Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz hoffman_ #316 üzenetére

Ezt írta: "Aki nem tud osszerakni egy epkezlab prezentaciot, annak valoszinuleg gondjai lesznek a technikai dokumentaciok irasaval is." ez szó szerinti értelmezésben igaz. A gond az, hogy van benne egy hátsó gondolat, miszerint mindenki technikai dokumentációkat fog írni.

Szerintem hagyni kellene már a pokolba ezeket az általánosításokat, az emberek elsöprő többsége nemhogy nem fog írni technikai dokumentációkat, olvasni sem fogja azokat, megérteni meg pláne nem. Dettó c programozás.

A valós életben várhatóan reálisan felmerülő igényekre kellene felkészíteni a közoktatásban a gyerekeket. Ennek lehet része valamiféle lightos prezentációs képesség, de hogy technikai doksi írás és c programozás nem, az biztos.

"Egy prezentáció megírása és a tej visszarakása közötti párhuzam konvergál a zéróhoz": igaz, és ennek az az oka, hogy tejet rakni (=árufeltöltő, meg segíthetekjános@mekkdönci) sokkal nagyobb valószínűséggel lesz a diákból, mint techwriter meg programozó. Tehát azért irreleváns, amit én írtam, mert én az élet valós igényeit fogalmaztam meg, míg itt többen egy idealizált, elképzelt oktatás dolgairól beszélnek. Elég szörnyű, hogy a két dolog irreleváns.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák