-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
sziasztok!
hol lehet most a legjobb áron elcsípni (hivatalos forrásból ofc) az 512GB-os verziót? Telekomnál épp lejjebb ment az ára 464e-re (475e körül volt előző héten), ennél se szolgáltatónál nem láttam jobb áron, sem máshol... esetleg még valamelyik SES boltokban, ahol beszámítanak mindenféle telefont, ebben az árkategóriában asszem 30-35-tel ér többet, mint a piaci ár
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dr V
őstag
Szia!
265-os Exynosos verzióm van, szeretem, akksi időben számomra megteszi, gyors a készülék. A kamerája, kijelzője hatalmas előrelépés, egyedül maga a készülék mérete pont annyival nagyobb a Notehoz képeset, hogy ne legyen tökéletes, de ez a dolgok velejárója, elfogadom. A térerővel vannak néha gondjaim, mintha nem váltana időben adótornyot, emiatt néha nincs rendes térereje.
Ha tetszik, vedd meg bátran, legfeljebb a tollas tokkal fogod használni, ha gyakran használod most is a tollat.
Én külföldről biztosan nem venném, egyszerűen nem éri meg a rizikót az a minimális előny.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
F40
csendes tag
Kedves Dr V!
Nekem is Note 8-am van, ami kiváló állapotú és tökéletesen működik (128 gigás, Snadragon chippel), 88%-os akkuval, de már gondolkodom a váltáson.
Te hogy érzed, megérte megvenned az új telefont? Nagyot léptél előre az új készülékkel?
Én a 16/512-es verzión gondolkodom és a Snapdragonnal szerzett jó tapasztalatok alapján felmerült, hogy az új telefont is külföldről rendelem, pl. Tecobuy. Van itt esetleg valaki, aki szintén külföldről rendelt?Köszönettel,
F40
-
Chrys_
addikt
-
Dr V
őstag
Térerő ügyben van fejlemény? 30, 70- el használom egyszerre, általában mind2-nél ugyan ott megy el a térerő, Note 8 fényévekkel jobb volt e téren..
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Anulu79
addikt
Normálisabb power bank-ot használ valaki? Venni szeretnék de kicsit bizonytalan vagyok tapasztalat hianyában hiába néztem ki 1-2 db-ot.
-
Tomi881
tag
...ugyanis a töltési sebességnél gondok akadtak, kipróbáltam más kábellel, a régi A71-esem töltőjét használtam eddig, ami kevesebb, mint 1 óra alatt feltöltötte az akksit, most 1 óra 15 perc lett a töltési idő.
Remélem a töltőfejjel van csak gond. -
Tomi881
tag
Melyik TA-800 gyorstöltőt érdemes megvenni?
Van az olcsóbbik (3-4 ezer Ft), ami ugyan gyári de nem díszdobozos, EBE a gyári száma. Van drágább (5-7 ezer Ft), aminek más a gyári száma, XBEGWW, de díszdobozban van. Mi a különbség? -
Chrys_
addikt
válasz TODI1111 #1003 üzenetére
Nálam az aodNotify és a Holey Light esetén is a "Hey Google" keresőablak nem jelenik meg többé, csak lezárás és nyitás után. A keresés azonban működik a háttérben. Ha nem használom a telefont pár percig, akkor újra nyitás után megint nem jelenik meg az ablak.
Tesztelve: S21 Ultra 5G és S10+
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tomi881
tag
Kicseréltem a kábelt (volt még egy fekete gyári tartalékba) , ugyanolyan lassan tölt. Kb. ahány perc, annyi százalék. Szupergyors töltést írt, ami 59 perc helyett most 1 óra 18 perc lett.
-
gery14
senior tag
Az akkumulátor hőmérsékletétől fuggően áligatja a töltést. Azét most elég frankó idő van neki.. meglepően jól birja napon is.. még nem írta ki hogy túlmelegedet
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Tomi881
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
A napokban észrevettem, hogy feltűnően lassabban tölt (szupergyors töltésnél) a telefon. Eddig 20%-ról 100%-ra 58 perc alatt feltöltött mindig. Most 1 óra 15 perc lett a töltési idő, a töltő és a kábel ugyanaz. Van mikor lassabban, van mikor gyorsabban tölt.
Elképzelhetőz hogy tönkrement volna a töltőfej?
(Gyári TA-800-as 25W-os a töltőt használok) -
bigdigit
addikt
Van aki látott már 5g kapcsolatot telenor hálózaton vagy szoftveresen még nem kaptunk rá frissítést? Direkt figyelem de még sose voltam rajta.
-
doooo
veterán
Nem a jelenetoptimalizálót kell bekapcsolni hozzá, hanem a fókuszjavítót.
Amúgy semmivel nem különb amit csinál, mintha csak simán ultraszéleslátó kamerára váltanál a kis fácskákkal.
Vagyis nem kell semmit sem keresni, csak ezek közül egyet bekapcsolsz, és odanyomod a telefont az elé, amit közelről fényképeznél. Voilà. -
snots
tag
Engem amúgy ami továbbra is bosszant, bár kétségtelen, hogy nem használom túlzottan a funkciót, hogy Pro módban nincs optikai zoom. Ha jól tudom, akkor már régóta kérik a Samsung-ot, hogy rakják bele a Pro módba is a zoom lehetőséget, aztán semmi. Van ennek bármilyen hardveres akadálya, vagy csak simán lesz*rják?
Nem mindegy milyen a beállítás. Csak a fő kameránál megy, illetve csak akkor megy ha a jelenet optimalizáló be van kapcsolva.
Aha, köszi, ezeket nem tudtam.
-
snots
tag
válasz Schuler888 #3663 üzenetére
Igen
-
h3lios
addikt
Nem mindegy milyen a beállítás. Csak a fő kameránál megy, illetve csak akkor megy ha a jelenet optimalizáló be van kapcsolva.
Kicsit szoftveresen katyvasz a kamera, huawei után fapados. Ott nem kellett ennyit tökölni, volt 1 külön supermacro mód.
Az pedig szintén gagyi, hogy este nem lehet fény nélkül macrozni.
A vakunál csak akkor süti el a ledet, ha fotózol, akkor pedig 1 közeli képnél nem fog fókuszálni a kamera.Huaweinél szerettem, hogy volt folyton világít vaku mód, így akár korom sötétben is lehetett közeli fotókat lőni.
B-tag: H3lios#2825
-
Ha 40 fok felett van valami, már forrónak érezzük, ezért nem meglepő. Elég csak pár fokkal a környezeti hőmérséklet fölé mennie ilyen melegben (mert ugye a mobil nem lehet hidegebb annál, mint ahány fok van kint), és forró lesz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
h3lios
addikt
Kijöttem picit kipróbálni a makró fotózást, végre megtaláltam hogy lehet bekapcsolni.
Nagyon jó képeket lőttem, viszont irgalmatlanul felmelegszik 5perc után is a telefon felső része a kamerák körül.Nyílván a 40 fok sem segít, de tok nélkül konkrétan égeti a kezem. Gondolom a nagy felbontású képek és az extra fókusz miatt. Nálatok is hasonló a helyzet ?
-
snots
tag
Valóban kicsit hülyeség, hogy kettő van benne, de gondolom az ügyes marketingesek úgy döntöttek, hogy így legalább mindenki vesz kettőt, ha tetszik, ha nem.
Sehol nincs egyébként a dobozán feltüntetve, hogy kettő van benne, ami egy kicsit furcsa. Annó én is csak Youtube-ról tudtam meg (mármint még a vásárlás előtt), hogy kettő van benne.
Elsőre kicsit macerásnak tűnhet a felrakása, de ha az ember követi a lépéseket (ezt érdemes szintén valamelyik Youtube-on fentlévő videó alapján), akkor valójában nem bonyolult, bár kétségtelen, hogy igényel úgy 10-15 perc összpontosítást. Nekünk a családban két S21 Ultra-n is ez van fent (bár külön lett vásárolva, szóval mindenkinek van 1-1 plusz) és tökéletesen működik.
A piacon lévő egyik legjobb, ha nem a legjöbb "üvegfólia", amivel nyugodtan biztosra lehet menni, nem lesznek kellemetlen meglepetések utána, például az ujjlenyomatolvasóval.
Olcsónak nem olcsó, de szerintem megéri az árát.
-
-FreaK-
veterán
válasz vohanyi #3652 üzenetére
Ár/érték arányban kiváló? 15e HUF (itthon 22e ahol kapható is) egy (jó, kettő) védőüvegért??
Oké, neked kettő kell, így felé annyi, de még az is sok pénz egy védőüvegért szerintem..
Mindenki másnak egy kellene csak, tehát fizetheti ki a teljes ára, ha kell, ha nem.
Akárhogy nézzük, azért ez nagyon nem olcsó...Ennek ellenére lehet én is fogok venni, mert amit 3700Ft-ert vettem az nem tűnik bíztatonak. Azért ár/érték arányban kiválónak nem hívnám
[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
Köszönöm a tippeket S21U-hoz üvegfólia .. keresőből is visszaolvastam, és val.szeg a győztes : [link]
2 csomag pont jó a két telónkhoz, mindent adnak hozzá felrakáshoz, videó is segít.
Ár/értékben is kiváló,és 5 nap alatt elvben megjön ingyenes szállítással. -
h3lios
addikt
Nálatok mennyit merül este készenléti módban ?
Nálam AOD / mobilnet / wifi kikapcsolva és így merül 6 %ot, ami soknaknak tűnik.Illetve hamár elhangzott, hogy nálatok nincs gond a teljesítménnyel, nálatok a Game boosternél be van kapcsolva a hőmérséklet figyelése opció ?
Az elég rendesen levette a teljesítményt, ha melegszik a teló.[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Honnan veszed ezt a qualcommos összehasonlítást? Egyrészt a P30 sem volt snapis, másrészt láttál már S888-as mobilról tesztet mostanában? Valószínűleg nem. Hát nézz meg párat, aztán beszélhetünk a melegedésről, meg a merülésről.
Egyébként meg nem, kis terhelés mellett sem melegszik vészesen most sem, pedig tényleg pokol van egész nap (mellesleg próbáld minél többet wifin használni ilyenkor, valamennyit biztosan segítene). Ha "alap" játék akadozik, akkor meg a játék optimalizálatlansága a hibás. Ha ebből a CPU-ból 2/3 teljesítményt levennél, akkor is pattognia kellene minden "alap" játéknak.
Az üzemidőbe meg aztán végképp nem lehet belekötni (pedig ismételten, pokol van, és ha állandóan túlmelegedne a készülék, akkor jobban is merülne). A "komoly szoftveres hibák" sem tudom mit akarnak jelenteni.
Nincs mobil, amit valamennyire ne befolyásolna ez az idő. Van itt egy régi S820-as tabletem... na ez aztán melegszik, mint a bolond, meg laggol nagy terhelés alatt. Meg a néhai S801 is ilyen volt (ami pl. az S5-ben volt anno).
Ezelőtti S9+-om Exynosa, meg a jelenlegi S21 Ultrám még csak véletlenül sem produkálnak ilyeneket ebben az időben sem. Attól függetlenül, hogy nyilván pár fokkal melegebbek mint normális esetben. -
Az idei Qualcomm is melegszik ennyire, ezzel nem lehet mit csinálni, nem lehet a végtelenségi növelni a teljesítményt komoly hőveszteség nélkül. Az akadás meg azért szokott lenni, mert sajnos sokkal kevesebb játékot optimalizálnak Exynosra, mint Qualcomra, egyébként maga chip egyáltalán nem rossz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
h3lios
addikt
Remélem frissítés után kevésbé fog melegedni... Persze nyár van, illetve 36 fok, de kis terhelés mellett is sokkal jobban melegszik, mint a 2 éves P30-am.
Az üzemidő sem volt eddig valami combos, van mit reszelni még a szoftveren, mert komoly hibák vannak sajna..
Játék közben a teljesítmény figyelő bekapcsol és visszább veszi elég rendesen a CPU-t, mert 1-2 alap játék is képes akadni. Másnál mik a tapasztalatok ?
A piac egyik legdrágább és legerősebb telefonjától azért picit többet vártam. Ennyire sz.r lenne az Exynos proci a Qualcomm mellett ?[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz MikeWazowski #3643 üzenetére
Feltenni felteheti, de ha minden marad TMH, akkor minek?
-
Bilux
veterán
Egyelőre hűvösebb sokkal a telefon
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
h3lios
addikt
Ma reggelre meghülyült a google app, azt írja folyamat leáll a google (search).
Restart után is csinálja, más is találkozott a jelenséggel ?
SmartSwitchel másoltam át az adataim az előző telóról e tudom hogy ez okozhat e összeakadást.
Nagyon nincs kedvem gyárizni, vagy éppen szervizbe küldeni..Szerk: Szerencsére nem nálam van a hiba, playen is azt írják, hogy frissítés után rossz.
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
Mivel nekem N20U volt az s21U előtt a lényeget lesem írták a többiek. A kijelző láhatóan szebb az s21U ban.. mint a Note ban es az akkuidőröl nem is beszélve. Amúgy a Note is jo teló sd kártya bővíthetőség hianyzik nekem az s21U bol mert sokmindent azon tároltam de ez van..
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
ScourgeA
tag
Ha S21 mellett döntesz, vedd figyelembe. hogy háttértár bővíthetőség, SD kártya csatlakozó nincs.
Ha 4K 60 fps, ben akarsz videózni, vagy 108 MB-ban fényképezni, a legolcsóbb kivitel 128 GB-os háttértára hamar betelik (8K 24 fps-sel meg pláne). Ha már zászlóshajó, akkor 512 GB. De nekem ez is 364/512 GB-on (71%) áll most. -
-
-
h3lios
addikt
Amennyire én néztem előlapi kamerában 10 vs 40mp az S21 javára.
500 mAh -val nagyobb a 21 akksija, ami 1 lehelletnyivel kisebb kijelzővel jobb üzemidőt jelent(het). Ha megoldják a szoftveres bugokat.
Újabb Exynos proci, 5nm a 7-el szemben, ami takarékosabban használja az erőforrásokat.S21 -nél 10x-es optikai zoom van, note -nál csak 5. Illetve a hybrid zoom is 100x-os az 50 helyett.
Én is emellett a két készülék mellett tettem le a voksomat és ezek a leírtak számomra az S21 Ultrát hozták ki a befutónak. A toll nem érdekelt, mert nem használtam volna ki.
Illetve nálam a Note kamera szigete túl sarkos lett, brutál módon billeg az assztalon. Ha tok nélkül használod az S21 sokkal jobban kézbe simul.
Ha egy vastagabb tokot raksz rá (óvatosan, mert bazi nagy tégla lesz), akkor teljesen mind1.B-tag: H3lios#2825
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Van lehetosegem most note 20 ultrat vagy s21 ultrat venni, nem jelentős arkulonbseggel.Milyen érdemleges fejlődés van az s21 javara a notehoz képest? Ugyebár, az S21 mégiscsak fél évvel későbbi, és árban kb ugyanaz.
Sd kartya nem lenyeges, töltőm van külön, tehát ez nem szempont
-
NY_A
őstag
válasz pistike666 #3624 üzenetére
Gyanítom, hogy igen. Nekem utoljára S20 Plus volt TMH-s. Frissítések változóan jöttek. Volt, hogy hamarabb volt, hogy később. De gond nem volt vele. Előre voltak telepítve a Telekom alkalmazások amiket lehet törölni. Logó már regóta nincs. Ha jó ára van ne legyen ez akadálya. Amúgy is rakhatsz rá XEH-romot magadnak.
-
pistike666
csendes tag
Hello mindenkinek,
Azt szeretném kérdezni, hogy a Telekom az S21 Ultra 512 GB-os változatát TMH ROM-mal adja? Van valami eltérés az XEH változathoz képest? Frissítések mennyivel később érkeznek rá? Tele van szemetelve saját appokkal és nyomják még a telekomos logót indításkor? Nagyon rég volt szolgáltatós telóm és nem vagyok képben. Köszi előre is a választ. -
dkovizoli
addikt
-
pohár
félisten
válasz MadMancs #3619 üzenetére
szuper, köszi
azt hittem, hogy az előfizetéses részlet miatt függően adják oda csak, míg le nem jár a hűség azon részeGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
Telekom (minden készülék), és voda (samsungok tuti de még jópár gyártóét) függetlenül árulja. Már csak Telenor szórakozik SIM lock al.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
pohár
félisten
sziasztok!
a Telekomnál vásárolt S21U telefonok függetlenül jönnek akkor is, ha már meglévő szerződésre hozol ki telefont részletre?
jó áron vagn az 512es modell a T-nél, ívy akkor legalább ki tudnánk hozni fater előfizetésére, nem vett telefont vagy 5-6 éve hozzá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dnelb
veterán
4k 60 fps videónal zoom közben nektek sincs autofokusz?
-
veterán
Sziasztok.
Egy bosszantó dologra lettem egy ideje figyelmes.
Adott egy S21U és egy ASUS RT-55AX router. Na most a kettő közül valamelyik hibázik. Ha a telefon automatikusan kapcsolódik wifihez, akkor nincs net (pontosabban DNS) mert a DNS-t nem igénylő appok (pl Messenger) működnek továbbra is, wifi ikon mellett ott a felkiáltójel is. Nézegettem router és telefon beállításait is, nem jutottam előre. Ilyenkor ha wifi off majd on, működik rendesen. Másik telefon/laptop működik rendesen. Csak ultra csinálja. Mi lehet a probléma?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
-
veterán
válasz mrThomi #3610 üzenetére
Igen play szolgáltatások az oka.
Lődd ki, tavolísd el a frissítéseit és rendben lesz. Alapból nagyon szuper az üzemidő.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bigdigit
addikt
válasz mrThomi #3610 üzenetére
Talán ezért merült.
Az asszony sima S21-e jobban bírja mint az én ultrám. -
mrThomi
addikt
Szevasztok.
Nem tudjátok véletlenül hogy mi az oka annak hogy az ultrám fél óra kikapcsolt kijelzőidő mellett 5% merül ? Ennyire szar nem volt azért az exynoss. 5 hét után kezdene meghalni az akksi ? észrevettem meg hogy a google play szolgáltatások folyamat fut a hattérben. Ez merítene esetleg ?
-
veterán
válasz nokia3650365 #3607 üzenetére
Remélem szerencsésebb leszel mint én. Tavaly Novemberben S20+5G is CP-t kapott, az még bírja. Nem tudom ezen mi történt vele.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nokia3650365
aktív tag
válasz MadMancs #3606 üzenetére
Most én sem vittem fel újra, de kb 10 ből 8 x viszi előtte meg kb 10ből 4x. Mondjuk nekem mindig száraz a bőröm mint az állat a kezemen. a bal kéz mutatót azt szinte mindig viszi
Nekem csak egy Nilkin Super Frosted van rajta, meglátjuk mennyire lesz tartós ez a fólia. -
veterán
válasz nokia3650365 #3605 üzenetére
Én pont fordítva vagyok. 1 napos korában kapott CP fólia. Tökéletes volt ujjlenyomat. Viszont az itteni jóslatok bejöttek. 2 hónapos korában ragyásabb volt mint öreganyám, majd egyszer csak CleaView tokot kinyitva tok fedelén maradt fólia kijelző helyett. Azóta nincs fólia, telón is csak egy szilikon tok van. Ujjlenyomat maradt ugyan olyan pontos kb 20/19 alkalommal elsőre nyit. Nem vittem fel újra ujjaim, még a fóliával felvett lenyomatok vannak.
-
nokia3650365
aktív tag
válasz -FreaK- #3604 üzenetére
A gyári fólia nélkül használtam a telefont, az nekem 1 hónap után feljött, így leszedtem.
Viszont lett a kijelzőn egy nagyobb hajszálkarc emiatt rakattam fel ezt, mert így teljesen láthatatlan lett.
Rendszeresen nem ismerte fel a jobb kéz hüvelykujjamat, pedig többször is újra kalibráltam mindenféle szögben, most sokkal jobb százalékban felismeri. -
-FreaK-
veterán
válasz nokia3650365 #3602 üzenetére
Mihez képest megy jobban? a gyári fóliához vagy volt neked rajta üveg esetleg?
-
NY_A
őstag
válasz nokia3650365 #3602 üzenetére
Én még az S20 Ultra-ra rakattam MM-os fóliát, nálam sajnos nem vált be. Most spigen neo flex HD-t használok. Szerinem nagyon jó.
-
nokia3650365
aktív tag
2 napja felrakattam MM-ben egy Clearplex fóliát a drágábbikat, azóta sokkal jobban megy az ujjlenyomatos feloldás, pedig többször újra regisztráltam, hátha az a probléma, kellemesen csalódtam amúgy a fóliában.
-
Bilux
veterán
Németek megkapták az új fw lassan lecsorog hozzánk is már
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...