-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
+ OPiiPO (#8993):
Köszi! Akkor marad. Igazából azt gondoltam, hogy sebességben nem lesz sokkal gyatrább + üzemidőben jobb. De így legalább megspórolok magamnak extra macerát.
Quqesz (#8995):
Játszani mondjuk én szoktam. Igaz max TFT-t meg Wild Riftet. Bár egyre inkább úgy érzem, hogy az "ez megvan még?" meg "tiezret adok érte jolesz" üzenetek elkerülése jobban megéri mint az a plusz x ezer zsé.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Quqesz
nagyúr
Sztem nem, csak biztonsági. De volt vmi google komoly rés, jelezték is, hogy érdemes frissíteni.
juuzer
A72 volt asszonynak. Kamera ahogy írtad tuti. Viszont másban nem érzem azt, hogy sokkal rosszabb lesz. Persze ez szubjektív vélemény, mert pl mi nem játszunk telón, alap dolgokra értem.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
jacis
nagyúr
Srácok nekem a legutóbbi frissítés óta a BT kapcsolódás totál szét van esve.
Az órámmal naponta többször eldobja a kapcsolatot. Képeket akarok a gépemre átküldeni és alig bírja mert vagy megszakad vagy iszonyat lassan mennek át a képek.
Másnál nem jelentkezik ez a probléma?[link] : nekem ez a frissítés ami a BT-t agyonvágta.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
juuzer
addikt
Hülye kérdés, de ha eladnám az Ultrát és visszaváltanék mondjuk egy A52s 5G-re, az miben lenne visszalépés a kamerát leszámítva? Az üzemidőtől mondjuk nem vagyok elájulva (minden mástól mondjuk igen, de költözés volt és elgondolkodtam, hogy visszaváltok egy kategóriát és némi zsét félreteszek).
Vamos a la playa.
-
Quqesz
nagyúr
Van rajta gyári ( nem a füllel kivitelezett), azt hagyhatod amíg nem jön le. Én leszedettem, de nem kellett volna. Nálam clearplex van, nem rossz, de a szélei nem tökéletesek ( edge rész). Ujjlenyomattal nincsen baj, tok sem bántja, mert kisebbre lett vágva.
[ Szerkesztve ]
-
padi68
senior tag
Sziasztok, s21 ultra: milyen fólia jó rá ami védi ill. az ujjlenyomat olvasás is működik?
Illetve a tok sem "bántja"?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
veterán
Ha némára van állítva akkor nincs.
Ha viszont a ne zavarj módot használod helyette, ott van lehetőség hogy pl a kedvencekhez adott névjegyek csörögjenek.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Van mód arra, hogy ha bizonyos névjegyek részéről érkezik bejövő hívás, abban az esetben is csörögjön a telefon még ha némára van állítva is?
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
juuzer
addikt
válasz MadMancs #8950 üzenetére
Nekem nincs ilyen bajom. Én vettem hozzá még egy gyári bőrtokot, ezt nem érzem vastagabbnak.
Mondjuk az Ikea-s töltőkkel nekem meggyűlik a bajom, a legolcsóbb hajlandó mindent is tölteni, a 2 Nordmärke például az óráimat és a Buds-ot meg a FreeBuds Prot nem tölti. (Meg néha az i13-at sem, de az S21 Ultrával ez még nem fordult elő.)
Mindenesetre nekem a Liquid Air nem csinált kazánt a telefonból eddig. Vagyis én nem tapasztaltam.
Egyébként közel 0-ról nekem is 4,5 óra a feltöltési idő, igaz az Ikea-s töltök max 5W-ot tudnak, szóval ez nem biztos, hogy mérvadó.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
veterán
-
Tin
veterán
válasz Donki Hóte #8974 üzenetére
Már évek óta csinálja a Samsung. S21en nem tudom, mi volt tavaly, ez kevésbé melegedős.
-
veterán
-
zelos
aktív tag
S21U beleesik a 4 éves szoftvertámogatásban?
Szerk.: bele, már megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na így már teljesen más a helyzet.
Abban az esetben a 3,6A eloszlik a 3 eszköz között. Valószínűleg 1,2A jut mindegyik eszköznek (ennyit kb mindegyik fel tud venni kb). Így reális a 4óra.Mert egyébként magamat is javítanom kell. ZTE amit írtam (nagyon ritkán használom) nem 1 hanem 2,4A 5V.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Quqesz
nagyúr
válasz MadMancs #8959 üzenetére
Lehet igazad van, megnézem majd. A kb 4 órát a teló írja ki, nem ellenőriztem soha, hogy tényleg annyi-e. Az ikea töltőn meg nem egy telefon szokott lógni egyszerre (3 usb van rajta). Az is meglehet döglődik, volt már cserélve. Aztán lehet nem kapcsoltam be valamit a telón, de volt olyan kábel, amire kiírta, hogy lassú töltés. Ezt nem szoktam használni vele. Melegedést is majd csekkolom, mert bár nem éreztem még forrónak a telót, lehet addigra kihült.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Szpisti #8960 üzenetére
Nem is mondta senki hogy nem így van.
Én gyári TA800 at használom normál (5V 3A és szupergyors (3,3-11V 2.25A)módban (gyors ezzel nem működik).
Annyit írtam hogy 4óra 3,6A 5V is töltővel kirívóan hosszú idő, mivel 3A 5V is feltölti 1ó52perc alatt. Szóval vagy kamu 3,6A, hibás a töltő, vagy a telefon túlmelegszik és jelentősen visszavesz csak ezt nem érzi a vastag tok miatt.
Logikus ha 3A feltölti ~2 óra alatt akkor 3,6A nak is illene nem? Jelenleg 34% nál 1ó26perc van vissza és 400-650mA val töltöget. Normál töltéssel.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kchris78
veterán
válasz Szpisti #8960 üzenetére
Így van, nem is kell kifejezetten nagy töltőáram, 2A 5V 1-2 óra alatt feltölti. Ez még standard usb, ha a túloldal meghajtja (valami csak 1A-t ad le). Én legolcsóbb noname szilikon szerű tokot vettem a mammutban és egész jól átmegy a hő rajta ahhoz képest amit itt írtok.. pedig vastag. 2x már megmentette a telefont.. pár napja pattant egyet az úton (új nadrág nem elég mély autóból kiszálláshoz). Panzerglassnak is annyi, de kijelzőnek sincs semmi baja.
-
veterán
Mint írtam ez az első tokom amivel így viselkedik. De 4óra 3,6A el nagyon sok. Ott is visszavesz teló akkor nem kicsit.
Lehet meleg ott is csak a tok miatt nem érzed.
ZTE 1A töltővek, és TA800 al normál vezetékes töltéssel (3A 5V)1ó52perc a teljes feltöltés.Ezzel a hívás problémával nem találkoztam még.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Quqesz
nagyúr
Találkozott már valaki olyannal, hogy pl nézem a facét és elkezd csörögni a bejövő hívás, de semmi nyoma a kijelzőn! A beállban előugró ablak van kiválasztva erre az opcióra(más alkalmazás alatt hívás megjelenítése). Az értesítő sávban semmi, csak ha kilépek a főképernyőre vissza kezd villogni a telefonkagyló ikon.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Hmm érdekes. Nekem UAG tok és egy ikea 3,6A töltőn fityeg és kb 4 órát ír töltésre, de addig fel is tölti. Forró nem volt még miatta. Tény féltégla lesz tőle a telo(tok), de az nem zavar. Este felrak, reggel levesz töltés.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz nagyj74 #8954 üzenetére
Gyári flip és gyári szilikonnal nincs gond, persze így is melegszik valamennyire, de messze se ennyire.
Csak gyári szilikon önfeláldozó lett telefon védelme érdekében, flip meg túl vastag.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz -FreaK- #8951 üzenetére
Köszönöm szépen.
Meg is találtam ezt a cseh tokot.Igaz magyar webshopban sehol nincs készleten. De majd bogarászom külföldieket.
[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Az lenne a kérdésem hogy a szoftver közül melyiket érdemes feltenni a TMH helyett??NAGYPAPA
-
-FreaK-
veterán
Carbon (aramid) tokokat tudom ajánlani, a legjobbak ilyen szempontból, és védenek is, tapasztalat. Már persze ha olyat veszel ami felhajlik és védi a telefon sarkát. Van a Latercase meg régebben linkelt valaki egy Szlovák vagy Cseh márkát is.
Szerk, meg is van a Cseh tok, itt írt róla a kolléga: [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Spiegen Liquid Air tok tapasztalatok.
Így lassan 2 hét után elmondható hogy hővezetése pocsék.
Mióta megvan figyelgetem, de ma éjjel adta ki a legrosszabbat. Tegnap este 9kor 5% al tettem fel tölteni teló, reggel 7kor 82% és tűzforró, normál vezetékes töltéssel 0-15mA el csorgott a nafta és 44°C. Levettem róla, tok visszahült 37°C és folytatta 1200-1300mA.
Feltettem rá gyári flip, felment 41°C ra de a töltés maradt 1100-1300mA (eddigre 90% fölé ment így amúgy is visszavett volna).
Munka jövet menet, műszak közben övtáskában van teló, ott is érezhetően meleg ultra enerhiatakarékosban készenléti merülés közben.
Szóval jól néz ki ez a tok, kényelmes a fogása. De kívülről megvédi, belülről megöli telót.
Tud valaki ajánlani (tapasztalokra épülő ) tokot ami vékony viszonylag, nem lesz bumszli teló tőle, és ha lehet azért véd is? Széleinél fontos hogy gesztus vezérlést használok így nem jó ha elekad ujjam.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
-Maci-
addikt
válasz MadMancs #8947 üzenetére
Igen, most már jó.
A múltkor mikor be kapcsoltam mindkét SIM-hez, csak az egyik térerő ikon mellett jelent meg a kis telefon ikon. Akkor ki is kapcsoltam inkább.
Most hogy újra be kapcsoltam ott van mindkét ikon.
Köszönöm a segítségetAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok
A VoWIFI egyszerre csak az egyik SIM -mel tud működni?
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Donki Hóte #8940 üzenetére
Le járt a szerk. idő, elnézést.
Egyébként mikor volt ez? Mert mostanában egész sűrűn jött rá frissítés. Pl most az előbb is.
-
-Maci-
addikt
válasz Donki Hóte #8940 üzenetére
Hát, én nem találok benne ilyen beállítást.
Pedig nekem is úgy van, hogy éresítés esetén vilog+AOD bekapcsol.
Esetleg ha megírod hol találtad a kérdéses beállítást, meg nézem nekem hogy van ott.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
-
-Maci-
addikt
válasz Donki Hóte #8938 üzenetére
Szerintem be néztél valami beállítást.
Évek óta használom a Led Binkert, gond nélkül. Akksit sem kajálja.
Szerintem a legjobb app erre.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
válasz Donki Hóte #8931 üzenetére
Sajnos a LED Blinker Prot is le kellett szedni a telefonról :-(
Addig állítgattam valamit (valószínűleg azt, hogy, amíg aktív a kijelző, addig is jelenjenek meg az értesítések), amíg ez a hibaüzenet jelent meg:
Egyáltalán nem vette az érintéseket, gyakorlatilag semmire sem reagált a telefon
Bejövő hívást sem lehetett felvenni Csak néztem ki a fejemből, ilyennel még androidos pályafutásom alatt nem találkoztam.
Aztán nagy nehezen rájöttem, hogy egy új értesítés megjelenésekor volt kb. 2 másodperces időablak, amikor aktív volt az érintőfelület, 2 másodpercem volt, hogy inaktiváljam az applikációt
Valószínűleg én állítottam be valamit, amit nem kellett volna, de azért nem elegáns, hogy egy applikáció kizár a saját telefonomból
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
iceQ!
addikt
XID-re kijött az update.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
veterán
válasz TODI1111 #8929 üzenetére
Nálam nem jelent meg semmi, hiába nyomogattam bármilyen sorrendben a dolgokat, de már mindegy is, mert töröltem ezt az appot és a LED Blinker Pro programot raktam fel.
Ez sem tudom mondani, hogy mennyivel tisztább, szárazabb érzés azt használni
-
TODI1111
veterán
válasz Donki Hóte #8912 üzenetére
-
bobek77
csendes tag
Köszönöm
-
bobek77
csendes tag
Jófogáson kívül hol érdemes hirdetni az eladandó S21U-t? Köszönöm
-
kchris78
veterán
Halihó, melyik az a Samsung Experience Store ahol adnak és fel is raknak ilyen "gyári" fóliát? Köszi!
-
veterán
Ez érdekes anomália akkor
-
-Maci-
addikt
Süljön ki a szemem, nincs ott.
A beállítások/alkalmazásoknál ott van:A speciális beállításoknál is be van kapcsolva.
A gyors gombok között sincs bixby.
Pedig nincs tiltva az app.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pedig ott van az alkalmazástárban.
Ha elkezded felül beírni hogy routine?
Illetve redőnyön gyorsgombok között ha Bixby routine ra nyomát hosszan is appot nyitja meg.
-
-Maci-
addikt
Sikerült! Köszönöm szépen!
Délután tesztelem otthonSzerk:
Egy dolgot nem értek. A launcherben sehol nem találom a bixby routines appot.Ez hogy lehet?
Rá kerestem Samsung sotre-ban és ott azt írja, hogy telepítve van. Onnan tudtam elindítani.
(Ezért sem értettem elsőre, amit írtál, mert nekem csak a "sima" Bixby van az alkalmazás tárban. Az meg csak beszéd parancsot tud végrehajtani.)[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
OPiiPO
veterán
válasz Donki Hóte #8912 üzenetére
AODNotify értesítések engedélyezése esetén hol találom ezt a képernyő/zárolt képernyő almenü-ben a "Mindig mutassa az időt és más információt" ? Itt ez be van kapcsolva hogy mutassa az órát és más értesítéseket, mégsem megy
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
veterán
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az AODNotify használata mellett, hogyan lehet manuálisan bekapcsolni az AOD-ot ?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz TODI1111 #8896 üzenetére
Ki akartam próbálni ezt az AODNotify programot, de az ingyenes verzióban kb. semmit sem lehet beállítani
Amikor a Színek -> Akkuszint színek beállítási lehetőséget választom ki, akkor ez jelenik meg:
Vagyis fizetés nélkül abszolút semmit sem lehet állítani
Értem én, hogy 1490 Ft nem vág földhöz senkit, de ahhoz, hogy érdemben ki lehessen próbálni egy programot, ne kelljen már fizetni
-
veterán
válasz kovisoft #8910 üzenetére
Persze ez igaz.
Előtte gyári szilikon + spen tok volt csak kiszolgálta az idejét. Meg van gyári Clearwiev tokom. Egyik se tapadt jobban, szóval ezt szoktam meg. CW tok a vastagsága miatt nem játszik már nálam, ezért esett erre a választás.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kovisoft
őstag
válasz MadMancs #8908 üzenetére
Nekem is ilyen tokban van, de én nem vagyok teljesen elégedett a fogásával. Szerintem nem tapad eléggé, és nekem valahogy a tapintása sem annyira kellemes. Nyilván ízlések és pofonok, de korábbi telóimhoz voltak olyan tokjaim, amikben tenyerembe helyezve rendesen meg lehetett dönteni őket anélkül, hogy lecsúsztak volna. Ennél meg már egészen kis szögben is csúszni kezd.
-
veterán
Sziasztok.
Tegnap megérkezett az ott valaki által ajánlott Spigen Liquid Air fekete tok. Köszönöm a tippet
Tényleg jó fajta, gesztusvezérlést nem akadályozza, jó a fogása, nem csúszik.
Egyetlen negatív hogy kamera szigetet egyáltalán nem védi.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Lehet valahogyan priorizálni az elérhető wifi hálózatokat? Hogy melyikhez ragaszkodjon ameddig az elérhető.
Mindenféle okokból 4 wifi hálózat van itthon. A Samsung flow használatához ugyanazon a hálózaton kell hogy legyen a telo és a tablet. Ezt szeretném biztosítani, mert most "össze-vissza" váltogatják. A tabin valahogy mindig erősebb a jel, mint a telón. Szóval nem is egyforma.[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
A júniusi frissítés előtt még jó volt, de azóta nálam is ezt írja ki.
(A vicc az, hogy a frissítés után nálam az 5g-t sem hajlandó engedélyezni.)Aki rootolni szeretne. Kérdés, ma már minek, mihez? Mennyi értelme van? (Oké, el lehet rejteni többé-kevésbé, de egyre nyakatekertebben, egyre bonyolultabb úgy rejteni, hogy ha többféle app elől akarod, akkor hosszadalmas játék tud lenni.)
Régen én is mindig azzal kezdtem egy teló belakását 8-9 éven át. De ma már egyes kivételes esetektől eltekintve nem tudnék rá okot, minek...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest