Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Szerintem meg nem fog működni, ugyanis a kedvezmény elvétele a szerződés lejárta után hátrányos az szerződéses állapothoz kéepst.
Az eszközre meg:
Ugye ez manapság telefon, tv, számítógép. Lehet ám egy eszköz fidget spinner (vagy mi) is, vagy buborékfújó. Pontosan 24ft-ba fog kerülni, havi 1ft-os törlesztő.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Olvastad a hírt? Arról kell értesíteni, hogy lejár a hűséged...nem a számlád fizetési határideje.
Ezt a két évet kötöttem, módosulni fog egy évre dolgot meg nem is értem...miért módosulna? 2évre kötöttél szerződést? Igen. Kijött egy törvény, hogy 90nap múlva nem lehet ilyen szerződést kötni, csak akkor és akkor..igen.
A kettő között nincs reláció. Sőt örülj annak, hogy bizonyos kedvezmények vonatkoznak rád belőle.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Azért vannak itt igen izgalmas pontok.
(meg baromságok is, hogy 3x kell értesíteni. ha valaki egyszer nem olvassa el a számlát. 3at sem fog)A határozott idejű helyébe lépő, határozatlan idejű szerződés nem lehet hátrányosabbak a korábbi, határozott időtartamú szerződés feltételeinél.
vagy nem lehetnek vagy hátrányosabb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óvodások homokozója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam topic
- iPhone topik
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest