- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kriptopénzben fizetik ki az F1-es csapatot
- Videó stream letöltése
- Arch Linux
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feldarabolná az Intelt a Broadcom és a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
"az egér és billentyűzet párosát ennek ellenére még kompetitív FPS-ek közben sem vagyok hajlandó elővenni"
"ahelyett, hogy a filléres, membrános billentyűzetemet mechanikusra cserélném"
-
JulianSinulf
őstag
Azt hittem már, hogy lesz egy jó kontrollerem PC-re. Ez a PS elrendezés nekem tetszik.
Az már kevésbé, hogy a cikk alapján csak az ára prémium, a termék nem.
Így maradok a bill+egér kombónál. -
Skynet258
veterán
Maradok a Gamesir Kaleid-nél, valami 18k-ért vettem, hall szenzorok, mechanikus kapcsolók, jó elrendezés, (szubjektív de) jól is néz ki. Töredék áron.
Igaz vezetékes, de míg konzolnál ez kizáró tényező lenne nálam, PC-nél tökre nem érdekel. -
Ti Bo
aktív tag
Rengeteg Scuf kontroller járt nálam az elmúlt 5 év alatt javításon. És bár láhatóan sokat fejlődött technikailag a cég (régen sok kontrollerükben pillanatragasztózott kábelezés és reszelővel "megmunkált" műanyag átalakítások voltak), de szerviz szemmel akkor is egy oltárian túlárazott, kontrollerről van szó. Filléres mikrokapcsolók, a gyáriakkal megegyező analógok stb. Ehhez képest már a 15e forintos Guilikit KinKong 2 kontrollerben is hall szenzorok vannak, a nagyobb testvérnél pedig már hátsó plusz gombok és egyéb variálhatóság is megtalálható, kb 34e forintból. A teszt maga remek lett, a kontroller pedig... Hát, meghagyom másnak a márkát továbbra is.
-
PuffyDog
aktív tag
Ennyiért drága, túl sok negatívummal.
-
GreatL
őstag
Kár hogy ez ilyen... hall-effect és analóg karok elhelyezkedése miatt vettem volna kettőt magunknak itthonra. Cserélni nem lehet a csúszós joyokat?
-
ledgeri
nagyúr
Nincs gyro?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mit tud egy PC-s játékosokat megcélzó, prémium árkategóriás kontroller?
- A Samsunghoz viheti az új IO lapka gyártását az AMD
- Macrodroid
- EAFC 25
- Netfone
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OTP Bank topic
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...