-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, feleségem a régi S21U telómat használja. Tegnap ráraktuk a 6.1-et és azóta kuka a telefon. Full be van lassulva. Szaggat. Melegszik brutálisan. A kikapcsolás az eddig főgomb helyett a főgom+hangerő le gomb nyomásával megy csak.
Másnál is ilyen káosz lett a telefon?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, S21U-ban hol érdemes akksit cseréltetni? Melyik cég az aki szépen dolgozik és kb mennyiért csinálják?
Válaszokat köszi előre is.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Srácok 2 év S21 ultra használat után ma elköszönök Tőletek. Köszönöm mindenkinek az elmúlt èvek segítségeit.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Srácok az új droid szerintem brutál jó lett.
Nekem minden változás nagyon tetszik illetve a telefonom sokkal pörgősebb lett.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
A 6-os one ui jobban pörög szerintem mint az elődje. Simább is lett a működés.
Egyelőre nekem tetszik.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Mi értelme van kiadni egy frissítést egy héttel a droid 14 érkezése előtt?
Miért nem rakták bele a nagy updatebe és egyben meglett volna a kettő?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Mai motorozás közben csináltam egy kollázst a négy kamera tudását felhasználva 😊
-
jacis
nagyúr
Már rég írtam ide a topikba....😊
Lassan két éves a telóm. Régen szinte havonta utána meg évente cseréltem a telefonokat.
Most az S21U az első telefonom aminél nem érzem azt hogy cserélni kellene. Bevallom az S23U engem is kicsit elbizonytalanított, de jobban belegondolva nem tudom hogy a design-on kívűl mit kapnék pluszban így elengedtem. Az S21U a mai napig nagyon gyors, nincs akadozás, az akksi nagyon jól bírja, nincs térerő problémám. Számomra tökéletes telefon.
A kijelzőbe sajnos a youtube álló nézete kezd egy kicsit beégni de ez ilyen
Nem tudom mikor váltok de egyelőre ha nem történik valami nagy baj vele szerintem még nahyon sokáig meglesz.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Srácok az 5.0 OneUI egy óriási előrelépés volt a Samsung felhasználó felületét illetően viszont még ott is volt néhány reccenés itt-ott.
Most viszont az 5.1-es rendszerben ezek is megszűntek. Szerintem soha nem volt ennyire sima felhasználói felülettel még dolgom.
Ez a rendszer most olyan amilyennek lenni kellene évek óta.
Végre!!iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz Gabesz25 #10629 üzenetére
Ma kaptam egy JBL GO hangszorót és annak sem jeleníti meg az akksi állapotát.
A munkában használt Huawei Freebuds 3-ét viszont igen.
Nem tudom mitől függhet hogy mit jelenít meg és mit nem. A Sena sisakbeszélőt ami nekem a legfontosabb szerencsére igen.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz Donki Hóte #10595 üzenetére
A widgetek között megtalálod.
-
jacis
nagyúr
Megjött nekem is az 5.1-es UI.
Egy dolog miatt vártam nagyon: az új battery widget.
Számomra ez pont úgy sikerült ahogy kellett.
Használok egy Sena intercomot a bukómban motorozáshoz és soha nem tudtam hány százalékon van a beszélő egy egész napos motorozás során. Most amikor össze van kötve a teló és a bukó (mindig ha motorozok) szépen automatikusan teszi is ki a százalékot. Számomra ez egy hibátlan megoldás.
Köszönöm Samsung!!!! 👍👍👍[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz h_benjamin #10556 üzenetére
És van érezhető változás?
-
jacis
nagyúr
Van már olyan akinek lejött az 5.1?
-
jacis
nagyúr
BUÉK mindenkinek
-
jacis
nagyúr
Srácok valahogy az óra formátumát átállította 24 órás verzióról 12 órás megjelenítésre. Hol lehet ezt visszaállítani? Nem találom sehol
Válaszokat köszi előre is.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Srácok a hívás közbeni hátteret hogyan tudom megváltoztatni. A 13-as droid óta ocsmány rózsaszines pirosas hátterek vannak és elég gáz.
Válaszokat köszi.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Nekem ez a droid 13 annyira bejön hogy szerintem még soha nem hozott egy előbbi verzió sem ennyire nagy ugrást. Látványra szinte semmit nem változott de stabilitásra, simaságra és az új effektek szempontjából ez simán iOS szint szerintem.
Nekem olyan mintha új telóm lenne kb.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
1 napi droid 13 tapasztalat: olyan mintha nem is android lenne 😁
Minden hibátalnul működik, atom gyors, semmi nem reccen. Kár, hogy nem ilyen már évek óta!iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Droid 13 alatt az AoD ha nagyon pihen a telefon akkor olyan szinten vissza van véve a fényerő, hogy alig látszik az aktuális információ. Ti is észrevettétek ezt?
-
jacis
nagyúr
Fél napi tapasztalat a 13-as droiddal: a rendszer lényegesen simább és nagyon szépek az új effektek. A gyári samsung böngésző viszont nagyon darabos. Itt valami félre ment. Gondolom javítják gyorsan mert ez így elég látványosan ocsmány.
-
jacis
nagyúr
válasz tysonn198810 #9849 üzenetére
Eszközkarbantartó/Memória/RAM plusz ki
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Most jön le nálam a 13-as droid.
-
jacis
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #9640 üzenetére
Biztosan nem fogod megbánni. Szerintem nagyon jól sikerült az S21U. Nagyon elégedett vagyok vele.
-
jacis
nagyúr
Ez lesz az első telefonom amit nem cserélek le egy éven belül. Igazából mindent tud amire szükségem van. Az S20-nál jelentkező térerő gondok sem jelentkeztek. A kamerája brutálisan jó. Akksi szempontjából is teljesen rendben van. Az S23 Ultrát várom, de nem vagyok benne biztos, hogy arra lecserélem ha nem tud valami egetrengető újdonságot.
-
jacis
nagyúr
Srácok azért meg lehet izzasztani a mostani mobilprocikat is hibá az irreálisan nagy teljesítmény.
A telefonomról stream-elek egy FHD filmet a TV-re közben megy a gyorstöltés neki és eközben nézegetem az instát. Ezen felül a stream-elt filmet töltöm vissza a megfelelő helyre.. 😇
Érezhetően küszködik a proci. Nem melegszik durván, de az egész rendszer érezhetően nem olyan fluid mint normál felhasználás során.
Persze nem vagyok elégedetlen mert brutál nagy dolog, hogy ez így egy telefonról megoldható.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Van már hír arról mikor kaphatjuk meg az új droidot?
Esetleg valaki próbálta már a bétát? Valóban simább lett tőle a felület működése?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Srácok nekem a legutóbbi frissítés óta a BT kapcsolódás totál szét van esve.
Az órámmal naponta többször eldobja a kapcsolatot. Képeket akarok a gépemre átküldeni és alig bírja mert vagy megszakad vagy iszonyat lassan mennek át a képek.
Másnál nem jelentkezik ez a probléma?[link] : nekem ez a frissítés ami a BT-t agyonvágta.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Két napja random módon lagol a telefon meg dobálja a BT kapcsolatokat.
Nektek nincs ilyen jellegű problémátok?
November óta használom a telefont,de eddig soha semmi lag vagy baj nem volt vele.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz bobek77 #8652 üzenetére
Nekem ma lejött a mostani friss fw és ma az autóban ülve a telefon nem tudta a hívást fogadni. Hiába nyomkodtam a kormányon a felvétel gombot vagy az órámon a telefon meg volt őrülve. Közben a másik oldalon meg az előfizető nem kapcsolható állapotot jelezett a hívónak. Eddig ilyen kihangosítós zűrzavarom nem volt. Remélem nem is válik rendszeressé.
-
jacis
nagyúr
Ma reggel érkezett egy 900MB-os frissítés. Tudja valaki miért volt ez most ilyen nagy? Mit hozott a szokásos biztonsági frissítésen felül?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Nekem a 4.1-es frissítés óta a hívásaim random mód elnémúlnak egy idő után. Én sem és a másik fél sem hall semmit. Ha megszakítom a hívást és újra indítom jó lesz minden.
Másnál nincs jelen ez a hiba?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Másnál is jelen van az hogy a telefon idönként totál darabossá válik? Olyan mintha kb 20-30Hz-es kijelző lenne benne. Az egész rendszer látszik hogy belassul és akadós lesz a működése. Majd idővel ez ahogy jött úgy el is tűnik. Mitől lehet ez?
-
jacis
nagyúr
Az öreg ultra egész jól szerepel még mindig: [link]
-
jacis
nagyúr
válasz Anulu79 #6871 üzenetére
Nekem is minden megy. A kijelző is 120Hz-en és minden nap marad szufla az akksiban.
Én csak játszani nem játszok a telefonommal minden mást ezen intézek. Még a filmek letöltését.
Ez az eddigi legjobb telefonom minden szempontból.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
A sokat fikázott Exynos 2100 nem is olyan rossz főleg ha azt is belevesszük, hogy a legújabb snapi is a mezőnyben van: [link]
-
jacis
nagyúr
Srácok az S20+ kudarca után nagyon elégedett vagyok az S21 Ultrával. Nagyon rendben van ez a telefon. Hibátlan minden szempontból. Örülök hogy erre váltottam.
-
jacis
nagyúr
válasz Aranygyerek #5809 üzenetére
Használd a keresőt az alábbi szavakat beütve:
- tok
- fóliaiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Légyszi segítsetek nekem. Kecskeméten lakom és itt elvileg elég nagy az 5G lefedettség viszont a telefonom még soha nem jelezte hogy 5G hálózatra csatlakozott volna. Valamit be kell állítani amivel engedélyezem külön az 5G elérést?
Itt engedélyezve van:[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz Zsoleszhun #5741 üzenetére
Nekem évek óta ez a tok van a telóimon. Nagyon szeretem. És minden évben fejlesztenek kicsit rajta. Az idei tok oldalára felhozták a recézett részt. Ezzel még stabilabb a fogása.
-
jacis
nagyúr
Nekem nem nagyon jön a 12-es droidról az értesítés 🤔
Van rajtam kívűl még aki nem kapta meg az update-et?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap óta egy szürke S21 ultra gazdája vagyok. Előtte egy S20+ volt több mint egy évig. Sajnos nagyon vacak készülék volt. Illetve nem is maga a telefon volt rossz hanem a benne lévő proci. Nagyon harmatos volt a térerő és melegedett is nagyon.
Nagyon féltem, hogy a S21 széria is küzd hasonló gondokkal, de szerencsére le tudtam tesztelni, hogy térerő szempontjából itt nincs meg az az instabilitás mint az elődnél. Egy Kecskemét-Budapest távon kb 50%-ban nem volt csak 2G az S20+ -nak az S21 ultra viszont végig 4G-n ment. Úgy tűnik jó döntés volt a váltás.
Egyébként érezhetően erősebb a proci, mert itt semmi olyan reccenés nincs mint a huszasnál.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Ma voltam az MM-ban megnyomkodni az S21 szériát. A kicsit meg sem néztem mert szeritem az S8 óta a kicsi egy hitvány megoldás. Az S21+ nekem csalódás volt elsőre. Nagyon vastag a sík kijelző miatt az oldalkeret ami az S10+ és S20+ széria után. A sík kijelző meg annyi felnagyítja az oldal kávákat hogy érzésre olyan mint egy középkatergóriás telefon.
Viszont a lényeg. Megnyomkodtam az S21 Ultrát is. Nagyon minőségi darab és érződik, hogy az Ultra most forrta ki magát. Ez a telefon nagyon szép és nagyon egyben van. Szerintem nagyon jó választás annak aki nem S20 szériáról váltana. Bevallom eddig nagson be voltam sózva, év végén cseréljem az S20+ -om de ma eldöntöttem hogy nem fogom. Sajnos be kell látnom hogy a jelenlegi telefonomhoz képest nem hogy az Ultra annyi pluszt amiért érdemes elbukni 150eFt-ot ami kb a különbség lesz amikor cserélném.
Így szerintem ez lesz az első évem amikor nem váltok új szériára. Megvárom az S22 Ultrát vagy az Note 21 Ultrát ha lesz egyáltalán.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Szerintem pont ott javítottak az elődhöz képest ahol kellett. Nekem mindenképp előrelépés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 - 8/128 - lila
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Szuper állapotú Samsung S21 Ultra 5G 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest