Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Bocs, hogy ezt a relatíve régi hozzászólást kommentálom, csak nagyon szúrja a szememet:
"A 3 hónapos fizetett szünetről annyit, hogy június végén is még az iskolában kell lenni, július elején kezdődik a nyári szünet, és már augusztus 20. körül vége van. Ez durván 6-7 hét, 30-35 nap. Hát tudod, ennyi fizetett szabadság egy korombelinek pont jár, akkor is, ha nem tanár. "
Egy nagy hiba: a közalkalmazottakra más szabályok vonatkoznak, mint a versenyszektorra. A normál dolgozókra vonatkozik a kor alapú szabadság. A közalkalmazottak esetén az egyhuzamban közalkalmazottként töltött évek számítanak. Tehát, ha 50 évesen leszek közalkalmazott, akkor csak 20 nap szabadságot kapok. Ha nem állami iskolában vagy, akkor nem szóltam. Onnan tudom ezt, hogy hallgatóként és közalkalmazottként is végezzük ugyanazt a munkát és volt már ebből kellemetlen meglepetés, amikor valaki váltott köztünk. Ezen én is bukni fogok 5 napot, ha ugyanott dolgozom majd tovább.
-
bambano
titán
Bementem a gyerekem szobájába, leemeltem a polcáról azt a könyvet, amiből nemrég leérettségizett előrehozott emelt szinten, és beírtam az adatait. Ha ez elmélet... vidék, nem pesti elitgimi.
"valahol tök mindegy, hogy azért nincs, mert nincs, nem elérhető, drága": nem, nagyon nem mindegy, mert ha nincs, akkor nincs, hiába erőlködsz. ha meg csak pénzügyi bajok miatt nem elérhető, azt sokkal egyszerűbb gyógyítani, mintha egyáltalán nincs.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
ez a baj pár fórumozóval, hogyha valaki tételesen, alátámasztva cáfolja az állításait, akkor az mindjárt okoskodó vagy troll lesz...
tehát könyv van. ha azt akarod mondani, hogy drága, akkor ne azt írd, hogy nincs, hanem azt, hogy nem elérhető.
-
bambano
titán
te most mit is akartál mondani? nem tudom az ellentmondásokat kiszedni a hsz-edből.
Mert rajtam számonkéred, hogy hogyan tanítsák meg 1 órában c-ben programozni a diákot, utána meg kijelented, hogy nem lesz minden általános- és középiskolásból programozó. Ha nem lesz belőle programozó, minek fárasszák c programozással?
és igen, egyikre sincs szükségem. nekem nem szinte mindig stimmelő bankszámla, hanem mindig stimmelő bankszámla kell és így tovább.
-
-
hibavissza
veterán
azta, ez tényleg benne ragadt a "térben" gyerek, feleség, sport, meló? lehet sztaki kell hozzá...
(#173) Tikakukac: write only? mert ügye el is kell olvasni amire reagál...mind1, emberünk nem a güribe fog beledögleni az biztos....és itt ekézi a tanárokat úgy általában...
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Apám ha végez a melóval, és végez a plusz melóval és talán nem ügyeletes, akkor házat rak rendbe, motort bütyköl, villanyt szerel, sörözik, esetleg kint süt egy kis kaját.
Ha valakinek ez nem jött be, vagy csak nincs rá lehetősége, esetleg inkább ilyen irányú az elfoglaltsága, hát tegye. Inkább, mint, hogy a saját faterját vigye 2-3 évente kórházba, mert épp agyonvágta a nagyfesz, vagy kilőtte egy csavar a homlokát. A folyamatos robot gondolom nem 0-24, mert azt még egy robot sem bírja. De a 12 óra munka mellé napi 30 perc lazítás szvsz megengedhető.szerk: a gépet sem tudja bekapcsolni, szóval lehetetlen volna.
De akkor lefordítom: kemény munka mellett 30 perc azért csak összejön naponta, hogy kimenjen az a 10 hsz. Ezért ne rakjunk már le valakit a padlóra.Psych0: Haha Látom te is képben vagy. Hát első körben Orosz, őt ismerem. Amit már művelt, az hááát finoman szólva is durva. Elég kegyetlen kis történetek szivárogtak már ki tavaly. Vizsgákról nem is beszélve. Infós oldalon pedig a mikmak meg a prog volt elég ronda, előbbit idén, utóbbit tavaly vagy tavalyelőtt megoldották, pár tanár átkerült illetve kikerült. De van még bőven szitálni való.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest