
aktív tag
válasz
#09256960 #41 üzenetére
Engedd el. A bal lépte meg ezt a cenzúra dolgot először, a sok elvtárs meg most állva tapsol. Bármilyen morális aggályt hozol fel, most le lesz söpörve. Mert most ők nyertek vele. Ennyire még nem aljasodott le egyik oldal se, erre most még nincs válasz.
A sok “most” szót azért tettem bele, mert a következő (vagy azutáni) választásokon veszteni fognak, akkor pont ugyanezeket fogjuk olvasni, csak akkor ők fogják leírni hogy ez így nem oké. Addig nem értik mi a gond, mert nem kell érteniük. Hiszen nyertünk, nem? Minden rendben van.Sokan most észbekaptak (mindkét oldalról amúgy), mert látják, hogy hova vezet ez az út. Sokan meg nem. A szellem már mindenesetre ki van engedve a palackból. Kíváncsi vagyok hova jutunk a következő 5-10 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
it A GDPR erős tagállami korlátozásokat tartalmaz, de vannak kivételek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest