Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  Nem ertem, mire ez az extra nyomozas. Az eddigi hirek szerint pont azok hasznaltak fel, akiknek hivatalosan el lehetett adni, vagyis a kormanyzatok. Arra pedig egyertelmu hogy nem lehet garanciat adni, pontosabban elfogadni a garanciat miszerint az adott kormanyok csak legalisan es csak potencialis bunozok, terrosistak ellen fogjak felhasznalni.

  So mivel valoszinuleg olyan kormanyok vettek ezt az eszkozt akiknek nincs meg a tudasa egy ilyen keszitesere, igy konnyen lehet hogy az Izraeli titkosszolgalatnak van meg beepitett backdoorja a kodban, vagy idonkent jelentest kuld nekik a megfigyelt szamokrol.

  Most csinaljak a mubalhet, meg a munyomozast, hogy mutassanak valamit kifel, de amugy csak a szivarogtato utan nyomoznak.

  Az meg minden orszag belugye, hogy az aktualis kormany, vagy titkosszolgalat civil kontroll nelkul tevekenykedhet. Nalunk is nyilt titok, hogy a kormany minden tekintetben fekek es ellensulyok nelkul azt csinal amit akar, igy az hogy megfigyeltek a politikai ellenfeleiket, vagy az ugyeikben turkalo ujsagirokat, az nem ujdonsag. Ha azon sem csodalkozunk, hogy mondjuk Putyin megoleti, vagy bortonbe zaratja a politikai ellefeleit, vagy hogy epp mit csinal Erdogan, Kim Jong Un, vagy Lukasenka, miert csodalkoznank hogy mit csinal Orban. Mindenki tudja, hogy ugyanabbol a fabol faragtak. Nem is csoda hogy szinte csak diktator haverjai vannak a kulpolitikaban.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák