Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #9575 üzenetére
úgy volt,hogy maffiozok/maffiozoks01/maffiozok 1.resz stb.így nem volt neki jó.átírtam a fentebb említettre és láss csodát!
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #9573 üzenetére
ehh,hülye vagyok.úgy van ahogy írtad,mert persze azt nem néztem hogy az évadokon belül is jelölni kell az évadokat,nem csak a részeket
így már kafamire ezt telefonon teamviewerrel megcsináltam a szerveren...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #9570 üzenetére
a fene se tudja.a mappastruktúra sztem jó,mert a "maffiozok" könyvtárban van a 6 évad elnevezve és beszámozva és azokon belül a részek elnevezve és beszámozva.nem tudom mi lehet a kínja.
-
betyarr
veterán
sziasztok!
van egy olyan problémám,hogy adott a maffiózók c. teljes sorozat.a plex valamiért úgy szinkronizálja le magának,hogy összesen csak egy évadot mutat és ráadásul azt is hibásan,mert az első évadban 21 részt kreál,de ugye eredetileg meg csak 12 rész van benne.mitől lehet ez?tudnátok segíteni valahogy ezt rendezni,hogy helyesen szinkronizálja le?
-
betyarr
veterán
van a plexben ez a "movies & tv",ahol online érhetőek el mozifilmek és tv adások.a mozikra lehet valahogy feliratot buherálni?nekem nem sikerült sajna
-
betyarr
veterán
köszönöm a válaszokat az egyszerűsítés lett volna a cél,hogy egy eszközzel és egy távval meg legyen oldva a dolog.de ezek szerint nem úszom meg plusz eszköz nélkül.
de mindegy,legalább nem fog itthon porosodni a médiajátékosom. -
betyarr
veterán
üdv!
a lányomnak tervezek venni egy smart tv-t.wifi-n csatlakozna az itthoni hálóhoz,mert nincs vezeték a szobájában és elég macerás lenne odavinni.a kérdésem az,hogy a tv beépített lejátszója wifi-n keresztül tud csatlakozni vajon a home szerveremen lévő plexhez és lejátszani az anyagokat?ha igen,akkor ez mennyire lenne szaggatásmentes?
-
betyarr
veterán
sziasztok!más sem tud belépni online a plex accba?mod.: tárgytalan,sikerült végül.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
hahh,rájöttem!egyszerűen töröltem az alapértelmezett mappákat a plexben és létrehoztam egy új "home video" mappát és abba beleszinkronizáltam a tartalmat.a "by folder"-t választva szépen megmarad a mappastruktúra és szépen meg is jelenik benne minden a sorozatoktól kezdve a filmekig stb.
-
betyarr
veterán
nagyon jó ez a plex,azonban (számomra) van egy hatalmas hibája: mindenképpen külön veszi a sorozatokat és a mozifilmeket.én sokkal jobban szeretem,ha ugyanazt a mappaszerkezetet látom pl a tv-n vagy a távoli számítógépen a weben keresztül,mint ami a szervergépen is van.el lehet ezt érni valahogy?vagy nincs esély erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest