-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz BusinessGuy #4061 üzenetére
Én egy 2A töltőt használok mindenhez évek óta. kb 3 óra mire feltölt. Én nem sietek sehová!
-
őstag
Eszembe jutott mit szerettem volna kérdezni. Az Ultrán be lehet állítani, ha hívnak a kamera led villogjon? Eddig a többi samun tudtam ezen nem találom, vagy nem lehet? Köszönöm!
-
őstag
A telefonom az elmúlt egy hétben változó időnként csörög!? de nem hívnak vagy a zenelejátszó indul el!? a beállított csengőhangot játssza le halkan a hangerő gombbal tudom hangosítana akkor a médiát írja ki. Ha lehúzom az értesítési sávot a média alatt ott a zenelejátszó amit használok és ott van Music Share és a Smart View de egyiket sem indítom el csak úgy szól a zene. Mi lehet a gond?
-
-
őstag
válasz FuRiONight #5623 üzenetére
Egy órája adta fel a One 4.0 és Android 12, letöltöttem, frissítve.
-
őstag
válasz Zsoleszhun #5914 üzenetére
Én még mindig egy 2A töltővel töltők mindent. A Samsungomnál ki is van kapcsolva minden gyorstöltési opció.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Zsoleszhun #6096 üzenetére
Lemaradtam, elfogyott. Ha vezeték nélküli töltést használom, működik a tokkal?
-
őstag
válasz Zsoleszhun #6129 üzenetére
Köszönöm! Csak azért kérdeztem mert egy vastagabb tokommal nem ment a vezeték mentes töltés. Van egy Xiaomi, kíváncsiságból vettem egy Ikeásat, van egy vezeték mentes töltést is tudó powerbankom, és az autóban lévő tartó sem vitte. A vékonyabb tokkal működik mindegyik.
-
őstag
válasz Zsoleszhun #6498 üzenetére
És lesz is? Bár még Note telefonom nem volt még.
-
őstag
válasz balazs8r #6801 üzenetére
Az én véleményem hogy az S21 Ultra jó választás, a 22-re nem cserélném le, nekem eddigi hibák nincsenek, a 12-re való frissítés után sem, a kamerája kiváló, az esést nem próbáltam még véletlenül sem és vízben sem volt. Átlag felhasználó vagyok és 2 napot simán el van az akkumulátor. Olvasd a fórumot, a többi véleményeket is mert mindenkinek más és más.
-
őstag
válasz kchris78 #6855 üzenetére
Több S sorozatot használtam, S7 Edge az egy jól eltalált gép volt, S8 Plusz és az S9 Plusz szerintem nem volt annyira nyerő, aztán a S10 Plusz S10 Lite jók voltak legalább is az én véleményem, az S20-ak felejtősek, a S21 ezek jók, de az S22 nem venném meg egyiket sem.
-
őstag
válasz szabochris #8001 üzenetére
Volt Poco F2 Prom, jó telefon, de az S21 Ultrát is le lehet meríteni egy nap alatt. Nekem átlag a telefonok két napot elmennek, de ez az én felhasználásom, de volt már hogy három nap után tettem oda tölteni a telefonokat.
-
őstag
Szerintem nem teljesen reális az Antutu pontszám. mondjuk volt egy telefon ami a 7-tel mért x számot, kijött a 8-as verzió azzal meg mért kb 10-20 százalékkal többet. A S21 Ultránál is mért egy pontszámot, de lesz a 9-es azzal mérve megint több fog kijönni. Mi az értelme?
-
őstag
válasz Donki Hóte #8623 üzenetére
Szerinted melyik a legszebb kijelző? A fiam egy barátom és még egy kollégám is a Samsung kijelzőre szavazott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Formula-1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Formula-1 humoros
- PlayStation 5
- Honda topik
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest