Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
pete_21 #25143 üzenetére
SMS-ek nem érdekelnek, hívásnapló sem fontos, a kapcsolatok, és a programok meg nyilván vannak tartva a google fiókomban.
Leírnád pontosan, szájbarágós-hülyéhez szólok módon, hogy mi az sbf- flash, és hogyan csináljam?Csak most kezdtem magam beleásni az android nyúzás rejtelmeibe, de azt mondják gyorsan tanulok, ha valami egyesekből, és nullákból áll...
(És ha nagyon türelmed van az oktatáshoz, elmondhatnád, hogy mi a wipe, és a dalvik.)
Ha a 720p csinálja, és semmi gondot nem fog okozni, akkor nem zavar.Csak azért aggódtam, ha egyszer(szerintem hamarosan) főzött romra adnám a fejem, akkor nehogy gond legyen, hogy megváltoztak a számok, típusok, buildek...
Mégegy kérdés...
Ha már fenn van a 2.3(ezzel rendesen megy a boot, alapból rendesen indul a teló), akkor az itt linkelt magyarítást ugyanúgy feltehetem a telóra, mint a 720p-t? Tehát sd gyökérbe másol, recoveryből zip install? Nem kavar majd be, hogy megváltoztak a build-ek, teló típus, stb? Attól az MB526-hoz valót használjam? Vagyhogyisvanez?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest