-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
joiner007 #6603 üzenetére
95% ban magyar, bár az se zavarna ha tök angol lenne, és igazából, már unom a tipikus ics meg jelly bean felületeket....nekem bejön ez a lenovo stilus , meg pl a nem fogadott hivásoknál mutatja hogy hány másodpercig csörgött....igy látom kinek mennyire volt fontos
nem gondoltam volna én sem...azt hittem, kapok egy kinai kutyulmányt....de kellemesen csalódtam
ui: gps- hez hozzá nem nyultam pikk pakk jelet talál és marha gyors is , wifi meglepően jó.....
-
-
gps76
őstag
válasz
joiner007 #5221 üzenetére
Amit én használok,a leggyorsabbnak tűnik,valami portolt rom,de észrevehetően gordülékenyebb mint pl.a gyári.Mivel a lányom 2 éves múlt,nem vettem hd kamerát,a romok közül ennek a legjobb a videó/hang felvétele.
Akkuidőre is úgy vettem észre a legtovább bírja.
Magyar nyelvű(lehet nem mindenhol,de nem igazán érdekel),nem kell foglalkozni a tárhelyek csereberélésével,egy FC-t nem láttam még,pedig nem tegnap raktam fel és érdekes módon nem lassult be a rendszer. -
nOvOp
senior tag
válasz
joiner007 #4859 üzenetére
Az idézőjeles, az igazából kérdés lett volna feléd, várva a választ, de már túl vagyok rajta
Nem kellett lefuttatni a zip-et.cappa72: Azt tudom, mert a partícionálásnál is azt kellett. De itt már a tárhelynél hiába választottam ki az SD-t, újraindult a teló és ugyanúgy nem látta a kamera. Nem is enged választani, mert egyből kilép. És az érdekes az, hogyha a tárhelyet megnézem, akkor megint csak mint lehetőség van ott az SD, de nincs kiválasztva, holott azt már megtettem. Tehát ez egy végtelen kör (kiválasztom-újraindul- és megint kiválasztható csak)
-
vegyszer
addikt
-
burnside
újonc
válasz
joiner007 #4259 üzenetére
Sziasztok! Jómagam július végén jutottam a készülékhez, és rendkívül elégedett vagyok azzal. A rendelés óta aktívan olvasom a fórumot, és rengeteg segítséget kaptam tőletek. Köszönet érte.
És hogy kapcsolódjak a beszélgetéshez:
Hasonló mód nálam is lefagy a bootanim után. Az alapból a telón lévő CWM után megpróbáltam TWRP alól, majd az Infrared által mellékelt CWM alól is felpakolni a 4.2-es romot. Az eredmény minden esetben ugyanaz. Tudom, nem túl nagy vigasz, de ezek szerint a jelenség nem egyedi.
-
vegyszer
addikt
válasz
joiner007 #4256 üzenetére
Azért ezt pontosítsuk. A Lenovo boot logonál, vagy a boot animációnál áll le. Ugyanakkor nem tudok rá okosat mondani. Próbáld meg Cappa72 módosított recoveryjét A820-TWRP-2440-S135-noemmc.img valahol itt a keresés talán kidobja. Ártani nem árt, ha használni se használ. Én is appal méreteztem át.
-
vegyszer
addikt
válasz
joiner007 #4210 üzenetére
Én CP5.1-v1-by-Cappa72 romról váltottam. (139-es kernellel). Cappa72 által módosított TWRP alól. Gond nélkül. Leszámítva, hogy elsőre Cappa72 gapps-v3-ját raktam fel, és az sd tiltást, és FM rádió cserét is csináltam. Az elején kb 5x nem bootolt be. De tisztán felment. És a hozzá tartozó gapps jó volt.
-
vegyszer
addikt
válasz
joiner007 #4196 üzenetére
lassan indul elsőre, kb 2 perc, de szerintem csak pucéran rakd fel, (wipe davil után)
ha bootol magába, jöhetnek a cuccosok (gapps)(SD tiltót ne, és FM cserét se csinálj. az első kiakasztja, és nem bootol utána, a második, meg magát az alkalmazást butítja el, én még a gravity boxot raktam fel zippként, mást nem)
szerintem nincs jelentősége, de én az apk-s átpartícionálást csináltam annó
-
vegyszer
addikt
válasz
joiner007 #4187 üzenetére
Megy a fényképező, csak ez a belső meg telefon, meg sd kérdés engem a fene megeszi, de összezavar.
Az a tiszta (nekem), ha az sd az sd. a teló a teló, és nincs 14mb-os reszli partíció, mert ugye minden azt szeretné alapból használni. persze a rádiógomb ott van, hogy mi legyen az elsődleges, persze a logikát nem értvén nem jól kapcsoltam be. így nem ment, (pedig volt rajta 8 mb szabad hely!) Átkapcsolva, reboot után, persze már minden megy rendesen.De a 14 mb-os nélkül egyszerűbb lenne az élet...
-
-
vegyszer
addikt
válasz
joiner007 #2245 üzenetére
Nekem tetszett a körkijelzés, Balde esetén is ilyemik voltak a CM7 témákban, szerettem őket.
De ledúrtam a romot, ment vissza a CP4.2...(#2244) DJGABI
Már későn jött.
Lehet, egyszer nekiesek újra
Bár az 1-2 SIM-ek térerő ikonja feletti szám sem tetszett, és a magyarság foka még nem az igazi, és a letémázott ikonok is 3 hónap után idegenek voltak, Bár az a moddolt samu beütésű téma kifejezetten tetszetős volt nekem. -
vegyszer
addikt
-
Minstrel
senior tag
-
beg
veterán
válasz
joiner007 #2231 üzenetére
Nem pc-s. Letöltöd a v2.3 zipjét, sd-re másolod, twrp-ből MENTÉS és factory reset után installálod. Gapps nem kell, az integrált aroma installerével ki tudod választani telepítés közben. Ott kell megadni egyébként a GPS lokalizációt is, és annak megfelelően állítja be a gps conf-ot.
-
-
beg
veterán
válasz
joiner007 #2181 üzenetére
[link] Itt már leírtam, én ezt használom. A v2.3 leírását olvasd el, elég sok minden van benne. Ha neked jó a linerty, használd azt, jó kis rom az is. A cappa72 romja is nagyon pöpec, de abból nekem hiányzott a lenovos kamera.
Nőkről és ízlésről nem vitatkozunk, mindenki azt használ, ami tetszik neki.[ Módosította: doc ]
-
-
-
-
-
teejay78
csendes tag
válasz
joiner007 #1860 üzenetére
Nem akarom cserélni a TWRP-t.
Ezzel szeretném feltenni a magyar rom-ot.
Néhány láma kérdés:
"Wipeok után magyarított rom fel->készülék elindít->újraindítás recoveryben->utána wipe cache+dalvik és mehet a patch."
-Mit jelent a Wipeok után?
-cache+dalvik?Köszi srácok.
Közben keresek egy nagyobb sd-t megpróbálom azzal a mentést. -
-
Švejk
őstag
-
Pcm
tag
válasz
joiner007 #1152 üzenetére
Az aroma installert zip formában csak bemásolod az SD gyökerébe, és recoveryből installálod. Ez egy nagyon jó progi, remekül lehet vele a telón levő romban fájlokat cserélni, stb.
De a használata előtt mindig menteni kell!!
A Linerty rom odexes.
Igen, a kikapcsolómenüt módosította. Nem kell a recoveryhez a telót kikapcsolni meg a gombokkal vacakolni. -
misi_89
csendes tag
válasz
joiner007 #858 üzenetére
Hi. teljesen rá tudod hajtani. sőt mivel ki van vágva az eleje tudsz kijelzőre hajtott tokkal is telefonálni. egy kicsit (kb 0,5-1mm) túllóg alul felül szóval ha pofára ejted elvileg véd az előlap.
A rögzítés nagyon masszív. én szoktam fogni a mágneses fülnél fogva a telót amikor nem figyelek és flop-floppolgatok vele (pl ha beszélgetés közben a kezemben marad). -
vegyszer
addikt
válasz
joiner007 #697 üzenetére
Nekem a bladen egy puha szilikon tok volt. Minden nap többször levettem. (mert kiugrott a töltő tole) Alatta jegyet, vagy papír pénzt is tartottam. Hát itt nem lesz ilyen. Ahhoz masszív. Ezt viszont csak a saját töltővel tudom tölteni, a meglevő Nokia ezzel a tokkal ugyanúgy inkompatibilis.
Megszokott már, de a blade tokja klasszisokkal jobb volt. (és 9$ két fóliával, amit 16 hónap alatt nyűttem el)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest