Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
A hardver csak egy dolog, prémium alatt talán azt érti a kolléga, hogy milyen az anyag használat milyen az oprendszer (szerintem f*s), ellenben a levédetett mágnes csatolós töltőjük rettentően jó ötlet és az anyagminőség, összeszerelés is hibátlan.
Volt szerencsém használni egy imacet teljesen jó volt csendes, bár meleg, de kit érdekel működött, jól nézett ki (fentiekhez a kinézetet is tessék hozzávenni, bár nekem nem fontos, van akinek az lehet). OSX mellé ugrott fel a Windows és azzal dolgoztam 4 hónapig. (Számomra egyelőre megszokhatatlan, sokkal jobb volna ha mobil irányból közelítenének (mint ahogy az el is kezdődött).
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
addikt
Azért volna még hova fejlődni üzemidő terén, mert ha állandóan kikapcsolom (ha kell bekapcsolom: Wifi, 3G, Bt), akkor 2, de nem ritkán 3 nap üzemidőt is elérek (i4)
És igazából ott tartok, hogy a JB a datacounter, callcounter, sbsettings, billentyűzet fix miatt kell, de ezek miatt nagyon
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest