-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
Hi!
Jelenleg lambda ROM-ot használok particionálással. Szeretném feltenni a Cappa féle teljesen magyar ROM-ot, kérdésem hogy a particionálás megmarad? Vagy állítsam vissza gyárira > cappa rom telepités > újra particionálás?
-
ZS3NI
őstag
Van rá mód hogy változtassam a rezgő erősséget a telefonon?
Ha lenyomom a home gombot olyat rezeg hogy még én is megijedek tőle. :-) -
ZS3NI
őstag
Újabb problémába ütköztem. Particionalas és belső se letiltas után nem tudok fotózni mert "insert an SD card" feliratot kapok. Amikor vám benne egy 16gbs kártya. Ötlet?
-
ZS3NI
őstag
Hi
A lambda 2.4rc1-el is mukodik a particionalas? eleg zavaro hogy felugrik a "keves tarhely" amikor bennt egy 16os kartya meg egy alig hasznalt 2,4gbs particio. egyesevel meg nem akarok szorakozni veluk athelyezni
-
ZS3NI
őstag
Arra senki nem tudja továbbra sem a választ, hogy az miképp lehetséges hogy meteos apk particionálásnál 2.5gb működik, viszont a 2.77 már nem?
-
ZS3NI
őstag
Urak lenne egy kérdésem.
Nemrég kezdtem el használni EZT a romot, és eddig nagyon bevált nem tudtam mi hiányzik belőle. Rájöttem, az átparticionálás.
cwmből futtattam a data repart to 2.7-et, majd formáztam a datát és utána futtattam a disable internal sd card zipet.
Az eredmény egy soha be nem töltő lenovo logo lett.
Mi lehet a hiba oka?
-
ZS3NI
őstag
-
ZS3NI
őstag
válasz
Dexxter182 #4666 üzenetére
5napja hasznalom az s4uit. Nekem neha bugol a kamera videozasnal kifagy. Amugy kellemes rom. Szerintem ezt hasznalom addig amig meg nem jon az uj cappa fele.
-
ZS3NI
őstag
Most az infrared féle 2.3.3at próbálgatom. Az mitől lehet, hogy két T-mobileos SIMet behelyezve a másodikon fullos térerő van, az elsőn pedig épphogy 1-2 csík? Az elsőnek sem engedem a 3G-t, csak alap GSM. És mégis sokkal gyengébb rajta a térerő mint a másodikon. Néha már "csak segélyhívás".
-
ZS3NI
őstag
Ezt a TWRP recoveryt tudom CWM alól zip installal telepíteni?
-
ZS3NI
őstag
válasz
vegyszer #4418 üzenetére
Én partíciót nem állítottam, amikor megkaptam a telót akkor flesseltem rá egy cappa féle romot és az sd átparticionálást. Azt vissza kellett volna tolni alapra egy másik scripttel? Azzal megtudsz dobni esetleg?
CWM mentésem van valahol.
szerk közben bejött a recovery, úgy látsizk nem sikerült egyszerre nyomnom a két hangerő gombot.
-
ZS3NI
őstag
Nah sikerült nekem is összehozni.
Szerettem volna feltenni a korábban linkelt 4.2.1-et [link]. CWM-ből próbáltam telepíteni, végig is futott rendesen. Majd utána beragadtam a Lenovo feliratnál egy jó 10 percig. Akksit kivettem, azóta nem nagyon működik. Ha bekapcsolnám pepörög ide hogy Lenovo for those who do, és akkor ott ragad le. Recoveryt sem nagyon akar behozni nekem, csak valami meta és factory mode megy a hangerő fel vagy le és a bekapcsoló gomb nyomása után.
Mi a teendő? Hogy leheljek bele újra életet?
-
ZS3NI
őstag
Pont ma láttam egy MIUI-t egy ismerősöm Galaxy S2-jén és nagyon megtetszett a rendszer. Mondta, hogy van az enyémre is erre most pont belinkeled.
mennyire kiforrott a rendszer? akadások, fagyások előfordulnak?
Most Cappa féle 4.1 van fent, ezzel is meg vagyok elégedve de nem ártana egy kis változatosság.
-
ZS3NI
őstag
válasz
diablo1984 #2678 üzenetére
Nem értem miért vitatkozol velem. Kérdezett valamit amire van sokkal megfelelőbb topic.
Hogy jön ide ez a minideales történet amúgy? LOL.
-
ZS3NI
őstag
válasz
diablo1984 #2675 üzenetére
Hatalmas nagy társalgási tudás kell hozzá. Kb google fordítóval megoldható.
PLEASE GIVE ME EU ADAPTER. kész is, haladjunk... -
ZS3NI
őstag
-
ZS3NI
őstag
Legjobb a 4.2 cappa
-
ZS3NI
őstag
válasz
ekrisztian #1789 üzenetére
DEROSSZ
-
ZS3NI
őstag
válasz
vegyszer #1683 üzenetére
Igen igen, CWM Cappa72 féle.
Nem semmi.
nah megvolt a backup CWM-ből, és Mobileunlcetoolssal is az IMEI.
Most mit? Kernelt kell frissíitenem? 135 van rajt. Azt fel 138-ra majd mehet fel az új ROM? Mit ajánlotok? Tudom biztos le volt már írva párszor, de most annyira el vagyok foglalva a telefonnal, jó lenne pár tipp.
Akár PMben is.
-
ZS3NI
őstag
Nem fogjátok elhinni, elindítottam a recoveryt és ez fogadott:
S135 Mod by Cappa72 for Lenovo A820
!
6.0.1.2 vel jött
-
ZS3NI
őstag
Megjött az enyém is. Geekbuying kb 10 munkanap volt.
Most vadul olvasom az összefoglalót, szeretnék egy teljes mentést csinálni mielőtt bármit megpiszkálnék.s135 kernel és 4.1.2 van rajta
-
ZS3NI
őstag
válasz
Atomcsirke #1253 üzenetére
Szerinted lehetséges lenne?
Erről az jut eszembe, amikor videó kártyát akartam venni és Iponban volt ilyen szuper szerda akció. Mire hazaértem és meg tudtam volna venni a kártyát 19.990-ért addigra elfogyott de apróra már fel volt téve 3 db 25ér....
(új, bontatlan, ipon számlával.)
-
ZS3NI
őstag
http://www.penzcentrum.hu/tech/10_tipp_igy_nem_merul_le_gyorsan_az_okostelefonod.1037004.html
"10. Tartsuk tisztán telefonunk belsejét is! Sokat segít, ha az akkumulátor környékét rendszeresen megtisztítjuk a portól és egyéb szennyeződésektől"
-
ZS3NI
őstag
Elküldte a geekbuying!
itt a tracking number yeesss
-
ZS3NI
őstag
Még mindig nem adták fel a pénteken rendelt telefonom. ;\
Nem bírok már magammal.
-
ZS3NI
őstag
Ebben a pillanatban rendeltem énis egy ilyen készüléket a Geekbuyingtól. Alig várom, hogy megjöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest