- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazor
tag
Aki esetleg egy újabb galaxy készülékről váltott, mint az s8 és használja/ta a good lock appot. Megtudná mondani, a galaxy storeban, hogyhogy nem elérhető az app? Újabb szoftver kell hozzá, vagy régió zár alatt van?
"Have you ever seen a man this rich? This broke? This lost in the smoke? Please pray for me"
-
brazor
tag
Szerintem plusz kötelezetség nincs. Viszont 14 napig elálhatsz kérdés nélkül, mivel online vásároltad.
"Have you ever seen a man this rich? This broke? This lost in the smoke? Please pray for me"
-
brazor
tag
Mikor fizetsz. Én vodától vettem a készüléket. 22-dikén fizettem. 26-odikán vettem át a készülékt. Nekem a szerződés a telefon mellé volt csomagolva, mert kártyásan vettem. Lehet, ha te alapból vodás vagyok, akkor online kapod.
-
brazor
tag
A Blockchain Wallet sem elérhető még idehaza? Minek kell mindent régiókra zárni?
-
brazor
tag
válasz BusinessGuy #1382 üzenetére
Már csak az a fránya kamera maradt... remélem szoftveresen majd valahogy megoldják.
-
brazor
tag
Akit érdekel, Clear View Cover + S Pen most tud rendeleni 17.990ért.
[ Szerkesztve ]
-
brazor
tag
Gyorsabb lett az új frissítéssel az arcfeloldás, nem? Ráakarom rakni az ujjamat a ujjlenyomatolvasóra, de már előtte felold a készülék.
-
brazor
tag
Itt van az amcsi árazás. Ez alapján az a 119 900Ft-os ár reális lehet
Más:
Lassan két hete e-mailezgetek a Samsunggal a budsok garanciája miatt, hátha... A promóció leírásában a 3.9 illetve 3.10 bekezdések miatt, nem kötelesek és nem is adnak garanciát a budsok mellé. Akármit írnak a fogyasztóvédelem weboldalán, esetleg, ha többen próbálkoznánk.
Majd, ha idehaza is törvényhez kötik, addig pedig marad így[ Szerkesztve ]
-
brazor
tag
válasz TODI1111 #1742 üzenetére
Mivel más országokban jár a gari, ezért kicsit nehezen emészthető ez nekem, de hát nincs mit tenni..
#1743 Sirandrish: Az első 17 napon, ha problémád van vele, akkor még visszaküldheted, és cserélik. Valószínüleg nálam az első 17 napon komolyabban lesz használva, ha nem bírja, megy vissza, ha pedig bírja, akkor megy tovább.
-
brazor
tag
Van, aki használ Nova launchert? Az alkalmazás váltás nekem nagyon dadogós lesz tőle, gyorsan akarok appot váltani és ahelyett, hogy belépne az appba, kilép a főoldalra. Van, hogy kilépek és visszaakarok lépni az utoljára megnyitott appba és ugyanúgy kidob a főmenübe. Ötlet?
#2033: Nagyon dúrva Remélem a végén, azért küldenek neked egyet.
-
brazor
tag
Én úgy tudom, hogy az összes spennel kompatibilis a telefon. Ami jár a tok mellé, azt adták ki a telefonnal, külön megtudod venni 10-13 körül. 18ért már tokot is kapsz.
A legnagyobb különbség a fogáson van. A note penje a legvékonyabb. Ami jött az s21el, valamivel vastagabb, jobb a fogása. Tesztek alapján.
Esetleg még ott van a tab s7nek a cerkája.
Én tok mellé kapott pent használok. Nekem nagyon bejön."Have you ever seen a man this rich? This broke? This lost in the smoke? Please pray for me"
-
brazor
tag
válasz MadMancs #2049 üzenetére
Én eddig pont, hogy nem használtam. Utoljára a Z3cnél használtam, 5-6 éve, de most úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Majd lehet egy későbbi verzióval jó lesz, annyira nem létfontosságú nekem.
Amúgy, a buds pronál más is észre vette, hogy igazából tökmindegy, hogy be van-e kapcsolva az ANC Ahogy én próbálgattam eddig nem sok különbség van, ha be van kapcsolva, vagy nincs.
-
brazor
tag
Aki esetleg a Telekomtól vette a készüléket, az tud a Samsung membersben egy monitort igényelni, ha jól értelmezem.
Itt a promóció.Szerk: csak annak jár, aki Mobil Iroda Kampány csomaggal vette.
[ Szerkesztve ]
-
brazor
tag
válasz Sirandrish #2260 üzenetére
Igazából egyszer sem mondta, hogy az iPhone a legjobb telefon stb. Még használta is a telefont és jókat is írt róla, viszont összeségben a véleménye, hogy az ő felhasználási szokásához az Apple terméke jobb. Ennyi... olvassátok vissza a hszeit, kicsit túlreagáljátok.
-
brazor
tag
Ezt keresed. Erről írtak még régebben a fórumon. Engem is érdekelt, de én végül nem vettem meg, mert külföldi oldalakon nem voltak jók a tapasztalatok vele. Nagyon sok a pozitív értékelés is és írta is valaki a fórumon, hogy jó, szóval rám ne hallgass, főleg mivel én nem is használtam még. Viszont, ahogy olvastam róla eléggé zsákbamacska itt is, hogy egy működőképes modell jutt neked-e, vagy sem.
Egyébként egy külső aksi+töltő kombó olcsóbb, vagy hasonló áron van és kíméletesebb megoldás is a töltőnek.
-
brazor
tag
válasz csakaloki2 #2888 üzenetére
Gariztasd. Nem tudom, hogy a benchmarkok alapján csinál-e ilyet a Samsung. Ahogy olvasom elég sok problémád volt a telefonnal, ha azok még fennállnak, akkor mindenképp vidd szervízbe. Szerintem kikaptál egy rossz készüléket. Amennyibe került, szerintem ne elégedj meg ezzel a teljesítménnyel, mert ennél a telefon többet tud sokkal.
Nekem wqhd-ban 5400 pontom lett most."Have you ever seen a man this rich? This broke? This lost in the smoke? Please pray for me"
-
brazor
tag
Valaki tudja, hogy S-penhez hegyet utólag honnan lehet venni?
-
brazor
tag
Hali
Aki esetleg váltana az s22re és nem használná fel a galaxy watch 4es kupont és odaadná, annak megköszönném"Have you ever seen a man this rich? This broke? This lost in the smoke? Please pray for me"
-
brazor
tag
válasz wong kok wah #7128 üzenetére
[kép]
Erre gondolok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest