- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
- Gyerekek, adatvédelem: kiegyezett a Genshin Impact kiadója az USA-val
- Jót tett a Netflixnek, hogy nyitott a sportok felé
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Yeffy
veterán
Fb-n en pont az ellenkezojet latom. tonnanyi kamu/trollreg atlag 3 semmitmondo/netes fotoval meg 5 "ismerossel" frocsogi a szokasos, 2 bites, agyatlan hsz-eit, ha barmi rosszat mer valaki szolni felszopasuk targyara.
igazabol ezert sem kommentelek ott gyakran, ertelme semmi. kell a hely a tiltolistan kesobbre.viszont oszinten remelem, h ide nem kerulnek be, vagy szurik majd oket rendesen.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
törölt tag
Persze, mert abból a szemszögből trollkodni mentél oda, szembesíteni őket valamivel. Úgy nem megyünk oda valahova, hogy ott szándékosan nem javítunk a helyzeten.
A pártkatonák azok tudnak lenni, akiknek sok a szabad idejük és közvetlen kapcsolatban vannak a nagy emberek körött nyüzsgő ijesztően hithű és tesztoszteronban gazdag átlag-emberekkel, akiktől első kézből kapnak meg információkat, arról hogy mit hoz majd le a média, és azt hogyan kell "jól" értelmezni.
Amíg ide olyanok járnak, akik jobbára dolgoznak, nincs mérhető mennyiségű szabadidejük, addig ez nem lehet olyan felület, ahol ezek meg tudnak jelenni tömegesen, "érdeket védeni". majd össze tudna csapni egymással a két tábor serege. Addig - szerintem - biztonságban vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
Én is pont ezt figyeltem meg, mintha a bérkomment-troll sereg ide is elkezdett volna beözönleni. Lehet lassan már valami ID-val kell jelölni, hogy meg lehessen különböztetni a valódi embert a kamu profiltól?
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Erre utaltam fentebb, hogy mitől van az, hogy Fb-on is random anyukák kezdenek random témáknál vagdalkozni, kb. mintha utasítást kaptak volna... És rendes profilok, talán 1 vagy 2 feltűnően kamut láttam.
Hogy bedarálni a PH-t - szerintem kicsi és politikamentes ez ahhoz, nincs akkora elérés, se pénz benne.Mutogatni való hater díszpinty
-
Szerintem egyre több itt a provokátor, nem lennék meglepve, ha ez a hely az egyik lenne idén, amit szintén bedarálnak - pl. 4ig.
Focis topicban kifejtettem annak a kellemes lehetőségét, hogy a felcsút kiesik a f.szba, előkerült vmi 2 éves reggel egy újonc - na, én minden voltam, csak szent ember nem.
A másik Pegasus-topicban is hirtelen megjelentek olyan arcok, akiket még sosem láttam, védeni a védhetetlent.https://www.coreinfinity.tech
-
válasz arnyekxxx #89 üzenetére
Nem. Adott hírnél komolyan egymásnak szokás esni, mert a kommentelők között van véleménykülönbség, és nem mindenki ugyanúgy látja a dolgot. Narancsos esetben meg az van, hogy ha bárki beszól a bálványnak, akkor azt elkezdik fikázni, mindegy, hogy amúgy addig azt se tudta, ki az.
"és a nyilvánvaló baromság megfellebbezhetetlen igazság ha azt irta a megfelelő média."
Ez sem. Magam is sok nem NER médium esetén puffogok, hogy baromság/kontraproduktív amit éppen kiraktak.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
arnyekxxx
veterán
De adott történésről szóló híren nem béget mindenki együtt. Pláne olyasmit nem, ami nyilvánvaló baromság.
Dehogynem, csak a saját nyáj bégetése nem bégetésnek hallatszik hanem kulturált véleménnyilvánitásnak, és a nyilvánvaló baromság megfellebbezhetetlen igazság ha azt irta a megfelelő média.
-
Pierre75
senior tag
válasz AssAssynn #61 üzenetére
Jaja! Abszurdisztánban jogállam meg jogbiztonság! (itt már Varga Judea Polt NERtárssal kacag, de nem veled, hanem...) Kihagytad, hogy aranykorban élhetsz.
Egyetlen üggyel próbálj megismerkedni: Tiborcz-égő. Hogyan akarták EU-s pályázati pénzből lenyúlni azt a pár milliárdot, majd mikor már Junckers-éknek is kínos volt a nyílt színi lopás aka saját sonkára állás, jött az Olaf... Elvesztette közpénz jellegét, mert ezt is a magyarok adóforintjai bánta. De a NER jogállama helyre tette ám a dolgokat...
Te komolyan írogatod ezeket a blődségeket?[ Szerkesztve ]
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Szeretnék ilyent itthonra is, honnan lehet letölteni?
Akciósan, ha lehet!
By.: JohnnyBp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
-
Fred23
nagyúr
Tán akkor fogja csak felismerni a problémát, ha kormányváltás lesz, és majd a befolyásosabb "nemzetibb", NER-es embereket fogják korlátlanul megfigyelni; mondjuk lehet, az éppen majd nem derül ki, a mostaniról se kéne tudnunk elvileg, csak szerencsénk volt.
Most ez olyan, hogy egy ballib/ellenzéki kormány állambiztonsága mindig nemzetbiztonsági kockázatot fog látni a Viktátor embereiben, és a mostaniaktól se furcsa, ha VALÓBAN nemzetbiztonsági kockázatot látnak egy számukra nem megfelelő oldalon álló újságíróban. A baj az, hogy a politikai ellenfél ellen a jelenlegi törvények mellett fegyverként lehet használni ezt a kémkedési lehetőséget. Kérdés, ha a mostani ellenzék fog győzni, maradnak -e a jelenlegi törvények?
-
válasz arnyekxxx #79 üzenetére
Hát, ilyen kritikátlan, fogalmatlan fröcsögés nincs. Ha van is egyetértés dolgokban, az korántsem teljes. Gondolom ez gyengeség, vagy mi. (Pl. Fecót sem szereti mindenki a nem narancs oldalon, stb.) De adott történésről szóló híren nem béget mindenki együtt. Pláne olyasmit nem, ami nyilvánvaló baromság.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
válasz AssAssynn #73 üzenetére
Ha visszajöttél, akkor elgondolkodhatsz te is azon hogyan valósul meg kis hazánkban az elszámoltathatóság.
A leghallgatáshoz elég a miniszteri jóváhagyás, mindenféle bírói engedély, megalapozott gyanú, stb. nélkül.
Ha pedig tényleg alapos indok nélkül rendelték el, gyak. semmi esélye hogy kiderüljön, hiszen titkos.
Nincs érdemi kontroll, nincs jogorvosjat."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
AI: Forensic Methodology Report: How to catch NSO Group’s Pegasus
Az NSO rejtelmei, szerverek, módszerek, IP címek igen nagy mennyíségben.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
válasz AssAssynn #63 üzenetére
"Maga a szervezet hiteltelen és az, amit állít."
Ezt írtad. Praktikusan ez azt jelenti, hogy nincs Pegasus ügy, mert az Amnesty állítja." az, hogy az AI bármit is mond az teljesen lényegtelen."
Csak hogy nem az AI mondta, hanem csomó ország titkosszolgálata. Az AI segített egy újságírócsoportnak nyomozni. A talált cuccok nyilvánosságra hozatala után pedig sok titkosszolgálat is nyomozni kezdett, mert érintettek. Szóval ez esetben az Amnesty milyensége (ha egyáltalán elfogadjuk, hogy nem független), tökéletesen mindegy."Ha meg egyetértünk abban, hogy az ügyet kivizsgálják és majd ha valaki hibázott, azt felelősségre vonják, "
Hibázott? Véletlenül nem lehet évekig megfigyelni embereket. És felelősségre vonás itthon? Főleg a magyar törvények mellett, ahol minden megfigyelés törvényes lehet. (Az a LOL, hogy vajon voltak-e belsős arcok a megfigyeltek között? )Az a félelmetes amúgy, hogy milyen egységesen, mindenféle gondolkdás nélkül kezdi el ütni a narancstábor azt, amit éppen kell. Brüsszelt, EU-t, éppen az Amnesty-t (de amikor a Főmérnököt védték a 2010-es évek végén, akkor még gondolom hitelesek voltak és függetlenek), stb. Hihetetlen ez a kézivezéreltség.
@TomMusic : Olvass utána máshol. A PH-n nem mernek írni politikailag érzékeny témákról.
[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
Mint az időjárás jelentés, minden feltételes módban van. Érdemi tények nem derültek ki. És még ha úgy is van, kinek meglepetés az, hogy a hatalmasok lehallgatnak embereket?
Ez az egész pegasus dolog nekem inkább egy direkt felfújt ügynek tűnik.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
AssAssynn
őstag
Részben felvázoltam, ha figyelted, de nem derült ki, hogy bármilyen fegyelmi ügy mechanizmussal tisztában lennél, így mondjuk érthető is az értetlenség. Még egy nyomozó tiszt sem nyúlhat bele bárki aktájába, hanem csak ha engedélye van rá, és konkrétan az általa használt eszközök minden egyes gombnyomása naplózva van. A feletteseinek pedig feladata ezt ellenőrizni, és ha jogtalanság történik, akkor közbelépni és felelősségre vonni. Valamint az őt ellenőrző magasabb rangú tisztet is ellenőrzik, és akkor erre jönnek még a rendszeres és szúrópróbaszerű ellenőrzések a többi kapitányság részéről.
Tehát ahogy írtam is, ez az alap, innen megyünk szigorúságban feljebb. Remélem így már el tudod képzelni. Ez nem olyan munkahely, hogy beülsz a gép elé, aztán azt csinálsz, amit akarsz.Letartóztatásokról én nem írtam semmit.
---------
OFF - mindenkinek: holnaptól elutazom, nem fogok tudni többet válaszolni, majd csak miután visszatértem, de addigra senki sem olvassa majd ezt a topikot. Csak gondoltam előre szólok, nehogy valaki azt higgye, hogy a Hasogdzsi miatt érzett gyilkos vágyam nem engedi, hogy írjak.
Szép hétvégét mindenkinek![ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Hogy ki és mit jelentett ki, valamint, hogy mi alapján, az nem derült ki ebből, de ha van "ügy", akkor az nem ér véget egy "kormány" által tett kijelentéssel.
Az általad nevesített "Hasogdzsi"-ról most hallottam életemben először. Utána is kellett néznem, hogy ki ő. Azt továbbra sem értem, hogy miért értenék egyet a kivégzésével? Senkinek a meggyilkolásával nem értek egyet egyébként. Nem értem, hogy jön ez ide? Erre voltál ennyire kíváncsi? Van most valami oldal, ahol ez a trendi, hogy a Pegasus ügyet a Hasogdzsi üggyel mossák össze?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
hokuszpk
nagyúr
nekem gyanus a telefonom. 3 honapja nem indult ujra "csak ugy magatol."
pedig elotte azert legalabb havi 1x de inkabb surubben eljatszotta a legvaratlanabb pillanatokban.
Frissites mar evek ota nincs ra. Windowsos telon mukodik ez az Pegazizé ?Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
vicze
félisten
válasz AssAssynn #61 üzenetére
Miről beszélsz? A kormány kijelentette hogy nem használja a Pegazust és nem figyelnek meg senkit jogtalanul. Így le is zárult az ügy. Nincs itt semmi látnivaló mindenki menjen tovább.
Kik voltak megyfigyelve?
Direkt36: Panyi Szabolcs, Szabó András
HVG: Dercsényi Dávid
"„Én így élek és dolgozom, evidensnek veszem, hogy engem megfigyelnek” – mondta az újságíró[/I]"
Ez a magyar "jog"államiság manapság.Csak hogy akkor konkretizáljuk, ezek szerint egyetértesz Hasogdzsi kivégzésével is? Ott meg is volt a koncessziós per még 5 ember kivégzésével hogy mindenki kussban legyen végre.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Amit az Amnesty-ről írtam, az egy külön téma. Nem azt írtam, hogy azért nincs pegasus ügy, mert az AI azt állítja, hogy van, én meg szembemegyek az állításukkal.
A pegasus-ról lehet külön beszélni, de ebben a témában az, hogy az AI bármit is mond az teljesen lényegtelen. Vagy legalább arra jó, hogy lehet látni, hogy egy bizonyos réteg mit képvisel.Ha meg egyetértünk abban, hogy az ügyet kivizsgálják és majd ha valaki hibázott, azt felelősségre vonják, akkor meg nagyon nincs is miről beszélni. Várunk, és majd kiderül.
-
AssAssynn
őstag
válasz Gargouille #43 üzenetére
Hát igen, az itt hozzászólók egy jó részének fejében ez valóban így játszódik le, és egyrészt ebből a tudatlanságukból fakad a véleményük, másrészről pedig a politikai nézeteikből.
De nem, ez továbbra sem így működik."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Pont annyira tudom, hogy milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelent egy újságíró, mint te. Azaz semennyire.
Valószínűleg a nyomozók és a szakmabeliek tudják. Ha meg nem tudják és hibát vétenek, akkor majd vizsgálat indul ellenük. De igazából az ilyen rendszerek - ahogy írtam is-, nem úgy vannak kitalálva, hogy akárki ellen, indok nélkül fel lehet lépni. Tehát önmagában az, hogy az illetőt bevonták a vizsgálatba, már azt jelenti, hogy valami nem volt rendben vele. De ha tényleg nem sáros a füle, az úgy is ki fog derülni és akkor nincs is miért eljárjanak ellene, ergo semmilyen hátrány nem érte.
Itt legfeljebb annak lehetne joga panasza, akiről kiderült, hogy megfigyelték és ezzel csorba esett a jó hírnevén (mivelhogy így gyanúsított), de hát nem ez van valamiért a középpontban.Nem a "magyar állam" felelősségre vonásáról írok, hanem az egyes döntéshozó, jogkörrel rendelkező egyének felelősségre vonásáról. Egy államot hogy vonsz felelősségre? Mondjuk láttunk már ilyet a történelemben, de ezek koncepciós perek voltak, tele jogtalanságokkal, gyűlölettel és bosszúállással.
-
AssAssynn
őstag
Kormánymédia még azt sem tudta, hogy mi az az AI, amikor már nyilvánvaló volt a szervezet működése.
Felvázoljam a mechanizmusát? Ismered, hogy milyen mechanizmus alapján szűrik ki a tévedéseket, problémákat a rendőrségnél, orvosoknál, hivatalnokoknál? Ha igen, akkor szorozd meg a szigorúságot még valamennyivel, és valahol ott kezdődik a hadsereg szigorúságának a mechanizmusa és akkor még efelett van a nemzetbiztonsági.
-
Volt egy jóféle elemzés, hogy hogyan építette ki Kohl bukása után tartományi szinten a kapcsolatokat az autógyárakkal. Csak amiatt nem akarnak komolyabban hozzányúlni, de lassan már az is meg fogja érni, ahogyan csökken a belső égésűek jelentősége.
-
Pierre75
senior tag
Azért Röfi súlyát ne keverjük össze ezekkel: Putyin az atomarzenál és az exKGB révén regionális nagyhatalom, Lukasenka orosz satelit állam, a rakétás fiú kínai csatlós, Erdogány középhatalom mozgástérrel. Röfinek viszont hagyják, hogy ezt művelje.
A grazi betegnek ezek nem a barátai, csak nem hagyják az út szélén ha használni akarják.
Röfinek VVDonald Bibi miatt (is) adott mozgásteret, de leginkább a CDU révén maradt a nyakunkon, mert öntik bele az EU-s pénzt. -
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz tha_answer #50 üzenetére
A titkosszolgalat tegye a dolgat, de ne kontroll nelkul. Nem egy ilyen szoftver vasarlasa a problema, meg az sem hogy hasznaljak, hanem hogy a jelenlegi torvenyek szerint kontroll nelkul megtehetik. Nem kell ugy, nem kell megalapozott gyanu. Azt figyelhetnek meg, akit csak akarnak es ha egy politikus kezebe ilyen hatalma adsz az biztos hogy visszael vele. Pont ezert kell kulso kontroll nem csak a lehallgatasok, megfigyelesek eseten, hanem az egesz titkosszolgalat mukodeset tekintve.
Ha kell figyeljenek meg ujsagirokat, politikusokat, de elotte legyen ra komoly bizonyitekuk, hogy megszegi a torvenyeket es csak ilyen modon lehet lebuktatni. Ez az ami nem igy mukodik nalunk.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Gargouille
őstag
Az érvelésed azért a szomorú, mert ezen az alapon minden állampolgár alakítja a politikát, hiszen 4 évente elmegy szavazni. De arról mélyen hallgat mindenki, hogy miféle tényleges nemzetbiztonsági kockázatot jelentettek a lehallgatott újságírók (nyilván semmilyent), sőt még magát a lehallgatás tényét is próbálják elmaszatolni.
Ugyanakkor meg a CIA-nek kell a tengerentúlról ideszólni a tisztelt nemzethy hatóságainknak, hogy legyenek már kedvesek letartóztatni Kecskeméten egy valódi terroristát, aki az EB alatt akart terrorcselekményt elkövetni itthon. Biztos az itthoniaknak nem volt idejük a valódi veszélyforrásokat megfigyelni, mert lekötötte őket a politikai megrendelések teljesítése.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Alap, hogy az állam védi polgárait, ha meg intézkedik valaki ellen, az legyen kontroll mellett... Ha valaki ellen eljárnak, annak meg legyen lehetősége védekezni. Itt most ez a kérdés.
Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
válasz AssAssynn #34 üzenetére
"Maga a szervezet hiteltelen és az, amit állít."
OK, de nem csak az Amnesty állítja, hogy lehallgatás történt, hanem országok titkosszolgálatai Ha olyan inputot kaptak volna, ami hiteltelen, akkor nem állítanák"Ha meg olyan valakit figyeltek meg, akire nem lett volna joguk, akkor pedig a lehallgatás elrendelőjét vonják felelősségre."
Jó reggelt kívánok, mi a bréről szól a cikk? Grat
És mivel itthon nagyon tagadni akrják (tényleg, nektek honnan szóltak, hogy most nagyon hitetlenkedni kell?), tuti, hogy valami van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
- Oneplus 13 16/512gb Blue + Oneplus Watch 2r, 3 év garanciával, újszerű állapotban, eladó!
- Gamer PC Ryzen 5 8500G // DDR5 6000 MHZ //RTX 4060 // ÁFÁS Számla+Garancia //
- LG 19MB35P 19" IPS 4:3 monitor eladó kábelekkel