-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazor
tag
válasz csakaloki2 #2888 üzenetére
Gariztasd. Nem tudom, hogy a benchmarkok alapján csinál-e ilyet a Samsung. Ahogy olvasom elég sok problémád volt a telefonnal, ha azok még fennállnak, akkor mindenképp vidd szervízbe. Szerintem kikaptál egy rossz készüléket. Amennyibe került, szerintem ne elégedj meg ezzel a teljesítménnyel, mert ennél a telefon többet tud sokkal.
Nekem wqhd-ban 5400 pontom lett most."Have you ever seen a man this rich? This broke? This lost in the smoke? Please pray for me"
-
krisz768_
tag
válasz csakaloki2 #2888 üzenetére
Semmit, ennyit tud a telefon wqhd-ban. Akik 5ezer valahány pontot kaptak, ők fhd-ban teszteltek.
-
veterán
Én személy szerint még nem próbáltam szerkeszteni fényképet, de ha hazaértem meglesem. De nem teljesen tiszta mit szeretnél szerkeszteni. Meta adatokat vagy magát a képet? Ha a képet, akkor milyen programmal?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Dr V
őstag
Telefonnal készített képeket a pc nem tudja elmenteni szerkesztés után, hozzáférés megtagadva hibaüzenettel nem engedi.
Találkoztatok már ilyennel?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Vismajor01
addikt
válasz -FreaK- #2883 üzenetére
Kamu. Nem patika de szep állapotú s9+rt 80-at adtak volna. 60ert tudtam eladni. Csak azert nem eltem vele mert vodanal is függetlenül kaptam vagy 90e olcsobban+eladtam 60ert a regit.
Tegyem hozza ez elorendeleskor volt es volt vmi akcio h +20e vagy ilyesmi ha ultrat veszel belőle? Vagy lehet +40.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Dr V
őstag
válasz LoGeN90 #2882 üzenetére
Media Markt ha jól tudom, azonos áron számítja be, mint a TMX. ALábbi linken meg tudod nézni, h mire számíthatsz, de jobban jársz, ha apróra felteszed, esetleg kicsivel áron alul, h gyorsabban vigyék el.
Media Markt - Beszámítás - Használt iPhone, iPad, Samsung, Huawei és egyéb mobiltelefonok, tabletek, konzolok beszámítása (rendo.hu)The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
LoGeN90
aktív tag
Sziasztok. Vett vki ses stores csere akcio keretein belul telefont. Az S21 330ezer es kivancsi lennek mennyit adnanak egy kivalo allapotu S10-ert.
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Miért lehet az, hogy btvel kapcsolódva kocsira a zenét amit a telóról hallgatok random módon lehalkítja vagy a telefon vagy a kocsi nem tudom. Olyan mint amikor üzenetet kapok, de le van halkítva a telefon, így nem emiatt van . Előd s10+ nem csinálta ezt.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Schuler888
senior tag
En vegul egy tok olcso de eros tokot raktam ra atmenetileg amig err is ki nem adjak a SZÖRNYET
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
-
HaliGab23
senior tag
Hová tűnt a Pitaka Airos hozzászólásom???
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
snots
tag
Én ilyet vettem az enyémre (Aramid Fibre változatot). Teljesen meg vagyok elégedve vele.
https://uk.mous.co/collections/galaxy-s21-ultra-case -
Cultus
tag
Sziasztok!
Egy furcsa jelenségre lettem figyelmes!
Ha egy picit is rázogatom a telefont, vagy csak leteszem az asztalra, a kamerák felől halk zaj hallatszik!
Konkrétan kopog, mintha egy lencse nem állna stabilan a helyén!
Ez a fotók és videók minőségén nem látszik, tehát úgy tűnik nem hibás a készülék, viszont ez a kopogás enyhén zavaró!Tapasztalt már valaki hasonlót?
Foglalkozzak vele, vigyem szervizbe vagy ez jelentéktelen dolog?Mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
kengyel
nagyúr
válasz FuRiONight #2863 üzenetére
Előrendelésben vettem, teljesen független készüléket kaptam. XEH-a szoftver is rajta.
kengyel
-
veterán
válasz FuRiONight #2863 üzenetére
Igen független. Ráadásul nem is VDH hanem XEH.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kengyel
nagyúr
-
FuRiONight
őstag
válasz FuRiONight #2854 üzenetére
???
-
-
Zöli
csendes tag
köszönöm a válaszokat @doooo @*RLaci* @ateszapa748 @dkovizoli
igazából jól összefoglaltátok a dilemmámat, de mivel nekem ez a telefon nem a munkaeszközöm lesz és privátban főleg kihangosítva vagy headsettel beszélek a súly nem lesz gond, a Nord se kicsi és 1-2 helyzettől eltekintve nem okoz problémát. S Pen-re sincs szükségem, viszont a kamera, az üzemidő és a kijező miatt ultra lesz! Már csak a 4-5 hét szállítást kell kivárni a egyedi szín miatt...
-
FuRiONight
őstag
Hali!
S21U térerővel vannak gondok? Köszönöm
-
gery14
senior tag
Köszönöm !
Ti lecserélnétek a Note 20 Ultrát S21 Ultárára ? S pen nem lényeg nem használom.[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
Sziasztok. S21 ultra 256Gb nál mennyi a felhasználható tárhely ?
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
thamasz
senior tag
Használ valaki kamera sziget védő spigen üveg fóliát? Lyukas, vagy a lencsék előtt is van a plusz üveg réteg?
-
ateszapa748
aktív tag
Szia,
Először én is a sima s21-re akartam váltani I12-ről. Elmentem és megnéztem a MM-ban az S21 szériát. Az S21 nagyon nem győzött meg (középkategória érzés volt). Az S21+ már sokkal jobb volt, de az igazi prémium érzés az S21U-nal volt meg! Így ma S21U lett
Sima S21 nem váltottam volna le az iPhone-t![ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Ultráról váltottam vissza sima 21-re, szimplán a méret miatt. Az Ultra napi használatban nekem nagy és nehéz volt (van, hogy szinte egész melóidőben kezemben a telefon). Kamerában jobb az Ultra, nem csak a nagyobb tudás miatt, az elkészült képek minőségében is jobb valamivel. Szóval ha a nagy méret nem számít inkább az Ultrát vedd, ha viszont számít akkor nyugodtan veheted a mai világban kompaktnak mondható, kényelmes használatú 21-et. Mellé egyikkel sem lősz.
[ Szerkesztve ]
-
Zöli
csendes tag
sziasztok!
nem tudok dönteni a sima S21 és az ultra között, nyilván itt mindenki tisztában van mindkettőnek az előnyeivel. Jelenleg OP 3T után most Nord van, ami ugyan nem rossz, de szeretném visszakapni azt a teljesítményt amit a 3T adott az elején. Első Samsungom lenne, eddig ódzkodtam tőle, de a 4 év frissítés és az utóbbi idők változásai meggyőztek.
Szeretek fotózni, de főleg utazás alatt szoktam elővenni a mostmár elég koros 450D-met, szóval az is megfordult a fejemben h a két S21 közötti a különbségből (+még egy kicsi) inkább beújítok egy új alap DSLR-t, többre nincs szükségem, lencsék megvannak ami kell.
Valaki jár hasonló cipőben? Nyilván nem azt várom, hogy döntsenek helyettem, de hátha valakinek van hasonló tapasztalata.
Előre is köszi
-
thamasz
senior tag
válasz -FreaK- #2834 üzenetére
Nekem is gyári szilikon tok volt az első, amit a Spigen Thin Fit váltott. A szilikon jobban védi a kamera szigetet, mert fedi teljesen, csak az optikáknál van kivágva,de iszonyatosan gyűjti a szöszt a felülete, ami így szépen bemegy a kamera kivágásoknál a tok alá, várható hogy idővel karcok is lehetnek tőle a kamera szigeten. A gyári szilikon kevésbé billeg az asztalra téve, mert kisebb a kidudorodás, valamint elöl a kijelző síkjából jobban kiáll, így jobban védve azt, de ezáltal vastagabb is mint a spigen. A spigen így érezhetően vékonyabb kézben fogva ami előny egy ekkora tepsinél, mégis a sarkoknál van benne kis buborék kiképzés leejtés esetére. A meccset egyelőre a spigen nyerte nálam, lehet hogy kap még a kamera sziget egy védő üveget. Előző telefonjaimnál mindig jó sok tokot beszereztem, de feleslegesen, most megpróbálok itt megállni, max. még egy jöhet.
-
Dr V
őstag
Azt hogy lehetne meogldani, hogy ha egy link/alkalmazás megnyit egy linket, akkor az ne a böngészőt nyissa meg, hanem a hozzátartozó alkalmazást? Pl az Aliexpress a PayPal appot nyissa meg vagy a böngésző ne új lapon, hanem a Youtube Vanced appban játsza le a videót.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
kkdesign
senior tag
Nem támadásként mondtam. Pl snapi 865 a volt mi10emben. Soha de soha nem volt a huvos-langyos kozotti erzetnel melegebb. SOHA! Azon se jatszottam es ezen sem játszom. Nem védem a snapit sem, sem az exynost. Ellenben igenis létezik ez, nem sírás szempontjából értve csak realitásból. Pl ott a snapi 888 & mi11. Ugyanugy melegszik mint az állat. Ismerősi visszajelzés alapján az is melegszik. Ettől ezek nem szarok vagy ilyesmi, csak jellemző rájuk ez. Ez van. Ahol teljesitmeny van ott van hő is. Vagy elvezetik normalisan vagy nem. En speciel attol hogy neha van negativ oldala, szeretem ezt a keszuleket es ennyi. Ez a lenyeg szerintem h valaki szereti e vagy sem. Ha valakinek ez brutalis negativum, vagy meg sem veszi vagy kiprobalja es eladja. Forumtars is megkerdezte normalis dolog e, az elejen igen, utána kevésbé (a nagymértékű). Nem flamekeltésből lett válaszolva sem neki, sem neked.
-
-FreaK-
veterán
Igaz még csak hétfő óta van meg a telefon, de én nem vagyok elájulva az üzemidőtől, az előző OP7T-m egy kicsit jobban bírta így másfél év után is (3800mAh, igaz kevesebb feature).
Tegnap megjött hozzá egy gyári szilikon, és egy Spigen Thin Fit tok, egyelőre ez utóbbi tetszik jobban. Még lehet hogy kipróbálok valami jobb tapintású tokot majd, de egyelőre tetszenek. A peremek védik a kijelzőt mindkét toknál, de azért rendeltem még egy random védőüveget is.
-
doooo
veterán
válasz kkdesign #2823 üzenetére
Mondj egy mobilt (vagy PC-t, vagy akármit), vagy SoC-t (főleg csúcskategóriában) ami ilyen extrém esetben nem melegszik... de most komolyan. Elég ebből az Exynos marhaságból. Egyszerűen tárgytalan. Vagy azért mert nem igaz, vagy azért mert abszolút normális és logikus jelenségről van szó. Amúgy is, ha igaz lenne a kivételes (SoC-specifikus) mivolta ennek, akkor mindig előjönne, nem csak az "elején".
[ Szerkesztve ]
-
soko70
aktív tag
-
kkdesign
senior tag
Exynos proci van benne, az elején normális a tojássütő funkció. javaslat, hogy ha megvagy a belakással, akkor a karbantartó appot futtasd le rajta, hogy rendbe rakja a telót, majd recovery módba lépj be, ha nem óckodsz az lyentől, és csinálj wipe cache-t. utána tiszta lappal indíthatsz
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, most lakom be a készüléket és most frissít, az normális ha nagyon meleg a kamera és mellette lévő részek, elől is és hátul is? Lehet nem jót fogtam ki? Próbálom még, ha nem változik akkor visszaküldöm. Valakinek van tapasztalata? Kell aggódni?
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz #06969344 #2820 üzenetére
Ha fontos, h a toll mindig elérhető legyen, akkor Note, de ha nem és árba is belefér, akkor S21.
Tollas tokkal eléggé széles lesz a készülék, így az nem mindig praktikus, külön nincs mindig lehetőség a tollat magaddal vinni.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
törölt tag
Sziasztok! Valakinek van N20U utáni tapasztalata az S21U-ról? Melyik a jobb választás?
-
HaliGab23
senior tag
Másnak is megy az Android Auto vezeték nélkül?
Nekem az új Octaviával működik.
Azt nem tudom, hogy az Indonéz rom miatt (nekem az van fent), vagy már alapból működik így?(Android auto alatt telefonálva viszont nem rögzíti a hívást.)
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
khorvat
senior tag
Sziasztok!
Az április 1. frissítés óta az S21U a vezeték nélküli töltést nem hajlandó gyors módban csinálni, egy asztali és egy autós töltővel is ugyanez a helyzet, amikkel korábban tökéletesen ment a gyorstöltés is vezetéknélkül. Más tapasztalt hasonló anomáliát, hibát a frissítéssel kapcsolatban?
-
-FreaK-
veterán
Ez még gyorsabb
Amúgy ez sem akadozik, minden művelet gyorsabb picit, akadozást nem láttam még csak olyan esetben amikor le kell tölteni valami elemet még. Eget verő különbségek nincsenek azért. A 90Hz vs. 120Hz-et érzékelem azért.
A sok bloat zavar kicsit a Samsung rendszerében, de majd megszokom. Még valami igényes, flat ikon pakkot kell keressek.FP olvasó egyébként használható, a sebessége nagyon jó, a hatékonysága kicsit kevésbé. Most reggel többször volt, hogy csak harmadjára oldott fel.
Védőüveget tudna valaki ajánlani esetleg? Tokokat már nézem.
-
-FreaK-
veterán
Csatlakozom én is egy 256/12 fekete XEH modellel, most folyik a setup éppen. OP 7T-ről jöttem.
Kérhetnék két ajánlást?
1: Olyan slim tokot keresek, ami nagyon jól tapad, minőségi az anyaga, és a lehető legkevesebbet ad hozzá a telefon vastagságához.
2: Védőüveget is szeretnék, amivel működik az FP olvasó.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jelenleg nincs rajta fólia, igazolványtartó becsúszott tok (gyári clearview) és kijelző közé táskámban és úgy összeépült hogy letépte fóliát (clearplex).
-
Cultus
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet képernyőfotót készíteni?
Sajnos sehogyan sem sikerül..."Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
-
veterán
Azt tudom, de nem hogy nem tartja, hanem sokszor fel se húzza.
Azért köszönöm mindenkinek a választ, ez akkor csak nálam ilyen. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest