Új hozzászólás Aktív témák
-
NomadND1
senior tag
válasz
Szakbarbár #35 üzenetére
Alapvetően igaz amit írsz, csak arra akartam rámutatni, hogy mindkét oldal veszélyes. Mindenki annyival megy amennyit biztonságosnak érez az adott szakaszon. Ezzel sosem volt problémám.
A nem belátható kanyarban előzőket én is elítélem és lassítok, hogy ha már hülye akkor legalább az esélyt megadom, hogy túlélje.
Aki meg utánfutóval száguldozik a magyar utakon az szimplán hülye. -
NomadND1
senior tag
válasz
Szakbarbár #31 üzenetére
Ezen most meg fogsz lepődni, de a balesetek jelentős része azért keletkezik, mert valaki lassan hajt, csak ezt nem szokás reklámozni.
Pl:
- előzés közben ráébred, hogy őt nem fogják megelőzni
- 100-al besorol a belső sávba, mert ebből nem lehet baj /mögötte meg tömegbaleset/
- rendőrt játszik és csak azért sem engedi el a gyorsabban haladó gépjárművet és még fékezni is elkezd, hogy jól megtanítsa
- és még sorolhatnámEzek az emberek fel sem fogják, hogy mit művelnek és utána még nekik áll feljebb /aztán sírnak, amikor kattan a bilincs/
Azt kell mondjam ők nagyobb baleseti forrás, mint a gyorshajtó barátaik. A gyorsabban haladó kiszámítható, elmegy melletted.
-
bambano
titán
válasz
Szakbarbár #27 üzenetére
"Lassan 20 éve motorozok és bringázok, szóval nem lehet mondani rám, hogy nem vezetek deffenzíven.": én 1987. augusztusában kaptam kézhez a jogsimat személyautóra. ettől a ténytől már mondható rám, hogy defenzíven vezetek? hint: nem. attól lenne mondható, hogy defenzíven vezetek, ha jogosítvány életkorától függetlenül bizonyos vezetési szokásokat akkor is alkalmaznék, amikor nem jön mögöttem felmatricázott rendőrautó.
mindkét történet arról szól, hogy alapértelmezetten bűnözőnek tekintik a vásárlót.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
NomadND1
senior tag
válasz
Szakbarbár #27 üzenetére
A lassú hajtásra mi jogosít fel?
-
Somatom
veterán
válasz
Szakbarbár #27 üzenetére
Én is ismerem ezt a biztonság mindenek felett dumát, csak egy kicsit más a szitu, amikor úgy kell időre menned, hogy közben külön matekozol a munkaidőddel, meg a vezetési időddel.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz
Szakbarbár #23 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez. Az egyik legveszélyesebb manőver az előzés, tehát egyrészt biztonságosabb elkerülni. Másrészt viszont nem lehet elkerülni, ha ugyanazon az úton különböző járművek, különböző sebességgel haladhatnak. Ha viszont előzünk, akkor jobb minél hamarabb befejezni a veszélyes manővert. Minél nagyobb a tempókülönbség, annál hamarabb lehet befejezni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bambano
titán
válasz
Szakbarbár #23 üzenetére
ha te nem vagy rá felkészülve, hogy Magyarországon a másik nem biztos, hogy megtartja a kreszt, akkor neked egyáltalán nem lenne szabad utcára menni. max. kamazzal.
a fő probléma ezzel pontosan ugyanaz, mint az apple gyerekvédelmi mocsokságával: az ártatlanság vélelme című jog alapelv ignorálása.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
it 2022. július 6-tól jelentősen változik az Európai Unióban az autózás és a teherszállítás, illetve a gépjármű-értékesítés.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honda topik
- Gyúrósok ide!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
- Samsung 850 EVO Basic 2.5 250GB SATA3 MZ-75E250B
- LG 27UK670/ BK67U - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C
- Újszerű Microlab Solo 6c 2.0 hangfalszett dobozában,minden tartozékával
- Samsung Galaxy Tab S6(SM-T860) 8/128GB Wi-Fi tablet + billentyűzet
- Forza Motorsport 2 magyar szinkronos Xbox 360 játék hibátlan karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest