- Milyen routert?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
AssAssynn #10 üzenetére
Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy az informatikát direkt azért bonyolítják túl, hogy csak a kitalálói boldoguljanak benne
Nem, nem azért, hanem mert egy bonyolult dolog. Ahogy minden bonyolult, ha nagyon belemerülsz, komplex és összefüggő rendszerek vannak mindenhol.
A pénzügyi világ is bonyolult, összetett önmagától is.
Nyilván persze ezeken még lehet csűrni-csavarni, hogy bizonyos dolgok még bonyolultabbak legyenek, és a hozzá nem értő számára kevésbé átlátható. -
waccamár
senior tag
Én ebben nem hiszek.
Itt szimplán arról van szó szerintem, hogy nem tudnak elszakadni attól, hogy az iskolának arról kell szólni, hogy irodalom, nyelvtan, történelem, stb.
Évtizedek óta ugyan azt tanuljuk, miért változtatnánk? - kb. ez lehet a gondolatmenetük.
Szerintem úgy vannak vele, hogy e mellé már nem fér más.Mindenki profitálna abból, ha az emberek pénzügyileg tudatosabbak lennének. Még a hipergazdagok is.
De ez megint csak olyan téma, amiről nehéz egy kommentszekcióban "körökre osztva" beszélgetni és meghallgatni a másik véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
it Az ingyenes applikációt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Pénziránytű Alapítvánnyal közösen az általános iskolás korosztály számára hozta létre.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest