Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hogy a rakba lehet beallitani, hogy ha rakattontitok egy fajlra, akkor ne dobja fel a menut, hogy megnyitni vagy menteni szeretnem?
Amihez tarsitva van program, nyilvan azzal akarom megnyitni. (pl. pdf, torrent, stb.)Baromira idegesito ez a feature...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Alister71
nagyúr
Nekem tetszik, sebességével semmi gond, tökéletesen gyors. 1-2 apró hiba feltünt, de mivel béta elnézem neki, gondolom a végleges verzió már teljesen rendben lesz.
Valójában mindíg is a Firefoxot használtam, ritkán az IE-t. Ami viszont feltűnt, az a helyesírás ellenőrzés hiánya. Meg lehet valahogy oldani benne?Alister from Hell
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #293 üzenetére
Ezt jól leírtam. Szóval ez az IE9 üzenete, nem a Winé.
-
Na akkor egy mezei user is mondjon valamit......
Nálam teljesen rendben van, a 8-as után észrevehető gyorsulást tapasztaltam. Egyenlőre hibás, lassú stb. megnyitása nem volt. A sokaknak nemtetsző elrendezés szerintem kb. egy napig szokatlan, pl. a kedvencek nálam rendesen használatban volt, még sem zavar, hogy a másik oldalra került. Amit a leg nehezebb megszoknom az ez a furcsa vastag, elmosott betűtípus, de ez sem vészes. Szóval szerintem bétának teljesen rendben van és nekem be is jön az IE8 után.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Osi222
tag
Egy hónapos friss eredeti rendszerről beszélünk, mindenféle szemét nélkül. Tehát ezt nyugodtan kizárhatjuk. Azt meg már nem is kell taglalni, ha IE8 alatt minden oké, akkor a 9 alatt vajon miért nem? A választ sajnos nem találtam meg, de egy poll alapján a nép meg van elégedve. Én inkábbb maradok még az ie8/firefox kettősnél, ezeknél érdekes mód minden katonásan fut.
-
WonderCSabo
félisten
LOL.
hunfatal: Aero. üzenete se az oprendszeré, hanem a Win7-é.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
Amúgy az a durva nagyon, hogy tettek bele letöltéskezelőt, de még mindig a C-re cacheli a letöltéseket, mielőtt átmásolja a célpartícióra.
Az ilyen apró "fícsörök" jobban szimbolizálják, hogy az MS-nek köze volt az adott feljesztéshez, mint a Microsoft logó.
Persze a Chrome cache-mentes megoldásától még mindig jobb (bár felhasználási szokásoktól függ, én többször nyitok meg fájlokat on-the-fly mint több száz megás állományokat töltsek le, de ez akkor is durva...
-
Edween
őstag
Nálam a sebesség, megjelenítés rendben van, de kedvencek rendezése és használata, valamint a kedvencek sáv, katasztrófa az FFhez képest.
-
Osi222
tag
No, egy fél napos tesztelés után ebből elég volt. Lassú mint a tetű(több mint fél perc egy szimpla oldal megnyitása már a kabaré kategóriája), az oldalakat hibásan nyitja meg (pl. az embbed image-ket a legtöbb oldalon nem bírja megnyitni), többször kifagy.
Ez így -mint már feljebb is írtam- minden csak nem pozitív fejlődés az elődhöz képest. Tudom ez még béta, de az eddigi ie bétákhoz képest ez csak egy vicc. Ha így folytatják rc-ig még van mit bőségesen fejleszteni...
-
Osi222
tag
Hellosztók!
Én is feldobtam tegnap a beta verziót (win7 64bit), de kicsit sem vagyok megelégedve vele sebesség terén a 8-hoz képest. Mielőtt feldobtam volna újra regeltem a 8-at, hogy ne legyen baja installnál és utána, így minden standardon volt/van. Ennek ellenére majdnem minden egyes oldalnál hosszú másodpercekig csak egy fehér oldal fogad. Pl. index betöltése legalább 15 másodperc::
Tapasztalta ezt valaki?
Hangsúlyozom, előtte a 8-on soha ilyen baj nem volt, és a firefox is sebesen dolgozik.
Ha ezt nevezik óriási nagy improvementnek, hát akkor ez még alfa verziónak is túl meredek lenne[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A nyolcasban a megnyitott lapok előtt volt egy gyorslapok gomb, ezt is kivették volna? -nem találom.
-
bzoley
veterán
Remélem, hogy még változik, mert elég vicces, hogy a legfontosabb, kiemelt funkció a vissza gomb. Bár ez valami sajátos perverzió lehet, mert az egérre(ezt mondjuk használom régóta,ráadásul kizárólagosan), és a billentyűzetre is raktak egy-egy vissza gombot. A kedvencek ikonja, amit viszont még használnék is sűrűn, kisebb mint az egér cursor. Egyelőre nyomkodom menüből, szerencsére sikerült "kiragasztani" fixen.
Amúgy érdekes stratégia a "ami bal oldalon van, tegyük át jobbra, ami felül van, azt meg alulra" csak hogy még újabbnak tűnjön.
Ennyi gomb, és látható elem még elég is lenne, de ez így még elég gáz. Attól, hogy valami letisztult, még lehet ízléses, és funkcionális. -
Bogyó bá'
nagyúr
Letöltöttem. Tény, hogy a 8-as után szokni kell, de nekem tetszik!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
xKacsax
aktív tag
Jó kis browser lesz ez hogyha kijön a végleges. Valószínűleg még változtatni fognak a kinézetén is szerintem. Én szeretettel várom és egy lehetőséget kapni fog.
Verba volant, scripta manent.
-
randras
veterán
válasz WonderCSabo #264 üzenetére
És ehhez nincs registry átírásos megoldás, mint az ie6+ie8 kombóhoz?
-
randras
veterán
Helló!
A jó öreg 8-as megmarad, ha telepítem a bétát? -
Penge_4
veterán
válasz WonderCSabo #260 üzenetére
De legalább már maszkolás nélkül megy Operával. Előtte Operás user agentre a Flash változatot kaptad.
-
WonderCSabo
félisten
-
törölt tag
Ma láttam, hogy az egyik legnagyobb videó szájt a dailymotion, is kísérletezik az IE9 HTML5 kombóval
-
moonman
titán
ha valakit érdekel a logó története és a 9-es készítésének szempontjai:
Evolving the blue “e”pzstm: F12 és nyomd át IE8 módba.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Wordpress admin felületen nem tudok új cikket írni...belekattintok de nem igazán sikerül....sőt a honlapomon a kommentelés sem működik (Mondjuk találtam még egy pár ilyen honlapot, de ez belefér BETA állapotban még bőven )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
krystman
őstag
Nem tudjátok, hogy miért olyan fura a betű a IE9-ben? Olyan mintha homályosabb lenne, mint az IE8-ba. Fox alatt nem ilyen. Ez mitől lehet?
-
WonderCSabo
félisten
válasz Windows=XP #229 üzenetére
Ember, köszönöm ezt a 2 hszt, eléggé fáradt vagyok, de most nagyon felvidítottál!
-
Glenda
addikt
Jaja, szerintem is hottold.
Csak innen remélem nem tiltják ki...olyan jókat lehet néha röhögni a hülyeségein
Fogadunk, hogy 50 kommenten belül belinkel egy screenshotot (amin egy ubuntu fut egy xp-n v fordítva, esetleg Half Life 2 ubuntun) vagy reklámozza a Tort?Az a vicces, hogy egy éve még azt mondta, hogy ha 20 embernél több használja majd a Windows 7-t, akkor az csalás meg hazugság lesz
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
=Mentor=
őstag
Egyszerűen szétvet az ideg, letöltöttem a telepítőt mondom kipróbálom az új jövevényt, erre elkezd sikítozni hogy töltsek le minden frissítést Internet Explorerhez, letöltöttem ami még nem volt telepítve de ennek ellenére továbra se akar települni az IE9 (A telepítés előtt frissíteni kell az IE alkalmazást üzenet)... 32 bites Windows 7-et használok.
-
julius666
addikt
válasz Windows=XP #234 üzenetére
Szerintem inkább másszál vissza a járókába és ne apu winyóját recsegtesd, mert mérges lesz rád.
-
julius666
addikt
válasz Sweet Lou 6 #217 üzenetére
Még egyszer leírom, nekem ezzel nincs is semmi bajom, jótól lopni nem bűn. De engedtessék már meg hogy a nevén nevezzem a gyereket. Ha más által kitalált feature-öket a sajátodként próbálsz meg eladni, az lopás. Még akkor is ha ezzel tulajdonképpen senkinek sem ártasz. Legalábbis az én szótáramban
De még egyszer elmondom, ezzel nincs bajom, nem ez volt a mondandóm lényege. -
pete_21
addikt
válasz Windows=XP #234 üzenetére
Köszi az infot, majd észben tartjuk.
-
Windows=XP
csendes tag
Külön figyelemreméltó, hogy az ilyen tesztcélokra felszentelt kuka Windows 7-esemet egy-két gagyin megírt trójait is megszégyenítő módon belassult a gépem mióta felraktam és szinte minden egyes billentyű leütésénél reccsen egyet a Winyóm ! Ez érdekes nem ?
Szal ! Ha akartok egy igazán gagyi programot, amellyel ideskedni akartok, akkor az IE9 bétát mindenképpen ajánlom a figyelmetekbe Windows 7-tel !
Másik, hogy többek közt itt ebben a szövegmezúben is kínszenvedés a szerkesztés, mert összevissza ugrál benne a szövegkurzor..
Összegezve az Internet Explorernél trágyább szoftvert keresve sem találhattok széles-e interneten és a Microsoft még ha akart volna sem tudott volna ennél trágyább szoftvert kifejleszteni !
-
fatal`
titán
Jajj ne! Idetaláltál az sgről te rakás szerencsétlenség?
-
Gabás
addikt
kedves olvasóink a hónap trollkodását olvashatták
-
Windows=XP
csendes tag
A Microsoft kínjában már nem tud mit kitalálni, hogy a 4 éve a VIszta volnalon tipródó operációs rendszereit népszerűsítse, most nagy nehezen kiadják azt a böngészőt amely az össze többi nagytól lopott valamit kezdve a dialpad-dal, a tabokon át a jelszókezelőn keresztül a letöltéskezelőig. Minden más böngészőnél nagyobb méretű 19.7 megájával már talán csak a Windowsos Safari a nagyobb, ezenkívül feltelepítve a minimum hogy újra kell indítani a gépet.
És így TALÁN majd teljesen viszi azt a HTML5-öt amit még kisem adtak.
És ami a legfontosabb, hogy a máig TORONYMAGASAN a piacvezető Windows = XP -n még csak el sem indul (!)
Csak gratulálni tudok a Microsoft teljesítményéhez ! (a bugokat és rendszerfagyásokat amiket okozott azt már le sem írom, mert ez még csak egy béta ugye )
Végül pedig néhány link arra vonatkozólag, hogy a VIszta és Win7 együtt sem teszi ki az XP-sek táborát :
[ Szerkesztve ]
-
szmi
tag
Halihó!kérnék 1kis segitséget a reklámblokkolás megoldására.Már ha lehet.Köszi!Ami engem idegesit az ie-ben a többfüles böngészésnél az hogy nincs minden ablak-fülnél bezáráshoz x.Ezt is megoldhatnák.
-
Gorneck
legenda
-
törölt tag
Az XP fanokat egyre kevésbé lehet megérteni.
1. Majdnem 10 éves rendszert favorizálnak.
2. Hol voltak akkor több magos CPU-k az átlag júzer kezében ?
Nem nagyképűségből mondom, de nekem a kisebbik gépemben is két magos CPU-van. Alig vártam, hogy a 64-bites XP-t lecserélhessem, pedig az nem a 32 bites kernelére épül
A Vista nagy csalódás volt , főleg Nforce tulajoknak- nekem is - , de itt a Windows 7 és ez már korrektül megy.Azt sem vágom, hogy miért kell ennyire kitolni a támogatását az XP-nek ?
-
noxon
őstag
Hello!
Valami reklám blokkoló plugint tudtok az IE9 bétára?
We live in a simulated world...
-
Sweet Lou 6
addikt
-
julius666
addikt
válasz WonderCSabo #205 üzenetére
Semmi rosszindulat nem volt a mondatban, csak azt mondtam, hogy olyan szintű GUI változás mint most a IE8 -> IE9-nél volt, nem várható, mivel pont hogy a chrome GUI-ja a trendi
Amúgy meg nem tudom mit kell kiakadni a dolgon, a füleket is lopta mindenki a kitalálóján kívül, aki utána vadiúj saját fícsörként próbálta eladni és nem jelölte meg az eredeti ötletgazdát. Vagy ha a chrometól lopnak az nem lopás, csak fordítva?
-
zoltanz
nagyúr
válasz WonderCSabo #205 üzenetére
Füleket elször én a Total Commanderben használtam.
-
Kinder
senior tag
A letöltésvezérlő sebességet nem tud kiírni?
-
Penge_4
veterán
válasz julius666 #192 üzenetére
(#192) julius666: Design =/= csilivili...
Már ha nem viszik túlzásba.(#193) moonman: Igen, de még mindig a lehetőséget hiányolom, nem azt, hogy nem alap fícsör.
Bár ez minden MS szoftvernél megfigyelhető. Ott van például a WMP, az egyetlen olyan lejátszó, ahol nem a Space a Play/Pause és még beállítani sem lehet.
Pedig az átlaguser az advanced beállítások között sem turkál. Vagy hogy elkerüljék a véletlen módosítást, kössék egy registry key-hez, amit átállítasz és akkor látható lesz az advanced beállítás. Bezzeg Windows XP telepítés alatt lehet játszani Passziánsz-t a Shift+F10-zel (vagy már nem tudom mi a kombó).
(#204) julius666: A Chrome überfasza filozófiája alapján ekkora változásnál minimum 3 verziószámot kéne ugraniuk...
ps: Halkan megjegyzem, például az Ubuntu-féle év/hónap verziószámozás sem tetszik, mert nem szimbolizálja jól a fejlesztéseket, de ott legalább minden verzióban van egy rakat változás. Chrome-ban meg egyszer csak 50%-os gyorsulás, máskor meg olyanok, mint HW gyorsítás.
(#205) WonderCSabo: Fülek a ma már nem létező Netcaptor-ben voltak először. Legalábbis a mai értelemben. Az Opera 5-ös verziójáig az MDI ablakok sima ablakok voltak, nem a mai értelemben vett fülek. Ezért is tér el sok mindenben, mert az Operában ma is MDI ablakkezelő van, míg a többi böngészőben TDI.
Ellenben rengeteg apróság volt Operában először. Google Suggestion is a 7-es Operában volt először, amit akkor a Google kérésére vettek ki, aztán azzal debütált a Chrome, aztán visszatették Operába. Annyi módosítással, hogy most már címsorból is működik. A Google a user agent probléma miatt nem (nem működik operás sourceid-vel), ezért volt IE8-ban is Firefox-os sourceID, de manuálisan bele lehet pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz WonderCSabo #191 üzenetére
A Microsoft azért csak nem tudja kinőni a hülyeségeit...[link]
-
REDeath
őstag
Üdv!
Nekem egy kis help kellene, mert nem lehet leszedni. Reméltem ie8 mellé megy fel mint a platform previewk, de nem, tesztelgettem picit, és nem jött be, van pár js event bug is benne még stb.
Csakhogy nem lehet uninstallálni, bemegyek frissítésekhez, rányomok hogy igen, szeretnm eltávolítani, UAC-ban is okézok, és onnantól semmi se történik.
Illetve sikerült emellé még azt is elérnie, hogy a windows szolgáltatások ki-bekapcsolása résznél egy nagy fehér üres listát látok.
Ez az ie9 valódi ereje vagy mi?Neten néztem, cmd-ből meg nem indul el az sfc /scannow, azt írja a windows erőforrás védelem nem tudja elindítani... (természetesen adminként futtatva mindezeket)
Előre is köszi ha valaki tud segíteni!
ui: 64 bitest raktam fel, 64 bites win7 enterprise-ra.
illetve fura, hogy mikor uac kérdez, nem látja ki a gyártója az OptionalFeatures.exe-nek, meg jópár MS cuccnak még...Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
WonderCSabo
félisten
-
julius666
addikt
inkább évente egy jöjjön ki valódi fejlesztésekkel, mint kéthavonta új főverzió "semmi lényeges újítással"
Habár már egyszer leírtam hogy a chromenál más a fejlesztési modell, de ez így ráadásul még nem is igaz. Amire most annyira az IE fejlesztők rá vannak izgulva, azaz a hardveres gyorsítás pont hogy egy főverziószámváltás keretében fog belekerülni a chromeba, várhatóan még az idén. A GUI-n meg nincs nagyon mit variálni, max apróságokat, így is tőle szedte az összes többi böngésző a sajátját. Illetve a gugli a chromeot - meg úgy a böngészőket - csupán egy eszköznek, megjelenítőnek tekinti, az igazi funkciókat a webalkalmazásoknak kell tudniuk a filozófiájuk szerint.
Ergó marad a motor csiszolgatása, amiből a felhasználó nyilván nem sokat lát.évekig nem is fog elterjedni a html5, és ha mégis, akkor sem lesz végleges még legalább 5 évig, szóval aki még mindig XP-zik, az leginkább az XP elavultsága miatt és nem a html5 hiánya miatt lesz lemaradva.
A HTML5 jópár része már jó eséllyel véglegesnek mondható.
Itt nem arról van szó hogy a senki által nem használt, bizonytalan feature-ök területén kéne úttörőnek lenni. -
Lirion
addikt
A forumon ha rányomok a legutolsó hozzászólásomra ugró linkre, akkor csak az oldal tetejére ugrik, nem a hsz-omhoz. Ez másoknak is így van, vagy nálam van vmi gebasz?
-
negyedes
addikt
nekem az add remove commands miert szurke?Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest