-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Tavaly a egyik fórumon osztották meg azt hiszem az Alza volt vagy az Emag, akció volt Samsung kiegészítőkte, rendeltem is fülest Akgket, fehéret, feketét 3.5 jackkel egy type-c végűt és töltőt, darabja 2000-3000 ft volt. A páromnak most cseréltem nemrég telefont 12T re és nincs 3.5 kimenete és a Blitzwolftól rendeltem adaptert az egyik type-c-3.5 a másik type-c-3.5-type-c hogy tölteni is lehet közbe. A Magic5 Pron is működik és a Ő telefonján is mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Át van állítva a bekapcsoló gomb a Bixbiről kikapcsolásra? Ha igen akkor úgy ahogy írják bekapcsoló gomg hangerő gomb, de nekem sem mindig sikerült elsőre, nagyon el kell találni hogy pont egyszerre nyomd meg. Nem emlékszem már rá hogy gesztus vezérlésnél egy, két, három ujjas húzásoknál mit csinál, mert most Magic 5 Prot használok és ott van külön képernyőkép ikon, meg gesztusokra is beállítható.
-
őstag
válasz Plazmacucci #10559 üzenetére
Nekem ha a kamerát használtam egy kicsivel többet akkor melegedett, de az 5.1 frissítés után már nem annyira.
-
őstag
Ahogy olvasom a teszteket mérik az antutut, V7, V8, V9-nél tart már, és az új V9 többet mér, de nem tudom hogyan működik és mér, csak kiváncsiságból nézem meg. Nem játszok rajta de az S23 Ultra sokkal gyorsabb, mind a frissítések letöltésébe, vagy akár a húzási műveletnél.
-
őstag
válasz Donki Hóte #8687 üzenetére
Android Autot használod? Lehet ott kéne beállítani?
-
őstag
válasz Donki Hóte #8671 üzenetére
Nekem most csak egy szim van benne így nem adja fel az opciót, vagy a kapcsolatoknál, vagy a hívás infónál ki lehet választani melyik szimről indítson hívást, vagy kérdezzen rá. Meg külön csengőhangokat is be lehet állítani.
-
őstag
válasz Donki Hóte #8663 üzenetére
Bal felső sarokban három kis vonal, és ott lehet kiválasztani az email címeket. Én is beírtam a Samsung naptárba, és szinkronizálja a Google naptárral is.
-
őstag
válasz Donki Hóte #8623 üzenetére
Szerinted melyik a legszebb kijelző? A fiam egy barátom és még egy kollégám is a Samsung kijelzőre szavazott.
-
őstag
Szerintem nem teljesen reális az Antutu pontszám. mondjuk volt egy telefon ami a 7-tel mért x számot, kijött a 8-as verzió azzal meg mért kb 10-20 százalékkal többet. A S21 Ultránál is mért egy pontszámot, de lesz a 9-es azzal mérve megint több fog kijönni. Mi az értelme?
-
őstag
válasz szabochris #8001 üzenetére
Volt Poco F2 Prom, jó telefon, de az S21 Ultrát is le lehet meríteni egy nap alatt. Nekem átlag a telefonok két napot elmennek, de ez az én felhasználásom, de volt már hogy három nap után tettem oda tölteni a telefonokat.
-
őstag
válasz kchris78 #6855 üzenetére
Több S sorozatot használtam, S7 Edge az egy jól eltalált gép volt, S8 Plusz és az S9 Plusz szerintem nem volt annyira nyerő, aztán a S10 Plusz S10 Lite jók voltak legalább is az én véleményem, az S20-ak felejtősek, a S21 ezek jók, de az S22 nem venném meg egyiket sem.
-
őstag
válasz balazs8r #6801 üzenetére
Az én véleményem hogy az S21 Ultra jó választás, a 22-re nem cserélném le, nekem eddigi hibák nincsenek, a 12-re való frissítés után sem, a kamerája kiváló, az esést nem próbáltam még véletlenül sem és vízben sem volt. Átlag felhasználó vagyok és 2 napot simán el van az akkumulátor. Olvasd a fórumot, a többi véleményeket is mert mindenkinek más és más.
-
őstag
válasz Zsoleszhun #6498 üzenetére
És lesz is? Bár még Note telefonom nem volt még.
-
őstag
válasz Zsoleszhun #6129 üzenetére
Köszönöm! Csak azért kérdeztem mert egy vastagabb tokommal nem ment a vezeték mentes töltés. Van egy Xiaomi, kíváncsiságból vettem egy Ikeásat, van egy vezeték mentes töltést is tudó powerbankom, és az autóban lévő tartó sem vitte. A vékonyabb tokkal működik mindegyik.
-
őstag
válasz Zsoleszhun #6096 üzenetére
Lemaradtam, elfogyott. Ha vezeték nélküli töltést használom, működik a tokkal?
-
őstag
válasz Zsoleszhun #5914 üzenetére
Én még mindig egy 2A töltővel töltők mindent. A Samsungomnál ki is van kapcsolva minden gyorstöltési opció.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz FuRiONight #5623 üzenetére
Egy órája adta fel a One 4.0 és Android 12, letöltöttem, frissítve.
-
-
őstag
A telefonom az elmúlt egy hétben változó időnként csörög!? de nem hívnak vagy a zenelejátszó indul el!? a beállított csengőhangot játssza le halkan a hangerő gombbal tudom hangosítana akkor a médiát írja ki. Ha lehúzom az értesítési sávot a média alatt ott a zenelejátszó amit használok és ott van Music Share és a Smart View de egyiket sem indítom el csak úgy szól a zene. Mi lehet a gond?
-
őstag
Eszembe jutott mit szerettem volna kérdezni. Az Ultrán be lehet állítani, ha hívnak a kamera led villogjon? Eddig a többi samun tudtam ezen nem találom, vagy nem lehet? Köszönöm!
-
őstag
válasz BusinessGuy #4061 üzenetére
Én egy 2A töltőt használok mindenhez évek óta. kb 3 óra mire feltölt. Én nem sietek sehová!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper állapotú Samsung S21 Ultra 5G 256GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 ultra 12/256GB megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest