- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- TP-LINK routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
A zippet kibontva néztem. És nincs benne a libstagefright.so fájl... De az infrared féle 4.2.1 rom mellé adott megoldás ugyanarra az mp3 lejátszási bugra. (lehetséges, hogy ez volt az FM rádió bug oka is, mert mp3 stream, vagy ugyanezen fájllal kezelt cucc jött be neki?)
A fájl csere után "zajjal" bootol a teló.
Szerinted mennyire hallgatok sok zenét, ha két hét alatt nem tűnt fel?
-
beg
veterán
Dobd fel az rc1-et [link]
Egy nov.1 es postban azt írta a srác, hogy néha reboot után nem indul (akksi ki-be után igen), meg a wifi nem elég erős, továbbá a 3g alatt eszi az akksit. De szerintem ez már egy javított verzió, ez van fent, éjjel 1 (egy!) százalékot esett a töltöttség. 2 kamera és galéria alkalmazás van, amelyikben szerepel a 3d, azok lenovo barátokAutofókusz megy, képernyő fehéregyensúlyt nem bántja. Wifi, GPS (egy kis EPO hekkel mobilbácsiban, 11 holdat talált kb 10mp alatt), brútusz megy szépen, gravitybox-al is szeretik egymást. Az akksi ideje vetekszik a 150-es kernellel, eddig nagyon bejön. Ha jól tudom a GPS trekker módosítást nem tartalmazza, de az egy sor én nem használom.
-
beg
veterán
Nálam megy az autofókusz rc1-ben. (a final bétában nem megy a leírás szerint) Sőt, még a stock kamera sem fc-zik, és azon is van autófókusz, és jók maradnak a színek. Csak hát az ugye sötét, mint minden más 3rd app. A lenovo barát kamera pedig tökéletes rajta.
Csak azt a nyomoronc hívás létrejöttekor rezgést tudnám kikapcsolni. Sem a tárcsázó beállításainál, sem az egyéb beállításoknál nem lelem.
Ja és minő fájdalom, de nem tudok hozzáadni facebook fiókot. Nálatok megy? Messenger kiszól, hogy nincs joga, Beállítások/Fiókok hozzáadásánál meg nincs olyan opció. -
-
kezdő laikus
tag
Mobile AntiVirus Security PRO-t használok, az nekem nyugisabb, telót meg csak én használom :-)
Viszont belefutottam egy hibába: az email app FC-zik, amikor megnyitok egy levelet. Egyébként okés, jelzi, ha jön levél, beállítás megy, csak olvasáskor fagy ki.. Clear data nem segített.
Valakinek ötlet esetleg?
bocs, ha volt már a kérdés. -
kezdő laikus
tag
Gyorsan kipróbáltad
Feltettem én is, eddig elég nagyon tetszik, stabil és szmút. Első induláskor a Nova launchert választottam, az is beválik eddig. A telepített lenovos appok közül a LeSafe-et töröltem. Működik a buttonled.1.6.hdpi_jb.apk is, amit a korábbin nem bírtam használni.Needrom mostanában elég elviselhetetlen, mióta b*sz*kodnak a reklámszűrőkkel. Hiába tiltottam le a szűrést erre az oldalra, gyakran kapom a figyelmeztetést, hogy engedjem a reklámokat, aztán refresh után meg bejön..
Főleg ezért váltottam Lamdáról, és az s150-es kernel miatt. -
nOvOp
senior tag
Persze, csodát nem várok
Csak ha mozgásban van valaki , akkor lenne szükség a gyorsabb zársebességre. Nem futásra gondolok, csak pl. valaki emeli a kezét, fordítja a fejét, stb. Igazából a gyerkőcöket szeretném néha fényképezni, ők meg ritkán állnak úgy, mint egy szobor -
Persze, portoltam ahhoz is.
[link]Egyébként elvetemült kollégám felrakta az A820-hoz valót (s135-ös megjelölésűt), és megy neki...
@(#5023) Duliee
Ha már root-oltad, pl. framaroot-tal, akkor nyugodtan tudod cserélgetni a recovery-ket, flashtool nélkül is.
Sokkal kényelmesebb....ha az fenn marad, akkor kilőve a gyári frissítés... Most megpróbálhatom még azt, hogy felteszem a CWM-et, majd utána vissza a gyári recovery-t...
Az elgondolás jó.
Én is így frissítettem az A820-at.
Gyári rendszer fel, frissítés, root, majd CWM fel. Utána CWM mentés, majd frissítés előtt vissza a gyári reco. -
eszközkezelőben régi típusú hardver beadás -> Android Composite ADB Interface , utána lehúz, visszadug, és elindult a Flashtools-ban a másolás
Amint felkerült az a gyári 0621-es ROM az OTA-n keresztül meg is érkezett a 0827-es frissítés lehetősége...
A830_S119_130827Downloading van. Sing hallelujah Lenovo!
Előtte csak egy system update volt, most komplett upgrade
-
-
-
-
-
-
-
-
-
joiner007
aktív tag
darazzs tudom persze
Nem jól mondtam felment, csak nem bootolt be. TWRP vel próbálkoztam, volt itt egy kolléga aki minden fajta recoveryt kipróbált, nem lett jó, csak amikor gyári állapotra hozta a telóját. Ezért is nem álltam neki
Pedig kipróbálnám a 4.2-t. De ez az ide oda particionálás tart vissza -
mgy
senior tag
Mikor új volt a teló azt akartam, hogy teljesen stock állapotból rakhassam fel a megszokott alkalmazásokat. Felment az adw launcher, s hiába állítottam be azt defaultnak, minden adandó alkalommal rákérdezett a teló, hogy akkor mégis melyiket használja. Ezt nem szerettem, az uninstall nem ment/megy, unszimpátia hamar meglett.
Racionális okom nincs. -
mgy
senior tag
Nem tudtam leszedni az ideadesktopot. "Gyárilag" is ez volt rajta, felraktam a megszokott apexet, de nagyon zavart, hogy ezt - mint kínai örökséget - nem tudom leszedni, csak tiltani. Most sem tetszett, léptem tovább.
---
A csengőm viszont továbbra is sz.r, s mint ma kiderült a romcserével járó paraméter reset elrontotta újra a beszédjavítósdit is. Holnap felhívom a csókát akitől vettem, kíváncsi vagyok, mit mond. Mert így (itthon vettem, de nem tudom, kintről honnan származik) gariztatni nehezen tudnám. -
Dexxter182
tag
Ezek a bugok sok mindentől függnek ám. Nekem pl adat restor után produkálta a bugokat a 4.2-es S4UI.
Ha nem csináltam visszaállítást, tökéletesen ment.
0-áról indítva nekem ez most http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-s4ui/ hibátlan. (nem fedeztem még fel benne bug-ot).
Valami mélyebb bugyrokban biztos van
-
el-cabito
csendes tag
Friss infó: most elindult a droid , próbáltam törölni a legutóbbi appokat ( a Maildroid nekem gyanús volt)
de ismét lefagyott majd elsötétült a KÉP!Visszatérve akkor Flastollal dobjak neki egy új recoveryt. Eddig Ok!
De utána kell valamilyen (másik) SD kártya amiről felteszem a magyar Rom-ot.
Vagy tévedek!?ui: nem parázok, de a kalapácsot már behoztam a garázsból!!!
-
beg
veterán
Vagy megpróbálja a kolléga a no check-es verziót flesselni (ITT elérhető)
Néhány CWM és TWRP elhasalt az eredeti zip flesselésekor."Yes, it does not have A820 device strings. Open the archive and copy updater-script file outside.
The file is in META-INF\com\google\android\
Then open the file with text editor and remove the first line. Copy it back to the archive and replace the original file. Don't exctract the whole archive. just the script." -
vegyszer
addikt
Ha ez alatt azt érted, hogy annyira alfa, mint Cappa72 4.0v1-e akkor igen. Se stabilitási, se egyéb gondolom nincs vele. (az első vakriasztások a gravity box (vagyis inkább annak a futtató környezete) számlájára írhatóak. Pl eltolódás a kijelző színeiben, és az elcsúszott értesítési terület ikonok-funkciók. A keretrendszer újra húzása megoldotta minden addigi nyűgöt)
-
-
cekkk
veterán
-
-
doc
nagyúr
hat, ha neked valoban arra van nagy szukseged hogy a telefon megmondja az egtajakat, akkor indits el pl. egy navigacios szoftvert, lepj nehanyat valamelyik iranyba, es maris mutatja hogy merre van eszak
ez nyilvan macerasabb mint az iranytu, de oszinten szolva nekem az elozo telefonomon alig volt hasznalhato a beepitett iranytu, folyton osszevissza mutogatott, egyfolytaban "nyolcasozni" kellett hogy legalabb hozzavetolegesen mutassa az iranyt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- BestBuy topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Xiaomi Redmi 5A Xiaomi Redmi 10C Xiaomi Redmi 12C
- iPhone 11 64 GB Black - Kis Kompromisszum - Napi használatra tökéletes !
- Apple Iphone 16 pro max 256GB 12 hó garancia Ibrány Szabolcs út 11. Central-Gsm.Tel. 30/2605667
- iPhone 13 Pro Max - 128Gb - Független - 100% akksi
- Apple Iphone 13 128 GB 12 Hó garancia.Ibrány Szabolcs út 11.Central-Gsm.TEL:30/2605667
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest