-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
-
veterán
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
-
h_benjamin
aktív tag
válasz -FreaK- #10200 üzenetére
Nekem a széleken is frankon rá ragad. De az viszont igaz hogy feljön sajnos a felső sarok nekem is fel jött most. De zavarni nem zavar. Folyadékot meg csinálsz mosogatószeresvíz is tökéletes.
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
Trolee
aktív tag
válasz -FreaK- #10200 üzenetére
Jogos, most emelték az árát...
Talán ők a legolcsóbbak most: Samsung S21 Ultra Spigen NeoFlex HD hajlított kijelzővédő fólia 2 db (AFL02533) - Telefontok TokTokok
Még ilyet vettem, korábbi telóknál jó volt, igaz, ez csak 1db: Samsung Galaxy S21 Ultra Bestsuit Flexible Hybrid Hot Bending kijelzővédő üvegfólia fekete - Telefontok TokTokok -
veterán
válasz -FreaK- #10192 üzenetére
Tőlem megkérdezte hogy melyiket kérem, ugyanezt monta a teljes fóliárol. De én akkor is azt kértem. Semmi baja nem volt gyári flip tokkal.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz -FreaK- #10190 üzenetére
MM ben két féle méretre vágják. Ha tokbarátot kérsz akkor ilyen amit írtál. Ha nem tokbarátot akkor az az íveket is lefedi.
Szóval jogos hogy nem cserélik a tokbarát verziót ha azt kértél.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
krisz768_
tag
válasz -FreaK- #10035 üzenetére
Hát ez volt az alap tervem, de nem tudom megoldani. Szóval annyit tudok, hogy az android "release" értékét nézi, nem az sdk_int-t. Azaz pl hogy "12" vagy "13". Ez azért jó, mert ezt átírhatod a build.prop-ba, anélkül, hogy elrontanád más alkalamzás kompatibilitását. (nagyrészt...) Na de ez mindegy is, a lényeg, hogy a java kódban átírtam az összes helyen, ahol lekéri ezt az értéket, mégsem megy át a teszten. Szerintem én nézek be valamit... vagy nem tudom. Az alkalmazás "frontend"-e flutter-el lett készítve, ami pedig nativ gépi kód, szóval maradt az, hogy ott kérdezi le ezek szerint...
-
zelos
aktív tag
válasz -FreaK- #10011 üzenetére
Belenéztem a guardian apk-ba és még android 12-re sem váltottak, csak simán elfut 12-őn. Sdk 30 szerepel benne az meg ugye android 11. Nem muszáj rootolni a telót, ha értesz hozzá akkor "apktool m" appal bele lehet nyúlni a guardian apkba és átírni azt a részt ami online ellenőrzi a teló android verzióját.. Mert ugye online ellenőrzi, ha nincs internet akkor előbb azt kéri kapcsold be aztán írja ki hogy 13on nem fut..
Én sajnos ennyire nem értek hozzá hogy hol és mit kell benne átírni..Elég hanyag a gyártó hogy még nem váltottak 13ra.. Már megtehette volna hónapokkal ezelőtt az első béta megjelenésekor.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz -FreaK- #10008 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy a főkapcsoló + hangerő le gombokat egyszerre benyomod és úgy tartod egy ideig.
Az nincs meg, nyomtál már teljes gyári visszaállítást? Úgy rémlik, nálad volt - ha rosszul emlékszem és nem, akkor bocs -, hogy vártál azzal. Mert a szervizben is azzal szokták kezdeni, hogy úgy kizárják a szoftveres problémákat.
A jótállási jegyet el kell fogadni mindenhol, jogszabály írja elő. Kevés kivétel van, ha például dátumilag gond van, vagy ilyesmi és más módon kell bizonyítani azt, akkor jön a számla.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
krisz768_
tag
válasz -FreaK- #10007 üzenetére
Az elmúlt napokban én mindent megtettem, de feladtam. Ennek az appnak jobb védelme van, mint egyes banki alkalmazásoknak. Safety net nem jó? Nem indul. Root-t észlel? Nem indul. Megpróbáltam megkeresni, hogy hol ellenőrzi, de elég bonyolult. Annyit tudok,hogy a szerverről kéri le, hogy kompatibilis e. A https csomagokat nem tudtam dekódolni, kiszúrja egyből. A kódban pedig nem találtam meg, hogy hol kéri le a verziószámot.
-
veterán
-
zelos
aktív tag
válasz -FreaK- #9981 üzenetére
Az app gyártónál kell kérdezni hogy mikor frissülnek 13-ra.. A pumpád/érzékelőd gyártójának, forgalmazójának lenne kötelessége hogy időben felkészüljön és tájékoztasson! Főleg ha megvetted az appot/készüléket ha előfizető vagy akkor meg pláne! Ha nem tudod, ha késik akkor addig vagy más alkalmazást használsz vagy megvárod amíg áttérnek 13ra..
-
iceQ!
addikt
válasz -FreaK- #9937 üzenetére
Egyből a Samsunghoz vidd. S22 kijelző csere gariban 2 hét volt... Ha még beiktatsz egy szolgáltatót is az lesz 3 hét is.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
veterán
-
félisten
-
veterán
válasz -FreaK- #9847 üzenetére
Valami változott a Simple rendszerben, nekem PC-n Simple fizetésnél nem az eddig megszokott módon történt a fizetés, hanem valami Sandbox Test kártya jött elő, pánikszerűen ki is léptem, fogalmam sincs, hogy mi ez
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
-
veterán
válasz -FreaK- #9801 üzenetére
Na, bakker, ma reggel nekem sem szólalt meg az ébresztő
Megnéztem alaposan, az Óra app szerint valami "Ne zavarjanak" opció lett beállítva valahol, valamikor, amit annyira komolyan vette a telefon, hogy nem ébresztett.
Eddig nem láttam ezt a "Ne zavarjanak" opciót, ez micsoda és hol lehet állítani?
-
-
iceQ!
addikt
válasz -FreaK- #9770 üzenetére
Csak szólok, hogy S22U ment kijelző cserére, 0 perces telefon. Kibontás után egyből hibát produkált....2 hét volt mire megcsinálták.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-Maci-
addikt
válasz -FreaK- #9685 üzenetére
A legfontosabb feature-ek már meg voltak a tableten Android 12L alatt. Most is ez a legfrisseb.
Szóval:
-inteligens szöveg felismerés, kijelölés
-multitasking, osztott képernyős módok
Kb. ami a video első fele, az már meg van a tabin egy ideje. Sok más aprósàg is a video második feléből.
Ezek szerintem nagyon klassz featurek, főleg tableten.Kíváncsi leszek ezek tükrében mi lesz az újdonság a 13-ban.
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
válasz -FreaK- #9711 üzenetére
"A másik szerintem nem működik, vagyis amikor "nincs" - re akarom állítani akkor törölni akarja a biometrikus azonositokat."
Ezért nem próbáltam ki neked. Ne törölje, én használom. Viszont ha neked ez kell, törölje ki. Max újra regisztrálod a z ujjlenyomatokat.
"A másik hogy a Samsung browserben tényleg gyalázatos ahogy itt a fórum működik, mást nem zavar vagy másik böngészőt használ?"
Kipróbáltam. Viszi szépen, semmi akadás.
Viszont én fórumozásra a PH appot használom. Valami nevetséges 1x-i hozzájárulás fejében reklám mentes. Sokkal kényelmesebb, mint böngészőből.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz -FreaK- #9700 üzenetére
2.:
Beállítások->kijelző->navigációs sáv->segítség a kézmozdulatokhozSZERK
1.:
Beállítások->zárolt képernyő->képernyőzár típusa
Szerintem itt állítsd be, hogy "nincs", alatta pedig az "arc" legyen engedélyezve.
Ebben nem vagyok biztos. Próba szerencse.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #9698 üzenetére
Lofact javult meg, egyszer jó volt, most megint nem.
Két kérdés:
1: hogy lehet beallitani hogy az arcfelismeres után ne kelljen felhuzni a zarkepernyot, hanem automatikusan léptessen be?2: gesztus vezérlésnél ott egy sáv alul, ahonnan fel kell húzni, azt el lehet tüntetni valahogy?
-
veterán
Köszi, érdemes volt végignézni a videót, tényleg van pár fejlesztés.
Viszont ami nekem hiányzik, az a AoD testreszabhatósága. A záróképernyő már rogyásig testreszabható, de az AoD maradt ugyanolyan fapados, mint 2 verzióval ezelőtt volt. Legalább egy automatikus elforgatási lehetőséget belerakhattak volna
-
-Maci-
addikt
Szerintem igen, de nem biztos.
Amikor még foglalkoztam ilyesmivel a ROM telepítése után felpakoltam az appokat, mindent beállítgattam és utána nyomtam egy wipe cache -t. Most is így csinálnám.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
-Maci-
addikt
válasz -FreaK- #9260 üzenetére
Hát én semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Pedig nekem is gyorsank kellett lennem. Az elkészült képeket a telefon feloldása nélkül gyorsan át tudtam nézni és töröltem is ami nem lett jó.
No de majd a következő frissítés megoldaj neked is.Nekem is van itthon 2 nagy DSLR Nikon, de már jó ideje pihennek. Nyaraláshoz, kiránduláshoz kényelmesebb a telefon. Főleg mióta ilyen jó képeket lehet csinálni (gondolok itt az S21U-mat meg előző Huawe P20 pro-ra majd a P30Pro ra is)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-Maci-
addikt
válasz -FreaK- #9250 üzenetére
Nem tudom nekem milyen van. Hol lehet megnézni?
Valszeg egyébként QCÉn a gyors fényképezésnél nem vettem észre semmi lassúságot. Nemrég voltunk nyaralni, lőttem kb 100-200 képet úgy hogy csak a bekpcs. gombot nyomtam 2x. Egyszersem vettem észre lassulást.
A képernyőkép készítésésnél viszont valóban van jó 1sec "gondolkozási idő".Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
kchris78
veterán
válasz -FreaK- #9256 üzenetére
új OneUI meg már inkább az S23U-hoz lesz optimalizálva.. Ezért rohadékság ez az évenkénti új modell piacra dobása. Gyakorlatilag egy modell sincs igazából normálisan befejezve mert már jönnie kell a következőnek: szoftverben is meg hardverben is. Van ami jobban sikerül van ami kevésbé...
-
dnelb
veterán
válasz -FreaK- #9250 üzenetére
ez így van nálam is, redditen akinek snapis s21u van imádja, sose volt ilyen gyors teloja stb, ezt főleg akkor érzed ha kézbe veszel egy s21 fe-t (inkább ki se próbáld)
viszont alapvetően rendszerszintu akadasokban több panasz van a 22esekre.
amit linkeltem cikket ott megnezed az app speed test grafikont, azt érzed sajnos itt is.
nálam a fényérzékelo is bugos vagy nem tudom, de sokszor kimegyek napra és nem hajlandó boostolni a fényerőt és kb semmit nem látok[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz -FreaK- #9183 üzenetére
Én is így vagyok. Szinte mindent a Samsung Internettel nézek.
De a PH app... Olyan egyszerű, letisztult, sallang mentes. Én reklámmentesítettm is kb 200Ft-ért.
Egy próbát részedről is meg érhet.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
válasz -FreaK- #8951 üzenetére
Köszönöm szépen.
Meg is találtam ezt a cseh tokot.Igaz magyar webshopban sehol nincs készleten. De majd bogarászom külföldieket.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 - 8/128 - lila
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest