- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
BP 18. ker DIGI full csomag 1000/300 FTTH net, DIGI TV csomag bármennyi TV-n nézve és telefon 6ezer hűség nélkül is
Szüleimnél Eger melletti falu, nyáron frissen átadott Telekom FTTH, belépési kedvezménnyel az új előfizetőknek (Vodafone DOCSIS van csak azon volt mindenki mert Telekom csak VDSL-t tudott) azt mondja hogy 300/75megabit net, 1TV-re IPTV, telefon nélkül 6500 1év hűséggel. Másik faluban ahol nincs Voda konkurencia megnéztem ott 8körül lenne ugyanez.
2-3TV-re plusz felár Set Top Box bérlés címszóval. 1000-es nettel még több lenne.
Hát ezek nagyon nem DIGI árak és arról nem is beszéltem hogy hűség nélkül kérve még drágább lenne.
Öcsém csak azért fizet az 1/1gigás netre meg 2TV-s IPTV-re 8ezret mert mellé van két Telekom mobil előfizetése is.
Ráadásul mint írtam ez egy szomszéd faluban ahol nincs konkurencia Voda ott máris nem ilyen "jó" árak vannak.Szóval bőven van itt még a DIGI-nek lehetősége 4ig átállás után is.
Ha 1ezret emelnek se megyek máshova csak lehessen 4in1 csomagot valahogy mert a mobil előfizetésem vinném DIGI kábeles szolgáltatás mellé hogy jobb ár legyenValahogy majdcsak összejön a Telenor-Digi-4ig összeállás
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dragon3000
veterán
Hol írtam, hogy nem bírja a hálózat? Vagy a telefon által kijavított szó miatt értetted ezt? Mert a szintetikus szimmetrikus akart lenni. Ahol mindkét szolgáltató csomagja elérhető ott a telekom olcsóbb, mint olyan területen, ahol csak ők vannak, nem azt írtam, hogy a diginél. De ettől függetlenül tartom még mindig, hogy külföld felé jobb a telekom, ettől függetlenül megvagyok elégedve a digivel, de ha telekom árakat szeretnének, akkor ezek a dolgok is legyenek azon a szinten. Akinek számít még az ont esetében is sokkal jobb lehetőség van telekomnál.
-
kenwood
veterán
Felreertetted.
O azt irta, hogy a Telekom azoktol az ugyfelektol kevesebbet ker, akiknek a cimen a Digi is elerheto,mint azoktol,ahol monopol helyzetben van.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Dark Souls sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM