Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a jelenlegi szabályozás egyik fontos eleme, hogy szerződéskötéskor kötelező az ügyfelet bizonyos témákban részletesen tájékoztatni. tehát nem elég, hogy kirakták az ászf-et papíron. a bizonyos témákba hangsúlyozottan beletartozik a hűségszerződés és annak minden eleme.
a másik elem, hogy annak bizonyítása, hogy ez megtörtént, a szolgáltató kötelessége. ennek a kézenfekvő megoldása, hogy rögzítik a beszélgetést, ami elhangzott szerződéskötéskor. akkor is, ha személyesen kötötted (merugye telefonon kötött szerződést már vagy 3-4 éve rögzíteni kell).
tehát ha úgy érzed, hogy szerződéskötéskor átvertek, akkor ki kell kérni a bizonyítékát annak, hogy téged kellően tájékoztattak, és ennek hatására írtad alá a szerződést.
ez egy orbitális ökörség, de ez van.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Stauffenberg
nagyúr
Mindig kapsz a szerződéshez egy mellékletet, ami kivonatolva tartalmazza a lényeget, de azért a szerződés főbb jellemzőit (ilyen a hűségidő hossza is) így sem szokták eldugni (aki úgy érzi igen, küldje el nekem a személyes adatokat kitakarva).
Engem még sosem tudtak sürgetni, ha kell ott ülök a pultnál amíg át nem olvasom a szerződést, de újabban már online megy, ott meg annyit maszatolok az ÁSZF-en meg az apró betűs részleteken, amennyit csak jól esik.
Olyan nincs, hogy nem olvasol el egy szerződést mielőtt aláírod és ezért bárkire átháríthatod a felelősséget.
-
fornettisuti
veterán
Mutasd be az asszonynak az internet világát, kb. minden számlát be lehet fizetni online, időben otthonról vagy mobilról pár perc alatt, és nem lesz késedelmi díj sem. Üdv 2017-ből.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
tomazin
veterán
Olvastad a hírt? Arról kell értesíteni, hogy lejár a hűséged...nem a számlád fizetési határideje.
Ezt a két évet kötöttem, módosulni fog egy évre dolgot meg nem is értem...miért módosulna? 2évre kötöttél szerződést? Igen. Kijött egy törvény, hogy 90nap múlva nem lehet ilyen szerződést kötni, csak akkor és akkor..igen.
A kettő között nincs reláció. Sőt örülj annak, hogy bizonyos kedvezmények vonatkoznak rád belőle.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Pont nem ilyen értesítésről volt szó, hanem a szerződés lejártát megelőzően kell háromszor értesíteni az ügyfelet, hogy hamarosan lejár.
Egyébként meg tök mindegy, hogy küld-e értesítőt a hamarosan lejáró számláról a szolgáltató, ha "összevárod" és nem fizeted időben, rádobják a késedelmi díjat. Én Telekomos vagyok, mindig ugyanakkor jön a számla és mindig ugyanakkor jár le, írsz egy havonta ismétlődő emlékeztetőt az általad kedvelt naptár alkalmazásban és így mindig figyelmeztetve vagy.
Sőt, én levelezésre a Google Inboxot használom, látom, hogy megjött az elektronikus számla, oldalra söpröm és beállítok egy dátumot, hogy mikor figyelmeztessen újra (általában a lejárat előtt 2-3 nappal), de általában rögtön mobilon keresztül kifizetem, 2 percet vesz igénybe és tök értelmetlen megvárni a többi számlát is. Én meg feledékeny vagyok, de azért el lehet kerülni a késedelmes fizetést, nem kötelező a szolgáltató anyáskodását várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest